Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 11:21:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce HVALA vsem za čestike! Valentin pa vam pošilja poljubčke! Moram pa vam povedati, da vam sedaj že pišem iz službe. Ja, konec je tudi zame!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 14:33:11
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce HVALA vsem za čestike! Valentin pa vam pošilja poljubčke! Moram pa vam povedati, da vam sedaj že pišem iz službe. Ja, konec je tudi zame! in kako ste kaj praznovali..če ste že, ali še boste? glede porodniške si pa tut čist točna , v nedeljo je 1 leto, v ponedeljek že v službi ... back into reality sej se boš navadla, objemček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 16:35:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce HVALA vsem za čestike! Valentin pa vam pošilja poljubčke! Moram pa vam povedati, da vam sedaj že pišem iz službe. Ja, konec je tudi zame! upam, da ste lepo praznovali.... glede službe pa da se čimprej spet vrneš v stare tire
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 18:34:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
KOKICA- Že nekaj časa nazaj si se priključila na nosečniški debati.Veliko lepega in hudega smo gurali skozi vse to.Štiri dni preden si ti šla v bolnico smo mi trije pogumno stopali iz nje.Šla si na proti tvojmu sončku.Vem ,da ni bilo z rožicami postlano a danes je na vse to le spomin. Pa je le prišel tisti dan ko si zagledala svojga sončka .Še danes je tako popoln in neprecenljiv zaklad kot takrat ,samo z enim velikim bremenom - ENKO na hrbtu.Nikoli si nisem mislila ,da bom imela možnost spoznat tebe in tvojga skokeca.Danes sem hvaležna za to.Kokica si lahko ponosna na to kar si in seveda najvažnejše ,da si dobra mami tvojmu skokecu.Saj mu lahko tako rečem ne ,mu ful pristoji ta vzdevek.Mami kar tako naprej.Pa še en pušl za tebe ,ker si, si ga zaslužla. Valentin - SKOKEC - Vse,naj,naj ob tvoji prvi svečki ti želijo Tomaž,Anže ,Persida in ti seveda pošilja en velik cmok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 18:37:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zdaj grem malo popucat pol ,pa pridem naokolo ,če bo kera za akcijo ,vsaj tako eno rahlo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 18:54:04
|
|
|
|
Lolita23
|
MALO Z ZAMUDO AMPAK VSE NAJBOLJŠE VALENTIN
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:16:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, draga moja!!! HVALA ZA TAKE LEPE BESEDE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:20:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, takole je bilo, ta vikend, ki je za nami je bil zeloooo naporen, saj smo imeli kar dva praznovanje. V soboto za prijetelje v nedeljo pa za žlahto. Bilo je nepozabno. Včeraj sem pa tak jokala kot dež, zaradi tega, ker je to prvo leto tako hitro minilo in zaradi tega, ker sem danes morala v službo in zapustiti mojega sončka. Pa smo pregurali tudi ta dan. On je užival z babi, jaz pa sem pregurala v službi. Malo je bilo zafrkancije, delala nisem skoraj nič, pa je minilo 8 ur. Jutri pa res veselo na delo. Se pa že veselim sobote, ko bo Valentin praznoval z njemu najljubšimi prijateljčki - marčevskimi sončki in trobenticami!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:21:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lolita, NoBady HVALA tudi vama!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:36:19
|
|
|
|
Najaa
|
Joj Persida, ti pa znaš lepo povedat. Še meni so kocine šle pokonci. A bomo res kako rekle al moram spet it prošnje pisat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:43:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, rečimo te kako!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:46:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica Dokaz ,da je stresno za mamice ko gremo v službo otroci so bolj prilagodljivi.Jaz bom verjeto kakega psihičnega namernega fasala ,da bomo zadevo podaljšali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:47:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo ,da rečem neko .Najaa tak že ve ,da so nas črne mravlje začele napadat .Kozarce s sokom itak mamo okol cele hiše .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:50:09
|
|
|
|
Najaa
|
To je zdaj, ko je toplo vreme. Vsa gamad se bo pojavla na enkrat. Še mal, pa bojo spet komarji. Persida, mi smo jih sicer iztrebli 90%, z ostalimi smo pa pač zaživeli skupaj, druge ni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:53:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
No pri nas ,pa smo se zjutraj malo sončli zunaj dokler je šlo.Drugač ,pa sesalec laufa cel ,dan ,če ne sesam mravelj al svinjarije pol žnodre ven vlačim.Kašljata še ponoči no bolj Tomaž ,ker mu zadaj zateka ta svinjarija in se drgne za znoret.Se je prej zbudil in sem mu ven potegnila ,pa sirup proti kašlju dala ,pa ga do sedaj nisem slišala.Upam,da tako ostane.Ker se že teden dni zbujam 1000krat na noč.Res jaz se tega nebi več šla.Jaz ,pa še kar dobro šibam no samo podmazat bi me trebalo počasi ,ker že vse kosti škripajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:55:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa To je zdaj, ko je toplo vreme. Vsa gamad se bo pojavla na enkrat. Še mal, pa bojo spet komarji. Persida, mi smo jih sicer iztrebli 90%, z ostalimi smo pa pač zaživeli skupaj, druge ni. Tak ,da ko šteješ člane družine po novem vas je več
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 20:59:23
|
|
|
|
Najaa
|
Kje pa maš tvojega, da te mal podmaže? Tomažu pa daj pod glavo povšter, res pomaga. Da ima dvignjeno vzglavje in mu ne teče v grlo. Nika manj kašlja, kadar je na povštru. No sej pri nas je podobno. Obe kuhata, smrkata, kašljata,...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:00:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa To je zdaj, ko je toplo vreme. Vsa gamad se bo pojavla na enkrat. Še mal, pa bojo spet komarji. Persida, mi smo jih sicer iztrebli 90%, z ostalimi smo pa pač zaživeli skupaj, druge ni. Tak ,da ko šteješ člane družine po novem vas je več Ne pitaj. Tolko družbe pa že dolgo ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:01:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Teden dni se že spravlam pred šivalni stroj mam ful željo nekaj začet ustvarjat za bavca ampak enostavno povedano sem zvečer crkjena v nulo.Res vedno več zahtevata.Tomaž je itak že nekaj časa mobilen.Anže ,pa bi se kar naprej postavljal na noge ob meni.Že kar lepo napredujema ,da ga malo pohvalim.Danes se je vsedo ,pa nimam pojma kako ,ker ga nisem gledala.No in ko vidi Tomaž ,da plazi bratec po mami evo ga na hop na njo še on.Hodim ,sedim,klečim,čepim uvjek se mi nekaj mota al okrog nog al ,pa rok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:04:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje pa maš tvojega, da te mal podmaže? Tomažu pa daj pod glavo povšter, res pomaga. Da ima dvignjeno vzglavje in mu ne teče v grlo. Nika manj kašlja, kadar je na povštru. No sej pri nas je podobno. Obe kuhata, smrkata, kašljata,... Ata leži na sedežni in me čaka Tomažu vedno dam pod vzglavje ,da je dvignjen ,pa rahlo ,pa nekaj srednjega ,pa kar visoko ampak njemu to ne ugaja in pol spi pri nogah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:07:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa kaj si začela službo iskat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:10:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Teden dni se že spravlam pred šivalni stroj mam ful željo nekaj začet ustvarjat za bavca ampak enostavno povedano sem zvečer crkjena v nulo.Res vedno več zahtevata.Tomaž je itak že nekaj časa mobilen.Anže ,pa bi se kar naprej postavljal na noge ob meni.Že kar lepo napredujema ,da ga malo pohvalim.Danes se je vsedo ,pa nimam pojma kako ,ker ga nisem gledala.No in ko vidi Tomaž ,da plazi bratec po mami evo ga na hop na njo še on.Hodim ,sedim,klečim,čepim uvjek se mi nekaj mota al okrog nog al ,pa rok. Po moje rabiš eno fajn masažo hrbta in križa. Ma bravo, carja sta ta tvoja bavca! Službo ja... sem začela iskat ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:13:37
|
|
|
|
trezika
|
čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:14:18
|
|
|
|
trezika
|
joj, Persida ti pa znaš z besedami...sn se skoraj zjokala zraven...fuuuuuul lepo napisano res
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 1.3.2010 21:18:05
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj je trezika pri vas ste še zdravi?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?