|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
1.3.2010 11:21:24   
KOKICA32
Punce HVALA vsem za čestike!user posted image user posted image user posted image Valentin pa vam pošilja poljubčke!user posted image user posted image user posted image

Moram pa vam povedati, da vam sedaj že pišem iz službe.user posted image user posted image user posted image Ja, konec je tudi zame!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
1.3.2010 14:33:11   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce HVALA vsem za čestike!user posted image user posted image user posted image Valentin pa vam pošilja poljubčke!user posted image user posted image user posted image

Moram pa vam povedati, da vam sedaj že pišem iz službe.user posted image user posted image user posted image Ja, konec je tudi zame!user posted image user posted image user posted image

in kako ste kaj praznovali..če ste že, ali še boste? user posted image

glede porodniške si pa tut čist točnauser posted image , v nedeljo je 1 leto, v ponedeljek že v službiuser posted image ... back into realityuser posted image

sej se boš navadla, objemček user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
1.3.2010 16:35:32   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

upam, da ste lepo praznovali.... glede službe pa da se čimprej spet vrneš v stare tire

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
1.3.2010 18:34:49   
PERSIDA
KOKICA- Že nekaj časa nazaj si se priključila na nosečniški debati.Veliko lepega in hudega smo gurali skozi vse to.Štiri dni preden si ti šla v bolnico smo mi trije pogumno stopali iz nje.Šla si na proti tvojmu sončku.Vem ,da ni bilo z rožicami postlano a danes je na vse to le spomin.
Pa je le prišel tisti dan ko si zagledala svojga sončka .Še danes je tako popoln in neprecenljiv zaklad kot takrat ,samo z enim velikim bremenom -  ENKO na hrbtu.Nikoli si nisem mislila ,da bom imela možnost spoznat tebe in  tvojga skokeca.Danes sem hvaležna za to.Kokica si lahko ponosna na to kar si in seveda najvažnejše ,da si dobra mami tvojmu skokecu.Saj mu lahko tako rečem ne ,mu ful pristoji ta vzdevek.Mami kar tako naprej.Pa še en pušl za tebe ,ker si, si ga zaslužlauser posted image
user posted image

Valentin - SKOKEC -  Vse,naj,naj ob tvoji prvi svečki ti želijo Tomaž,Anže ,Persida in ti seveda pošilja en velik cmok.
user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
1.3.2010 18:37:06   
PERSIDA
Zdaj grem malo popucat pol ,pa pridem naokolo ,če bo kera za akcijo ,vsaj tako eno rahlouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
1.3.2010 18:54:04   
Lolita23
MALO Z ZAMUDO AMPAK

VSE NAJBOLJŠE VALENTIN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
1.3.2010 20:16:09   
KOKICA32
Persida, draga moja!!! HVALA ZA TAKE LEPE BESEDE!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
1.3.2010 20:20:30   
KOKICA32
Ja, takole je bilo, ta vikend, ki je za nami je bil zeloooo naporen, saj smo imeli kar dva praznovanje. V soboto za prijetelje v nedeljo pa za žlahto. Bilo je nepozabno. user posted image
Včeraj sem pa tak jokala kot dež, zaradi tega, ker je to prvo leto tako hitro minilo in zaradi tega, ker sem danes morala v službo in zapustiti mojega sončka. Pa smo pregurali tudi ta dan. On je užival z babi, jaz pa sem pregurala v službi. Malo je bilo zafrkancije, delala nisem skoraj nič, pa je minilo 8 ur. Jutri pa res veselo na delo.user posted image

Se pa že veselim sobote, ko bo Valentin praznoval z njemu najljubšimi prijateljčki - marčevskimi sončki in trobenticami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
1.3.2010 20:21:27   
KOKICA32
Lolita, NoBady HVALA tudi vama! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
1.3.2010 20:36:19   
Najaa
Joj Persida, ti pa znaš lepo povedat. Še meni so kocine šle pokonci.user posted image

A bomo res kako rekle al moram spet it prošnje pisat? user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
1.3.2010 20:43:21   
KOKICA32
Ja, rečimo te kako!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
1.3.2010 20:46:18   
PERSIDA
Kokica user posted image

Dokaz ,da je stresno za mamice ko gremo v službo otroci so bolj prilagodljivi.Jaz bom verjeto kakega psihičnega namernega fasalauser posted image ,da bomo zadevo podaljšali.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
1.3.2010 20:47:56   
PERSIDA
Evo ,da rečem neko .Najaa tak že ve ,da so nas črne mravlje začele napadatuser posted image .Kozarce s sokom itak mamo okol cele hišeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
1.3.2010 20:50:09   
Najaa
To je zdaj, ko je toplo vreme. Vsa gamad se bo pojavla na enkrat. Še mal, pa bojo spet komarji. user posted image Persida, mi smo jih sicer iztrebli 90%, z ostalimi smo pa pač zaživeli skupaj, druge ni. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
1.3.2010 20:53:48   
PERSIDA
No pri nas ,pa smo se zjutraj malo sončli zunaj dokler je šlo.Drugač ,pa sesalec laufa cel ,dan ,če ne sesam mravelj al svinjarije pol žnodre ven vlačim.Kašljata še ponoči no bolj Tomaž ,ker mu zadaj zateka ta svinjarija in se drgne za znoret.Se je prej zbudil in sem mu ven potegnila ,pa sirup proti kašlju dala ,pa ga do sedaj nisem slišala.Upam,da tako ostane.Ker se že teden dni zbujam 1000krat na noč.Res jaz se tega nebi več šla.Jaz ,pa še kar dobro šibamuser posted image  no samo podmazat bi me trebalo počasi ,ker že vse kosti škripajouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
1.3.2010 20:55:08   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

To je zdaj, ko je toplo vreme. Vsa gamad se bo pojavla na enkrat. Še mal, pa bojo spet komarji. user posted image Persida, mi smo jih sicer iztrebli 90%, z ostalimi smo pa pač zaživeli skupaj, druge ni. user posted image

Tak ,da ko šteješ člane družine po novem vas je večuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
1.3.2010 20:59:23   
Najaa
Kje pa maš tvojega, da te mal podmaže? user posted image

Tomažu pa daj pod glavo povšter, res pomaga. Da ima dvignjeno vzglavje in mu ne teče v grlo. Nika manj kašlja, kadar je na povštru.
No sej pri nas je podobno. Obe kuhata, smrkata, kašljata,...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
1.3.2010 21:00:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Tak ,da ko šteješ člane družine po novem vas je večuser posted image

Ne pitaj. Tolko družbe pa že dolgo ne. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
1.3.2010 21:01:19   
PERSIDA
Teden dni se že spravlam pred šivalni stroj mam ful željo nekaj začet ustvarjat za bavca ampak enostavno povedano sem zvečer crkjena v nulo.Res vedno več zahtevata.Tomaž je itak že nekaj časa mobilen.Anže ,pa bi se kar naprej postavljal na noge ob meni.Že kar lepo napredujema ,da ga malo pohvalim.Danes se je vsedo ,pa nimam pojma kako ,ker ga nisem gledala.No in ko vidi Tomaž ,da plazi bratec po mami evo ga na hop na njo še on.Hodim ,sedim,klečim,čepim uvjek se mi nekaj mota al okrog nog al ,pa rok.user posted image   

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.3.2010 21:04:31   
PERSIDA

Kje pa maš tvojega, da te mal podmaže? user posted image

Tomažu pa daj pod glavo povšter, res pomaga. Da ima dvignjeno vzglavje in mu ne teče v grlo. Nika manj kašlja, kadar je na povštru.
No sej pri nas je podobno. Obe kuhata, smrkata, kašljata,...

Ata leži na sedežni in me čakauser posted image

Tomažu vedno dam pod vzglavje ,da je dvignjen ,pa rahlo ,pa nekaj srednjega ,pa kar visoko ampak njemu to ne ugaja in pol spi pri nogahuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
1.3.2010 21:07:04   
PERSIDA
Najaa kaj si začela službo iskat?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
1.3.2010 21:10:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Teden dni se že spravlam pred šivalni stroj mam ful željo nekaj začet ustvarjat za bavca ampak enostavno povedano sem zvečer crkjena v nulo.Res vedno več zahtevata.Tomaž je itak že nekaj časa mobilen.Anže ,pa bi se kar naprej postavljal na noge ob meni.Že kar lepo napredujema ,da ga malo pohvalim.Danes se je vsedo ,pa nimam pojma kako ,ker ga nisem gledala.No in ko vidi Tomaž ,da plazi bratec po mami evo ga na hop na njo še on.Hodim ,sedim,klečim,čepim uvjek se mi nekaj mota al okrog nog al ,pa rok.user posted image   

Po moje rabiš eno fajn masažo hrbta in križa. user posted image
Ma bravo, carja sta ta tvoja bavca! user posted image

Službo ja... sem začela iskat ja.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
1.3.2010 21:13:37   
trezika
čer!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
1.3.2010 21:14:18   
trezika
joj, Persida ti pa znaš z besedami...sn se skoraj zjokala zraven...fuuuuuul lepo napisano res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
1.3.2010 21:18:05   
PERSIDA
Kaj je trezika pri vas ste še zdravi?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?