NatyTaja
|
Dobro jutro!! Mi smo pa danes naredili par samostojnih korakov od stola do mamice! Še malo, pa bomo odleteli po dveh. Jao, kam se mu le tolk mudi, pa še 9m ni...Pa tako fajn se mu zdi, da se reži zraven ko počen pisker! IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Pa res glejga zlomka! Kje pa delaš ozr kaj, da si mela strokovni izpit? Jest sem namreč med.sestra in sem tud nardila strokovca pred temule mulčkam. Ja je pa tolk fino zdej, da mi je kr mal žal da ni blo že pri prvih dveh takole luštno. Ampak se tolažim s tem, da bom čez 10 let ko bojo že vsi kolikor toliko samostojni jest še kr ,,mlada,,!!! Jaz sem učitlca, pa sem mogla to sranje delat. Drugače pa ja. Če bi zdejle začeli šele otroke delat, jih definitivno nebi imela tolk. Tako pa je še čas, če se nam zlušta da imamo čez par let še kakega. Čeprav težko verjetno. JanciF - trma je baje posledica tega, da mali ne sme česa, za kar je že sposoben. Recimo, naša tavečjadva si že sama kruh namažeta, in če jima nebi pustila...no nekako tako. Pa je res. Sosedova tamala v bistvu skor nič ne sme, ker je pa potem treba za njo pospravljat, pa je razmetano...evo in mala je trmasta pri 4 letih tako, da se kr dol meče... nekaj je sigurno na tem. E, ali pa to, kar pravi Mala_princeska. Ono velja bolj za tiste večje. Kalanteja - ja tole zategovanje pa le omeni. Mislim pa, da je pri tem potreben samo pravi hendling in držanje v naročju tako, da se ne more nazaj upogibat. Je ena kolegica imela s sinčkom take probleme, sam še ko je bil manjši. Tole s postlco je pa pri nas tudi tako...jaz sem mu zgoraj ob ograji dala tisto tamalo lunco (taka kot za dojenje, sam manjša) ali pa kak povštrček založiš? Verjetno ji paše se tiščat. Marelo bomo mi kr od Maruše uporabli - sem jo pa kupla v inetsparu za starih 10.000 sit in je zame zakon. Ima vse, kar mora met - naklone, majhnost in ooporo za nogice. Sam senčka manjka, tisto pa itak kapica nardi... E punce, zdej pa mam dost rr - imam oba fanta doma, ker tavečji še kr ni ok. Se mu na učkah vidi pa kašlja tak mal zoprno... Imejte se...
|