Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 18:02:54
|
|
|
|
mojškra
|
PUNCE- kaj ste ve od ET doma, ali ste v službi?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 18:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mojškra, jaz sem bila doma 3 dni po ETju + vikend, potem sem šla v službo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 18:41:49
|
|
|
|
mojškra
|
ja jaz grem juter delati, imela sem v sredo ET, pa še vikend je bil vmes, tako da grem jaz tudi jutri, čeprav bi kar doma počivala, ker me kar boli, pa zjutraj se mi vrti, pa malce mi je slabo (čisto psihično po moje)
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 18:47:37
|
|
|
|
špica84
|
dober vecer asama sreca da imam vas ker men ni noben povedal da morva imet oba izvide spb do dveh dneh nazaj tu na forumu.kera beda bi bla ce bi jst to zvedla sele 12.3
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 18:50:16
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dober vecer asama sreca da imam vas ker men ni noben povedal da morva imet oba izvide spb do dveh dneh nazaj tu na forumu.kera beda bi bla ce bi jst to zvedla sele 12.3 No super
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 19:00:58
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi gospodarica, kateri dan po ET pa si danes? titty, če sta jutri Zorn in Tomaževič, zahtevaj Tomaževiča!!! Mene je pri Zornu fajn bolelo, tako, da ga nočem nikoli več! No, jaz sem imela danes (12 dan) spet dva svetlo rjava izcedka na papirju, drugače je še belina. Kaj pa test kaže?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 19:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
blanč, test je včeraj (11 dan) pokazal samo eno črtico.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 19:33:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi blanč, test je včeraj (11 dan) pokazal samo eno črtico. ja ampak pa še ni zato
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 20:59:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dober večer Vas moram razočarat in povedat, da jutri ne bom šla na krvnega, ker sva se z dragim zmenila, da je brezveze, testek pa itak da bom naredila BC, zjutraj. Če ne bo pritekla- , bom delala krvni v petek. Suzi, samo da ni sveža kri, ostalo s testki pusti stat, meni od samega začetka tečejo rjavi fleki, če bo jutri negativen test, se še ne bom predala, enako tudi ti tako razmišljaj Držim pesti Ponedeljek, 29.03. TittyK - Punkcija vrtnica.m - Punkcija Čim več zrelih celic in naj bo punkcija čim manj boleča, SREČNO LAHKO NOČ VAM ŽELIM
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 21:00:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mikla, mislim nate
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 21:14:30
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Dober večer Vas moram razočarat in povedat, da jutri ne bom šla na krvnega, ker sva se z dragim zmenila, da je brezveze, testek pa itak da bom naredila BC, zjutraj. Če ne bo pritekla- , bom delala krvni v petek. Suzi, samo da ni sveža kri, ostalo s testki pusti stat, meni od samega začetka tečejo rjavi fleki, če bo jutri negativen test, se še ne bom predala, enako tudi ti tako razmišljaj Držim pesti Ponedeljek, 29.03. TittyK - Punkcija vrtnica.m - Punkcija Čim več zrelih celic in naj bo punkcija čim manj boleča, SREČNO LAHKO NOČ VAM ŽELIM DOBRA ODLOČITEV . v petek maš krvnega, to je še 5 dni, tako da mislim da nima smisla prehitevat čas. Itak se bo pokazal , ker sem jaz tako rekla . Jaz moram po rednem ciklusu dobiti 7. marca, test imam pa 11. marca-to je kar nekaj dni razlike. morda 9. marca,če ne priteče naredim CB al pa ne, ne vem, težka odločitev je pred nami. LEPO NOČKO, IN LEPE SANJE. Naj bodo sanje čimbolj mirne.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 28.2.2010 21:48:25
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi blanč, test je včeraj (11 dan) pokazal samo eno črtico. 11 dan bi že mogu pokazat. Kateri test si pa delala??? da nimaš take smole kot jaz, ko je bil test pokvarjen, se še spolneš?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 6:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. blanč, FS sem delala.. Ma, js ne verjamem, da bi bil pokvarjen al pa da bi bilo prezgodaj.. Pač nisem noseča, M pa malo zamuja. Upanje itak ostaja, ampak..
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 6:33:16
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 6:42:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutro Miklarom, hvala za kavico Suzi, mislim, da smo na istem, tudi meni ni pokazal test pozitivno, ni nam druge kot počakat, lahko se še vedno zgodi čudež
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:02:16
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Dobro jutro Miklarom, hvala za kavico Suzi, mislim, da smo na istem, tudi meni ni pokazal test pozitivno, ni nam druge kot počakat, lahko se še vedno zgodi čudež DOBRO JUTRO PUNCE OJOJ , OJOJ , PA KAJ JE ZDAJ TO? NEHAJTE DELATI TESTE PREHITRO, KER JE BREZVEZE SAJ VAM POKAŽE SAMO ENO ČRTICO. BEBIII-ti maš krvnega v petek komaj, tako da si prehitro delala test-no vsaj jaz tako mislim. Zato nikar ne obupaj, ne obupajte. SUZI-kdaj maš pa ti krvnega že? ĆE NE PRITEČE, STE ZMAGALE, zato nikar ne obupajte. Jaz bom kmalu na istem Čuvajte se, jaz grem danes v službo, se pogajati , in potem grem še predavat , še prej pa tamalga peljem v šolo-je ravnokar rekel A DANES JE ŠOLA? KAKŠNA BEDA .
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:13:10
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi fargi, misliš, da si ti imela 8 dan vgnezditveno? Mogoče je bil pa ta izcedek od drugega .. Ne vem, no.. Jaz skor ne verjamem,. S tem, da sem se prejle spet malo rozasto obrisala na WCju. Fegesia- ne razumem kaj si hotela povedati, da si imela 17 dan od drugega zarodka? A je umrl drugi zarodek? Sorči, da te sprašujem, kaj pa prvi? Kako pa veš, a so ti rekli? A preveč sprašujem? suzika, jst mislim da sem 17.dan krvavela zarad drugega zarodka, tak da pomoje un izcedek ni bil od tega...
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mojškra, jaz imam krvnega v sredo.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:26:50
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! miklarom je bla pa zggodnja danes . Hvala za kavico! skuštrana suzi, BEBIII punce jst kljub telim testkom upam, da vseen ne priteče in da bo vsej krvni test pokazal vzpodbudno novico! BEBIII ti še vedno jemlješ Aglurab? Ker meni so rekli, da ga jemljem samo do ET, potem ne več, začnem ga pa spet jemat, če bo prišla . Vsem želim lep dan!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:27:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mojškra, Fargi, je grela , 17 dan pa je malo zakrvavela in se je en poslovil, sedaj pa greje in je že v 21 tednu Tako da Suzi, upanje še vedno ostaja
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:31:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Loremi,meni je Reš rekel da moram skozi jemat Agrulab do konca, pa še napisal mi je, da ne pozabim
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 7:42:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Loremi, ma kdo bo razumel te doktorje
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 9:24:22
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi fargi, misliš, da si ti imela 8 dan vgnezditveno? Mogoče je bil pa ta izcedek od drugega .. Ne vem, no.. Jaz skor ne verjamem,. S tem, da sem se prejle spet malo rozasto obrisala na WCju. suzika, jst mislim da sem 17.dan krvavela zarad drugega zarodka, tak da pomoje un izcedek ni bil od tega... Fegesia- ne razumem kaj si hotela povedati, da si imela 17 dan od drugega zarodka? A je umrl drugi zarodek? Sorči, da te sprašujem, kaj pa prvi? Kako pa veš, a so ti rekli? A preveč sprašujem? drug zarodek se očitno ni prijel, ker sem močno zakrvavela... vstavili so mi dva, zdej se pa en razvija, zato predvidevam da je bilo tako...pa G je enako rekel...
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 1.3.2010 9:34:29
|
|
|
|
Selena78
|
Zdravo! Ni ratalo ... bomo poskusili ponovno ... samo najprej se moram odpočit od vseh teh postopkov... Veliko pluskov vam želim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?