|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
28.2.2010 12:48:03   
šivilja
Flaska - itak (jaz imam ostro moko redko doma)

Pa še link: http://poptv.si/multimedia/alergije/sreca-je-tudi-genetsko-pogojena.html

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
28.2.2010 12:50:46   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

aja šivilja H. me je zgrizla do krvi, s čim naj si mažem?Sem poskusla z Bepanthenom, pa lanolinom, pa ni boljš.

Meni je pomagalo ribje mazilo, sicer smrdi, samo pomaga. Pa čim bolj zračit.

Zdele sm se pa nasmejala temu zračenju. Oprosti. Torej joško ven, pa na sprehod, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.2.2010 12:53:20   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

aja šivilja H. me je zgrizla do krvi, s čim naj si mažem?Sem poskusla z Bepanthenom, pa lanolinom, pa ni boljš.

Meni je pomagalo ribje mazilo, sicer smrdi, samo pomaga. Pa čim bolj zračit.

Zdele sm se pa nasmejala temu zračenju. Oprosti. Torej joško ven, pa na sprehod, user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja, se sprehajaš bolj lokalno - iz dnevne v spalnico pa nazaj

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.2.2010 12:56:34   
lake
Pa mimo okna, mal sosede pogledat user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
28.2.2010 13:01:17   
Anonimen
kolk sta luštni! (sem si članek pogledala)

< Sporočilo je popravil k.tja -- 28.2.2010 13:02:21 >

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.2.2010 13:02:36   
majana79
pospravljanje sux

zdej pa itak J. spi, pa ne smem ropotat

nimam pojma kaj bomo jedli pri nas... če bi blo po moje nč, naj še moj kej nardi user posted image

sploh me je pa tista zelenjavna juha z dodatkom čist odbila od zelenjave user posted image

kaj bodo pa vaši tamali jedli? oziroma so?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.2.2010 14:31:16   
Tanja_
O muvistarkiuser posted image user posted image user posted image Kok sta fletni!

H. je jedla pišč. file v omaki s kislo smetano in testenine. Oz. pravkar končuje, potem bova pa še midva na vrsti za kosilo.

lake mimo oken jauser posted image user posted image user posted image

Kakšno vreme se dela user posted image

user posted image ste spregeledale moj kveščn- koliko mleka morajo še dobiti dnevno naši mulčki?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.2.2010 14:40:56   
PapuaNG

user posted image ste spregeledale moj kveščn- koliko mleka morajo še dobiti dnevno naši mulčki?user posted image

lih danes sem brala v eni knjigici, da naj bi dobili še dva mlečna obroka po 250ml.
Jst sem pa odspala kakšno uro pa pol, tamal pa dobri dve uri. Se vidi, da mu manjka. Zdej se pa njemu kosilo kuha, za naju pa ne vem, kaj bomo, ker je hladilnik bolj ko ne prazenuser posted image Ma neki bomo že zmislili...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.2.2010 14:55:55   
ledenka
kak zaspan dan user posted image

user posted image user posted image user posted image za muvistarki user posted image user posted image user posted image sta lepi user posted image

papua, predlagam Halo pizzo ali kitajca user posted image mi gremo k mojemu bratu... se tud meni ne da kuhat user posted image

sem vidla, da je še več slikc od petka user posted image no, zdaj veste - torbica je bla kar črna user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.2.2010 15:33:03   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

lih danes sem brala v eni knjigici, da naj bi dobili še dva mlečna obroka po 250ml.
Jst sem pa odspala kakšno uro pa pol, tamal pa dobri dve uri. Se vidi, da mu manjka. Zdej se pa njemu kosilo kuha, za naju pa ne vem, kaj bomo, ker je hladilnik bolj ko ne prazenuser posted image Ma neki bomo že zmislili...

Uf, to se mi zdi pa ful veliko; a to je mišljeno toliko plus še mlečni obroki?. Naša popije zvečer max.180ml, pa včasih še malo pri meni, pa ponoči pri meni. Zjutraj dobi pa kruh pa kaj mlečnega gor namazano-zdenka sir, Dukat namaz- pa zraven ji naredim AM, ampak naredi mogoče 3 požirke-ji ne gre preveč.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.2.2010 15:37:52   
Anonimen
Tanja_
U. ne mara mleka po steklenički.
zjutraj in zvečer dobi tako kakšen čokolino, grisolino (torej cca. 1dcl na obrok)... čez dan še kakšno skutko, ostalo pa pri meni.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.2.2010 16:31:27   
lake
Mi smo pojedli, midva testenine z mesom, T. pa špinačo pa krompir.

P. me je vprašala kok mleka spije, in ko sm rekla da cca pol litra, je rekla da to je kr mal premal. Samo je pa res da je verjetno mislna glede nato da druge hrane tok manj poje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
28.2.2010 16:35:31   
Tanja_
lake pri tebi oz. pri Taji je res najbrž tako.

Sicer pa se mi zdi rahlo pretiravanje, da bi H. spila poleg vse hrane, ki jo poje, še pol litra mleka oz. se mi zdi nesmiselno, da bi jo silila če noče pit. Itak ji mleko nadomestim z drugimi obroki-jogurti, skute, sir, kisla smetana v hrani.... Poje pa malo manj kot jaz.Pa da bi zraven še pol litra mleka-sej bi jo razneslouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
28.2.2010 16:39:50   
majana79
jaz moram očitno res začet dajat J. tisti sirup, ker poje pol manj kot vaši... no, vsaj več kot T.
samo za 'fanta' po moje res premalo? user posted image

kje pa je dudi? upam da je z M. vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
28.2.2010 16:49:19   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kak zaspan dan user posted image

user posted image user posted image user posted image za muvistarki user posted image user posted image user posted image sta lepi user posted image

papua, predlagam Halo pizzo ali kitajca user posted image mi gremo k mojemu bratu... se tud meni ne da kuhat user posted image

sem vidla, da je še več slikc od petka user posted image no, zdaj veste - torbica je bla kar črna user posted image

Kakašne slikice? Jaz bi tudi gledala.

Ja pa hvala, sva fajn pozirali!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
28.2.2010 16:54:07   
šivilja
Prosta ura mi je dala zagon - smo vse pospravili s skupnimi močmi in počistili kar je bilo. Je veliko lažje sproti, samo ne vem koliko časa mi bo uspevalo.
Smrčki se pečejo.

Možek obeša ene omarce. Samo otroka sta zamočila - sta odpirala omarice kljub prepovedi, dokler nista vsega zvrnila po stopnicah - rezultat - ogromna buška na He. glavi, udarjena in popraskana omarica in popraskana sveže prebarvana stena. Lahko si predstavljate moževo navdušenje.

Zdaj bo garfield in bo upam malo miru.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
28.2.2010 17:03:09   
FLASK_A
Vau zvezdi user posted image Lušni sta!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
28.2.2010 17:13:56   
FLASK_A
Ojej šivilja, kaj so otroc ustvarili pri vas user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
28.2.2010 17:14:51   
PapuaNG
Mi imamo zdaj tak jedilnik-zjutraj mlečna kašica (neki kosmiči za dobro jutro), okoli enajstih banana in pred spanjem kak deci mleka (kakor kdaj), potem je kosilo okoli dveh, pol treh, okoli šestih pa mlečna kašica-kosmiči, čokolino...in pred spanjem še dva deci mleka (včasih spije vse, včasih ne...). Ponoči ima zdej en obrok, naredim deci pa pol,pa včasih vse spije, drugič ne. Čez dan mu vsake tok dam mal flašo, če kej ostane od malice, ampak da bi neki ful pil, ne. Ampak glede na to, da ne zgleda, da bi mu kaj manjkalo, me ne skrbi.

Smo meli za kosilo kar pečen krompirček pa lečo. Tamal pa ni kej dost jedu. Par žlic, to je bilo pa vse. Kaže pa tut ne, da bi bil kaj lačen...hecen je ta otrok.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
28.2.2010 17:19:48   
Anonimen
šivilja, user posted image  za He buško. otroški smisel za dekoracijo me pa vedno znova preseneča! imajo povsem drugačno prostorsko predstavo kot pa mi, odrasli.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
28.2.2010 17:25:11   
šivilja
UUUUUUUUUUUU, a ste vidle čevlje na CleCle. Samo kupila si jih pa ne bom.

Sem šele zdaj videla razsežnost buške - udarjena točno med obe obrvi (se pravi bližina oči) z vogalom kovinske omarice. Na buški je točen rdeč obris tega vogala. Če se mož ne bi zabrisal dol iz lestve in deloma prestregel omarice, bi že sedeli na urgenci. Ne vem ali naj bom vesela ali besna, ker nič ne ubogata.
Kent tač dis pri nas očitno pomeni oglej si iz vseh zornih kotov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
28.2.2010 17:26:03   
šivilja
Še malo pa napadem smrčke - sem uporabila limoncello namesto ruma. Pomoje bo dobr.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
28.2.2010 18:08:20   
Tanja_
Vidla čevlje-si jih ne bom kupila, ker jih itak ne bom nosila potemuser posted image Imam pa tele njihove http://prettyprettypretty.com/wp-content/uploads/2009/11/mobius-shoe1-300x284.jpg in so zakon.

jaz sem pa angelsko pecivo spekla-ga že kar precej manjkauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
28.2.2010 19:21:23   
lake
Jst pa pečem saharco- spet user posted image . Bom kmal šla konkurenco na Dunaj delat.

Tanja teli tvoji čevlji pa zgledajo totalno štorasti.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
28.2.2010 19:24:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Jst pa pečem saharco- spet user posted image . Bom kmal šla konkurenco na Dunaj delat.

user posted image Dej pošlji mi mal. Ti dam mal skutine torte v zamenouser posted image Rabim mal cukra u žilo...

Uuuu, grem po čipsuser posted image user posted image user posted image Tud sol bo vredu.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 28.2.2010 19:25:01 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!