Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
blood hound gang :)
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan D - Rock Otočec, sobota.
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:45:48
|
|
|
|
Annny
|
Splača se ti poslušat Joe-ja Cockerja, Rolling Stones, Tino Turner (če jih kje še zaslediš). Nick Cave tudi rulz. Paul McCartney- super. Eros Ramazotti- tudi fajn. Pa Prince ali kako mu je že zdaj ime, hehe. Bon Jovija se (kar se kvalitete glasu) ravno ne splača, je pa enkraten šov. Pa verjetno je fajn tudi kaka Aguilera ali Anastacia (kar se šova tiče), ampak jaz take glasbe ne maram, zato ti ne bi vedela povedati. Papa
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:48:25
|
|
|
|
Annny
|
Gotovo bom šla poslušat tudi Robbieja Williamsa, ker ima tak simpatičen glas;):)- Škoda, da Queenov ni več- te bi šla tudi takoj poslušat v živo.
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:53:12
|
|
|
|
Tiki
|
Aja, dobri koncerti, na katerih sem bila: Iggy Pop (Lj), Rolling Stones (Zagreb), R.E.M. (Izola) in nazadnje 17.6. Nick Cave (Lj,Križanke) - hudo dobr, so mi šle kar kocine pokonci. Pa ene par fotk sem naredila (bom kakšno dala v album...) :bravo:.
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:53:38
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem bla do zdaj samo na Bon Jovi ampak zame so itak TO!:love::love::love: Nardijo full šov. Moj jih je bil pa 2x pa je rekel, da se jih bolj splača it poslušat na stadion kot pa nekam na odprto - je bil v Zeltwegu (itak veste zakaj gre!:ups:)
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 14:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Severina - Pag 8) Resno:)- Full je blo dobr. :)
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 15:28:11
|
|
|
|
smrka
|
bla na: Boris Novkovic (blazno dolgocasen samo poje nic ne sodeluje s publiko) Colonija (super žur), Crvena jabuka (isto kot B. Novkovič) Leteči odred (super), Pop design ( ihihih)
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 15:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka, tud jst sm bla na Pop designu :ups::ups::ups: - prejšnjo soboto....sem se počutila 10 let mlajšo :ups::)-:)-:)-
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 15:36:26
|
|
|
|
Tiki
|
Uuuu, saj res, na Pop designu sem bila pred 15. leti, ko je še Vili Resnik pel, pa na Kreslinu, U redu (Magnifico-kitara), Psihomodopop (zažigal), Novkovč in Parni valjak (no ja), Big foot mama (super)...
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 15:36:31
|
|
|
|
zoya_
|
Neponovljivi koncert.... Gibonni v Opatiji... :bravo::bravo:
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 15:38:15
|
|
|
|
Tiki
|
Meni je všeč un komad, ki ga ima s Kubizmom, Tempera (ne vem če je to naslov :ups: ).
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 15:38:30
|
|
|
|
smrka
|
Men so bli pop designovci zakon.. zmeraj smo ga zurali... in res je, ti kar zbudi spomine ce gres na njihov koncert ko se spomnis kako si zural :) Tam sem tud spoznala nesojenega fanta, za katerim sem jokala celo leto ko sva se razsla :((
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 17:15:57
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Tinkara Kovač (ko ga še ni srala s trapastimi štiklci), Magnifico, Oliver Dragojevič, Kreslin, Šank rock, Nuša Derenda... :miska:
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 18:24:44
|
|
|
|
anajmad
|
Kelly family,AC/DC,Joe Cocker...pol se pa že neha. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 19:15:15
|
|
|
|
viv_
|
Moj prvi koncert ever je bil v 7. razredu OŠ Miki Šarac :)- Yugo: - Đorđe Balaševoć (n-krat) - Parni Valjak (n-krat) - Bajaga - Plavi orkestar - Goran Bregović - Oliver Dragojević - Josipa Lisac - Goran Karan - Riblja Čorba Slovenija: - Sidharta - Tinkara Kovač - Vlado Kreslin - Zoran Predin - California - Tabu Tuje: - Sting - Rolling Stones - Metallica
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 19:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko se spomnim Balaševićevih, vsi drugi utonejo v pozabo. Najlepši je bil v Avditoriju v Portorožu.
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 19:32:41
|
|
|
|
viv_
|
Aja, pa pozabla sem še Petar Grašo ;)
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 19:46:26
|
|
|
|
mehurčica
|
Uh, bila sem že na dosti koncertih, ampak če bi jih naštela itak nobena od tu verjetno ne bi vedela kdo so. Bolj punk rock bandi pa kakšni hard core. Recimo: Millen colin, Lag Wagon, Good riddance, Fury of five, 25 ta life, Afi(tako je bilo ime mojmu zajčku),...itd. Moj prvi večji koncert pa je bil Nirvana. Po dveh tednih jih več ni bilo...saj veste zakaj. Nekatere verjetno tudi poznate Guano apes, Blodhound gang, Nofx, Ramones,... Slovenskih se mi ne da kaj preveč naštevat. Murat in Jose, 6 pack... Jaz si fuuul želim it na Pink.:love: Sem čisto nora na njeno glasbo.:love: Pa na Bajago bi šla. Me tak fajn spominjajo na moja najstniška leta.:)
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 20:00:49
|
|
|
|
Annny
|
Jaz imam rada tudi dobri stari Parni Valjak..za kakšen romantičen večer:love:
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 20:01:13
|
|
|
|
HuAnita
|
Huuuuuuh, doma v stari sobi imam vse vstopnice napeljene na vratah, gotovo jih bom polovico spustila, ampak ta glavni: - Nirvana (LJ) - Faith No More (LJ) - Sting (Pula) - Cop Shoot Cop (Ilirska Bistrica, MKNŽ) - ruuuules - U2 (Sarajevo, ko so bili tam prvič) - Rolling Stones (Zagreb) - Prodigy (LJ) Slovenske sem slišala praktično vse, od hrvaških si želim še v živo Gibonnija. Od svetovnih pa umiram za RHCP, REM, Guano Apes, Cranberries, En Vogue, Nicka Cavega, The Hole, ok, dobra pa mi je tudi Shakira
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 6.7.2005 20:23:10
|
|
|
|
Jančika_
|
V gužvi sem živčna, zato grem redko na koncerte. Šla sem samo na res "nujne" zadeve: Iggy Pop, Nick Cave 2x, Balaševič. Pa seveda na nekaj manjših lokalnih, komaj omembe vrednih zadev. Enkrat bojo padli tudi Pet Shop Boys (enkrat so že skoraj, a ni bilo dovolj prijavljenih za prevoz, midva pa sva imela staro Škodo Favorit, s katero ne bi šlo do Münchna) in mogoče še Björk. Na Cavea pa bova šla itak vsakič, ko bo kje v bližini.
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 7.7.2005 15:02:08
|
|
|
|
polona2
|
Huanita, a imajo tile Cop shoot Cop komad z naslovom 10 Dollar bill??? Drugače pa bi jaz svoje obiske na koncertih zminimirala na edine omembe vredne; Kreslina (ne štejem več, kolikokrat, vsakič mi je v veselje!!!) in Leb i Sol, ostali pa najbrž niso naredili vtisa, ker se jih ne spomnim... ...aja, pa res sem si želela na Nirvano, mati pa me niso pustili, odpravila me je z besedami; "Saj bodo še kdaj prišli v Slovenijo...", no, čez manj kot mesec je bil pa Kurt že pokojnik, to ti pa res zamerim,:grrr: mama...
|
|
|
|
Na katerih koncertih ste že bili? 7.7.2005 15:07:22
|
|
|
|
polona2
|
O moj bog, kako sem lahko pozabila:)-, bila sem na koncertu HIM v Ljubljani:love::love::love: in se slinila ves čas...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?