|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
26.2.2010 10:35:39   
sjmm
DAN!

Naša nočka podobna včerajšnji, tak da pijem že 2 kavo, Majči mal siten...k vreme pač...drgač kr gut.

Dons gremo popoldan mal k sestrični v Litijo, da mi ta velka fanta mal popedena ke v frizurce, pa še pri mojih se ustavimo na kavici.user posted image

kosilo bo bol na brzake ker nam je še kar nekaj ostalo od včerajšnje pojedineuser posted image user posted image , tko da se lahk z malim še mal crkljava.

zdej sva nogavice zlagala, tko vneto pomaga, da imam skor dvojno delouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.2.2010 11:28:06   
Urša08
ojla

Dopoldan je šek kot bi mignil. Smo meli en obisk, je prišla prijateljica na čajčka. Je blo luštno.user posted image Sedaj bom pa Žiga spat dala potem pa veselo na delo.

Sjmm joj a spet porazna nočuser posted image upam da začnete spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo al pa kera druga a ma spravljreno tisto 14 dnevno dieto - jaz sem jo založila

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.2.2010 11:42:48   
Urša08
Sjmm u super za striženje, a to greste vedno k njej? Mi pridemo v sredo na vrsto, sam Žigca še kar ne bi - bi samo spredaj.

Žiga ajčka, jaz pa zabušavamuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa tok planov kaj bo narejeno, no sej en stroj cunj sem uspela oprat, pa pomivalc mi pere, kruhek se peče, ostalo pa lahko počaka. Za kosilo mamo pa še od včerej. Kaj počnete v tem dežju?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.2.2010 11:45:29   
petrušk_
sjmm user posted image častim kavo alpa dve....sicer si pa ti pomoje najbolj vajena neprespanih noči glede na št. otrok user posted image
brez zamere....jst mam res srečo kar se tega tiče...trkam na vse možne varianteuser posted image

ti želim da bo vikend boljši

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.2.2010 11:49:54   
Urša08
O petrušk sem že mislila da samevam. Pa hvala za kavico. Jaz jo zdele pijem, potem se bom spravla pa pomit po tleh, posesano mam že tko da bo lepo. Joj tale vreme me čist uspavauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.2.2010 12:00:59   
Čebel@
hellow

mi tudi malo lenarimo-je vreme glih samo za spat.........Hana je šla pančkat,midva imava pa malo miru

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.2.2010 12:04:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm u super za striženje, a to greste vedno k njej? Mi pridemo v sredo na vrsto, sam Žigca še kar ne bi - bi samo spredaj.

Žiga ajčka, jaz pa zabušavamuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa tok planov kaj bo narejeno, no sej en stroj cunj sem uspela oprat, pa pomivalc mi pere, kruhek se peče, ostalo pa lahko počaka. Za kosilo mamo pa še od včerej. Kaj počnete v tem dežju?

sestrična ima v Litiji salon, je tok stara j jz in nas ful dobr pošiša, vse skup, sam je tud tašča frizerka ..iz pamtiveka, pol pa fante tud ona kdaj...sam so pol vsi nesrečni, moj pa tko najraje vidi da ga kr jz z mašinco, ker dela v prahu itd, pa pol vsak dan glavo pereuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.2.2010 12:06:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

sjmm user posted image častim kavo alpa dve....sicer si pa ti pomoje najbolj vajena neprespanih noči glede na št. otrok user posted image
brez zamere....jst mam res srečo kar se tega tiče...trkam na vse možne varianteuser posted image

ti želim da bo vikend boljši

petrušk...tenx za kofe...ma se je prilegeluser posted image ....morm priznat, da se prvič navajam na neprespane noči, so bili ostali zelo pridni glede tega, sej so pili mlekca ene 2x ponoči tja do pol leta, sam pol so pa lepo spančkali, je blo dežurstvo sam ob kaki bolezni...to je blo pa zelo malkratuser posted image user posted image user posted image ...tko, da je tud zame v četrto neki novgauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.2.2010 12:10:00   
sjmm

O petrušk sem že mislila da samevam. Pa hvala za kavico. Jaz jo zdele pijem, potem se bom spravla pa pomit po tleh, posesano mam že tko da bo lepo. Joj tale vreme me čist uspavauser posted image

tole vreme je našga že uspaval, sva se napokala sadja, pol je bla lepa tortica, sevedauser posted image user posted image user posted image ...pol pa aja tutaja...zdej pa tud jz mal zabušavam....sem že mulčkom pripravla malico...navaden jogurt, pa rezine jabolk na kosu kruha, ki sem ga namazala z mešanico masla in medu...sva z majčijem svež kruhek spekla, tak, da bo fajn....juhica se kuha, ostalo bomo pa potem pogreli, ko pride ata caruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.2.2010 12:10:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hellow

mi tudi malo lenarimo-je vreme glih samo za spat.........Hana je šla pančkat,midva imava pa malo miru

uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.2.2010 12:12:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

hellow

uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image .....starija je zmanjkalo tukaj zraven mene,jaz grem pa itak počasi v službo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.2.2010 12:12:22   
sjmm

zdej grem pa mal Janova oblačila pokupčkat k gre v ponedeljek na smučanje, da mi ne bo vse znesel iz omar čez vikend, pol pa ne bo kej dat v potovalkouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.2.2010 12:12:59   
sjmm

hellow

user posted image .....starija je zmanjkalo tukaj zraven mene,jaz grem pa itak počasi v službo

naj ti hitro mineuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.2.2010 12:13:46   
Ajvy
helou.....
Goveja juhca finito..je tolk dobra....waw.......
POl pa še rižotko popoldne....................................ne to ni os sjmm post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(mal heca mora bit)

dežuje...vreme je tolk bedno...prtiska skor ni...tko da ..tole pojem, pa gre za Tarjo v svet nina nana....

sjmm..
.he he ...men je tut Tarja pomagala perilo zložit..tko da je v košaro zlezla.....

Urša..
..mene tut to uspava....dežek....

petrušk...kaj delaš....?

Kolumbo..a si si zbistrila glavo...al peglaš kovter user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.2.2010 12:14:12   
Ajvy

hellow

čimhitreje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.2.2010 12:15:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

helou.....
POl pa še rižotko popoldne....................................ne to ni os sjmm post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(mal heca mora bit)

dežuje...vreme je tolk bedno...prtiska skor ni...tko da ..tole pojem, pa gre za Tarjo v svet nina nana....

sjmm..
.he he ...men je tut Tarja pomagala perilo zložit..tko da je v košaro zlezla.....

Urša..

petrušk...kaj delaš....?

helov ud tebi...kako ste...konec bolezni..upam....ja, no, jz pa hrana in recepti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo ajčkejtauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.2.2010 12:18:43   
Urša08
Eto pomivanje po tleh polomija. Sploh ne vem zakaj sm začelauser posted image . Je Nejc hotu prav v kuhnji bit ravno ko sem pomivala in ga pošljem v dnevno itak da ne uboga , ga sama prestavim in v jok, ma v najhujš jok k da ga pol manjaka in itak je zbudu Žiga po pol urce spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image    Mah nej gre vse nekamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.2.2010 12:20:09   
Čebel@

hellow

čimhitreje user posted image user posted image user posted image

hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.2.2010 12:20:18   
Urša08
Ajvy super za juhico , bomo mel skor isto za kosilo - goveja juhica + rižek v omakiciuser posted image

Šibam ker je en sitkan tuki, seveda vs zaspan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.2.2010 12:21:42   
sjmm

Eto pomivanje po tleh polomija. Sploh ne vem zakaj sm začelauser posted image . Je Nejc hotu prav v kuhnji bit ravno ko sem pomivala in ga pošljem v dnevno itak da ne uboga , ga sama prestavim in v jok, ma v najhujš jok k da ga pol manjaka in itak je zbudu Žiga po pol urce spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image    Mah nej gre vse nekamuser posted image user posted image user posted image

ojoj..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..bo treba pa kmal na drugo rundo spančkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.2.2010 12:21:55   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.2.2010 12:23:33   
Ajvy

helou.....
(mal heca mora bit)

sjmm..

Urša..

petrušk...kaj delaš....?

helov ud tebi...kako ste...konec bolezni..upam....ja, no, jz pa hrana in recepti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah....konec ....veš kaj samo še kondcijo nabere nazaj pa bo..apetit že ima..tko da samo še kondicija pa smo.....
MAl sem se mogla pohecat...k ponavadi nimam kej za napisat..tolkrat sem pa s ponosom...user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.2.2010 12:24:21   
Ajvy

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj...to pa je kriza.....zato jst pomivam po osmi uri......
Drži se.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.2.2010 12:24:39   
Ajvy

Ajvy super za juhico , bomo mel skor isto za kosilo - goveja juhica + rižek v omakiciuser posted image

Šibam ker je en sitkan tuki, seveda vs zaspan

he he ...telepatija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.2.2010 12:25:16   
sjmm

helou.....
(mal heca mora bit)

sjmm..

Urša..

petrušk...kaj delaš....?

jah....konec ....veš kaj samo še kondcijo nabere nazaj pa bo..apetit že ima..tko da samo še kondicija pa smo.....
MAl sem se mogla pohecat...k ponavadi nimam kej za napisat..tolkrat sem pa s ponosom...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?