|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
26.2.2010 9:00:58   
mini86
princeska daj ji borovnice..nš jih ma rad..pa surovo ji loh tud daš-al zarad česa posebnega daješ kuhano

hja ujemanje..tud pr nama je tko..RAZEN pr spanju..ko bi js spala takrat nisva nč povezanauser posted image user posted image user posted image

domače igrače..nš ma pr tašči dve plastenki in v eni riž v drugi pa makarončke..in se pol noro igra z njimi jih stresa, gleda...

bjondi..si bom vzela čas in preštuderala-hvala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.2.2010 9:16:24   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Dobro jutro, punce.
Naš Srečko se pa ne da...Se mi zdi, da vsak dan vstaneva malo bolj zgodaj in danes je bil pokonci spet malo pred šesto...
Evo, danes še zdržimo, pa bo jutri spet sonček in moja tašča pri ljubčkuuser posted image Me je včeraj spet presenetila. Pride čisto potiho v hišo kao da ne bi zbudila Srečkota, pa sem jo skoraj zgazila, ko sem šibala iz dnevne. Se mi zdi, da ne bom zdržala do konca porodniške, da se mi bo prej "utrgalo".

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Sadje ??? Kaj lahko še dajem 8m sončnici poleg banane, jabolka, hruške in breskvic (to dajem iz kompota)???

Srečko ne dobi sadja iz kompota, dobi pa mango in ga ima rad. Pa kaki je tudi imel rad, samo je verjetno sezona že mimo.

tečka, te čist zastopim...jaz tud živim s taščo in to v enem stanovanju!!! Se je zadnjič Maja jokala ko sem ji poskušala nohte strižt za zobarco, pa je pršla zraven vsa objokana s komentarjem "bogi otrok" Da popiz...Raj ne bi kle na forumu.

Mala princeska, jaz sem ji dala tud slive (al ringlo, saj ne vem). Čist sam za okus. Ja, pa borovnice. Avokado sem tud kupla, sam so deljena mnenja, tko da ne vem. Sicer sem pa tud jaz brez njega gor zrastlauser posted image

Uživajte v dežku...tih dan za cartanjeuser posted image

Pa še to. Domače igrače - darilni celofan, velika pola, da se kar zavije vanjouser posted image , pa tud tisti veliki tulec ima več pozornosti kot kupljene igrače. Pa gumbki, zadrge, trakci na oblekah...Pa milni mehurčki...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 26.2.2010 9:20:24 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
26.2.2010 9:22:13   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

hja ujemanje..tud pr nama je tko..RAZEN pr spanju..ko bi js spala takrat nisva nč povezanauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

saj, mene ponoč zbudi, ona se nafutra, jaz pa pol ponočujem. Zjutri me pa auf že ob 6-ih vržeuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
26.2.2010 9:30:54   
Hanuši
Jutro,

no mi smo bili včeraj v P in za seznam pod št. 17, imamo 9900g in 75cm in pa 3. zobek smo danes dobili, zgornjo enkico

P je bil ful zadovoljen, je spet poudaril, da malo prehitevamo, ampak, da to že od 1. meseca user posted image . Edino govorimo še ne, pa je sestra rekla, da bi poleg da-da in ta-ta lahko že kaj več zlogov govoril, P je pa rekel, da je on tudi bolj redkobeseden, a, da tisto kar reče, pa reče pametnouser posted image . Res mamo super P-a.
No je pa res, da pa ful arabščino furamo. Tko hecno vrti jeziček, da ven pride, tko kot, da bi talibane poslušal user posted image .

Mala princeska jaz dajem Binetu že popolnoma vse, edino hruško mu še prekuham, ker pravijo, da surova lahko napenja. Tudi ostalo hrano je vso z nami, edino svinjskega mesa mu še nisem dala.

Joj tisti post z varuško, je bil pa res čist adijo, pa neka ful iskana in draga varuška naj bi bila. Meni bi se odpeljalo. Po moje bi varuhinjo človekovih pravic klicala, če je to res. Pa dobro, da zdrsne pod avto, sicer groza, ampak se zgodi, samo privezat ga na posteljouser posted image user posted image user posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
26.2.2010 9:34:36   
Hanuši
domače igrače - tudi jaz sem rekla, da ne dam trenutno tut € ne več za igrače. Zakon so CD-ji, tisti prazni, ko se svetloba tako lepo lomi, no pa daljinci, tipkovnice, peki papir, tulci od pap. brisačk,...

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
26.2.2010 9:39:48   
mini86
bjondi mene si pa zdj ČIST prestrašla s tem člankom...
bom počakala ultrazvok pa gastro pa če nau nč pokazal bom pa se bl posvetila temu..čeprav mam mogoče 2-3 simptome..bom probala odmislt do takrat k je pa to kr velik zalogaj zamenat način prehranjevanja-usaj zame k sm zlo kr nevztrajen tip človekauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 26.2.2010 9:40:05 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
26.2.2010 10:06:43   
tadejluka
user posted image Heyyy! En deževen pozdravček po 8 mesecih tudi od naju z Blažem!

Mi je kar nerodno se sploh oglašat po tolkem času...U glavnem pri 6 mesecih je mel Blaž 8385g, 70,5 cm, in dva zobka-enice spodaj. V četrtek bo star 9 mesecev in ima zraven še 2 zobka zgoraj ampak hecno dvojke user posted image Drugače pa že pridno šiba po stanovanju in sicer tako da ima eno nogo spodvito pod ritko z drugo se pa odriva. Bratca ga obožujeta in tudi on njiju! S spanjem je pa tako: do 1 tedna nazaj se je zbujal vsako uro ponoči in samo jamral, zdej pa zvečer lepo sam zaspi po večerji-20h, in spi do 05 se podoji(edinkrat ko še pri meni je) in spi naprej do 8h, mami pa najbolj srečen človek zdej...user posted image -sem bla pa grda in sem ga dva dni pustila da je jokal pred spanjem pol je pa poštekov. Jeva že vso hrano razen svinjine, navadno 3,5 mleko in neprekuhano vodo že od 2 meseca dalje. Najljubša igrača je pa daljinec im mobitel seveda kadar atija ni domauser posted image .

Pa en lep pozdravček od izgubljenke...!

P.S. moj rojstni dan je pa 20.05.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
26.2.2010 10:30:32   
Mala_princeska
Tadejluka user posted image user posted image user posted image da si se oglasila in welcome back, te z veseljem sprejmemo, verjamem da je ob treh fantih pestro :-)
Kako sta pa tavelika junaka sprejela?

Prvo zobki dvojkice zgoraj namesto enkic - pri nas je enaka zgodba, tko da sem mislila tudi jaz da je to nekaj neobičajnega, pa zgleda da ni. :-))) kmalu za dvojkicama sta pri nas prilezle oz. počasi lezeta enkici :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
26.2.2010 10:34:05   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Dobro jutro, punce.
Naš Srečko se pa ne da...Se mi zdi, da vsak dan vstaneva malo bolj zgodaj in danes je bil pokonci spet malo pred šesto...
Evo, danes še zdržimo, pa bo jutri spet sonček in moja tašča pri ljubčkuuser posted image Me je včeraj spet presenetila. Pride čisto potiho v hišo kao da ne bi zbudila Srečkota, pa sem jo skoraj zgazila, ko sem šibala iz dnevne. Se mi zdi, da ne bom zdržala do konca porodniške, da se mi bo prej "utrgalo".

...zgazila user posted image  ...ja jz res ne vem zakaj je treba vderat taščam v naše zasebne kotičke...no mi smo že pri Karin uštimal s tem iz začeli zaklepat vrata...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
26.2.2010 10:42:21   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bjondi mene si pa zdj ČIST prestrašla s tem člankom...
bom počakala ultrazvok pa gastro pa če nau nč pokazal bom pa se bl posvetila temu..čeprav mam mogoče 2-3 simptome..bom probala odmislt do takrat k je pa to kr velik zalogaj zamenat način prehranjevanja-usaj zame k sm zlo kr nevztrajen tip človekauser posted image user posted image

Bodi vesela,da sem ti dala neko pot in ne bodi prestrašena...to gljivo ima vsak od nas v sebi pač enim se razbohoti drugim ne...in da ti ne omenjam kaj vse še prinaša tale kandida,pa folk sploh ne ve da obstaja...naj ti že zdej povem da jo naše zdravstvo ne odobrava...jaz sem šla takoj na bioresonanco...pa sej zdej v treh letih se o tem že ful več piše kot se je takrat...fora vsega pa je zakisanost telesa-kisaš si ga že iz stresom,pol je tukaj še hrana ,kontracepcijske tablete,antibiotiki...nej te ne bo strah ni bav bav...je pa vsekakor fajn da jo odkriješ predno udarijo najhujši simptomi ven,tako kot so pri meni-posledice so pa lahko katastrofalne...fajn je prebrat tud knjigo resnice in zmote o kandidi -Sanja Lončar...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
26.2.2010 10:43:14   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Mala princeska, jaz sem ji dala tud slive (al ringlo, saj ne vem). Čist sam za okus. Ja, pa borovnice. Avokado sem tud kupla, sam so deljena mnenja, tko da ne vem. Sicer sem pa tud jaz brez njega gor zrastlauser posted image

Kaj pa naj bi bilo narobe za avokadom?
Jaz sem do sedaj slišala samo dobre stvari.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.2.2010 10:56:27   
tadejluka
Ja tavelkedva sta čist nora nanj,...Tadej hodi u 1. razred in je čist ponosen k lahko Blaža že nese, vzdigne,...ja je pa kr pestro enga u šoli, drug u vrtcu tamal pa doma,...sem skoz sem pa tja, komej že čakamo pomlad, pa sončkauser posted image ! Tale vreme čist skoz smo neki prehlajeni-virozice pa to!Drugač pa uživamo ful,...jest šele pri Blažu zdej vidm kaj pomeni to da si na porodniški...prej sem bla še študentka je blo skoz neki, zdej pa prov fajn se sam potepava skoz ko sva samauser posted image !!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.2.2010 11:03:38   
sončnica79
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Sončnica se pa nič ne javi???

Tud jaz jo pogrešam...a damo tiralico za njo user posted image ...

Hojla! Sem tu, sem tu, ne še tiralice izdajat

Glede tega plavanja za dojenčke, mene tudi to zelo zanima. Ali lahko morda še meni pošljete datume. Kdaj boste štartale s tečajem?
Btw. Ali ima morda katera izkušnjo z atopijskim dermatitisom in plavanjem v bazenu? Naši miški so postavili takšno diagnozo, ker je imela vmes izpuščaje oz. res suho/hrapavo kožo, zdaj je pa ok, redno mažemo in nima težav, niti s suho kožo. Morda me edino malček skrbi, če bi nastopile težave zaradi bazena.

Jaz sem Za naslednji četrtek in navijam, da bi bil tako lep in sončen dan kot je bilo včeraj. Mmmm, je prav fajn zadišalo po pomladi v Ljubljani.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.2.2010 11:29:38   
mk8
Živjo!

Najprej se vam zahvalim za vse izpolnjene vprašalnike user posted image user posted image , zdej se pa moram spravit spisat nalogo, do jo končam do nedelje, ko gremo v toplice. Da se mi ne bo treba še na dopustu s tem ukvarjat.

Naslednji teden se vam ne bom mogla pridružit, ker bomo uživali v vodi user posted image user posted image , ampak spet naslednje srečanje pa na zamudim!

user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkanim, Naty Taya, Mini in Mojsonček, hitro se pozdravite, pa da ne bo kaj hujšega!!!

Tadejluka, dobrodošla nazaj!!! user posted image user posted image user posted image  za nočno spanje, mi se še kar zbujamo na uro pa pol do dve uri in zadnje dni z velikim jokom user posted image user posted image . Nimam pojma, kaj ji je, mogoče kaj sanja. Tka da midve z Veroniko sva tudi povezani v vsem, razen v spanju user posted image user posted image user posted image .

Dajanje na kahlico - kdaj lula lih ne vem, vem pa kdaj kaka. Ampak ponavadi je to ravno med večjimi obroki (zajtrk, kosilo, večerja), tako da je takrat ne morem dat na kahlico. Bi mal čudn zgledal user posted image .

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu sončnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.2.2010 11:44:27   
tadejluka
Pr nas je tud jokov včasih ko se je zbudu ful, včasih pa sam nergal celo noč. Jest sem bla že čist živčna pa izmučena ...včasih bi ga najrajš kr postavla nekam pa šlauser posted image . Pa vsak glasek ga je zbudu sam da si se obrnu u postelji,...no pol mi je pa en dan blo dost pa sem ga lepo previla, nahranla, dala u žakelj, u posteljo ,lupčka, ugasnt luč in ven...jokov 10 min-jest tud u dnevniuser posted image , naslednji dan 3 min, no zdej pa zaspi samo s čebljanjem! Sicer smo pa vedel preden se je rodil, da bo tale najbolj scrklanček od vseh treh pa je res tako. Ampak srček je pa tud, ko se nasmeje bi ga kr pojedla tolk je luštn!!!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.2.2010 11:55:18   
bačko
Dan!
Smrketa čestitke Mateju za prve korake!user posted image user posted image user posted image
Čestitke Binetu za zgornjo enko!user posted image user posted image user posted image Mi jo pa še kar čakamo.
Tadejluka lepo da si se oglasila.user posted image user posted image user posted image
No noč je bila super je pa Lora sitka.Vročine nimamo več samo še iz nosa teče.Zobek pa upam da bo kmalu vzunaj ker je prav boga.Jo zelo boli.user posted image Prav smili se mi.Ji mažem dlesni pa nič ne pomaga.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.2.2010 12:12:31   
lino
Dan mačkice...

Spanje je pri nas večna težava, ker brez mame pač ne gre(ne podnevi in ne ponoči) in imam včasih že vsega dovolj, pa sej me ne moti, da se pride k nama v posteljo stiskat, sam bi pa jst morda lahko kam za kako urco skočila al pa vsaj imela kak obisk doma, pa včasih mela mal miru in jezi me to, ko je že brez problema spal v svoji postelji...bi mi pasalo, da bi spal sam vsaj prvo rundo, pa nič, 20 min je maksimum in pol me celo noč žveči (hb še nimamo zobuser posted image ). Res, sem že mislila, da bi mu flaško dala in bi morda pol spal, pa je sploh noče, menda naj mu je ne bi smela jaz dat, ker voha moje mleko, no ati se pa ne zgane, pravi, da sem ga razvadila in ga naj sedaj kr sama imam user posted image
Sem ga pa sedaj 2x pustila v posteljici in sedela z njim in ga božala in je kr vžgalo, malo sicer solzno, a vsak dan bolje, ne morem ga pa pustit, da bi jokal in zaspal (čeprav menim, da bi in
bi pol poštekal) ampak smo v bloku in se vse sliši in bi me verjetno sosedi linčali...

Igračke imamo mi tudi najraje daljince, kable, telefone (moj mobitel je že v celoti igračka, ker smo ga pocuzali in po tleh pometali in je poginu...) Pa tudi kuhalnica in lončki so zakon, pa zelo rad ima babuške (tiste lesene punčke, ki jih eno v drugo zlagaš...)

No, to bo sedaj vse, ker me že kliče...

Lepo bodite!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.2.2010 19:38:55   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.2.2010 19:39:10   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g,69cm
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g,  69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
6. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled: 16.12
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
Naslednji pregled:
 14.12
4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
Naslednji pregled: 08.03
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec: 6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
Naslednji pregled:
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
6. mesec: 9470g,72cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:  8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:  8980g, 73,5cm
Naslednji pregled:  
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  ?
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
Naslednji pregled:

1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec: 9900g,75cm
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
19.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm)  polno doji         
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:   -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
Naslednji pregled: 30.03
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:  11.03
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:                                 -PRVI ZOBEK 7m7dni
Naslednji pregled:
   - 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -                     
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled: 10.03
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

2. mesec:  6887g,64cm
3. mesec:  7660g,65,5cm
4. mesec:   -
5. mesec:  9005g, 71cm
6.5 mesec: 9675g,74cm
Naslednji pregled: 10.03
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:                           -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -                         -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :15.03
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -                         - UVAJANJE GH
5. mesec:     -                         -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:                           -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
16.03
 polno doji
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
36.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm)  polno doji
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
Naslednji pregled

5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -                        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
Naslednji pregled :27.03

4630 g, 55 cm 
2. mesec: 
5680 g, 59 cm
3. mesec:  6100 g, 62 cm
4.5 mesec: 7200 g, 65 cm
5. mesec:     -            -           
-PRVI ZOBEK
6. mesec:  7820 g, 68 cm
7. mesec     -             -            -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -               -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled:  11.01

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
Naslednji pregled
:

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI                                        
43.bjondi                  (27.06.)    27.06     Žiga (3160 g, 51cm)  polno doji
1. mesec:
4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:

2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled: 24.12
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled : 01.04

NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI    
46.Snoopyka           (29.6)     07.07       Albina (3732 g, 52cm)           
1. mesec: 4530 g, 54,3 cm
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.2.2010 19:40:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica79

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Sončnica se pa nič ne javi???

Tud jaz jo pogrešam...a damo tiralico za njo user posted image ...

Hojla! Sem tu, sem tu, ne še tiralice izdajat

user posted image

(odgovor članu sončnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.2.2010 19:46:50   
tadejluka
Še podatki za seznam : BLAŽ pdp:8.6.2009, rodila 4.6.2009, 3600g,54cm

1.mesec 5575g, 56cm
4.mesec uvajanje goste hrane
3 mesec 7150g,63,5cm
6.mesec 8385g,70,5cm

Prvi zobek 4,5 mesecev
naslednji pregled 2.4.2010

< Sporočilo je popravil tadejluka -- 26.2.2010 19:48:48 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.2.2010 20:07:54   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Dan mačkice...

Spanje je pri nas večna težava, ker brez mame pač ne gre(ne podnevi in ne ponoči) in imam včasih že vsega dovolj, pa sej me ne moti, da se pride k nama v posteljo stiskat, sam bi pa jst morda lahko kam za kako urco skočila al pa vsaj imela kak obisk doma, pa včasih mela mal miru in jezi me to, ko je že brez problema spal v svoji postelji...bi mi pasalo, da bi spal sam vsaj prvo rundo, pa nič, 20 min je maksimum in pol me celo noč žveči (hb še nimamo zobuser posted image ). Res, sem že mislila, da bi mu flaško dala in bi morda pol spal, pa je sploh noče, menda naj mu je ne bi smela jaz dat, ker voha moje mleko, no ati se pa ne zgane, pravi, da sem ga razvadila in ga naj sedaj kr sama imam user posted image
Sem ga pa sedaj 2x pustila v posteljici in sedela z njim in ga božala in je kr vžgalo, malo sicer solzno, a vsak dan bolje, ne morem ga pa pustit, da bi jokal in zaspal (čeprav menim, da bi in
bi pol poštekal) ampak smo v bloku in se vse sliši in bi me verjetno sosedi linčali...

Igračke imamo mi tudi najraje daljince, kable, telefone (moj mobitel je že v celoti igračka, ker smo ga pocuzali in po tleh pometali in je poginu...) Pa tudi kuhalnica in lončki so zakon, pa zelo rad ima babuške (tiste lesene punčke, ki jih eno v drugo zlagaš...)

No, to bo sedaj vse, ker me že kliče...

Lepo bodite!!!

...in pol me celo noč žvečiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojejjjj, lino kaj si ti pojedla, kake stresaš...ne morem se nehat režat

< Sporočilo je popravil Lsica -- 26.2.2010 20:09:09 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.2.2010 20:27:22   
Lsica
janci, glede avokada, naj bi bil premastenuser posted image , ampak ne me držat za besedo, to je mojuser posted image po netu poiskal, k še bolj kot jaz komplicira za vsako stvar ki jo hočem Maji dat. Danes sva se npr. menila, da bova jutri jedla malancane, pa sem rekla super, evo bo pa Maja tud mal probala...nak, je že našel da malancani spadajo v družino razhudnikov, ti (paradajz, paprika) pa so glavni povzročitelji alergij....Pa se mi ne da razpravljat, rečem prav, bo pa počakala še teh par mesecev, ker pri enem letu pa itak lahko vse je. Pol ji bom pa narezala čebulo, pa spekla čevape....user posted image

sončnica, škoda ker nisi nč prej rekla glede plavanja. Atlantis ma zdaj razpisane tri skupine: midve z desetko sva se odločile za pon 8. marec ob 12h. Pokliči še ti.

tadejluka, fajn da si se spet javilauser posted image

hanuši, bravo za vašega Puser posted image .

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.2.2010 20:30:20   
Lsica
grem navijat za Tino. Nočko!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.2.2010 21:00:46   
Janci F

janci, glede avokada, naj bi bil premastenuser posted image , ampak ne me držat za besedo, to je mojuser posted image po netu poiskal, k še bolj kot jaz komplicira za vsako stvar ki jo hočem Maji dat. Danes sva se npr. menila, da bova jutri jedla malancane, pa sem rekla super, evo bo pa Maja tud mal probala...nak, je že našel da malancani spadajo v družino razhudnikov, ti (paradajz, paprika) pa so glavni povzročitelji alergij....Pa se mi ne da razpravljat, rečem prav, bo pa počakala še teh par mesecev, ker pri enem letu pa itak lahko vse je. Pol ji bom pa narezala čebulo, pa spekla čevape....user posted image

sončnica, škoda ker nisi nč prej rekla glede plavanja. Atlantis ma zdaj razpisane tri skupine: midve z desetko sva se odločile za pon 8. marec ob 12h. Pokliči še ti.

tadejluka, fajn da si se spet javilauser posted image

hanuši, bravo za vašega Puser posted image .

Vkolikor jaz vem je res, da avokado vsebuje maščobe, ampak ta dobree maščobe, kot je na primer omega 3 in je ravno zaradi tega zelo zdrav. Vsaj tako sem jaz slišala, oziroma prebrala.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?