metuljcek321
|
.... čist zabluzila na netu .... ... ojej, sem imela tolk za nadoknadit - RR, FB, gmail, novičke, trači, .... ful sem se narežala vašim čvekarijam, carice ste vsi bolančki, nespeči, nerazpoloženi, neješči : držte se, kmalu bo bolje, skoraj je že tu pomlad - mislim, da jo že vohamo, kajne? krofi z malinovo filo - yes, please, populis jih je zadnjič zrihtala, mnjamsi ... 6-pack - he, he, lol, dobra otroško čebljanje - ej, res drži, da ko se enkrat odpre, se odpre ... pri nas zdaj kar dežujejo besede ... trenutno ful in sta: "lal" (= šal) & "kapa" ... aja, pa Umpa, ful sem se narežala, da "mami kaka" - pr nas tud to reče ... ker jaz zmeri to govorim, k se zaklenem na WC ... al pa "mami lula" In to vse srka kot goba. Aja, pa pred kratkim je prinesla kahlico v dnevno & jo fura naokoli, tu in tam se gor usede, reče ji pa: "KAHLA" ... mi je tko smešno ... tisti njen: "Kahla, kahla," potem pa gasa po celi sobi - fijuuuu. filmčki - to bi bla dobra fora, ja. Ma, ugotavljam, da sploh nimam nobenega filmčka, da bi kaj konkretno čebljala/govorila, na vseh se podi s poganjalcem/kartonasto škatlo na glavi/štuporamo/se postavlja na glavo/riše in zganja podobne norčije. Tinky, vse bo OK, pogumna si! neboglasnica, bejbi, thanks za info o zimskinem otročičku - you rule! Zdaj moraš bit pa pridna 100/uro, da prileti še fotka malčka. A drugač si OK? Je blo slabo počutje sam muha enodvenica, I hope?! Foram sem se narežala k pečen maček - res so kulske! majuška, hvala za sms - you're the best! populis, rebeca, Umpa, 3jemi itd - thanks for missing me. Res je ludnica v šoli, doma je pa tud pestro. Študentka je OK, žal je bolj take resne in zadržane sorte ... no, pa saj bo še 1 srebro za Tino - vau, mala je resnično velika faca! nanka, za smučanje! Kako pa kaj CD-jka s telovadnimi vajami? Kaj migaš po njej? Si pridna? Umpa, upam, da tale nadležni flek čim prej postane past tense. glugica, mejte se, sam, da ujamete ritem, pa bo. K se pa mal otopli, pa tale sneg skopni, prideva pa z malečko kaj naokoli, da vam ne bo dolgčas, a prav? mojček, kako je Živa? So tiste pikice izginile? Kaj je blo potem? Je v redu? Bolečin ni več? Almera, upam, da je možek ok ... kaj ima že to ... saj mislim, da si 1x že pisala o tem ... but I forgot ... forget, forgot, forgotten - da še mal nepravilce ponovimo, a ne? rebeca, tud jaz že voham & čutim pomlad ... juhej ... v šoli se jo še posebej intenzivno - blazno pogosto zadnje čase praznijo greznico & to ravno v času pouka (po možnosti med malico) ... diši, da smo čist navdušeni ... vau ... pozdrav pomladi, pa to flower, kakšno je stanje pri vas? A Gospodinje so ob torkih? Pa kje jest žvim? Sem se pa sekirala, k sem v ponedeljek prej šla spat Ah, ja. Tako pride. _____________________________________________________________________ ... tko, zdaj boste imele pa za zjutraj čist zadost za brat, a ne? Mejte se, night, night