|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 13:17:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
25.2.2010 13:18:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA ZNIŽANO PLAČILO BOŠ NE SLA NA OBČINO, KO BOŠ DOBILA TOČEN DATM ZA VSTOP V VRTEC

hvala ti , potem zdej samo vpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 13:20:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
25.2.2010 13:20:29   
Urša08
Maši vse najboljše za prvi rojstni dan. Srečno, razigrano, razposajeno in zdravo otroštvo.
user posted image

pa za mamico
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
25.2.2010 13:21:14   
Urša08

JA SAMO ODDAŠ VLOGO ZA VPIS - v vrtecuser posted image - ne na občino

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če kej ne bom vedla te bom pa poklicalauser posted image hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2680
25.2.2010 13:25:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy jaz sem v redu, res. Pomoje da mi je tale sonček in sprehodek čist nafilal. Bomo poskusli popoldan še mal it vn na zrak. Pa ti? Zmetrana, zmučena,.. predvidevam da si ker če kej potem te res teli bolezni od otrok zmatrajo , mene ponavad tako psihično kot fizično. Drži se, pa ne pozabi nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja...sej bo...ko gre spat grem jst z njo...kaj pa čem revcauser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za skrb...ni tko hudo, kot se sliši

KOlumbo.
..sem na bolniški

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
25.2.2010 13:26:03   
Ajvy

Maši vse najboljše za prvi rojstni dan. Srečno, razigrano, razposajeno in zdravo otroštvo.
user posted image

pa za mamico
user posted image

čestitke še od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 13:27:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
25.2.2010 13:30:35   
Katjusa
punce nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse čestitke za preglede le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image spet vas čaka eno lepo leto v katerem boste dobile prelepe sladke user posted image (sama fovšija me je ampak vam vseeno iz srca želim lepo nosečnost in veliko dobre volje)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
25.2.2010 13:30:49   
Katjusa

Me je glih tašča klicala vsa sladkauser posted image user posted image user posted image , če rabm kej mesa pa jajcuser posted image user posted image user posted image .....ji je Šime učeri povedu novičko je bla baje čist u šoku d je kr temo zamenjalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
25.2.2010 13:48:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

pa za mamico
user posted image

čestitke še od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od nas tudi vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
25.2.2010 13:49:36   
TAMIKA3

user posted image

pa za mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
25.2.2010 13:56:46   
lilcha
Punce hvala vsem za čestitke.

Zdele bova šle kosilce popapat pol pa hitr ven na sončka.

Katjuša ne bit žalostna, tud zate bo kmal posijal še en sonček boš vidla.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 14:06:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lilcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
25.2.2010 14:10:31   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2690
25.2.2010 14:36:16   
claud
kolumbo kdaj mas pa ti rok?

lilchauser posted image user posted image user posted image za Masin rojstni dan, za tebe kot mamico in za lepo nosecnostuser posted image user posted image

Mi2 sva dons kupla loto, tko da vam kr povem da v nedeljo zadanemo, pol pa kupva en hud duplex....sva vidla enga cist hudga, za hudo velke pareuser posted image user posted image user posted image sm optimistuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
25.2.2010 15:04:45   
baki
tk mi smo po kosilu.sma bla z nikom malo na sončku.milina kk to paše.sem bla ko martinčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
25.2.2010 15:08:50   
baki

Baki jaz se ti pridružim z dieto, a čve tole 14 dnevno od Onasiss probat?

jaaaaaaaa.a to je ta dieta meso pa solate,pa špinača.......itduser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 25.2.2010 15:11:28 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
25.2.2010 15:08:54   
MIHAILO
Pozdravljene...jaz sem mela danes generalko pucanja...Mihailo zdaj spancka jaz pa pocivam...drugacese pripravljamo na sobotni zuruser posted image ...

Licha cestitke za rojstni dan in super za lepo nosecnost...
KOLUMBO super za pregleduser posted image user posted image user posted image
Cebel dobro se nauci
CLAUD ta stanovanja,upam,da fajn resite

user posted image [sm=smiley25.gif]Tiste ,ki ste bile pred porodnisko na zavodu prijavljene...kdaj se moramo nazaj prijavit???

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
25.2.2010 16:37:11   
baki
nik mi je zaspal šele ob15.50.adijo pamet.malo ga še pustim pol bom pa vrate gor odprla da se bo zbudo.zdej pa res vidim da bo treba začet ga polagat enkrat na dan.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.2.2010 16:39:32   
simonakr

user posted image

pa za mamico
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In lupčke tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
25.2.2010 17:39:35   
Čebel@
evo mene nazaj......imam dober filing,ampak počakajmo do druzga tedna ko bojo rezultati........ati je šel po bolniški list,jaz grem pa Hani naštimat večerjo......se še pol kej oglasim,če bo katera tukaj

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.2.2010 17:58:50   
Urša08
Mi smo si pa privoščili še popoldanski sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image joj kok je pasalo, pa še vsi 4 smo šli en krog. Zdej se tamaledva igrata z vlakcem tomažkom, midva z možekom sva popila popoldansko kavico, zdej mam pa par minutk luftauser posted image .

čebel@
superca user posted image user posted image user posted image

baki ja to je tista dieta s špinačo, a si za - a se bove lotile - jaz bi ful sam rabm res eno spodbudo. Sem ravno slikice od poletja gledala kok sem mela solidno postavo zdej sem pa spet na istem ko pred obema zanositvamauser posted image user posted image user posted image user posted image mah tko lepo dol zgubim, grem v minus potem pa neham dojit in nazaj dobimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.2.2010 18:02:05   
Katjusa
Lilcha in kolumbo jst nisem želsotna tisto o fovšiji je blo bolj za hec... jst vem, da še pride moj čas verjamem van in zato se ne obremenjujem.... mi je hudo ko pride user posted image ampak zato nisme nič manj vesela za vas...
kolumbo a ti misliš da bi jst še enga februarčka..... kaj pa vem nekak me mika kak januarček:) drgač pa karkoli že bo in kdajkoli sma da bo in da bo dete zdravo, zdej če boš ti imela punčko pridemo po recept in mušter pridem pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker si na sitem k jst 2 fantauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.2.2010 19:26:23   
sjmm
Čer!

Jz sem čist fuč ..je bil pa pester dan, da o naši noči sploh ne izgubljam besed...pojma nimam kva mu je blo...mogoče zato, ker je čez dan sam 1x spal...ma je zaspal ob 20h, pa se je do 23h že vsaj 10x zbudil za kr neki...ni blo nič videt kej narobe...no, mogoče zobki...pol grem spat...se še ulegla nism..alarmmmmmm, pa sem ga kr direkt k sebi vzela...alarm naprej, pa kr oči zaprte, se je premetaval, pil čaj, pil mleko, pa skoz dude menjal..tja do 5h zjutri, pol spet mleko in je končno normalno zaspal do pol8h...ma, sej vesta kaka sem bla, pa še user posted image na obisku....pol sm pa začela kuhat za naše današnje slavje z mojim očijem in ženo...plo sem pa kr k seb prišla in evo zdele sem od takrat glih kuhno zapustila...user posted image user posted image , nog sploh ne čutm user posted image user posted image user posted image user posted image ..a sej bo, sam smo imel en kup dobrot....zdej je pa Majči že povečerjal, dans je 2x spal...HB in je ful gut volje

tamika...sam da ste ok, nas je že skrbeluser posted image

čebel@..upam, da bo izpit uspešenuser posted image user posted image

urša....vidim, da si imela lep danuser posted image user posted image user posted image ...super za sprehodke...pri nas je blo tud tko lepooooo, sam sva imela bol mal cajtauser posted image ...bova ju3 not prinesla

lilcha....super za user posted image , pa vse naj naj mali slavljenkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy....hitro okrevajteuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa fajn prežganko drugič...sej nobenemu ne rata vse vsakič...don`t worryuser posted image

kolumbo...super, da je Rok tko fajn sprejel vrtec, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za lepotičenje in seveda za pregled, pa da je s ta frišnim user posted image vse gutuser posted image user posted image user posted image

katjuša...ma imaš res fajn brata.user posted image user posted image user posted image ..pa naj tud pri vas čimprej zasveti user posted image ali user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?