Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:33:22
|
|
|
|
ČITA
|
Najbrž sem kaj zgrešila..... zakaj pa se uporablja ta trakec? Namen????
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni zgleda kot kakšen zdravstveni pripomoček, za merjenje česa na glavi....:zmeden: Kaj naj bi tole res bilo?
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:41:34
|
|
|
|
Pupica
|
:( ja namesto klobučka...za krst.
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa deluje tako, kako bi rekla, že malo tu mač. Dobro, za kakšno posebno priložnost, mogoče, kakšen državni praznik (he, he), mogoče že, ampak da bi pa kar tako toliko na otroka navlekli, pa je res reveč. Ne obremnjevat otrok pretirano z izgledom. To ni dobro.
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, a za krst? No, to že. Ampak na balin jo boste pa morali ustriči, ni kaj. Drugače se trakec ne bo videl.
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:47:10
|
|
|
|
malecka
|
aha ta je pa iz neckermana. Men osebno se dopade za kakšne svečane priložnosti.:sloncek:
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 9:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa kakšna kronica od Barbik al pa kakšnih večjih punčk :zmeden2:
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 10:00:50
|
|
|
|
Maxica
|
Meni prav luškano zgleda9nebesa. Čeprav se mi zdi, da ima Tia kr malo predolge laske za to in ji ta trakec ne bi kaj zelo pomagal-bi morala še vedno kakšno špangico uporabit. Drugače pa-cortkano:love:.
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 10:17:42
|
|
|
|
Annny
|
Kako pa se to nosi, če ima punčka dolge laske? A kot tisti 'obroč' ali kako?? Prvič vidim:zmeden2:
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 11:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
men bi blo najbl kjut če bi punčki z dolgimi laski samo pripela ene 2 špangici z belimi mašnicami v laske. bi bla res :angel: lp, lara
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 11:20:25
|
|
|
|
Pia73
|
Meni pa se zdi, da izgleda s tem trakcem kot :darilo: Meni ni všeč. Sicer pa Tio ostriži pa se bo lepo videlo.
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 12:08:42
|
|
|
|
Pupica
|
LARA H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A :bravo::bravo::bravo: Ostrigli jo pa res ne bomo:ups: Ravno zaradi laskov smo se odločili, za kak trakec. Če bi bila plešast dojenček, potem verjetno bi nataknili klobuk na glavo, pa bi blo, tko pa je nekaj posebnega s temi laski, pa sem mislila kaj takega uporabiti. Hvala vsem za nasvete! LP:rozica:
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 12:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak otrok je nekej posebnega - s klobukom ali brez, s trakom ali brez, z ruto ali brez, z volančki ali brez, s šminko na ustih ali brez, z rožami v laseh ali brez....
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 12:22:36
|
|
|
|
smrka
|
Ce ma tvoja pupika dolge laske potem ta tanek trakec sploh en pride v postev - zdi se mi pa tud mal brezveze - zakaj bi pa morala imet trakec na glavi, al pa fantek, v cem je fora tega trakca? Ce pa ze zelis, kupi širši trakec in ji das čež laske da zgleda ku obroč. Jaz mislim, da mora met na krstu otrok ni pa nujno belo oblekico. Moja bo imela dolgo belo oblekico na sredini pa bo velika roza pentlja. No ni se se rodila :) Ce bi bil pa fantek bi imel isto belo oblekico dolgo z nebesko modro pentljo okoli pasu...
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 12:47:33
|
|
|
|
puncica
|
Ma kaj pa vem, men pa ti trakci niso nič všeč, bi raj dala klobuček gor, če pa bi bilo prevroče pa sam špangice take lušnte pa je. A ja pa kako jo boš držala, pa klobuček bo dol padal, ma kaj pa vem:zmeden2: Naša si itak vse dol potegne:)-
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 12:50:12
|
|
|
|
pravljica
|
tii bi bol pasal kakšen lep trakec oz pentljica na špangici, če mene vprašaš
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 12:57:54
|
|
|
|
puncica
|
o pravljica kaj je s tabo še nisi šla rodit:)-
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 13:04:36
|
|
|
|
SANDY
|
če ne pa še dva indijanska pera zatakneš pa bo :)-:)-
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 13:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pups, jst sem za dva čopka :)
|
|
|
|
Trakec namesto klobučka 6.7.2005 13:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupica, Tia je tok cortkana na enih sličicah z dvema čopkoma. 9nebesa Mislim, da so modre pentlje, nism pa zihr - je že dolgo, kar sem slikce gledala. Tako da ji čopke naredi...z belimi pentljami. :love:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?