|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
25.2.2010 8:42:49   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

mal ga glej u nogice, da ga pa res ne bolijo??
že ful teka al kaj?? ...naša pa že od 10 meseca po nogicah...ob sedežni pa tko...ampak spustit se pa sploh noče....ji rečem nej pride k men, se pa spusti na vse 4 in pršopa do mene....:)))user posted image user posted image

nik še samo hodi.sam taj je na kolenih ko avto potiskauser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
25.2.2010 8:48:52   
baki
tamika kje si........urša jutro.hvala za kavico.sem jo zjutraj požrla ne popilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
25.2.2010 8:51:51   
petrušk_
pridna mami :))
včasih je tud to treba....
bl izi pa glih tko superrrrrrr je pa piščanček v pivkem testu....delate kdaj to??

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
25.2.2010 8:54:35   
Ajvy
jutro....
noč...sploh ne bom komentirala....TArjo je kuhal..Tiso je pa sanjski svet razganjal.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
25.2.2010 9:01:47   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....
noč...sploh ne bom komentirala....TArjo je kuhal..Tiso je pa sanjski svet razganjal.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
25.2.2010 9:11:12   
claud
Jutro!

Evo mi smo se naspali, zuni ful lepo soncek sajna....bomo sli mal na zrak kmaluuser posted image

sunny- pr nas so stanovanja svinjsko draga...samo 2 do zdaj sta bla sumljivo poseni....drugac pa 50-60 kvadratov tud tam 150.000user posted image ...v okolici ljubljane....v lj je pa taka kvadratura hitr 250,300.000user posted image

bakiuser posted image user posted image user posted image upam da cez dan kj not prineseta spanja...

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.2.2010 9:47:55   
Katjusa
dobro jutro tud od nas:)

še vedno imamo vročinouser posted image
pa atija imamo doma do ponedeljkauser posted image user posted image user posted image user posted image

že ful teka al kaj?? ...naša pa že od 10 meseca po nogicah...ob sedežni pa tko...ampak spustit se pa sploh noče....ji rečem nej pride k men, se pa spusti na vse 4 in pršopa do mene....:)))user posted image user posted image

naš tako hodi okol že od 7,5 meseca ampak ni videt da bi se kej spustil se spušča tak za ene 3-5 korakecov ampak to je tud vse za zdej....

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
25.2.2010 9:50:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro tud od nas:)

še vedno imamo vročinouser posted image
pa atija imamo doma do ponedeljkauser posted image user posted image user posted image user posted image

naš tako hodi okol že od 7,5 meseca ampak ni videt da bi se kej spustil se spušča tak za ene 3-5 korakecov ampak to je tud vse za zdej....

ajvyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo pač mogl še mal počakat, ane user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
25.2.2010 9:56:08   
Ajvy
Hvala vsem za pikepoke....

Tudi jaz jih pošiljam bolančkom.....čim hitreje naj vas obišče zdravje....

Claud...glede cene stanovanj....včasih se mi zdi, da prodajajo vilo....ne pa enosobno stanovanje...ne vem kam pelje ta svet...res ne vem.....

Petrušk....mi bomo tudi še malo počakali kar se hoje tiče...se mi zdi ,da doklet ne bo 100 procentna da bo šlo...se ne bo spustila....naj si vzame čas...še cel življenje bo na nogah user posted image

BAki...tvoja KAtja ima dober okus za kosilkanje...njami

Urša..jutro.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
25.2.2010 10:05:05   
petrušk_
ajvy maš prav ja...sj itak nimamo kej prehitet...k bojo ready bojo sami začel hodit....

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
25.2.2010 10:48:10   
petrušk_
dons se pa vidi, da je sonček, k ni prav nobene tuki :))
uživajte user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
25.2.2010 10:48:16   
baki
tk meso sem nasolila.edvin in katja sta šla na bazen se kopat,sta vzela zraven malo malice,ko pa prideta nazaj bosta kosilala.nik spi,jst pa malo po bajti ramam.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
25.2.2010 11:09:06   
kayica24
Hey, na hitro vas pozdravim...
da vam javim, da smo dobili 9.zobek 22.2.

Drgač pa se pripravlamo na sobotno fešto za našo malo miškico!!!
Komaj čakamo!! user posted image

Zdaj pa čakam, da se zbudi in šibava na sonček, ker je taaaak toplo, da mam vse okne gor odprte!!!

Lep dan tudi vam!user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
25.2.2010 11:48:23   
Čebel@
dan

mi smo se že malo vozičkali-sva jo kar v zappa dala in mala full uživauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdej pa Hana pančka,ati mi kavico štima,jaz grem pa za knjige

lep dan vam želim

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
25.2.2010 11:59:07   
Urša08
hojla

Mi smo šli danes že ob pol desetih vn na sončka in moram priznati da mi je ful pasalo, sem napolnila baterijeuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo bili kar dobro uro in pol zunaj, Nejc se je naletal, Žiga priden v vozičku opazoval. Potem smo bili še pri tašči in tastu na kavici  - mata danes še dopust in sta mal slikic pokazala. Tamaledva sta pojedla kar dol vsak svoj jogurt potem sem pa Žiga zdejle previla in dala spat. Bomo vidli kolk časa bo spal. Nejc je pa še dol pri babici in dediju, sta ju itak pogrešala pa morjo nadoknadit.user posted image

Ajvy ojoj a zdaj pa še Tarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki zakaj pa niste šli vsi na bazen?

Grem nekaj v lonec dat potem vas pa preberem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.2.2010 12:00:50   
Urša08
Punce a se je Tamika kaj oglasila? Jaz jo pogrešam. Upam da je vse v redu, da sam časa nimauser posted image Me skrbi da ni kej s Tristanomuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.2.2010 12:03:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce a se je Tamika kaj oglasila? Jaz jo pogrešam. Upam da je vse v redu, da sam časa nimauser posted image Me skrbi da ni kej s Tristanomuser posted image
nič se ni oglasilauser posted image ..tudi jaz upam da je vse ok

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.2.2010 12:11:11   
baki
nik se je zbudo.je spal skoraj 2 uri.sem mu dala juhico iz skrinje da bo mal neki pojedu,pa da jst ne rabim tk hiter kuhatuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.2.2010 12:13:52   
baki
zato nismo šli vsi ker je zdej na bazenu fulllllll gužva.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.2.2010 12:29:19   
Urša08
Omakica se kuha, zraven bo rižek. Sploh nisem navajena v takem miru kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem še mal kuhno pospravla sprot tko da mam zdej mal luftauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.2.2010 12:30:19   
Urša08
Čebel@ mi mamo tud zappa sicer zaenkrat samo za po trgovinah ampak je zadovoljen notriuser posted image Pridno se uč, me bomo pa popoldan stiskale pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.2.2010 12:32:24   
Urša08
Claud je kaj novega okol stanovanja? Držim pesti in navijam. Okol cene pa raje nebi ker so tooo much dragauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ojoj a zdej pa še Benjamin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.2.2010 12:35:05   
Katjusa
jst sem zdle tamiki psolala sms čakam odgovor:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.2.2010 12:39:17   
Urša08
Katjuša super user posted image user posted image user posted image user posted image Sta otročka boljše? Pa hišica - kej novga? Joj se vam tole okol hiške vlečeuser posted image upam da čim prej kako pametno informacijo zvesteuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.2.2010 12:41:36   
Katjusa
s florjanom sma danes nabrala 1. zvončke pravzaprav so to noriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj se igra v peskovniku mu je zjutraj boj brat vse lepo prekopal in potem mu je cesto naredu in pristaniščeuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne vem kdo je bolj otročji sma sem vesela, da imam takega brata, ki se zna s svojim nečakom igrat....user posted image user posted image user posted image user posted image
gledala sem po travi in bi se dalo tud že regrat nabratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?