NatyTaja
|
Oj, punce...dobro jutro... ja, še zdej mi ni ratalo skup spravit in prebrat... Je pestro pri nas. Imam tavečjega doma, ker ima vročino in driska, potem pa skoz študiram, da ko grem od njega k malemu, da si roke fajn umijem, ker v bolnico pa zdejle nebi šla... Ta zoprna prehodna obdobja - jaz prav sovražim pomlad, ko je poleg vseh virusov tu še spreminjajoče se vreme, nestalne temperature pa seveda ogromno dreka zunaj...bljek! Sam še več dela. Cote pa to! Že zdaj nisem folgala, kaj bo šele zdej. Pa naj se še kako bruhanje pojavi, potem sem pa v temi...jaz pa čisto na koncu in brez moči. po moje me tudi kaj grabi. Non stop sem čisto brez energije - kljub supradinu in prehrani po Montignacu. Sem pa danes fino bruhala zjutraj...tak da po moje je res kak virus!! Kako mi gre res to na živce!! in za zdravje in srečo vsem... IZVIRNO SPOROČILO: July08 NatyTaja kako si se lotila odvajanja od joške ponoči??? Jaz bi tudi rada počasi nehala z dojenjem, a se Julija s tem nikakor ne strinja. Pa po flaški sploh noče piti Še vedno se dojiva ene 6x na dan. Grozn, kaj naj ti rečem! Jaz sem se tega lotla tako, da ukinjam nekaj zizkanj in ga polagam v postlo. je pa tako, da sem ga ful razvadla, ker pa se mi res ni dalo več ponoč kr naprej vstajat. Mal so leta, mal pa utrujenost...že kr ene orng pet let nimam nobenga orng počitka, tak da...ja, potem je blo pa že kr na pol ure do uro priklapljanje, to pa ne gre več. No pa sva celo noč jajcala...on jamral in jokal, jaz pa tolažla, polagala v postlco in trepljala po ritki....pa je drugo noč prespal od 19.-23. (joška), potem pa do 4 zjutraj, ko je pa spet dobil. En čas bova na tem, potem pa še tisto čisto stran. Sej ni nič lačen ponoči. Sem pa naštimala flaško čaja pa če bi bil žejen, bi že potegnil, ker pije zdej iz lončka - flaške. Eh, spanje mi pa pri nobenem ni šlo...sem preveč mehka, da bi lahko pustila bebo jokat.Pa sama ful veliko pijem ponoči, tak da potem mislim, da so mali pa tudi žejni in bi pili. Uspeh odvajanja nočnega priklapljanja - je definitivno manj zbujanja...zdaj moram samo še vztrajat, da spet ne popustim...čeprav se je danes spet znašel v moji postli... Pa ne vem al sem pozabla, al pa sem ga kr v spanju k sebi na zizo dala. Ja, sem že kr malo nevarna od nespočitosti! No pa imaš cel roman...kaj pa sprešuješ! Eh, naš tudi nič kej ne je...sam pije. Sej ni čudno, če ga pa cela ustka bolijo od teh prihajajočih zobkov! Nič, bomo pa večino pili pa je, ko bo pa to mimo, jih pa itak ne moreš ustavit od hrane - vsaj naši so taki, da od nekje 2-4 leta ful jedo. Mi je pa hecen mali, ko nobenga keksa pa to ne pogloda. Onadva sta to kr mlela...Res je vsak otroček poglavje zase. Groza no. Je pa tako, da se mi ne da ga še čisto stran dat, ker tiste flaše štimat....je pa še bolj grozno. Me pa nekaj zanima - zakaj se matrate in ponoči še hrano delate? Sej nam težijo, da bi naj že od ne vem katerega meseca naj ne potrebovali ponoči obroka - a nebi kr čaj dale? Pa ni treba nič termovk pa to? Potem pa še tile zobki...ja, čisto za vsakega vemo en teden prej in potem še par dni, da čisto ven prileze...ah, pa šele trije so zunaj...pa nam niti mazila ne pomagajo kej veliko. Aja - pa na zizi se po dojenju tudi vidijo odtisti zgornjih zobkov, tako, kot je ena napisala... Me je malo skelelo, ko je jedel, pa sem se spomnila in pogledala. Ko bodo pa čisto ven zrasli, bodo pa celi gor. Eh, res ne veš, kaj bi blo boljše... Mini - super je takle dan ja!! Se meni tudi večkrat dogaja... Joj, 10ka - hvala za tako dobro kavo.... Mojsonček - naš grize vse kar mu pride v usta, no mene še ni imel priložnosti drugače, kot v zizo. Ja, drugače pa vse stiska, ker ga verjetno boli. Pa na živce mi gre, ko škripa z zobki!! Ajjjjj!
|