aygo
|
IZVIRNO SPOROČILO: soni Sanip in 3sonček3 Iskrene čestitke Za kg... Nekje sem brala, da je to normalno, da katera ob koncu nosečnosti tudi shujša Blagor tistim, jaz se samo redim Zdaj sem že 18+, sicer pa me samo še dan in pol ločita do CR, tako da kaj dost več tudi ne bo, glede na to, da bom jutri bolj bogo jedla Imam pa tudi jaz težave s srcem So mi pred prvim CR ugotovili po slabem EKG-ju, da nekaj ni ok... So me dali kar 2x na ekg, če bi bil slučajno prvič slab izvid zaradi vznemirjenja... Pa je bil tudi drugič. So mi potem svetovali, da grem na dodatne preiskave po porodu... Pa sem šla samo po napotnico do svoje osebne zdravnice, dlje pa nisem prišla, sem kar zavlačevala... Na koncu pa spet zanosila, potem pa itak nisem šla. Tako, da me jutri na pripravah spet čaka ekg, pa bom videla kako je zdaj... Sem pa imela baje prevelik razmik v utripu, med 50 in 90, kar je baje malo preveč za povprečno nosečnico No, bomo videli, upam, da bo vse ok... Danes sem imela še zadnji pregled, na ctg-ju mi je dala sestra merit samo srček ki je lepo tiktakal, G mi ni pogledal MV, samo UZ je naredil in ugotovil, da se mi je plodovnica že obarvala in da imamo skoraj 3300g Vse ostalo BP Res je lucika, bi morala rečt, da imam izcedek, sestri pa, da mi mala že ful dol pritiska, ne pa da me samo šraufa in zvija, potem bi imela takoj komplet ctg in še vedela bi kako je z MV Samo jaz sem taki štor in sploh ne znam lagat Jaz norka! Se bo treba malo zvežbat Nič, jutri zjutraj grem v P in tam ostanem Tako, da če se ne utegnem več javit, lepo mi bodite! Pa naj se vsem izteče tako kot si želite... Prej ali kasneje... Čez kak mesec bomo že vse rešene
|