|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
23.2.2010 17:42:24   
NM
Zvezdici - zdej ko ti urejaš te sezname, se obračam nate, jst nimam od nobene tel., pa dvomim,da bi moj tle pisal, keri pošljem sms, ko nam bo ratal??

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.2.2010 17:50:48   
Zvezdici
NM - sem ti poslala ZS user posted image

vekybel - ja tako kot lina pravi.. pri meni se včasih to tudi zgodi. Potem, pa samevam user posted image . Ponavadi med vikendi, ko res nobene ni nikjer.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.2.2010 17:53:20   
Pikapolonica80
hej! Zvezdici in Vekybel, tud pri meni zaenkrat še nič ne kaže da bi kaj pohitela naša pupa. Tko da zaenkrat je meni še vse neznano ko govorite o otrdevanju trebuha, popadkih,...Imam pa v četrtek CTG tako da bom takrat prvič tudi videla kaj dogaja in kako zadevicav sploh zgleda.
Tsko da zaenkrat sem še precej aktivna, hodim naokoli zapravljam denarce user posted image , pa saj ne zame vse je za user posted image , bom jaz prišla na vrsto ko bom dobila spet nazaj mojo rit pa nogeuser posted image če kdaj, upam da ja user posted image . Zaenkrat sem na 14+ upam da kaj dosti ne bom več da ne bo potem preveč dela.

Drugače pa čestitke vsem mamicamuser posted image user posted image in veliko veselja in cartanjauser posted image !

Nič jaz pa grem malo naprej likat, sem oprala plenice in skoraj že vse oblekice za user posted image . Računam da vse pripravim do konca tedna, če pa po čudežu grem prej rodit bodo pač te stvari počeli drugi user posted image možek al pa bolj moja mamiuser posted image .

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.2.2010 17:54:40   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v

Ola user posted image  jz mam eno prašanje, sm v 35 tednu pa sm opazila da mi je teža nehala naraščat no že kakšn tedn skos na isti teži sej neda nebi bla vesela tega sam a ni tko da ti teža narašča tud v zadnem mescu? Je pa res da sm do zdej kr dost pridobila. No mogoče je mal butasto prašanje sam me pa res zanimauser posted image

Nisi edina. Moja teža stoji na isti številki sedaj že 2 meseca. Pa sem vmes še ležala in sem bila prepričana, da sem kaj pridobila.
Tako, da to ni nič narobe user posted image . Še boljše user posted image user posted image .

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
23.2.2010 17:54:59   
soni
Sanip in 3sonček3 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.2.2010 18:15:03   
aygo
IZVIRNO SPOROČILO: soni

Sanip in 3sonček3 user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Za kg... Nekje sem brala, da je to normalno, da katera ob koncu nosečnosti tudi shujša user posted image Blagor tistim, jaz se samo redim user posted image Zdaj sem že 18+, sicer pa me samo še dan in pol ločita do CR, tako da kaj dost več tudi ne bo, glede na to, da bom jutri bolj bogo jedla user posted image

Imam pa tudi jaz težave s srcem user posted image So mi pred prvim CR ugotovili po slabem EKG-ju, da nekaj ni ok... So me dali kar 2x na ekg, če bi bil slučajno prvič slab izvid zaradi vznemirjenja... Pa je bil tudi drugič. So mi potem svetovali, da grem na dodatne preiskave po porodu... Pa sem šla samo po napotnico do svoje osebne zdravnice, dlje pa nisem prišla, sem kar zavlačevala... Na koncu pa spet zanosila, potem pa itak nisem šla. Tako, da me jutri na pripravah spet čaka ekg, pa bom videla kako je zdaj... Sem pa imela baje prevelik razmik v utripu, med 50 in 90, kar je baje malo preveč za povprečno nosečnico user posted image No, bomo videli, upam, da bo vse ok...

Danes sem imela še zadnji pregled, na ctg-ju mi je dala sestra merit samo srček user posted image ki je lepo tiktakal, G mi ni pogledal MV, samo UZ je naredil in ugotovil, da se mi je plodovnica že obarvala in da imamo skoraj 3300g user posted image Vse ostalo BP user posted image   Res je lucika, bi morala rečt, da imam izcedek, sestri pa, da mi mala že ful dol pritiska, ne pa da me samo šraufa in zvija, potem bi imela takoj komplet ctg in še vedela bi kako je z MV user posted image Samo jaz sem taki štor in sploh ne znam lagat user posted image Jaz norka! Se bo treba malo zvežbat user posted image

Nič, jutri zjutraj grem v P in tam ostanem user posted image Tako, da če se ne utegnem več javit, lepo mi bodite! Pa naj se vsem izteče tako kot si želite... Prej ali kasneje... Čez kak mesec bomo že vse rešene user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.2.2010 18:25:11   
NM
aygo - držim pesti in dobro opravi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu aygo)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.2.2010 18:33:18   
Zvezdici
aygo - srečno in čimhitrejše okrevanje, ter da bosta hitro doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.2.2010 18:45:03   
vekybel
aygo srečno in čim prej okrevaj a mi držimo pestke in ti pošiljamo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdici a ne bi ti odprla temo za "starši čvekamo", ker se jih je že nabralo pa še me bomo kaj imele za brat in se sproti učit. user posted image  Lahko bi dala naslov marčevke 2010 pa je. Kaj praviš? 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.2.2010 18:45:54   
vekybel
zvezdici imaš full lepo slikco v avatarju user posted image user posted image user posted image ....to je tvoj buši ne?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.2.2010 18:57:08   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

zvezdici a ne bi ti odprla temo za "starši čvekamo", ker se jih je že nabralo pa še me bomo kaj imele za brat in se sproti učit. user posted image  Lahko bi dala naslov marčevke 2010 pa je. Kaj praviš? 

Ja jaz sem tudi za to, Februarčice 2010 že pridno čvekajo.user posted image

Pa kar Marčevke 2010, brez trobentic itd.user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.2.2010 19:02:35   
Zvezdici
vekybel - je moj buši ja user posted image . Hvalaa..
Glede teme, pa ne vem.. vem, da se je nekaj strani nazaj glasovalo kako bo temi naslov. Pa si ne upam odpreti, da ne bo kaj narobe, če ne bo prav imenovano. Bom potem kregana user posted image .

Če se še ostale tudi strinjajo z Marčevke 2010 lahko brez problema odpremo temo. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 23.2.2010 19:03:20 >

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.2.2010 19:04:52   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

vekybel - je moj buši ja user posted image . Hvalaa..
Glede teme, pa ne vem.. vem, da se je nekaj strani nazaj glasovalo kako bo temi naslov. Pa si ne upam odpreti, da ne bo kaj narobe, če ne bo prav imenovano. Bom potem kregana user posted image .

Brez skrbi  ne boš kreganauser posted image .user posted image

Lahko pa je naslov tudi, ker smo se kar načvekale tale : Marčevske čveke 2010user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.2.2010 19:06:58   
vekybel
zvezdici ti kar dopri temo marčevke 2010 , ker je itak večino punc za ta naslov pa še tak nevtralen je. Da bodo naše mamice marčevke kje imele za klepetat. user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.2.2010 19:32:40   
Zvezdici
Ja saj marčevke 2010 je res še najbolj nevtralno.
Naše že mamice, pa tudi morajo imeti nekje že prostor za čvekat.

ŠE enkrat vprašam predenj karkoli odprem, za vsak slučaj user posted image .
Ste ZA marčevke 2010?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
23.2.2010 19:34:43   
Zvezdici
Samo zdaj pomoje  še ne bo veliko čvek tam.. Ali se splača že odpreti temo?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
23.2.2010 19:40:13   
Jassika
sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke za Sanjo user posted image user posted image user posted image   Lepo se cartajte user posted image user posted image

zvezdici, ti kar odpri temo, se strinjamo user posted image user posted image , aygo tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  pa čim prejšnje okrevanje in cartanje user posted image
No, zdaj pa upam, da sem kmalu na vrsti, dol mi že vse tišči, smilim se sama sebi ker me vse boli, ne morem spat.... malo me je začelo zvijati po trebuhu, ampak zelo neredno in različne dele dneva, tako da to še ni-to, upam, pa da je znak, da bo v kratkem user posted image
Pa zvezdici, a sem prav razumela da imaš jutri pregled v P Lj-APN? Ker ga mam jst tudi.... LP vsem

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
23.2.2010 19:41:43   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Pa zvezdici, a sem prav razumela da imaš jutri pregled v P Lj-APN? Ker ga mam jst tudi.... LP vsem

Ni jutri, imam naslednji teden. Škoda ja, da nimava na isti dan, bi si delale družbo user posted image .

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
23.2.2010 19:45:26   
zoey
Čer nosečkice!
Meni se potuje ... v Rim user posted image user posted image user posted image Upam, da boji v P ju3 kaj pametnega pogruntali oz. me vsaj pogledali in da bom lahko kmal spokala kufre user posted image Spet imam krče, samo pri meni je to taka dolga bolečima, kot pri M, potem pa izzveni. Ne morem govort o kakih popadkih, no vsaj po moje user posted image Pojma nimam user posted image
Pa kako se vam rata ne redit ... jaz tega ne znam user posted image Mi pa že 2 sni na orto paše cukr user posted image Me domače zaloge niso zadovoljile, pa sem jih kar nekaj spraznila, tako da me je lubi popokal h Kljukcu in sem obdelala eno skutno torto in stisnila 1 vročo čokolado. Za1x še drži user posted image
Aygo - user posted image user posted image user posted image za ju3, hitro pridi k sebi, pa veselo crkljanje user posted image
Zvezdici - nč komplicirat, kar daj Marčevke 2010, pa je. Pa pridna si s seznamčki user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
23.2.2010 19:49:11   
Jassika
zvezdici, škoda.... no ja, sej če kaj kaže na to, da tiste ki smo bile "nevarne" za prej rodit, zdaj še veselo tle gor čukamo in nas prehitevajo po spisku za nami user posted image user posted image user posted image user posted image , se še lahko kaj srečamo v P user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
23.2.2010 19:50:46   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

zvezdici, škoda.... no ja, sej če kaj kaže na to, da tiste ki smo bile "nevarne" za prej rodit, zdaj še veselo tle gor čukamo in nas prehitevajo po spisku za nami user posted image user posted image user posted image user posted image , se še lahko kaj srečamo v P user posted image user posted image

Sem ravno danes o tem razmišljala, da je nama na začetku grozil prezgodnji porod, a poglej naju sedaj. user posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
23.2.2010 19:53:29   
zoey
Mi2 sva se končno lotila najine spletne strani, je še v povojih, ampak par slikc pa je. Tko - mal reklame za vse, ki vas možakarji še niso naredili za spodobne ženske user posted image Sej sem na istem user posted image user posted image user posted image
www.foto-as.com

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
23.2.2010 19:53:40   
Zvezdici
Tema marčevke 2010 na starši čvekamo uradno odprta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
23.2.2010 19:55:27   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Tema marčevke 2010 na starši čvekamo uradno odprta! user posted image user posted image user posted image

Woohoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa, mularija, hitro ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
23.2.2010 19:56:24   
Tjasa27
Zvezdici

.3.2010
Pooh, 30 let (1. )
Tina50, 26 let (2. ,1 ) 21.03. JON
7lina7, 36 let (2. ,1 ) MB
Rocio, 28 let (1. )
Nežka (3. , 2 ) 19.03
Muren (2. , 1 ) NM?
mama5 (2. , 1 ) MB

tlele je škratek user posted image marca še nismo user posted image

pozdravček

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?