alex17
|
se na hitro še jaz javim, ker je tamal danes ful nekaj tečkast in sploh noče zaspat, samo jokca kar naprej, pa ga nič krči ne matrajo, pa sit in previt je, skratka tečka včeraj na abrahamu je pa ves čas spal kot ubit, bolj je bil džumbus in harmonika in dretje, bolj trdno je spal pa ko so ga pestovali, je tud samo spal, vmes sva se šla pa enkrat podojit v avto, ker tam v gostilni ni blo nobenga primernega placa, same sobe oz. dvorane polne ljudi pa wc in kuhinja (pač podeželski kmečki turizem, ko jim kaj takega verjetno še na pamet ne pade ), pa je blo kar neudobno zaradi vseh zimskih cunj-bo poleti veliko lažje! previla sva ga potem doma in je bil tako pokakan, da sva ga kar pod tušem sprala ga očitno ni nič motilo, če je tako spal. ga pa po kapljicah ad3 nič ne matrajo krči, kar me zelo veseli prejle sva se vozičkala dobro uro, je prav lepo sonček sijal, potem pa še slabo uro skupaj z mami, ki je prišla na obisk. pa ga svež zrak žal nič ne uspava danes, ne vem kaj mu je mi nimamo vlažilca zraka, ker je že tako soba na severni strani in precej vlažna, pa res nočem še kake plesni fasat. se mi ne zdi tako suh zrak, nosek mu pa itak redno pucava. v blokih je res drugače, ful bolj suh zrak, poznam ker sem prej živela v bloku. sem ga pa zadnjič prvič kopala tako, kot jih ene kopate, da sem ga namilila na previjalni in potem v banjici polivala z vodo, pa mi ni ne vem kako fajn, ker mu je tisto miljenje na suhem šlo na živce, ko ga pa v vodi umivam s krpico, pa lepo uživa. tako da bomo kar pri starem načinu ostali, pa vsake drugič uporabili Nivea kopel&šampon, sicer pa samo oljček.
|