|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
22.2.2010 11:49:36   
Žaži
Vlažilec zraka imam čez dan ves čas vklopljen v dnevnem delu stanovanja, ponoči ga izklopim, ker imam tudi gretje takrat na minimum.

Krpice za rit pa kar te za enkratno uporabno uporabljam, najboljše so mi sensitive iz hofra. Ne obremenjujem si življenja s pranjem še tegauser posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.2.2010 11:59:07   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Punce, tiste, ki ste nabavile vlažilec zraka. Ga zdaj uporablajte? Kako ste zadovoljne? Pravijo, da se lahko potem ustvari preveč vlage in nastane plesen.

Moj mož skos pravi, da imamo preveč suh zrak, sploh ponoči. To mi je navedel kot razlog, zakaj ful smrči user posted image  Res pa je, da ima najin mali ponoči ful probleme z noskom in dihanjem...ki pa jih čez dan sploh ni. In zdaj ne vem, kaj naj. Naj kupimo ta vlažilec ali ne. Sem slišala, da bi bilo dobro najprej izmerit vlago...ampak na žalost nimamo s čem.

Kateri vlažilec pa priporočate?

Jaz dam pa kar mokro brisačo čez radiator enkrat na dan... bi dala večkrat, pa sem bolj lene sorteuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
22.2.2010 12:02:40   
Ksantipa77
Tiste, ki ste kupovale mustelin šampon za temenca, kakšna je cena te zadeve, ker vem, da mustela ni ravno poceni?

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
22.2.2010 12:28:33   
nincrli
Pozdravček!

Zjutraj je kazalo slabo vreme, zdaj pa mamo sonček user posted image

ellie mojemu tud ne paše čaj sem opazla in mu ga ne dajem več, mu dam raje malo vode za žejo, v tistih kapljicah so pa tud take sestavine, tak da čist možno da mu tud ne pašejo. Jaz jih mojemu dam na dudo tu pa tam, da se pomiri.

So se pa pri nas krči ful umirli na srečouser posted image

Mi mamo vlažilec pa neko tako uro, ki tud kaže kolikšna je vlažnost v sobi, je pa res fuuul suh zrak zarad centralne tak da ga uporabljamo kar pogosto...

krpice pa js uporabljam od toto pa tud mam une že vlažne od pampers, tak da tiste včasih-ponoči, ko se mi ne lubi po vodo hodit user posted image

majčyca oleovit sem jaz dobla iz avstrije, imajo vitamin d, pa ga ne matrajo krči po jih.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
22.2.2010 12:49:41   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Tiste, ki ste kupovale mustelin šampon za temenca, kakšna je cena te zadeve, ker vem, da mustela ni ravno poceni?

Jaz sem ga kupila ravno v petek, pa mislim, da je bil ok. 9 eur, ne vem točno, ker sem kupila še par stvari zraven.

Rastemo in radi se imamo...:)

Neposredna povezava do sporočila: 1355
22.2.2010 13:15:33   
anita goitan
dober danuser posted image

včeraj smo po Bledu pohajkovali, sonček, danes pa tako vremeuser posted image
Smo uredu, še mal pa šibnevi po Zojo, danes je Ula 1.rundo spala 6ur!! Zihr zato ker sem zvečer jedla česen + siruser posted image .
Se še beremo, šibam, lep dan

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.2.2010 15:36:36   
marijaa
Mi smo se včeraj potepali cel dan, je bilo vse o.k, sta v avtu in vozičku veliko spala, sicer bila dobre volje, noč je bila pa katastrofalna. Tian ni spal, danes skoraj nič ne je, spi tudi bolj malo, je pa zelo jokav kar sicer ni. Res mi je čuden, ampak se mi ne zdi, da bi imel krče, vročine pa nima.
Jaz bom Alini začela dajat oleovit namest Ad3, ima po njih krče. Malo prej sem ji prvič dala.
čaji Dala sem le, če le pri hudih krčih, za žejo pa ne. Odžejajo se z mlekom itak, da dodatne tekočine ne rabijo. Za na pot ali daljši sprehod pa vzamem sabo za vsakega prekuhano vodo v flaški za prvo pomoč, ker ravno sredi avtoceste se ne da takoj ustavit in podojit.
Jok

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.2.2010 16:14:59   
marijaa
Krpice imam ta vlažne od pumpersa.
Šampon od mustele proti temencam sem kupila v Dm, mislim, da je bil 9.50 €.
Sedaj je Tian ob meni v pestunji in je zadovoljen.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.2.2010 17:01:39   
somic
jaz sem dala za mustelin šampon okoli 11 eur v lekarni v nm- ju.

kar se pa vlažilca tiče, ga prižgem kakšno uro ali dve preden dam patrika spat in ga pustim prižganega kar nakej časa. čez noč ga pa nikoli ne pustim prižganega. si nekako ne upam. ne vem, me je malo strah.

sva pa danes imela s patrikom razvojno, ker je pač nedonošenček in je bila zdravnica full zadovolnjna z njim in z njegovim razvojem, tako da sem zelo zelo zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image

ga je pa tudi stehtala in ima 3800 g user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.2.2010 19:56:12   
alex17
se na hitro še jaz javim, ker je tamal danes ful nekaj tečkast in sploh noče zaspat, samo jokca kar naprej, pa ga nič krči ne matrajo, pa sit in previt je, skratka tečka user posted image
včeraj na abrahamu je pa ves čas spal kot ubit, bolj je bil džumbus in harmonika in dretje, bolj trdno je spal user posted image pa ko so ga pestovali, je tud samo spal, vmes sva se šla pa enkrat podojit v avto, ker tam v gostilni ni blo nobenga primernega placa, same sobe oz. dvorane polne ljudi pa wc in kuhinja (pač podeželski kmečki turizem, ko jim kaj takega verjetno še na pamet ne pade user posted image ), pa je blo kar neudobno zaradi vseh zimskih cunj-bo poleti veliko lažje! previla sva ga potem doma in je bil tako pokakan, da sva ga kar pod tušem sprala user posted image ga očitno ni nič motilo, če je tako spal.
ga pa po kapljicah ad3 nič ne matrajo krči, kar me zelo veseli user posted image

prejle sva se vozičkala dobro uro, je prav lepo sonček sijal, potem pa še slabo uro skupaj z mami, ki je prišla na obisk. pa ga svež zrak žal nič ne uspava danes, ne vem kaj mu je user posted image

mi nimamo vlažilca zraka, ker je že tako soba na severni strani in precej vlažna, pa res nočem še kake plesni fasat. se mi ne zdi tako suh zrak, nosek mu pa itak redno pucava. v blokih je res drugače, ful bolj suh zrak, poznam ker sem prej živela v bloku.

sem ga pa zadnjič prvič kopala tako, kot jih ene kopate, da sem ga namilila na previjalni in potem v banjici polivala z vodo, pa mi ni ne vem kako fajn, ker mu je tisto miljenje na suhem šlo na živce, ko ga pa v vodi umivam s krpico, pa lepo uživa. tako da bomo kar pri starem načinu ostali, pa vsake drugič uporabili Nivea kopel&šampon, sicer pa samo oljček.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.2.2010 20:00:49   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Eno vprašanje - kaj imate zvečer svoje sončke na rokah, dokler ne zaspijo ali jih položite budne v posteljico in kar sami zaspijo? Nam namreč ne uspeva, da bi Pia sama zaspala, zvečer mi vedno zaspi na rokah (no, ponavadi tudi čez dan) in bi jo rada navadila, da bi sama zaspala v posteljici, pa ne vem kako? Kakšen nasvet?

moj zaspi na joški, ko se fajn naje in ga potem previdno položim v posteljico. včasih ne rata v prvo in se zbudi, pa ga dam še za par minut sesat in potem v posteljico. podnevi pa mi včasih zaspi na rokah, včasih pa kar sam v gugalniku ali na kavču, kakor kdaj. kak dan pa sploh noče zaspat.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.2.2010 20:09:27   
naja6
majčyca;tudi nam ne uspeva ravno najbolje da bi sam zaspal zvrčrr in ponoči,ampak sem ravno danes prebrala na ringarajini strani da je treba pri tem vztrajat,če ne bo kasneje joj,da moramo postavit zvečer neko rutino in od nje ne odstopat,tak da ravno sedaj poskušam srečo,vam poročam kakšni bodo uspehi ali neuspehi,no če ne bo kakšnih krčov,te ga itak moremo ven vzet

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.2.2010 20:16:33   
Oren
Glede spanja. Naša pupiko damo spat še malo budno v svojo posteljico in v svojo sobo, včasih takoj zaspi včasih malo zajoka ampak po kaki minuti al pa dveh pa jo kar vzame in zaspi. Probam vedno tako da ne zaspi na rokah da se navadi sama zaspati in tudi sama potolažiti. Zaenkrat nam kar uspeva...bomo pa videli kako bo v prihodnje.
Imamo pa vedno isti obred. Kopanje, masaža z oljem, zatemnimo vse, potem še lepo hranjenje, kupčka podremo se malo pocartamo in potem v posteljico.

< Sporočilo je popravil Oren -- 22.2.2010 20:18:15 >

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.2.2010 20:31:50   
somic
ja, tole z uspavanjem je kar user posted image pri nas

v glavnem zaspi na rokah, kar me je kar pošteno začelo skrbeti.

imam uvedeno rutino zvečer, malo ga nahranim, da lažje zdrži, ga umijem oz skopam, potem ga do konca nahranim, se malo pocrkljava in potem zaspi ali pri meni na rokah, ali pri mojemu.

če ga dam v posteljo ko je še popolnoma buden, ne bo od tega nič razen jok 100 na uro, pa drugače sploh ne jokca veliko, če ga dam v posteljico ko je na pol v snu, se bo sigurno zbudil in začel jokat, tako da v glavnem leže v posteljico, ko spi 100%.

ne vem kako bomo to poštimali. problem je v mojem partnerju, ker se ustraši ko samo malce zajokca in ga kar hitro vzame k sebi.

ah... bomo že nekako tudi to poštimali.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
22.2.2010 21:05:45   
ugi
Ne se sekirat glede spanja, jaz imam našo tudi na rokah, da zaspi. Se je pa tudi parkrat zgodil, da sem jo dala v posteljo še budno in je zaspala sama. Tako da probam, pa če ne zaspi sama, jo vzamen k sebi. Pri Luku je bilo tako, da se ni hotel nosit - ja kar ni za verjet, a ne - in je vedno zaspal sam v svoji postelji, dokler ni šel pri 2,5 letih v vrtec in je prvič zbolel. Od takrat pa do pred kratkim, pa ni zaspal drugače kot z mano na taveliki postelji. No razen če ga je na poti domov že v avtu zmankalo. user posted image Zdej imata pa z atijem obred, pravljica, ali dve potem pa ugasne luč v njegovi sobi in zaspi sam. Bo pa čez en mesec star pet let. user posted image
Jaz malo vzamem k sebi vedno kadar rabi bližino. Se ne bojim, da bi jo razvadila. Še prehitro bodo hoteli biti samostojni. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
22.2.2010 21:27:48   
poopek
ojla punce kako ste?

danes sem z mami pucala k zmešana po stanovanju... zmatrana za 100 user posted image !
jz pa morem potrkat, včeri in danes zelo lep dan z mojo pupiko, krčki minimalni user posted image user posted image user posted image a prejšna dva dni.. obup!!! upam da bo od zdej naprej tako luštno, držim pesti!!!user posted image
jz se nič ne obremenjujem s tem da mi zaspi na rokah, je pa skor zmer da zaspi ko se doji, razen če je naspana se zbudi in ko jo odložim ne joka, razen če je spet kej ne zagrabi... ali pa ji je dolgcajt :) user posted image naj povem pa da je zeloooo rada na rokah, hihi, le zakaj???? user posted image so še premajhni da bi kaj vedeli, rutine neke pa tud ne more bit... se ne silim s tem... men je sam važen da jo ne boli in da spi ponoči ter fajn papca:))) bo še čas.

lepo se mejte pa mirno noč želim user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
22.2.2010 21:45:28   
marijaa
Naš Tian pa ima gnojno angino user posted image . Je dobil ospen.  Upam, da bo hitro prijel. Je celo noč jokal in čez dan tudi, po minuti dojenja je nehal jest in jokal, ker revček očitno ni mogel požirat. Ker jer bil res neutolažljiv in, ker je proti večeru dobil še malo vročine, ga je moj k zdravniku peljal.
Pa še nekaj me zanima. Berem, da vas kar nekaj daje olevit kapljice, a dodajate A vitamin tudi, ker olevit ga ne vsebuje? Sem klicala glede olevit in AD3 kapljic danes v otroški dispanzer. Je sestra rekla, da naj menjam, če Alini povzroča krče, vedar moram dodta tudi A vitamin. Isto so eni mamici iz teme dvojčkov tako rekli. Kje se ga pa kupi?

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.2.2010 23:02:05   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Naš Tian pa ima gnojno angino user posted image . Je dobil ospen.  Upam, da bo hitro prijel. Je celo noč jokal in čez dan tudi, po minuti dojenja je nehal jest in jokal, ker revček očitno ni mogel požirat. Ker jer bil res neutolažljiv in, ker je proti večeru dobil še malo vročine, ga je moj k zdravniku peljal.
Pa še nekaj me zanima. Berem, da vas kar nekaj daje olevit kapljice, a dodajate A vitamin tudi, ker olevit ga ne vsebuje? Sem klicala glede olevit in AD3 kapljic danes v otroški dispanzer. Je sestra rekla, da naj menjam, če Alini povzroča krče, vedar moram dodta tudi A vitamin. Isto so eni mamici iz teme dvojčkov tako rekli. Kje se ga pa kupi?

Men je P sama od sebe predpisala D3, pa mi ni nič omenila, da bi morala tud vitamin A dodajat. Opažam, da je vsepovsod vse drugače, čist od P odvisno.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.2.2010 7:05:57   
Anonimen
Jutro! danes sem pa jaz prva he he

Encijan - me veseli, da se še kdo srečuje (ali se je srečeval) s podobnimi "izzivi". Je kar zahtevno tole dojenje na začetku in je res umetnost, kot nekateri pravijo. Jaz tudi opažam kako pomaga dodatno črpanje in to, da user posted image  veliko sesa oziroma res kadar sam hoče. Mi pa ne gre v glavo nekaj. Vsi pravijo, da mleka je čez dan enako itd in da ti ga zvečer ne more zmanjkati. Zakaj pa imam recimo od polnoči do treh zjutraj (če spim) toliko mleka, da imam vse majce čist mokre in jogi in vse, popoldne pa mali vleče in vleče in jaz si primem bradavico in hočem kapljico iztisnit in nič! Saj potem mali popije kakšnih 20 ml ampak ni pa to tak naval mleka kot ponoči...Ah ne vem...

Glede cartaja - jaz ga bom cartala in se ne sekiram, če mi zaspi na rokah, hočem mu dat dovolj ljubezni, ker itak da mu jo bo še primanjkovalo. Saj mogoče delam napako, ampak ko tak mali dojenček joka zvečer, se mi ne zdi, da joka brezveze ali za manipulacijo. Ampak zato, ker me potrebuje. In jaz sem zato tu... Ponoči noče spat sam, moramo vsi v posteljo, potem pa jamra v posteljici in v temi ga moram dati za 5 min še na dojko in potem sladko zaspi. Kot sem pisala, tudi do zjutraj. Včeraj je na primer spal (z mano vred) od 23h do 7h zjutraj.

Kopanje - pri nas katastrofa. Najbolj zoprno je to, da ga ne moreš kopat sitega in potem je napol lačen in joka na previjalni ful. Sem probala že vse živo, da ga namilim na previjalni (kot je rekla patronažna), pa da ga namilim kar v banjici pa vse pa se joka- šele ko je v vodi je ok in mu je carsko. Ko pa pride ven, pa spet jok. Pa imamo toplo in ga zavijemo v brisače pa vse, pa vseeno.ž

Marijaa - upam, da se Tian kmalu pozdravi!

Danes imamo pro posvetovalnico. Me prav zanima kaj bo rekla glede teže. Izogibam se namreč Aptimilu in mu ga dan ene 2x na teden po en manjši obrok če je res nora kriza, me pravz nanima, če mi ga bo hotla "uturit".

Neposredna povezava do sporočila: 1369
23.2.2010 7:58:51   
naja6
somič;ravno tega je mene strah,zato semzačela delat tko kot pišejo,da naj jih navadimo same zaspat in morem rečt da nam je včeraj super uspelo,je spal od 20..pa do 3.30 dokler ni bil lačen kot volk,danes ponovim zadevo
oren;ravno o tem govorim,imaš res dobro tehniko,meni za vzgled
marijaa;upam da se tvoj user posted image hitro pozdravi,ni hujšega,kot da je otrok bolan pa mu ne more človek pomagat razen da ga tolaži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
23.2.2010 8:07:06   
nincrli
Dobro jutro!

Nataniel je zadremal zdaj zjutraj, ne morem verjet pa je spal najprej 6 ur potem pa 4 ure... Ponavadi je skos pokonci zjutraj. No fajn, mam miren zajtrk in čekiram netuser posted image

marijaa js mu bom dajala oleovit, ko bo pa večji pa ad3 pa je, sam da zdaj ne bo več krčev imel, ko je končno mir. Dobila pe sem jih v avstriji.

Kia pri men je blo enako, da je blo enkrat več mleka drugič manj pa je rekla patronažna, da je to tak...

Moj si pa že nekaj časa z rokami drgne po dlesnih kot bi ga srbeleuser posted image a vaši tudi?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 1371
23.2.2010 8:11:22   
somic
marija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi in tvojemu sinčku da vse skupaj čim prej mine!

jaz sem pa včeraj prvič probala dat patrika v posteljo ko je bil še buden. najprej smo se kopali, in je bilo prvič, da je bil nemiren in da je jokal, ampak smo vseeno poštimali tako da je bilo prav. potem je jedel, podrl kupčka, ga je moj še malo ponosil ker je spet nenormalno kolcal user posted image in potem v posteljo. se je pozabaval malo sam, je kar trajalo eno urico, potem so ga začeli matrati krčki, sem mu dala kapljice in potem je zaspal. jokal ni, samo gledal je kot ena sovica z velikimi učki.

bom danes spet, da vidim kako bo.

kar se pa crkljanja tiče, se tudi jaz zelo veliko crkljam z njim, samo tole z nočnim spanjem bi pa res rada, da mu uspe zaspat sam.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
23.2.2010 9:02:28   
polho3006
Ojla punce!

Moj mali princ sedaj spi in lahko jaz pišem z obema rokama.

Jaz otročka čez dan dosti cartam in ga imam na rokah, velikokrat mi v naročju tudi zaspi. Ko pa pride večer in čas za spanje pa ve da je posteljica za nočno spanje in ni nobenega problema. Posteljico imava v spalnici ob najini postelji, tako da čuti da sva blizu njega da ga ni strah in je vse o.k. Je od začetka poskušal z sitnarjenjem doseči da bi ga vzela ven in bil dvakrat uspešen, vendar...z možem sva rekla da ga ne bova navadila spati pri nama in teega se držimo. Po uspešnih poskusih, je sicer še poskušal in sitnaril, vendar sem ga prijela za rokico in ga božala tako dolgo da je zaspal in to je bilo cca 2-3 večer, sedaj pa zaspi v posteljici brez božanja, brez dude...
Moj mali je bil včeraj star 2meseca in se polno dojiva, vendar...v nedeljo je bilo mleka tako da ga je kar zalivalo in se si od začetka malo stisnila ven da je sploh lahko normalno pil, včeraj pa so bile moje zize čisto uvele. Popoldan se ga morala podojiti na obeh da je imel zadosti. Sicer iz ta druge ni spil vse, ampak...en dan prej je imel eno preveč, potem naslednji dan...user posted image Pa sem normalno jedla, pila tako kot običajno, tako da...mi ni jasno zakaj takšna sprememba. Je imela katera podobno izkušnjo?
Marija pa kako lahko ima tak mali gnojno angino? Se je prehladil, ali kaj?
Nincrli moj se tudi z rokicami drgne po dlesnih. Včasih si kar celo pest potisne v usta, ko mu pa pomudim dudo, pa kot da bi mu bila navzgravžna. Duda je dobra samo takrat ko ga ZELO zvija, ali pa je ZEELOO lačen, drugače pa se za dudi ne zanima.
Kopa se zelo rad, parv vidi se mu kako uživa. Ko pa je skopan je čisto umirjen in včasih takoj zaspi, včasih pa ostane buden in gleda s svojimi velikimi zvedavimi učkami, čisto tiho in mirno, tako da včasih mislim da spi.
Koliko vam pa malčki spijo čez dan? Naš spi med dvema podojema maksimalno 40min. Ko pa je buden pa zahteva mojo popolno pozornost, tako da ne morem čisto niča narediti po stanovanju.
Sedaj še spi in grem hitro pospravit posodo in obesit cunje.

Lepo se imejte!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.2.2010 9:37:34   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Jaz malo vzamem k sebi vedno kadar rabi bližino. Se ne bojim, da bi jo razvadila. Še prehitro bodo hoteli biti samostojni. user posted image

No jaz tudi nekako tako razmišljam. Če želi, se lahko komot pocrklja - je pa res da ga za vsak stokec ne vzameva v naročje. Včasih mu pa tudi ne paše in je v naročju tečkast, ko ga odložim pa ok (ponavadi takrat, ko bi on ful brcal in telovadil user posted image ). V bistvu niti nimamo težav s tem, ker itak večinoma zaspi na zizi, če ne je pa zadovoljen tudi izven naročja in zaspi kjer ga pač prime. Tako kot pravi ugi - še prehitro bodo toliko stari, ko si bomo me želele crkljanja in stiskanja, njim pa več ne bo do tega user posted image Se mi zdi da smo v naši kulturi zadnje čase vsi preveč obsedeni s tem, da se otroke ne razcrklja. Al so še male bibe, ki nimajo niti približno toliko razumevanja okolice in samozavedanja, da bi lahko izvajali kake manipulacije, ki tičijo za razvajenostjo. Ne vem no, jaz tako razmišljam.  

O, marijaa, ubošček tvoj Tian user posted image Upam, da se hitro poštima user posted image user posted image user posted image

KiA, poskusi ga vseeno sitega dati v vodo. Naš na začetku tudi ni bil ne vem kako navdušen nad kopanjem in smo postopno oblikovali tak način: najprej se na polno pozizava (kot bi se sicer), potem počakamo kako slabo urico in se potem uredimo za v vodo. Kar delamo tako je res zadovoljen in vesel ob kopanju user posted image Potem se pa zrihtamo, sledi še eno zizanje in potem navadno zaspi za malo daljši čas.

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Moj si pa že nekaj časa z rokami drgne po dlesnih kot bi ga srbele user posted image a vaši tudi?

Naš si tudi tlači pesti v usta, ampak jih potem ziza kot zmešan user posted image Če nima belih oblog v ustih, potem verjetno ni nič takega.

Mam pa vprašanje za tiste, ki že imate starejše otroke in ste malo bolj izkušene na tem področju user posted image Koliko časa se dojenčki redijo s to hitrostjo? Glede na minimalne mere, ki naj bi jih pridobili, je možno sklepat, da prve tri mesece dobijo cca 1kg, potem pa v četrtem mesecu in kasneje nekoliko manj. Sem prav razumela? Je v praksi tudi tako?

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.2.2010 9:44:22   
Žaži
Jaz vsak večer najprej starejšega spravim v posteljo ob 20h, nato pa je na vrsti Živa, vsak večer kopanje in masaža, nato zatemnim sobo, nahranim jo in ji ob tem pojem uspavanke, ko mi v naročju zadrema in še ne spi čisto do konca jo odložim v posteljico in vklopim vrtiljak z melodijo in skoraj vedno zaspi sama, če zajoka in to traja grem do nje, jo dvignem, malo pocartam, ko spet drema jo odložim nazaj in to tako dolgo ponavljam da zaspi. Se kar obrestuje taka metoda, ne puščam je jokati v nedogled, malo vedno počakam ker se velikokrat kar sama pomiri in vsak jok nikakor ne pomeni da jo moram dvigniti ker dojenčki zelo velikokrat jokajo tik preden zaspijo in jo samo zmotim če grem do nje, ko vidim da vseeno predolgo traja pa le grem in jo potolažim pa nikoli toliko da trdno zaspi, ker otroke zelo moti, da zaspijo recimo v naročju, zbudijo se pa potem naenkrat v posteljici in zato ne znajo zaspati nazaj in se sami uspavati sredi noči. Sem sama pri sinu naredila to napako da je vedno trdno zaspal v naročju in tokrat ne bom naredila iste napake. Cartamo se pa čez dan več kot dovolj, ponoči se pa spi in čim bolj zgodaj jo to navadim lažje bo kasneje ko bo spala že celo noč.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.