Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:12:36
|
|
|
|
majana79
|
čist sem matasta... posesala sem, zdej morm pa kuhno pomit, bogi otrok se plazi po umazanem aja, da ga pohvalim, danes je ob kavču naredil par korakov zdej se grem pa elektrizirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:13:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud jst sm mela idejo da bo kopalnico spucala, pa nimam rokavic, bom jutr . Pa nobena ni odgovorila na moje vprašanje. S čim naj dezinficiram tla, a dam kis v vodo? u jest sem pa to ucer naredla...wc pa tus...ujej kok se sveti Ooooo, zdej maš pa bonus točkeeee Lake, jaz sem kar s kisom pomivala. Se mi ni dalo še enkrat v lekarno it. Večinoma sem jo imela pa v prenosni pospteljici ker sem jo z razkužilom večrat na dan dezinficirala (ko je spala v svoji sobici)- in obratno. Vglavnem- tam kjer ni blo Maje sem ribala, pucala, razkuževala. In postopek ponovila v prostoru kjer se je nahajala vmes Grrrrr! Next? Uuu! Jaz bi, jaz bi! Še neki rabim! Čak dej mi stran!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:16:24
|
|
|
|
KatMat
|
najn danke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:16:28
|
|
|
|
Dudica1
|
maja a mi pošlješ mail
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:17:30
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska kaj boš naročvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:17:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A OMG kolk ste načvekale Grem jest Kakšno je stanje pri vas jutri ju oba popokam v varstvo. Sta pogojno OK, pa na faks moram. Danes mi je na srtečo mami lahko Majo popazila ko sem bila na predavanju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:18:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kaj boš naročvala hlače za Jakata. Morm še pogledat no če je kej pametnega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:20:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kaj boš naročvala hlače za Jakata. Morm še pogledat no če je kej pametnega. mislim da neki je samo poletno itak še pride
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:21:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud jst sm mela idejo da bo kopalnico spucala, pa nimam rokavic, bom jutr . Pa nobena ni odgovorila na moje vprašanje. S čim naj dezinficiram tla, a dam kis v vodo? u jest sem pa to ucer naredla...wc pa tus...ujej kok se sveti Ooooo, zdej maš pa bonus točkeeee Lake, jaz sem kar s kisom pomivala. Se mi ni dalo še enkrat v lekarno it. Večinoma sem jo imela pa v prenosni pospteljici ker sem jo z razkužilom večrat na dan dezinficirala (ko je spala v svoji sobici)- in obratno. Vglavnem- tam kjer ni blo Maje sem ribala, pucala, razkuževala. In postopek ponovila v prostoru kjer se je nahajala vmes Grrrrr! Next? Uuu! Jaz bi, jaz bi! Še neki rabim! Čak dej mi stran! haha...je pa on tok v minusu,da ga da lahko v skrino pa kr lep cas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:22:49
|
|
|
|
ledenka
|
smo nazaj od P dudi, za seznam : teža 10680, velikost 75
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:24:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud jst sm mela idejo da bo kopalnico spucala, pa nimam rokavic, bom jutr . Pa nobena ni odgovorila na moje vprašanje. S čim naj dezinficiram tla, a dam kis v vodo? u jest sem pa to ucer naredla...wc pa tus...ujej kok se sveti Ooooo, zdej maš pa bonus točkeeee haha...je pa on tok v minusu,da ga da lahko v skrino pa kr lep cas Ma jaz bom crknila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:24:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A OMG kolk ste načvekale Grem jest Kakšno je stanje pri vas jutri ju oba popokam v varstvo. Sta pogojno OK, pa na faks moram. Danes mi je na srtečo mami lahko Majo popazila ko sem bila na predavanju. jupiiiiiii.......pol se pa lahko dobiva na kavi tam okrog 1h
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:24:28
|
|
|
|
KatMat
|
flaska zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:24:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj od P kako je z ušesi???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:26:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj od P kako je z ušesi??? še kar so rdeča tako da plavanje pride v poštev šele naslednji teden. je pa virusno, in mora minit. pucanje nosu je vse, kar lahko naredim, in seveda tea tree mam vsaj občutek, da sem nekaj naredila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:27:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A OMG kolk ste načvekale Grem jest Kakšno je stanje pri vas jutri ju oba popokam v varstvo. Sta pogojno OK, pa na faks moram. Danes mi je na srtečo mami lahko Majo popazila ko sem bila na predavanju. jupiiiiiii.......pol se pa lahko dobiva na kavi tam okrog 1h Žal te moram razočarat. Cel dan bom na faksu Bi rada prišla, ampak res ne morem. Čas imam recimo ob 9tih zjutraj. Potem pa ne več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:28:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj od P kako je z ušesi??? še kar so rdeča tako da plavanje pride v poštev šele naslednji teden. je pa virusno, in mora minit. pucanje nosu je vse, kar lahko naredim, in seveda tea tree mam vsaj občutek, da sem nekaj naredila No, vsaj nekaj. Bogi, ga mora bolet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:31:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo nazaj od P kako je z ušesi??? še kar so rdeča tako da plavanje pride v poštev šele naslednji teden. je pa virusno, in mora minit. pucanje nosu je vse, kar lahko naredim, in seveda tea tree mam vsaj občutek, da sem nekaj naredila No, vsaj nekaj. Bogi, ga mora bolet glede na to je še itak dobre volje...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:31:52
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja, naslednji četrtek je ok sam ne prezgodaj, prosim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:39:47
|
|
|
|
maja1488
|
dudi....sej maš mail na <fb profilu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:41:46
|
|
|
|
Dudica1
|
Flaska ok...zjutraj pa ne ker sem še doma,pa drugič
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 22.2.2010 18:43:21 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:43:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 dudi....sej maš mail na <fb profilu. ok dobiš pol po 19h
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 18:53:25
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Sem crknjena. Ob 6ih vstala, se po gužvi vozila, parking iskala Sem že kar malo pozabila kako to izgleda, pri nas v okolici službe parking poiskat. Razmišljam, da bi garažo najela, ko bom šla nazaj v službo. Zdej sem pa spekla skutine žepke z nutelo in marmelado,skuhala pa nič nisem-imamo rilec in mulo. A se naslednji teden kaj vidimo na kakšni kavi? lake kako je s Tajo?Pomivam jaz kr z alkoholnim kisom, ker H.itak vse preliže in nočem čistil uporabljat. Edino po parketu ne pomijem z njim ampak kr s Froschevim čistilom-mislim da je citrus ali nekaj takega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 19:17:50
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka - ob 13.00 mora biti v službi, tako da mislim, da je 10.00 zadnja ura Tanja - a prideš še ti k meni na TW party v čet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 19:41:13
|
|
|
|
KatMat
|
nocko babe....zdej grem tijo dat spat....pa gre M na racunalnik pol pa itak padem v komo ker smo to noc skoraj celo prebedeli....tko da...uzivajte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?