3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: lucika in so se mi kr začeli scenariji po glavi plest, kako se naj ne bi prsi masiralo v zadnjih tednih, ker lahko povzroči popadke. pa kako se naj ne bi sintocynona uporabljalo, če slučajno zanosiš med dojenjem, ker bi naj povzročal popadke....eeeeeeeeeem, same take zlobne, žleht, grde, pokvarjene misli me sedaj obhajajo. kaj vse bi jaz zdaj sprobala, hihi.... nič bat, saj ne bom. no, ne bi, no, biiiiii.... čaj iz malinovih listov se hladi. ampak, po njem me sam mal črviči. po moje po prebavilih, al kaj te jaz vem kje... se mi zdi na trebutke, da imam od vrha trebuha pa dol do kolen vse v enem, nič ločeno po funkcijah:)))) Ti imaš pa zlobne misli! Nekaj podobnega sama tuhtam....Ker mi je zadnjič rekel, da če bi me ledvice še napadale, da bi mi prej sprožili, me zelooo mika, da se mu jutri zlažem in rečem, da me spet bolijo, sam si ne upam, ker sem lahko samo srečna, da me v resnici ne bolijo in to bi bilo že izzivanje usode. Ampak, jaz bi kaj naredila v to smer....malinov čaj še pijem, čeprav pozabljam na 2x dnevno in se običajno spomnim le 1x... Bom začela mal joškice masirat. Sva se tudi že slončkat lotila, pa sva ugotovila, da to ni to, ker je zelo neudobno, tako da si s spermo ne bom nič pomagala pri hitrejšemu začetku. Se pravi, da mi kaj dosti sploh več ne preostane. Ale, ideje na plan.... počakej še 14 dni čez najkasnej 21 dni boš rešena Sm tut js mal zlobna
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|