Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 10:58:59
|
|
|
|
lake
|
Maja Jst sm samo en žarek vzela Linex se ubistvu uporablja za ustavitev driske, zdej sm ji ga dala, ji ne morem nič škodit s tem. Taperware Mogoče bi tud jst pršla, odvisno kdaj bo. Tud jst sm dve vrstice čokolade pojedla. Pa ve k ste bolj pametne, kaj naj dam v vodo da razkužim tla, kis?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:00:17
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro. vidim, da ste v podobnem moodo kot jaz... ampak zdaj je boljš, sem se cukra napokala šivilja, jaz bi prišla na predstavitev... če ne bo kdaj, ko sva zasedena si že dolgo želim tisto posodo za kruh Jutro ledenka. A do zdaj si spala? neeeeee, ob 4h je blo treba nos pucat, ob 8h pucat nos in previt, dec ob 9h ni našu dolgih gat, ob 10h pa se je M. naveličal bit v postelji. all in all, great night Ledenka, daj poskusi z Operilom P za otroke. Jaz pri Lukcu počakam, dva tri dni, potem mu pa dam eno kapljico v vsak nosek...Pa je prec boljš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:03:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro. vidim, da ste v podobnem moodo kot jaz... ampak zdaj je boljš, sem se cukra napokala šivilja, jaz bi prišla na predstavitev... če ne bo kdaj, ko sva zasedena si že dolgo želim tisto posodo za kruh Jutro ledenka. A do zdaj si spala? neeeeee, ob 4h je blo treba nos pucat, ob 8h pucat nos in previt, dec ob 9h ni našu dolgih gat, ob 10h pa se je M. naveličal bit v postelji. all in all, great night Ledenka, daj poskusi z Operilom P za otroke. Jaz pri Lukcu počakam, dva tri dni, potem mu pa dam eno kapljico v vsak nosek...Pa je prec boljš... smo na pavzi... je jemal, potem smo nehali, pol je spet jemal... je razlika, sam se lahko samo 4 ali 5 dni zaporedoma jemlje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:04:51
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro. vidim, da ste v podobnem moodo kot jaz... ampak zdaj je boljš, sem se cukra napokala šivilja, jaz bi prišla na predstavitev... če ne bo kdaj, ko sva zasedena si že dolgo želim tisto posodo za kruh Jutro ledenka. A do zdaj si spala? neeeeee, ob 4h je blo treba nos pucat, ob 8h pucat nos in previt, dec ob 9h ni našu dolgih gat, ob 10h pa se je M. naveličal bit v postelji. all in all, great night Ledenka, daj poskusi z Operilom P za otroke. Jaz pri Lukcu počakam, dva tri dni, potem mu pa dam eno kapljico v vsak nosek...Pa je prec boljš... smo na pavzi... je jemal, potem smo nehali, pol je spet jemal... je razlika, sam se lahko samo 4 ali 5 dni zaporedoma jemlje O bošček, potem je pa res bogi. Pri nas pomaga samo ena kura... Kaj je pa z ušeski?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:09:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg O bošček, potem je pa res bogi. Pri nas pomaga samo ena kura... Kaj je pa z ušeski? ja, že 4 tedne se vleče za ušesa se še kar grabi, itak imamo danes sistematski, pa bo pogledala. če bo ok, bo cepljen, če ne, pa drugič
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:09:49
|
|
|
|
maja1488
|
A je še vedno tako mraz, da so dolge gate potrebne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:11:16
|
|
|
|
maja1488
|
€€§ł@[§łł<slŁslł§ikkk helou...maj nejm is zarja. piše zgoraj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:15:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je še vedno tako mraz, da so dolge gate potrebne? ene pač rado zebe!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:16:14
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je še vedno tako mraz, da so dolge gate potrebne? ene pač rado zebe! A ga nič ne greješ, al kaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:17:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je še vedno tako mraz, da so dolge gate potrebne? ene pač rado zebe! A ga nič ne greješ, al kaj si ne zasluži
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:27:23
|
|
|
|
šivilja
|
No pa smo že štiri za TW - najbolje da mi napišete katere dneve ne, pa bom poslusila z njo urediti. Lahko kar na ZS. Meduzica bom preštudirala in ti odgovorim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:30:01
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja, maš ZS
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:32:30
|
|
|
|
ledenka
|
mogoče ne bi blo slabo, da se grem umit... morava peljat avto na servis, potm pa je še sistematski. jejejej, kolk dela
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:33:53
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mogoče ne bi blo slabo, da se grem umit... morava peljat avto na servis, potm pa je še sistematski. jejejej, kolk dela ne pozabi dolgih gat oblečt, da ne zmrzneš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:37:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mogoče ne bi blo slabo, da se grem umit... morava peljat avto na servis, potm pa je še sistematski. jejejej, kolk dela ne pozabi dolgih gat oblečt, da ne zmrzneš si moram laverja za gretje omislit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:45:27
|
|
|
|
majana79
|
ampak resno... ni mi jasno od kje mamo tolk posode non stop za pomivat, če nč ne kuham skor?! sovražim pomivanje posode. ledenka, upam da bo M. ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 11:57:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
Tako, mulo spi, sosedi so itak začel vrtat pa razbijat, ampak smo že navajeni Aja, pa jutri imamo FTH, končno. Je bila terapevtka do danes na bolniški z bronhitisom, tako da že več ko en mesec nismo imeli terapije. Sem že mislila, da je pozabila na nas, pa sem poklicala in je ravno en odpovedal, tako da smo mi vskočili notri Me mal skrbi, ker se mali dosti na prste daje, ko stoji. Sicer mu probam čim večkrat položit celo stopalo na tla, ampak je težko tole izkoreninit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat skratka KatMat, previdno, moja otroka sta bodoča moška! evo, samo malo sem vas prišla pogledat, da vam pošljem v boj za zdravje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
mi se nekako ližemo ven iz_vsekakor je bolje kot včeraj. antibiotiki pomagajo. ampak risank sem pa že naveličana. mi je O. danes rekel, da bi gledal Drakulo, bi mu z veseljem ustregla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pa U. mi že pol ure spi grem, ker imam monologe. imejte se skrajno lepo pa kaj dobrega skuhajte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:30:12
|
|
|
|
zoja10
|
helou,... mam en par vprašanj, k vem da ste se že vse o vrticih izobrazle... 1. po kakšnem ključu zbirajo če imajo preveč prijav? kdo ima prednost? 2. kolk plačaš če imam tamalo npr 7 dni v mescu doma? zarad bolezni recimo? Flaska ti vem da delas in si še študentka, a te plačujejo prek napotnice na študentskem servisu? nima nobene veze če si na porodniški? zdej pa naprej se igrat... mi zmanjkuje časa za vse... jutri gre spet mal k varuški,.. komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:38:58
|
|
|
|
maja1488
|
Zoja...celotna prehrana (za cel mesec) pri nas pride okoli 40€. Torej, če ti manjka en teden doš plačala kakih 8€ manj. Nič se ne pozna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:42:52
|
|
|
|
šivilja
|
Zoja - če je otrok preveč ima vsaka občina svoj pravilnik kako jih razvrstijo v čakalno vrsto, oz. katere sprejmejo katere ne. Glede znižanja cene ti je pa že Maja povedala - se ti nič ne pozna (medtem ko je doma ti več poje in popije in porabi plenic, kot plačaš vrtca manj)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 12:43:09
|
|
|
|
majana79
|
tole mi je mami razlagala že prejšnji teden, je bilo na hrt1... kako so lahko pri nas tako v zaostanku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?