|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
22.2.2010 10:58:59   
lake
Maja Jst sm samo en žarek vzela user posted image

Linex se ubistvu uporablja za ustavitev driske, zdej sm ji ga dala, ji ne morem nič škodit s tem.

Taperware  Mogoče bi tud jst pršla, odvisno kdaj bo.

Tud jst sm dve vrstice čokolade pojedla. user posted image

Pa ve k ste bolj pametne, kaj naj dam v vodo da razkužim tla, kis?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
22.2.2010 11:00:17   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

jutro. vidim, da ste v podobnem moodo kot jaz... ampak zdaj je boljš, sem se cukra napokala user posted image

šivilja, jaz bi prišla na predstavitev... če ne bo kdaj, ko sva zasedena user posted image si že dolgo želim tisto posodo za kruh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro ledenka. A do zdaj si spala?

neeeeee, ob 4h je blo treba nos pucat, ob 8h pucat nos in previt, dec ob 9h ni našu dolgih gat, ob 10h pa se je M. naveličal bit v postelji. all in all, great night user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ledenka, daj poskusi z Operilom P za otroke. Jaz pri Lukcu počakam, dva tri dni, potem mu pa dam eno kapljico v vsak nosek...Pa je prec boljš...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
22.2.2010 11:03:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

jutro. vidim, da ste v podobnem moodo kot jaz... ampak zdaj je boljš, sem se cukra napokala user posted image

šivilja, jaz bi prišla na predstavitev... če ne bo kdaj, ko sva zasedena user posted image si že dolgo želim tisto posodo za kruh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neeeeee, ob 4h je blo treba nos pucat, ob 8h pucat nos in previt, dec ob 9h ni našu dolgih gat, ob 10h pa se je M. naveličal bit v postelji. all in all, great night user posted image

Ledenka, daj poskusi z Operilom P za otroke. Jaz pri Lukcu počakam, dva tri dni, potem mu pa dam eno kapljico v vsak nosek...Pa je prec boljš...

smo na pavzi... je jemal, potem smo nehali, pol je spet jemal... je razlika, sam se lahko samo 4 ali 5 dni zaporedoma jemlje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
22.2.2010 11:04:51   
petrazg

smo na pavzi... je jemal, potem smo nehali, pol je spet jemal... je razlika, sam se lahko samo 4 ali 5 dni zaporedoma jemlje user posted image

O bošček, potem je pa res bogi. Pri nas pomaga samo ena kura... Kaj je pa z ušeski?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
22.2.2010 11:09:18   
ledenka

O bošček, potem je pa res bogi. Pri nas pomaga samo ena kura... Kaj je pa z ušeski?

ja, že 4 tedne se vleče user posted image za ušesa se še kar grabi, itak imamo danes sistematski, pa bo pogledala. če bo ok, bo cepljen, če ne, pa drugič user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
22.2.2010 11:09:49   
maja1488
A je še vedno tako mraz, da so dolge gate potrebne?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.2.2010 11:11:16   
maja1488
€€§ł@[§łł<slŁslł§ikkk

helou...maj nejm is zarja. piše zgoraj

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.2.2010 11:15:02   
ledenka

user posted image user posted image user posted image ene pač rado zebe!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
22.2.2010 11:16:14   
petrazg

A ga nič ne greješ, al kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
22.2.2010 11:17:13   
ledenka

A ga nič ne greješ, al kaj user posted image user posted image user posted image

si ne zasluži user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
22.2.2010 11:27:23   
šivilja
No pa smo že štiri za TW - najbolje da mi napišete katere dneve ne, pa bom poslusila z njo urediti. Lahko kar na ZS.

Meduzica bom preštudirala in ti odgovorim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
22.2.2010 11:30:01   
ledenka
šivilja, maš ZS

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
22.2.2010 11:32:30   
ledenka
mogoče ne bi blo slabo, da se grem umit... user posted image morava peljat avto na servis, potm pa je še sistematski. jejejej, kolk dela user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
22.2.2010 11:33:53   
maja1488

mogoče ne bi blo slabo, da se grem umit... user posted image morava peljat avto na servis, potm pa je še sistematski. jejejej, kolk dela user posted image

ne pozabi dolgih gat oblečt, da ne zmrzneš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
22.2.2010 11:37:24   
ledenka

ne pozabi dolgih gat oblečt, da ne zmrzneš

user posted image user posted image user posted image si moram laverja za gretje omislit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
22.2.2010 11:45:27   
majana79
ampak resno...

ni mi jasno od kje mamo tolk posode non stop za pomivat, če nč ne kuham skor?!

sovražim pomivanje posode.

ledenka, upam da bo M. ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
22.2.2010 11:57:51   
PapuaNG
Tako, mulo spi, sosedi so itak začel vrtat pa razbijat, ampak smo že navajeni user posted image Aja, pa jutri imamo FTH, končno. Je bila terapevtka do danes na bolniški z bronhitisom, tako da že več ko en mesec nismo imeli terapije. Sem že mislila, da je pozabila na nas, pa sem poklicala in je ravno en odpovedal, tako da smo mi vskočili notri user posted image Me mal skrbi, ker se mali dosti na prste daje, ko stoji. Sicer mu probam čim večkrat položit celo stopalo na tla, ampak je težko tole izkoreninit.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
22.2.2010 12:24:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

skratka user posted image

KatMat, previdno, moja otroka sta bodoča moška!

evo, samo malo sem vas prišla pogledat, da vam pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v boj za zdravje!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
22.2.2010 12:27:51   
Anonimen
mi se nekako ližemo ven iz_vsekakor je bolje kot včeraj. antibiotiki pomagajo.

ampak risank sem pa že naveličana. mi je O. danes rekel, da bi gledal Drakulo, bi mu z veseljem ustregla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
22.2.2010 12:28:35   
Anonimen
pa U. mi že pol ure spiuser posted image

grem, ker imam monologe.
imejte se skrajno lepo pa kaj dobrega skuhajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
22.2.2010 12:30:12   
zoja10
helou,...

mam en par vprašanj,  k vem da ste se že vse o vrticih izobrazle...user posted image

1. po kakšnem ključu zbirajo če imajo preveč prijav? kdo ima prednost?

2. kolk plačaš če imam tamalo npr 7 dni v mescu doma?  zarad bolezni recimo?

Flaska
ti vem da delas in si še študentka, a te plačujejo prek napotnice na študentskem servisu? nima nobene veze če si na porodniški?

zdej pa naprej se igrat...user posted image mi zmanjkuje časa za vse...user posted image
jutri gre spet mal k varuški,.. komaj čakam...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.2.2010 12:38:58   
maja1488
Zoja...celotna prehrana (za cel mesec) pri nas pride okoli 40€. Torej, če ti manjka en teden doš plačala kakih 8€ manj.
Nič se ne pozna user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
22.2.2010 12:41:03   
šivilja
Če ma slučajo katera:
http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/umik-baby-ono-podloga-puzzle.html?Itemid=398

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
22.2.2010 12:42:52   
šivilja
Zoja - če je otrok preveč ima vsaka občina svoj pravilnik kako jih razvrstijo v čakalno vrsto, oz. katere sprejmejo katere ne. Glede znižanja cene ti je pa že Maja povedala - se ti nič ne pozna (medtem ko je doma ti več poje in popije in porabi plenic, kot plačaš vrtca manj)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
22.2.2010 12:43:09   
majana79
tole mi je mami razlagala že prejšnji teden, je bilo na hrt1...

kako so lahko pri nas tako v zaostanku user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?