Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:00:44
|
|
|
|
šivilja
|
Danes ne bo nič z mojim pilatesom - se H. slabša prehlad, je ponoči kašljala kot da bi se hotel razviti laringitis. Pa sem hitro vse mokro perilo prestavila v spalnico pa se je malo umirilo, samo nekaj hrope in praska, pa smrka seveda. Počakam do popoldan, ko dela P. pol se pa odločim ali jo peljem. Itak mi pa ni za it ven v to grozoto, me je zjutraj skor kap, ker je tako grdo. Se je dama zbudila ob šetih, pa ji zdajle kar še ni za spat, nomogoče če bi ji ponudila magični ventilček, samo bi rada poskusila brez. Zobje bolijo, glava boli, zunaj je bruh......
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:04:07
|
|
|
|
maja1488
|
MAJANA!!!!!! ZS!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:04:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat flaski zs je že nazaj kontra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:04:47
|
|
|
|
Dudica1
|
a bi katera še men poslala zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:05:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Danes ne bo nič z mojim pilatesom - se H. slabša prehlad, je ponoči kašljala kot da bi se hotel razviti laringitis. Pa sem hitro vse mokro perilo prestavila v spalnico pa se je malo umirilo, samo nekaj hrope in praska, pa smrka seveda. Počakam do popoldan, ko dela P. pol se pa odločim ali jo peljem. Itak mi pa ni za it ven v to grozoto, me je zjutraj skor kap, ker je tako grdo. Se je dama zbudila ob šetih, pa ji zdajle kar še ni za spat, nomogoče če bi ji ponudila magični ventilček, samo bi rada poskusila brez. Zobje bolijo, glava boli, zunaj je bruh...... Vas povabim na sonček in pršut! Šivilja, zate še brinjevc, da neha bolet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:05:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a bi katera še men poslala zs a ne dojameš da te opravljamo k si se mela lepo no...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:06:20
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi...ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:06:26
|
|
|
|
Dudica1
|
no okej sem že tiho
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:06:42
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, sem nas končno zobarju naročila-19.4.2010 imamo prvi pregled. . Sem vedno pozabila, tko da je bil že skrajni čas... Aja, a ve malčke že kaj učite, da sami jedo? Jst vsake toliko malo probam tako, da mu dam žličko v roko in mu jo vodim v usta,ampak bi on raje to malo s prsti packal najprej. Če mu dam skledico s hrano predenj, pa roke notri vtakne in paca (oz. jo vrže po tleh ). Verjetno morajo potem, ko grejo v vrtec že sami jesti al kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:08:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG No, sem nas končno zobarju naročila-19.4.2010 imamo prvi pregled. . Sem vedno pozabila, tko da je bil že skrajni čas... Aja, a ve malčke že kaj učite, da sami jedo? Jst vsake toliko malo probam tako, da mu dam žličko v roko in mu jo vodim v usta,ampak bi on raje to malo s prsti packal najprej. Če mu dam skledico s hrano predenj, pa roke notri vtakne in paca (oz. jo vrže po tleh ). Verjetno morajo potem, ko grejo v vrtec že sami jesti al kako? Jst pri Z ne...se i ne da pucat. Pri M sem začela okoli 11 - 12 meseca. Je že vedla, da gre iz žličke v usta. Potem v vrtcu pa se je navadla hitro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:11:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no okej sem že tiho rauh pauza zame!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:14:52
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a bi katera še men poslala zs Si morva očitno midve začet dopisovat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:16:41
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a bi katera še men poslala zs Si morva očitno midve začet dopisovat Ja...lahko ogovarjata flašklo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:18:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a bi katera še men poslala zs Si morva očitno midve začet dopisovat Ja...lahko ogovarjata flašklo Ma lahko si tudi recepte pošiljava, sam da bo zgledal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:19:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a bi katera še men poslala zs Si morva očitno midve začet dopisovat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:26:30
|
|
|
|
šivilja
|
O kako je moja lubica lapo zaspala - očitno je samo v moji glavi, da nujno rabi joško. Uh, samo da ni kaj narobe? Verjetno je bila strašno zaspana. Zdaj pa smrči ko ta kuj dec zraven mene. Še nekaj mimogrede - a bi kera prišla, če bi bila predstavitev Tupperware pri meni. Me je zadnjič ena spraševala, če bi imela lahko pri meni, pa lahko tudi dopoldan. Dajte mi malo povedat, da ji odgovorim, ker samo zame je pa malo BV.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:28:53
|
|
|
|
lake
|
Jst sm bla že v lekarni, baje da lahko naši mali tud linex dobijo, bom probala, pa tist sirup za apetit sm ji kupla. Zdej pa ma da je. Še neki sm hotla napisat pa sm pozabla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:29:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja O kako je moja lubica lapo zaspala - očitno je samo v moji glavi, da nujno rabi joško. Uh, samo da ni kaj narobe? Verjetno je bila strašno zaspana. Zdaj pa smrči ko ta kuj dec zraven mene. Še nekaj mimogrede - a bi kera prišla, če bi bila predstavitev Tupperware pri meni. Me je zadnjič ena spraševala, če bi imela lahko pri meni, pa lahko tudi dopoldan. Dajte mi malo povedat, da ji odgovorim, ker samo zame je pa malo BV. To sem zadnjič gledala, pa nikjer ne najdem kataloga izdelkov. Bi si mal pogledala, da sploh vidim, če kej rabim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:32:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja O kako je moja lubica lapo zaspala - očitno je samo v moji glavi, da nujno rabi joško. Uh, samo da ni kaj narobe? Verjetno je bila strašno zaspana. Zdaj pa smrči ko ta kuj dec zraven mene. Še nekaj mimogrede - a bi kera prišla, če bi bila predstavitev Tupperware pri meni. Me je zadnjič ena spraševala, če bi imela lahko pri meni, pa lahko tudi dopoldan. Dajte mi malo povedat, da ji odgovorim, ker samo zame je pa malo BV. To sem zadnjič gledala, pa nikjer ne najdem kataloga izdelkov. Bi si mal pogledala, da sploh vidim, če kej rabim. A to pol pomeni, da bi prišla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:33:04
|
|
|
|
Dudica1
|
tud maj je zaspal na taperver grem pa jaz zdaj marca sem že tam "prijavljena"...rabim pa posodo za kruh pa kakšne une posodice si bom vzela za v omaro Katalog moraš pa od enega dobit,mislim da ga kar tako na netu ni.Jaz ga mam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:33:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst sm bla že v lekarni, baje da lahko naši mali tud linex dobijo, bom probala, pa tist sirup za apetit sm ji kupla. Zdej pa ma da je. Še neki sm hotla napisat pa sm pozabla kaj je linex
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:35:06
|
|
|
|
šivilja
|
Uh, moj dragi si je pa spet eno športno napravo ogledal - sobni veslač. Saj naj si kar privošči, je drugače strašno skromen, samo kam naj postavimo to pošast? V dnevno namesto kavča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:35:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Uh, moj dragi si je pa spet eno športno napravo ogledal - sobni veslač. Saj naj si kar privošči, je drugače strašno skromen, samo kam naj postavimo to pošast? V dnevno namesto kavča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:36:27
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst sm bla že v lekarni, baje da lahko naši mali tud linex dobijo, bom probala, pa tist sirup za apetit sm ji kupla. Zdej pa ma da je. Še neki sm hotla napisat pa sm pozabla kaj je linex A ga zdaj spet prodajajo, ker nekaj časa ga ni bilo? To je taka vrečka, ki jo umešaš z vodo in se pije proti dehidraciji, pa mislim da tudi za vspostavitev normalne flora (nisem sigurna).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 22.2.2010 9:38:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst sm bla že v lekarni, baje da lahko naši mali tud linex dobijo, bom probala, pa tist sirup za apetit sm ji kupla. Zdej pa ma da je. Še neki sm hotla napisat pa sm pozabla kaj je linex A ga zdaj spet prodajajo, ker nekaj časa ga ni bilo? To je taka vrečka, ki jo umešaš z vodo in se pije proti dehidraciji, pa mislim da tudi za vspostavitev normalne flora (nisem sigurna). aha sem našla ja...baje je tud za dojenčke ja
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 22.2.2010 9:40:03 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?