Jessy
|
Evo mene..Današnja noč je bila obupna. Sem spet dobila podnajemnico v posteljo okrog 3h zjutraj, potem je pa škripala z zobmi kot bi jo kdo plačeval za to. Ko jo je moj po kakšni uri in pol hotel nesti v njeno posteljo, se je prebudila, ga polubčkala in jo je ves meden dostavil nazaj in prišel tudi sam spat (ja, ob 4.30! ). , Ampak je kaj kmalu ugotovil, da ne mores pati, ker se ne more tako razkomotiti in jo je čez nekaj časa res nesel spat. hotela sem reči to, da nekje od 3h pa do 6h skoraj nisem spala, vsaj občutek sem imela tak. Nič mi ni pasalo, noben položaj, če sem bila pokrita, mi je bilo vroče, če sem se odkrila, me je zeblo...kr neki...Ko sem pa ravno dobro zaspala, pa mi je dostavila oblačila, da sem jo oblekla za v vrtec. No, sem pa potem do 10h še malce potegnila, tako da ravno full zaspana nisem. Prva stvar, ko sem se zbudila je bila misel na Saro, da je že za njo, le ona mora še priti k sebi, da nam sporoči. Vam povem, da me je kar prijelo, da bi jutri rekla G, da sem se odločila za CR in da naj tega dečkota že vzamejo ven. Sicer mi danes zjutraj še ni preboksal maternice, tako da je možno, da se bo končno le umiril. Upam! Nastavke za dojenje nesem s seboj v P. Ta prvič jih nisem in ko so me bradavičke že fajn bolele, sem morala še počakati skoraj 1 dan, da mi jih je moj dostavil, ko je prišel na obisk. Tokrat ne bo treba, ker so že sterilizirane in v nahrbtniku.