|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
22.2.2010 7:58:59   
girl79
Dobro jutro souser posted image in tudi tiste, ki niste več noseče in že cartate!user posted image user posted image

Joj, ta vikend se je pa res dogajalo...čestitke tudi sanip in tini50-veselo cartanje, pa čim več prespranih noči! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zatekanje- joj, ko sem videla vaše slike nog, kako imate nekatere zatečene, sem se kar zgrozila, res ste boge, jaz hvala bogu praktično nič ne zatekam, malo v prste na rokah, ampak to res ni nič proti vašim nogam...no ampak glejte na to s pozitivne strani - boste toliko več shujšale, ko rodite, ker bo šla vsa ta voda ven...user posted image user posted image user posted image

komaj čakam današnjo kavico v Domžalah, upam da se vse srečno pridrsamo do Mercatorja, je pa sneg sicer že nehal padat...

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.2.2010 8:01:14   
MUREN

A bo katera ščitnike za bradavice za prsi vzela s seboj v porodnišnico?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.2.2010 8:11:16   
zoey
Dobro jutro!
Jaz sem že nakaj časa pokonci, se mi zdi, da bi lahko šla že na 2. rundo spanja user posted image Sem pa spet skočila na vago ... omg ... pri meni teža konstantno (in precej) narašča. Čim prej rodit, ni druge user posted image Jaz mu dam še slab teden fore, najrajš bi rodila v nedeljo, bomo videli, kako se bo šef odločil user posted image user posted image Lakaya - saj veš da nimaš dovoljenja, da naju z Jessy prehitiš, v najboljšem primeru gremo istočasno, drugače pa se kar vrstnega reda držat, lepo prosim user posted image
Muren - kake ščitnike imaš to v mislih? A misliš nastavke za dojenje? Jaz sem jih ravno včeraj prekuhala in vrgla v nahrbtnik.
Drugače pa ful stiskam pestke za Saro in 3vid user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.2.2010 8:17:13   
girl79
nastavki za dojenje - ja jaz jih tudi moram še prekuhat, potem pa jih bom najbrž vzela s seboj v porodnišnico....ja zdaj bi si pa res počasi lahko že pripravila torbo za porodnišnico se mi zdi, za dojenčka je že pripravljeno za it iz porodnišnice, zame pa še nič...user posted image user posted image

jaz sem že začela stiskat pesti za saro2007 in vid3....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.2.2010 8:40:20   
Zvezdici
Čestitke še Tini50.
Madona, tole se je pa res aktivno začelo user posted image user posted image .

3vid - še zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da hitro kaj izvemo kako je s saro in 3vidom.. sem že čist nestrpna user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.2.2010 8:58:46   
lucika
dobro jutro!

mene je pa taka tečnoba zgrabila, da to ni res. sploh si ne pridem k sebi. nisem žalostna ali depresivna, prav tečna, vse in vsi mi gredo na živce..komaj sem čakala današnji dan, da se mi vse spoka od doma in da sem malo sama. a ni nič boljše...sicer sem spala do sedaj, a sem imela neke take blesave sanje, da sem še bolj čudna zdaj...

Bravo babike, še enkrat...ampak malo pa se že sekiram.. mi je moj skoraj prepovedal to brat...ker je kr kriza, ko se človek začne sekirat cela dva tedna pred rokom. se lepo zavedam, da dojenček rabi 9 mesecev in je to nujno, in se nimamo kaj jezit, dokler nismo mimo. kak dan ali teden prej je seveda priporočljivo, a samo za nas in naše potrpljenje...

jaz sem imela cel vikend malo "čuden". me boli vse spodaj, pika, ponoči me je nekaj grabilo, kot bi imela krče na mehurju al kaj. v sekundi zgrabilo, da sem mislila, da mi bo ušlo, malo držalo (po času malo, intenzivno ful) in spustilo. upam, da ne fašem kakega vnetja. pa otrok je ful ful ful miren. res. enkrat mogoče se malo premika, tako da res čutim, drugače pa res nič od nič. ampak saj sem tega že navajena, ni panike. ni pa prijetno, ko te prešine, da ni nič...v sredo imam pregled.

tudi jaz bi danes rodila, ker je tak lepi datum.

saj se bom skulirala...lepo se imejte...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
22.2.2010 9:53:46   
lucika
no fino, a je še sploh katera ostala za čvek..aoli ste vse v porodnišnici/pakirate/glancate?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
22.2.2010 10:14:39   
Jassika
lucika jaz sem tu user posted image  Najprej user posted image user posted image user posted image  za počutje - te pa čist zatopim, jst sm si tako zoprna, da bi se cela spraskala, zgrizla, al pa kej podobnega. Čisto vsi mi grejo na živce, le mojga user posted image  še nekako prenašam, ampak samo zato ker mi vsako stvar v ruser posted image  vtakne in se nič ne krega z menoj user posted image  In ne, nič ne pakiramo za v  P, ker mam že več kot 1 mesec vse pripravljeno, ko so me tolk strašili das zdaj bom pa poba že stresla ven user posted image  Pucat se mi tut pod razno ne da, ker me takoj začne zategovat (trdet trebuh), tko da sem potem, če je to sploh še mogoče, še bolj sitna....user posted image  Vseeno pa upam, da tut jst kmalu štartam v Rim. Malega cvergla že cel vikend prepričujem, da je bil že zadosti časa na prijetnem in toplem in da je čas da pride mal pofirbcat. Sam kaj, ko mam filing, da se mu sladko juser posted image  za moje prošnjice user posted image user posted image user posted image
Bom tko rekla, kot meni moj reče, še malo, še malo, sej bo.... user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.2.2010 10:16:51   
naty28
Dobro jurto vsem, jaz sem do zaj spalauser posted image

Danes se kar dobro počutim, noge so še vedno zatečene fuuuul, no saj so nonstop tak.user posted image

Danes sem tak vesela, ker sem malo prej klicala za predavanje o Epiduralni, in je ju3 v MB ob 17.30, tak da bom to uspela zrihtat pred porodom juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da me ponoči kaj ne zgrabiuser posted image user posted image user posted image
Ker vidim da so punce začele kar pridno rodit pred rokom, čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image za .user posted image

Nastavki za dojenje-jaz jih imam doma in bom jih vzela sabo za vsak slučaj
Tak zaj pa moram it nekaj jest, ker sem že ful lačnauser posted image

< Sporočilo je popravil naty28 -- 22.2.2010 10:19:28 >

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.2.2010 10:23:44   
MUREN

O, hvala. Tud jst jih bom še danes prekuhala za vsak slučaj-nastavke, pa jih dala v torbo. O, Jessy, vem, kako se počutiš. Men se ne da več "gnezdit", pa sam spala bi. Včeraj sem šla ob 8 zvečer spat, pa sem spala do pol 7 kot ubita, pa bi še, pa je blo treba tamalo za vrtec zrihtat. Upam, da bo kaj naslednji teden luna pripomogla...

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.2.2010 10:34:56   
Ninča77
Pa da vam poročam veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image ,

Moje ime je Živa, dočakali smo prelep datum 22.2.2010,dobila sem sestrico ZARO, težko 4500g in 55cm veliko, skoraj tako kot jaz. Imela jo bom rada in zelo bom čuvala na njouser posted image user posted image user posted image  .Mamica je še v šok sobi, ampak je vse ok.

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.2.2010 10:35:55   
Ninča77
No to je bilo poročilo od Sare2007 da ne bo kakšne pomoteuser posted image user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.2.2010 10:39:11   
Jessy
Evo mene..Današnja noč je bila obupna. Sem spet dobila podnajemnico v posteljo okrog 3h zjutraj, potem je pa škripala z zobmi kot bi jo kdo plačeval za to. Ko jo je moj po kakšni uri in pol hotel nesti v njeno posteljo, se je prebudila, ga polubčkala in jo je ves meden dostavil nazaj in prišel tudi sam spat (ja, ob 4.30!user posted image ). ,  Ampak je kaj kmalu ugotovil, da ne mores pati, ker se ne more tako razkomotiti in jo je čez nekaj časa res nesel spat. hotela sem reči to, da nekje od 3h pa do 6h skoraj nisem spala, vsaj občutek sem imela tak. Nič mi ni pasalo, noben položaj, če sem bila pokrita, mi je bilo vroče, če sem se odkrila, me je zeblo...kr neki...Ko sem pa ravno dobro zaspala, pa mi je dostavila oblačila, da sem jo oblekla za v vrtec. No, sem pa potem do 10h še malce potegnila, tako da ravno full zaspana nisem.

Prva stvar, ko sem se zbudila je bila misel na Saro, da je že za njo, le ona mora še priti k sebi, da nam sporoči. user posted image  Vam povem, da me je kar prijelo, da bi jutri rekla G, da sem se odločila za CR in da naj tega dečkota že vzamejo ven.

Sicer mi danes zjutraj še ni preboksal maternice, tako da je možno, da se bo končno le umiril. Upam!

Nastavke za dojenje nesem s seboj v P. Ta prvič jih nisem in ko so me bradavičke že fajn bolele, sem morala še počakati skoraj 1 dan, da mi jih je moj dostavil, ko je prišel na obisk. Tokrat ne bo treba, ker so že sterilizirane in v nahrbtniku.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.2.2010 10:40:05   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

Pa da vam poročam veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image ,

Moje ime je Živa, dočakali smo prelep datum 22.2.2010,dobila sem sestrico ZARO, težko 4500g in 55cm veliko, skoraj tako kot jaz. Imela jo bom rada in zelo bom čuvala na njouser posted image user posted image user posted image  .Mamica je še v šok sobi, ampak je vse ok.

Ooooo, kako lepo ime!!!! Bravo mamica!!!! user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!!

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.2.2010 10:41:13   
Jessy
Joj, pa kolk je veliiiika in težka!!!! user posted image  Nič čudnega, da je imela CR!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.2.2010 10:41:24   
Jassika
JUPIJEJ, čestitke mamici Sari, sestrici Živi in atiju za krepko deklico Zaro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sara, upam, da čimprej okrevaš in pocartaš svojo pupiko user posted image user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.2.2010 10:52:47   
3Sonček3
No pa 3vid se je tut že rešila, sicer se mi ni podpisala vSMS-u ampak sklepam da ma ona že sinčka Vida in da je on dobil bratca...torej...

Vid postal starejši je bratec. Danes ob 9.00 je v carskem slogu prišel bratec Nik. Velik sem 52 cm, težak 3550g

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.2.2010 10:53:33   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

Čestitke za Sarouser posted image user posted image user posted image , ful lepo ime je dalauser posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
22.2.2010 10:53:54   
MUREN

Ojoj, to pa jetžka punca in velika! Upam, da bo moja kej manj...dans me tko dol tišči in v križu zbada...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
22.2.2010 10:54:06   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

No pa 3vid se je tut že rešila, sicer se mi ni podpisala vSMS-u ampak sklepam da ma ona že sinčka Vida in da je on dobil bratca...torej...

Vid postal starejši je bratec. Danes ob 9.00 je v carskem slogu prišel bratec Nik. Velik sem 52 cm, težak 3550g

Vse čestitke tudi za 3vid-a in Nika!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.2.2010 10:54:43   
MUREN

Se vidi da je danes krajec...vse rojevajo (hahahah)

(odgovor članu MUREN)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.2.2010 10:55:03   
naty28
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Še enauser posted image user posted image user posted image Čestitke tudi njejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.2.2010 10:58:11   
lucika
bravo ,bravo...

joooooj, kak mene dans faušija boli:(((( priznavam, pokorno, mi oprostite?

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
22.2.2010 10:58:31   
t_anja
Najprej čestitke sanip za user posted image  in Tina50 za user posted image . Pa seveda čestitke tudi Sari2007 za njeno velikouser posted image .....joj saj komaj sledimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rojstvomuser posted image .... čestitke tudi 3vid za krepkegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To gre pa zdaj že kot po tekočem traku user posted image user posted image user posted image .....čestitke vsem mamicam in družinicam. Lepo se crklajte in čim lepše okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil t_anja -- 22.2.2010 10:59:59 >

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.2.2010 10:59:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Sari za ZAROuser posted image user posted image user posted image user posted image -madonca je fejst puncauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image 3vid za NIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?