Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 20:37:49
|
|
|
|
zoey
|
Evo mene z rojstnega dneva, ene 3 kg težja Je bilo lušno, ma precej glasno in moj stric ima občasno zelo izbran besedni zaklad (kot npr. danes), tako da je mali usvojil kar nekaj sočnih Janaja - hvala za želje in čestitke za Nežka - čestitke za fantička, lepo se crkljajte Zatekanje - se ne bom več pritoževala, dokler se mi še malo kosti vidi Še malo bo treba zdržat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 20:43:59
|
|
|
|
zoey
|
Tjaša - pohvala Martinu Fino da si se spočila, zdaj pa akcija naprej. Pa da se boš hitro pozdravila in da se ne bo Urban nalezel.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 20:46:09
|
|
|
|
lorelaj*
|
Nežka, čestitke tudi od mene! Tjaša, dobivaš vedno več družbe med mamicami! Vekybel, nisem še nič napisala, ker še ne vem, če se je obrnil. Bom v torek izvedela. Ampak brce še vedno isto čutim kot ves čas. Se tolažim, da so mogoče samo nogice in rokice na isti strani. Pa saj bomo videli. Nekako mi ga bodo že menda ven spravili. Če bo vse ostalo ok ... Plamen, kako je pa pri tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 20:55:10
|
|
|
|
Jessy
|
Janaja, prav lepo je slišati bivšo marčevko! Hvala za lepe žalje in hkrati čestitke za novega člana!!! Srečno tudi tebi! Meni je pa moj že zmasiral noge , pospravil vso posodo iz stroja in v njega, kaj več se pa danes nisva naučila, ker ga tudi doma skoraj nič ni bilo. Bomo jutri poskusili še s kakšnim opravilom.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 20:56:58
|
|
|
|
Jessy
|
Drugače pa res že težko čakam, da gre na prostost, saj kar ta notri počne, sploh ni več normalno. Tisto nogo steguje vedno na eno in isto mesto in to na tako moč, da mi kar sapo vzame. Pa kar ne odneha! Za piko na i me pa vsake toliko prav požgečka po mehurju, da se moram prav kontrolirati, da se ne polulam. Tega je zdaj pa že zadosti, saj me nič ne uboga, ko pa ve, da mu nič ne morem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 20:57:55
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, ali boš jutri še uspela kaj počvekati z nami preden odideš v Rim??? A veš, da se prav velikokrat spomnim nate, ker boš čez dober dan že imela štručko v naročju!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:04:54
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Meni je pa moj že zmasiral noge , pospravil vso posodo iz stroja in v njega, kaj več se pa danes nisva naučila, ker ga tudi doma skoraj nič ni bilo. Bomo jutri poskusili še s kakšnim opravilom. Moj je bil pa zdaj 1h na telefonu Pomivava kar sproti na roke, ker se mi ne da čakat, da se nabere za stroj, to mu že kar gre Za masažo mu moram skoz težit, pa se potem zmiga, neke samoiniciative pa ni Čakam da pride iz kuhinje, da ga zaposlim Zdaj pospravlja kruh, pa hodi po nasvete, kako ga zapakira Najboljš je, da spim, potem vse zrihta, sicer po svoje, ampak naredi pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:11:12
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Meni je pa moj že zmasiral noge , pospravil vso posodo iz stroja in v njega, kaj več se pa danes nisva naučila, ker ga tudi doma skoraj nič ni bilo. Bomo jutri poskusili še s kakšnim opravilom. Moj je bil pa zdaj 1h na telefonu Pomivava kar sproti na roke, ker se mi ne da čakat, da se nabere za stroj, to mu že kar gre Za masažo mu moram skoz težit, pa se potem zmiga, neke samoiniciative pa ni Čakam da pride iz kuhinje, da ga zaposlim Zdaj pospravlja kruh, pa hodi po nasvete, kako ga zapakira Najboljš je, da spim, potem vse zrihta, sicer po svoje, ampak naredi pa A veš, da ko jaz zaspim tudi zna vse čudežno narediti?!?!? Bom morala to večkrat prakticirat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:22:29
|
|
|
|
NM
|
Znajo tile naši vse nardit, če nas ni zraven. Veste, kaj me zanima, a se vašim tudi kolca. Naša mala pikica vsak dan kolca kot velika.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:23:50
|
|
|
|
Tjasa27
|
Ja, sej naši znajo marsikaj sami naredit, sam če se jim pod roke ne gleda pa je. Ko sem prišla iz P me je tud čakalo čist zglancano stanovanje, pa še vse je sam pripravil za . Ker nisem imela skoraj nič. Poleg tega je pa še nad zibko napisal Dobrodošla Tjaša in Urban in v zibki me je čakala verižica s srčkom Tako da se je res zelooooooo potrudil in ga morm res pohvalt. Lorelaj držim pesti za pregled, če se boste še kej dobile preden greste rodit, se vam lahko pridružim na kakšnem čvekcu. Kako si pa kaj drugač, uživaš na porodniški, ne? lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:30:37
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 Ja, sej naši znajo marsikaj sami naredit, sam če se jim pod roke ne gleda pa je. Ko sem prišla iz P me je tud čakalo čist zglancano stanovanje, pa še vse je sam pripravil za . Ker nisem imela skoraj nič. Poleg tega je pa še nad zibko napisal Dobrodošla Tjaša in Urban in v zibki me je čakala verižica s srčkom Tako da se je res zelooooooo potrudil in ga morm res pohvalt. Lorelaj držim pesti za pregled, če se boste še kej dobile preden greste rodit, se vam lahko pridružim na kakšnem čvekcu. Kako si pa kaj drugač, uživaš na porodniški, ne? lp Kaj imaš ti zlatega !!! NM, mojemu se tudi kolca, ampak ne prav pogosto.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:32:25
|
|
|
|
Capyka
|
Ojla punce! a je še katera v službi? Mene čaka še dva dni drugega tedna in potem še en teden, čeprav bom že na porodniški... Mam še kar nekaj za uštimat, pa mi ne bo zneslo vse narest. Pa tko lušten tim smo, ful se štekamo. Pa še direktor je car, tko da mi ni težko... težko se je premikat. Danes sva bila v šopingu, zapravla adijo pamet. Ne grem več. Ni govora. Ali katera ve, kdaj naj bi bilo nakazani € namesto paketa za novorojenčka? Oddala sem vlogo 05.02., sedaj pa čaaakaamm.... Pa nič. Sem glihkar zmazala en trojanski krof, sedaj grem pa še po enega, pa če takoj počim... lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:36:51
|
|
|
|
lucika
|
capyka, denar je okoli 15. vsak mesec; če ni bilo zdaj februarja, bo marca. vmes pa ne, samo na datum... meni še kar ni jasno, kako si lahko že drugi dan doma, to pomeni da še 48 ur nisi v porodnišnici.... a lahko vse preglede opravijo in kaj je z zlatenico...? uf, to je noro no...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:52:59
|
|
|
|
3Sonček3
|
Valen sporoča: Ob 16.20 naju je z dragim presenetila 45 cm dolga in 2620g težka Valentina. Obe se super počutiva, več o porodu ko bova doma.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 21:59:52
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Valen sporoča: Ob 16.20 naju je z dragim presenetila 45 cm dolga in 2620g težka Valentina. Obe se super počutiva, več o porodu ko bova doma. Zgleda, da gre zdaj zares!!!! Valen, čestitke za Valentino! Čudovito ime ima!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:06:04
|
|
|
|
NM
|
za Valen in njeno sončico! Zgleda, ja, da se je začelo. Bodo taka sporočila vsepogostejša, zato za vse veliko .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:06:09
|
|
|
|
Capyka
|
Bravo Valen!!!! Samo da je vse okej!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:12:51
|
|
|
|
naty28
|
Valen Valen-čestitke Pa 16.3. je mela rok, joj vse rodijo pred rokom, danes smo zvedle za že dve marčevki Zaj pa res lahko samo čakamo keri dan bo , mene je že tak strah
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:14:58
|
|
|
|
Jassika
|
Valen in Valentina Čestitke, čim več mirnih noči in prijetnega cartanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:17:29
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM Znajo tile naši vse nardit, če nas ni zraven. Veste, kaj me zanima, a se vašim tudi kolca. Naša mala pikica vsak dan kolca kot velika. Moji se tudi vsak dan kolca, to je meni tak neprijetno, mojemu pa se tak smili, ko se ji kolca, pa me boža po trebuhu pa pravi boga boga
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:18:22
|
|
|
|
zoey
|
Malo me ni zraven računalnika, pa že taka lepa novica Iskrene čestitke Valen, veliko lepih trenutkov z malo Valentino ti želim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:18:39
|
|
|
|
Jassika
|
Čestitke tudi Nežki in njenemu Čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:18:46
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Valen Valen-čestitke Pa 16.3. je mela rok, joj vse rodijo pred rokom, danes smo zvedle za že dve marčevki Zaj pa res lahko samo čakamo keri dan bo , mene je že tak strah Vse boste pred rokom rodile, le jaz bom racala za vami. Mene še PRAV NIČ NIKJER NE ŠPIKA!!! niti trebuh mi ne otrdeva. NIENTE! Samo kolki me bolijo, ampak od tega itak ni koristi. Jaz bom pa kokice jedla in spremljala vaša rojstva!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:20:43
|
|
|
|
Jessy
|
zoey, a imaš v avatarju svojega kužeta???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 20.2.2010 22:22:23
|
|
|
|
zoey
|
Ampak tole je zdaj ena anarhija ratala, brez reda ... a se nismo zmenile lepo po vrsti?!?! Jessy - kako je s kašljanjem, kdaj greva Se je pa Sanip na fb nekaj zahvaljevala za čestitke, samo mi še ni uspelo izvohat, če je slučajno tudi že rodila Drugače pa jeap pupe, naš čas prihajaaaaaaaa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?