|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
20.2.2010 16:26:06   
lucika
nam ni delal net do sedaj, ojej, kako mučenje. me pričaka tule kr nekaj strani, sem si mislila, uvav, sigurno je ena rodila in polovica čestitk...

povejte mi, če je pa to normalno: trebuh me boli, najbolj spodaj in od strani...kot bi imela mišice vnete, po kakem naporu al kaj. komaj se vstajam in obračam, bibeka čutim čiisto malo, vsake toliko. saj vem, da jer to normalno in bo jutri brcal na polno, saj je vedno tako. a zakaj me boli, mi ni najbolj jasno...mišice bolijo, pa še spodaj me štiha, kot bi me nekdo pikal...jao, ko bi vsaj vedela, če bo kaj iz tega...zdajle ga sicer cuka, tak da z otrokom zna bit ok... bolnici pa ne bi šla niti blizu, ker imam iste buhteljčke kot naty. pa še pritisk, kot veste...

imam nek občutek, da znam it v p že ta vikend. če ne ta, se tolažim, da naslednji, ko je luna. če ne naslednji pa še en kasneje, ko imam rok. če pa takrat ne, pa onega po tem sigurno, ko bo teden po roku:) pustmo se presenetit....

danes sem izselila jedilnico in s ščetko čoham fuge na ploščicah. malo mi je zmanjkalo volje, a mislim, da bo treba dokončat, kar sem začela.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
20.2.2010 16:43:11   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

danes sem izselila jedilnico in s ščetko čoham fuge na ploščicah. malo mi je zmanjkalo volje, a mislim, da bo treba dokončat, kar sem začela.....

Vsak dan se nasmejim, ko berem, kakšne čistilne podvige imaš! A ti še ni zmanjkalo? user posted image user posted image user posted image

Po moje imaš ti že mal popadkov! Ampak, to je le moje mnenje! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
20.2.2010 16:44:53   
Tjasa27
Oj!

Jz sem pa zgleda zbolela user posted image user posted image mam vročino pa še iz nosa mi teče. Joj, upam, da ne bom malega nalezla!

Morm pa dons prov pohvalt mojga user posted image tačas ko sem jz dopoldne spala je celo stanovanje zdrgnil v nulo user posted image user posted image user posted image pa še dvakrat je tamalega komplet uštimal, zdej mu pa rihta še sobico (ki jo sicer še ne rabi, ampak naj ima veselje) Tko da sem se koooooončno ful spočila in sem pripravljena na nočni žur user posted image

Zdej sem pa naredila lazanjo - prvič, upam, da bo užitna.

Sara se prov veselim, da boš kmalu rodila, se mi bo še ena pridružila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
20.2.2010 16:47:41   
lucika
jessy, jap, imam podvige, čistilne, to pa zato, psssst, ker se mi v normalnem stanju (pred nosečnostjo, med nosečnostjo...) kr malo j*** za pucanje in je bolj na hojladri:)

ampak trebuh me je bolel že včeraj, ni to od danes...

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
20.2.2010 16:49:42   
Jessy

jessy, jap, imam podvige, čistilne, to pa zato, psssst, ker se mi v normalnem stanju (pred nosečnostjo, med nosečnostjo...) kr malo j*** za pucanje in je bolj na hojladri:)

user posted image user posted image user posted image  Saj pol sva na istem, le da je mene čistilna akcija že prejšnji teden minila, zdaj pa dvomim, da se še kaj vrne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
20.2.2010 16:50:20   
Jessy

ampak trebuh me je bolel že včeraj, ni to od danes...

Pol pa ne bi vedela, kaj te daje. Morda si si kakšno mišico pretegnila ob vsem tem čiščenju. user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
20.2.2010 17:10:54   
naty28
hjoj kaka bedna sobota je danes, tečno ko svi..., mojiga ni ker dela, pa meni se nič ne da ker mam tak noge otečene...user posted image user posted image user posted image
Grem ležat z dvignjenimi nogomi pa mogoče zaspim da mi prej mine toti bedni dan!user posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
20.2.2010 17:14:51   
NM
Joooooj, ta zimauser posted image . Tle na polno sneži, vse je že belo in mokro, da še na sprehod ne morem. Sama si kr ne upam, da me kje ne usuje, pa se lahk pol kr v porodnišnco zvalim. Dobr, da so vsaj skoki in smučanje še danes, pa da me je zdej pršla obiskat sošolka iz gimnazije - jooj, kolk sva si mele za povedat.user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu naty28)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
20.2.2010 17:25:00   
NM
Jessy, imava pa enako previjalno podlogo. Pa zelo lep kompletek maš - zelo lepe barve.user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
20.2.2010 17:29:53   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

Jessy, imava pa enako previjalno podlogo. Pa zelo lep kompletek maš - zelo lepe barve.user posted image

Aja, enako imava? Super, a ne? Pa lepa je tudi! user posted image
Kompletek je pa tudi meni super lep. Sem ga že zelooo dolgo nazaj ogledovala v BC, pa ga nisem upala kupiti, ker nisem vedela, kaj imamo. Ko pa sem izvedela, sem ga pa takoj kupila in komaj čakam, da ga oblečem user posted image .

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
20.2.2010 17:36:43   
NM
Jst mam še takšno škatlico za milo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
20.2.2010 17:46:54   
vekybel
Dan!
Kako ste? Vidim da imate še kar otečene noge, boge, saj še malo pa bo konec.
Jz imam edino problemčke mal z kolki pa slabostjo te dni in se zato ne javljam kaj dosti.

lucika ti imaš napadke in ne popadke.......user posted image  imam občutek da boš ti kmalu na vrsti za v Rim e ja.

3sonček3 super sam da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

naty28 uno na slikci je moja nečakinja user posted image .

sara2007 želim ti lep sprejem ju3 in da čim prej cartaš svojo bebico.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
20.2.2010 17:52:19   
lorelaj*
O, Tjaša, prav fino je brati prvo našo mamico. Držim pesti, da se ne bi mali nalezel, ti pa le fajn počivaj in se čim prej pozdravi. Ja, pa bravo, možek! Se je izkazal! user posted image

Lucika, mogoče boš pa res kmalu poromala v porodnišnico, ko imaš tako željo po čisčenju. Jaz kar še čakam, da me kaj zagrabi, da bova imela tudi midva čisto doma, pa kar noče. user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
20.2.2010 17:58:22   
vekybel
lorelaj kako je tvoj user posted image ? Se je obrnil? Nisi nič javila ali sem spregledalauser posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
20.2.2010 18:14:57   
mammamia
Končno sem spet v formi da kaj napišem. V glavnem so se popadki umirili in sedaj po treh dneh odkar sem dobila dve inekciji flosterona za razvoj plučk moje bebe, je moja beba spet postala bolj aktivna. teh par dni pa je bilo kr kritičnih ker se je komaj kaj premaknila.

Sedaj pa me vsake tolk časa obliva vročica in srce mei začne ful utripati, da se kr fajn spotim. ma katera podobne izkušnje?
zdaj pa vas mal za nazaj preberem...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
20.2.2010 18:47:07   
vekybel
mammamia meni samo srce včasih mal hitreje dela kot pri aritmiji, mislim da je to kr normalno, glede na to da naše srce mora črpati več krvi kot ponavadi.

No ko jz pridem gor izgleda, da vse odženem stran al kajuser posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
20.2.2010 18:49:52   
Nežka.
Živjo punce, sam tok da vam javim, da smo pri nas že opravili in lahko vpišete na seznam. Da imamo od včeraj: torej 19.2., 3470g težkega in 52 cm velikega fantka, ki je zdrav in že doma. Mamica je tudi OK.
Malo nas je prehitelo, ampak ja zato zdaj toliko bolj luštno.
LP se še kaj beremo.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
20.2.2010 18:57:00   
vekybel
nežka vse čestitke in veliko zdravja ter cartanja vam želim. user posted image user posted image user posted image

Če imaš čas nam lahko napišeš kako se je odvijal porod. user posted image

(odgovor članu Nežka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
20.2.2010 19:03:13   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: Nežka.

Živjo punce, sam tok da vam javim, da smo pri nas že opravili in lahko vpišete na seznam. Da imamo od včeraj: torej 19.2., 3470g težkega in 52 cm velikega fantka, ki je zdrav in že doma. Mamica je tudi OK.
LP se še kaj beremo.

user posted image Čestitke mamici in njenemu sinčku.. pa seveda celi družini!

Kako pa to, da ste že doma? So v P res take gužve???

(odgovor članu Nežka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
20.2.2010 19:23:36   
Jessy
Nežka, čestitamo!!! user posted image user posted image user posted image

Tudi mene zanima, kako to ,da sta že doma!?!?!?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.2.2010 19:26:07   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Nežka.

LP se še kaj beremo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image in veliko cartanja, lepih trenutkov ... pa kako ste pa že doma?

(odgovor članu Nežka.)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.2.2010 19:52:36   
NM
user posted image user posted image user posted image za Tino Maze, le da jo ne bi katera prehitela. Malo je možnosti.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.2.2010 20:00:13   
Anonimen
Tudi mene zanima, kako to ,da sta že doma!?!?!?

To pa tudi mene zanima?????? Mater sem firbecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.2.2010 20:04:50   
janaja
Zdravo marčevke

jaz sem lanskoletna marčevka in sem prišla na tale vaš čvek,da vam zaželim čim krajši in čim manj boleč porod pa da boste ena dva tri doma crkljale svoje zvončke in trobentice ;) Nas je pa ta teden presenetil še user posted image  in smo kr malo šokirani. No pa bo že. Sedaj smo oktoberčki 2010.

janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.2.2010 20:37:44   
naty28
Nežka

Nežka- ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Ampak opažam, da ženske ful prej rodijo kot je rok, sem šla februarke gledat, pa so skoraj vse rodile pred datumom, ful dosti jih je rodilo v januarjuuser posted image

Tak da lahko začnemo kar počasi pričakovat, da nas kaj ne presenetiuser posted image

5.4.2010 ob 5.04 min. nas je razveselila lepotička Lara!

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?