lucika
|
nam ni delal net do sedaj, ojej, kako mučenje. me pričaka tule kr nekaj strani, sem si mislila, uvav, sigurno je ena rodila in polovica čestitk... povejte mi, če je pa to normalno: trebuh me boli, najbolj spodaj in od strani...kot bi imela mišice vnete, po kakem naporu al kaj. komaj se vstajam in obračam, bibeka čutim čiisto malo, vsake toliko. saj vem, da jer to normalno in bo jutri brcal na polno, saj je vedno tako. a zakaj me boli, mi ni najbolj jasno...mišice bolijo, pa še spodaj me štiha, kot bi me nekdo pikal...jao, ko bi vsaj vedela, če bo kaj iz tega...zdajle ga sicer cuka, tak da z otrokom zna bit ok... bolnici pa ne bi šla niti blizu, ker imam iste buhteljčke kot naty. pa še pritisk, kot veste... imam nek občutek, da znam it v p že ta vikend. če ne ta, se tolažim, da naslednji, ko je luna. če ne naslednji pa še en kasneje, ko imam rok. če pa takrat ne, pa onega po tem sigurno, ko bo teden po roku:) pustmo se presenetit.... danes sem izselila jedilnico in s ščetko čoham fuge na ploščicah. malo mi je zmanjkalo volje, a mislim, da bo treba dokončat, kar sem začela.....
|