Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Malce v razmislek: Ko sem bila pred skoraj petimi leti v P, sem opazila, da prav vsaka porodnica ob odhodu domov, nese babicam v zahvalo kakšno malenkost (čokolatine ali kaj takega). Moram priznati, da sem bila sama kar malce v zadregi, ko sem to videla, saj nisem imela pojma, da se to počne. Seveda sem potem mojega poslala v trgovino, da sem tudi sama to storila, a če bi vedela prej, bi sama kupila, ker drugemu naročat je težje. Ali je še katera imela tako izkušnjo??? Ubistvu je tudi odvisno sigurno kakšen odnos imaš s tamkajšnim osebjem. Sicer sama seveda , še nisem rodila ampak pri sestri moji (ki ima 4 otroke) ni nikoli dajala karkoli tamkajšnim osebjem. Tako, da ne vem. Nujno sigurno ni . Sem, pa tu na forumu nekje prebrala, da se jim lahko prikupiš s tem, recimo če jim že ob prihodu podariš kakšno malo čokoladico ali kavico, pa si takoj med priljubljenimi . Jaz sem se jim šele ob odhodu. Ne, drugače pa čisto resno povem, da bi izpadla čudna, če jim kaj ne bi podarila, saj so prav vse nosile manjše pozornosti. Seveda, da ni obvezno, ampak ti je res neprijetno, da ti ne bi nič dal, ko pa ostale dajo. Tokrat bom imela pripravljeno in če bom zadovoljna, jim bom dala, drugače pa ne. Saj v prvo sem bila zadovoljna z njimi, to moram povedati.