|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
19.2.2010 12:10:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kolegica mi je zdele poslala en mejl in me je spraševala če smo mi tole torto naročiluser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.torte.si/images/slika%20torte%200257.jpg

In? A ste jo?

Neuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
19.2.2010 12:11:34   
MIHAILO
PETRUSK lepo ,da nas beres in upam,da bos zdaj se z nami CVEKALAuser posted image ...Si me nasmejala ,ko si napisala ,da zdaj ,ko si vsluzbi bo lahko padel se kak komentaruser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
19.2.2010 12:13:47   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kolegica mi je zdele poslala en mejl in me je spraševala če smo mi tole torto naročiluser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.torte.si/images/slika%20torte%200257.jpg

In? A ste jo?

Neuser posted image

Ampak je huda.....user posted image
Ocitno je velik Majev k so nori na Mkvina

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
19.2.2010 12:15:43   
MIHAILO
claud vse najlepse tvoji Larissi upam,da je dovolj s-jevuser posted image Veliko, daril,srecno otrostvo,zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A citypark v LJ mislis??

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
19.2.2010 12:17:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

claud vse najlepse tvoji Larissi upam,da je dovolj s-jevuser posted image Veliko, daril,srecno otrostvo,zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A citypark v LJ mislis??

Mihailo praznuje Larisa od Simonakruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
19.2.2010 12:20:42   
claud

A citypark v LJ mislis??

Mihailo praznuje Larisa od Simonakruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
19.2.2010 12:21:41   
MIHAILO
sem brala pa nisem skapirala...tok ste zamutileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
19.2.2010 12:25:22   
claud

sem brala pa nisem skapirala...tok ste zamutileuser posted image user posted image user posted image

Whatever...oblubm d ne bom nikol vec nc reklauser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
19.2.2010 12:26:21   
Urša08

Whatever...oblubm d ne bom nikol vec nc reklauser posted image user posted image

Ma ne ti nas kr opozor na napake user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
19.2.2010 12:31:26   
claud

Ma ne ti nas kr opozor na napake user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne bom...tuki se to ne sme delatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
19.2.2010 12:32:07   
claud
no kaj bo dons za kosilo...jst bom pomoje kr spinaco pa pire nardilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
19.2.2010 12:39:57   
Urša08
Claud mi smo ravnokar pojedli govejo juhico in palačinkeuser posted image Smo zgodnjiuser posted image user posted image user posted image Sedaj bo treba pa kuhinjo pospravit pa se mi tok ne da, bi kr enga škratka poklicala da naredi namest mene.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
19.2.2010 12:49:45   
MIHAILO
CLAUD sej nisi jezna ane ker sem zamutila?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
19.2.2010 12:51:21   
MIHAILO

no kaj bo dons za kosilo...jst bom pomoje kr spinaco pa pire nardilauser posted image

kislo zelje zdinstano z hambursko...a lahko to mihailo proba???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
19.2.2010 12:53:59   
MIHAILO
Une copatke k so na copatki si...a se jih da kje kupit npr bc ali samo na netu narocis???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
19.2.2010 12:54:41   
MIHAILO
ku-kuuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
19.2.2010 12:56:16   
Urša08
Mihailo glede copatkov ne vem, se mi pa tud sanja ne kaj boste dons mel eno zelje s hamburškouser posted image ma najbrž mu lahko daš probat

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
19.2.2010 12:56:49   
claud

ku-kuuser posted image

ku kuuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
19.2.2010 12:58:30   
claud
Jst sm ji zelje ze dala za probat, ampak tok mal da ji od tistga res ni blo nic hudga....ima pa zelo rada tenstano zelje al sladko al kako se rece...pa rdecega.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
19.2.2010 13:00:42   
Urša08
Grem kuhinjo pospravit ker se sama očitno ne bo pospravla. Se še tipkamo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
19.2.2010 13:02:46   
MIHAILO

Mihailo glede copatkov ne vem, se mi pa tud sanja ne kaj boste dons mel eno zelje s hamburškouser posted image ma najbrž mu lahko daš probat

Kislo zelje..poprazis mal cebulce,cesna,das zelje in na koscke hamburske salame/slanine in to dinstas...zraven bo se pire krompiruser posted image se tizdaj sanjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
19.2.2010 13:06:25   
sjmm
Naš slavljenec spančka...je že prov navihan...je dons janu prnesu škaf za cote...pa ajmo dej me not pa vozi naokol..kot ponavadi...to lahk sam jan delauser posted image user posted image

tamika....joj pri vas je pa pravi krankenhaus.....evo z duracel baterijami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.....pa še za vas...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...dobr kuhno popedenaj......aja, ti veš, kak je blo s taščo pa me zanima, kaj bi ti nardila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..moj je en lolek bolek in ni nič rekel...pa sem jz rekla, da pri nas v ta zgornjem štuku bo sam tortica, če bodo uspeli pridet do gor....mu še ni noben voščiluser posted image ...ostali so se že vsi spomnili...seveda bom vesela tud drugihuser posted image komentarjev, če se katera spomni za kaj je šlo...sej mogoče jz delam slona iz mušice....tud to mi kr na direkt povejte..plis..da se mal umirim do jutri

< Sporočilo je popravil sjmm -- 19.2.2010 13:08:41 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
19.2.2010 13:07:46   
sjmm

Kislo zelje..poprazis mal cebulce,cesna,das zelje in na koscke hamburske salame/slanine in to dinstas...zraven bo se pire krompiruser posted image se tizdaj sanjauser posted image

jz glih ne vem zaradi salame, a če bo to sam malo za okus, po moje če mu bo ok...mu kar daj...mi smo že jedli zelje...vseh vrst in repco tudi...nikoli ni imel težavuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 13:07:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
19.2.2010 13:09:35   
sjmm

No me veseli d smo enkrat na lep način rešil problemček dneva sssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

SJMM HELP......sm skuhala juho za Roksota-koleraba plus krompir in sm jo nevem kako PREVEČ ZASOLILA...kako jo nej ODSOLIMuser posted image

Zdele grem prštimat repico, pa maso za palačinke, pol pa upam d mi rata še u sponji štuk skočt mal reda s comta narest, ker mam še zmeri živ kaos

CLAUD bom probala obe varjante...eno z mozzarelo, pa eno s feto....jst mam rada bolj slano in začinjeno, bi blo pa fajn da zdej počas zmanjšam dozo začimb in soli, pa še Majkl ma ful rad paradajz na 100 načinov in bo mozzarela boljša za njega.

zaliješ ali pa dodaš not še kak krompir in bo vsrkal sol

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?