emaa
|
punci ne se toliko sekirat, saj ni tako hudo, jaz mojmu rečem, da vaja dela mojstra. Mene tudi na obroke prime, da bi obupala, moj je pa samo jezen, zakaj se morava pri vsaki stvari borit, da jo dobiva, zakaj ni nič zlahka. Te grde misli preprečevat, ko sliši, da kdo pričakuje otroka, je težko, ampak se da. Ravno včeraj je bil slabe volje, ker je slišala, da ena v dlajnem sorodstvu čez dva meseca pričakuje otroka, in je bentil zakaj enim takoj rata. Pa sem mogla dat stvar v perspektivo, sem mu rekla kako je lahko tak, od te punce svakinja je mogla na IVF, je šele tretjič ratalo. Meni se zdi to dovolj za eno družino. Ta mesec je 21., pa bova še vadila, če tudi tokrat ne bo, kot sem rekla vaja dela mojstra. Pa skoraj vsaka dočaka, je pač otrok takrat bolj cenjen, ko veš da prehodiš trnovo pot do njega. Sara3 ne verjemi, da je bilo vse v prvo, za nekatere je tretji, četrti mesec v prvo, nekaterim se že takoj začne svet podirat, ljudje smo različni. Zame je bilo lani, ko sem po 4 mesecih zanosila, to takoj (je sledil ss) in se mi ni zdelo dolgo, za nekatere pa je. Punce poletje je, čas dopustov, saj ni vse tako hudo, saj imata :love:, ki vaju imata rada, pa je že to nekaj, a ne.
|