Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:22:42
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:24:08
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No zdej sm pa naredla štalo aja to pa res ni štala to je bil hlevček jz sm pa mislila, da ti je kej na šporget prekipel Do tja še nisem uspela pridt ma sej mamo dons juhico (že skuhana) pa palačinke, hitro kosilo pa dobro tudi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:24:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha. mene to čaka v naslednjih dneh
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:25:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha. mene to čaka v naslednjih dneh Sjmm sem mislila da jo že maš k ponavad jo mamo me tri (ti, Ajvy in jaz) istočasno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:25:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No zdej sm pa naredla štalo aja to pa res ni štala to je bil hlevček jz sm pa mislila, da ti je kej na šporget prekipel Do tja še nisem uspela pridt ma sej mamo dons juhico (že skuhana) pa palačinke, hitro kosilo pa dobro tudi. mi tudi zeljno juhco in palačinke, ki so bile že včer v planu, pa je blo še vsega polno od praznovanja v sredo in smo kar to pospravli
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:26:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha. mene to čaka v naslednjih dneh Sjmm sem mislila da jo že maš k ponavad jo mamo me tri (ti, Ajvy in jaz) istočasno. nekje ju3 jo pričakujem...imam dolg ciklus...pa še včeri sem čist v peglanje padla..sem zaključila ob pol 1h ponoči...speglala ene 5-6 strojev...bravo zame
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:29:51
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha. meni ni vsekala.samo tk po malem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:30:03
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za likanje Men pa zvečer zmanjka energije. Sem včerej popoldan likala sam samo en kupček potem je bil pa Žiga že pokonc, zdele me še en kup na likalni vabi sam dons no way bo počakalo. Kolk palačink morš pa napečt? Pri nas je to čist na izi, pojemo jih max. 5 (če ne štejemo moža) tko da jih ene 10 napečem. Pri vas jih morš pa kar dolgo pečt, si še ne predstavljam. Smo pa danes sami do večera tako da bo pester dan.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:31:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha. meni ni vsekala.samo tk po malem A si mela kake dva dni mal rozasto na vložku? Hitro test delat, tko sem mela jaz pri Nejcu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:41:06
|
|
|
|
Katjusa
|
hej punce... florjan je malo boljši.... včeraj je bil ful bogi sploh ni mogu hodit.... tako, da sem ga mogla nosit na wc.... če je hotu hodit je kr padu ga je zanašal k pjančka imel je ful vročine 39,5 no ponoči mu je padla seveda sem ga filala s calpolom.... ampak zjutraj se je zbudil ful boljši in ful žejn že ponoči je enkrat pil 2x je klical za lulat.... v glavnem sem ponosna na mojega malega bolančka ker se je tudi ponoči zbudil za lulat in je poklical.... postelje je ostala suha jst pričakujem in me tako nožnica boli, da komaj sedim, hodim.... a vas tud kdaj to boli grem nazaj k mojima sončkoma sem jima na wc pobegnla pa sme izkoristla, da se vam mal javim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:41:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki ja kva je zdej s tvojo - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nared Moja je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha. mene to čaka v naslednjih dneh Sjmm sem mislila da jo že maš k ponavad jo mamo me tri (ti, Ajvy in jaz) istočasno. ja...jst se kar pofočkam...v klub revc..groza
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:42:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm super za likanje Men pa zvečer zmanjka energije. Sem včerej popoldan likala sam samo en kupček potem je bil pa Žiga že pokonc, zdele me še en kup na likalni vabi sam dons no way bo počakalo. Kolk palačink morš pa napečt? Pri nas je to čist na izi, pojemo jih max. 5 (če ne štejemo moža) tko da jih ene 10 napečem. Pri vas jih morš pa kar dolgo pečt, si še ne predstavljam. Smo pa danes sami do večera tako da bo pester dan. sej mene tud sam 1x na mesec prime palačink...mož tam...5-8, pa Jan 4, Miha 3-4, Saša 3-4, jz 2..pa še Majči malo...jih pa vseen napečem mal več so potem še za zvečer ali pa za drug dan za v kako juhco...narežem k nudelčke...min 25komadov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:42:38
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy se mi je zdelo da ponavadi istočasno preživljave tole . Kako si? si kej prosta? Kako stza punci?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:43:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša bogi Florjan, upam da se kmalu pozdravi A Benjamin je pa zdrav?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:56:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...nase nocke so zdaj boljse to je druga nocka brez pucanja noseka ...vceraj sem mu ga samo zjutraj in potem ni bilo vec in mal prejle sem mu spucala zdaj pa spancka.... Une copatke k so na copatki si...a se jih da kje kupit npr bc ali samo na netu narocis??? Tiste ,ki ste blizu Celja ...mislim da je enkratSURF omenila ,da je v celju trgovina ,kjer se kupi vse za rd???? Kje se kupi svecka za na torto??? vAS grem brati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:57:05
|
|
|
|
claud
|
waau kolumbo se je napicla.....Nimam alergije na en pa na dva S, ampak sam zato dons napisala da vemo kateri LariSi voscimo....sori ce je zvenel na alergijo....Vem da bo veckrat mogla svoje ime povedat, crkovat....ravno tako kot mam jst probleme s svojim imenom in priimkom...ma me ne moti....ampak ceprav sm totalno neprespana in ceprav je LariSSA tecna in mi kr naprej joske slac, sm precej dobre volje in nism besna kot ris Kar se pa tice cesnjevca...seveda das lahko tudi feto...potem pa ne rabis nic soli....z zacimbami ni treba komplicirat..... Jaz zacimbe ponavad dajem sam poleti ko so sveze.....kako baziliko...petersilj.....te posusene zacimbe konzumiram sam za omake.... A sm prevec zakompliciran napisala?! no sj vidm da ti je sjmm vse napisala, svetovala Sjmm o kok lep novorojencek je bil Maj ursa no da ne bos se ti rekla da sm te kj napadla sj sm napisala zakaj sm poudarla....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:59:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hej punce... florjan je malo boljši.... včeraj je bil ful bogi sploh ni mogu hodit.... tako, da sem ga mogla nosit na wc.... če je hotu hodit je kr padu ga je zanašal k pjančka imel je ful vročine 39,5 no ponoči mu je padla seveda sem ga filala s calpolom.... ampak zjutraj se je zbudil ful boljši in ful žejn že ponoči je enkrat pil 2x je klical za lulat.... v glavnem sem ponosna na mojega malega bolančka ker se je tudi ponoči zbudil za lulat in je poklical.... postelje je ostala suha jst pričakujem in me tako nožnica boli, da komaj sedim, hodim.... a vas tud kdaj to boli grem nazaj k mojima sončkoma sem jima na wc pobegnla pa sme izkoristla, da se vam mal javim Bogi Florjan Jaz ,ko dobim so iste bolecine kot so bile pri popadkih ...Pred tem tudi cutim glavobole itd
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 11:59:45
|
|
|
|
claud
|
mihailo...svecke kupis POVSOD...v sparu, mercatorju, leclercu....majo pa ful lustne v cityparku k je ena nova trgovina kjer majo vse kar potrebujes za rd....balone, trakce, svecke, svasta...v novem delu, zgoraj...tm k gres od restavracij proti big bangu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 12:00:23
|
|
|
|
Urša08
|
Claud ma nisem jezna, ampak po pravic povedano nikol ne vem kera od Laris ma dva s in katera enga - sory. Si bom zdej zapomnila. Men je šlo za lep namen čestitat sem pa na ta pravo Lariso mislila.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 12:03:11
|
|
|
|
claud
|
sj vem zato pa drugac nc ne recem...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 12:03:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro vsi doma, smo predčasno začeli počitnice Marin in Mai kašljata, Tian je včeraj bruhal, Tristan še sračka ....jao jao ojej bogi pa za mamico veliko moci
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 12:03:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2010 12:06:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 19.2.2010 12:07:07
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ti se kr prpel na palačinke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?