|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
19.2.2010 11:22:42   
Urša08
Baki ja kva je zdej s tvojo user posted image - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nareduser posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.2.2010 11:24:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No zdej sm pa naredla štalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja to pa res ni štala to je bil hlevčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm pa mislila, da ti je kej na šporget prekipeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do tja še nisem uspela pridtuser posted image user posted image user posted image user posted image ma sej mamo dons juhico (že skuhana) pa palačinke, hitro kosilo pa dobro tudi.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.2.2010 11:24:11   
sjmm

Baki ja kva je zdej s tvojo user posted image - kakšna je bla mal bolj podrobno prosim opiši al pa kr test nareduser posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je po 4 dneh na polno vn usekala, sm dons čist boga, me boli, jao jao nej že neha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene to čaka v naslednjih dnehuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.2.2010 11:25:22   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene to čaka v naslednjih dnehuser posted image user posted image user posted image

Sjmm sem mislila da jo že maš k ponavad jo mamo me tri (ti, Ajvy in jaz) istočasno.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.2.2010 11:25:34   
sjmm

No zdej sm pa naredla štalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja to pa res ni štala to je bil hlevčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm pa mislila, da ti je kej na šporget prekipeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do tja še nisem uspela pridtuser posted image user posted image user posted image user posted image ma sej mamo dons juhico (že skuhana) pa palačinke, hitro kosilo pa dobro tudi.

mi tudi zeljno juhco in palačinke, ki so bile že včer v planu, pa je blo še vsega polno od praznovanja v sredo in smo kar to pospravliuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.2.2010 11:26:57   
sjmm

Sjmm sem mislila da jo že maš k ponavad jo mamo me tri (ti, Ajvy in jaz) istočasno.

nekje ju3 jo pričakujem...imam dolg ciklus...pa še včeri sem čist v peglanje padla..sem zaključila ob pol 1h ponoči...speglala ene 5-6 strojev...bravo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.2.2010 11:29:51   
baki

meni ni vsekala.samo tk po malemuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.2.2010 11:30:03   
Urša08
Sjmm super za likanjeuser posted image user posted image user posted image Men pa zvečer zmanjka energije. Sem včerej popoldan likala sam samo en kupček potem je bil pa Žiga že pokonc, zdele me še en kup na likalni vabi sam dons no way bo počakalo. Kolk palačink morš pa napečt? Pri nas je to čist na izi, pojemo jih max. 5user posted image user posted image user posted image (če ne štejemo moža) tko da jih ene 10 napečem. Pri vas jih morš pa kar dolgo pečt, si še ne predstavljam.
Smo pa danes sami do večera tako da bo pester dan.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.2.2010 11:31:14   
Urša08

meni ni vsekala.samo tk po malemuser posted image user posted image

A si mela kake dva dni mal rozasto na vložku? Hitro test delat, tko sem mela jaz pri Nejcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.2.2010 11:41:06   
Katjusa
hej punce...

florjan je malo boljši.... včeraj je bil ful bogi sploh ni mogu hodit.... tako, da sem ga mogla nosit na wc.... če je hotu hodit je kr padu ga je zanašal k pjančkauser posted image user posted image user posted image user posted image imel je ful vročine 39,5 no ponoči mu je padla seveda sem ga filala s calpolom.... ampak zjutraj se je zbudil ful boljši in ful žejnuser posted image že ponoči je enkrat pil 2x je klical za lulat.... v glavnem sem ponosna na mojega malega bolančka ker se je tudi ponoči zbudil za lulat in je poklical.... postelje je ostala suhauser posted image user posted image user posted image

jst pričakujem user posted image in me tako nožnica boli, da komaj sedim, hodim.... a vas tud kdaj to boliuser posted image

grem nazaj k mojima sončkoma sem jima na wc pobegnla pa sme izkoristla, da se vam mal javimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.2.2010 11:41:37   
Ajvy

ja...jst se kar pofočkam...v klub user posted image revc..groza

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.2.2010 11:42:01   
sjmm

Sjmm super za likanjeuser posted image user posted image user posted image Men pa zvečer zmanjka energije. Sem včerej popoldan likala sam samo en kupček potem je bil pa Žiga že pokonc, zdele me še en kup na likalni vabi sam dons no way bo počakalo. Kolk palačink morš pa napečt? Pri nas je to čist na izi, pojemo jih max. 5user posted image user posted image user posted image (če ne štejemo moža) tko da jih ene 10 napečem. Pri vas jih morš pa kar dolgo pečt, si še ne predstavljam.
Smo pa danes sami do večera tako da bo pester dan.

sej mene tud sam 1x na mesec primeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

palačink...mož tam...5-8, pa Jan 4, Miha 3-4, Saša  3-4, jz 2..pa še Majči malo...jih pa vseen napečem mal več so potem še za zvečer ali pa za drug dan za v kako juhco...narežem k nudelčke...min 25komadov

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.2.2010 11:42:38   
Urša08
Ajvy se mi je zdelo da ponavadi istočasno preživljave toleuser posted image . Kako si? si kej prosta? Kako stza punci?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.2.2010 11:43:42   
Urša08
Katjuša bogi Florjan, upam da se kmalu pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A Benjamin je pa zdrav?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.2.2010 11:56:36   
MIHAILO
Pozdravljene...nase nocke so zdaj boljse to je druga nocka brez pucanja nosekauser posted image ...vceraj sem mu ga samo zjutraj in potem ni bilo vec in mal prejle sem mu spucala zdaj pa spancka....

user posted image Une copatke k so na copatki si...a se jih da kje kupit npr bc ali samo na netu narocis???

user posted image user posted image Tiste ,ki ste blizu Celja ...mislim da je enkratSURF omenila ,da je v celju trgovina ,kjer se kupi vse za rd????

Kje se kupi svecka za na torto???user posted image user posted image user posted image

vAS grem brati

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.2.2010 11:57:05   
claud
waau kolumbo se je napicla.....Nimam alergije na en pa na dva S, ampak sam zato dons napisala da vemo kateri LariSi voscimo....sori ce je zvenel na alergijo....Vem da bo veckrat mogla svoje ime povedat, crkovat....ravno tako kot mam jst probleme s svojim imenom in priimkom...ma me ne moti....ampak ceprav sm totalno neprespana in ceprav je LariSSA tecna in mi kr naprej joske slac, sm precej dobre volje in nism besna kot risuser posted image
Kar se pa tice cesnjevca...seveda das lahko tudi feto...potem pa ne rabis nic soli....z zacimbami ni treba komplicirat.....
Jaz zacimbe ponavad dajem sam poleti ko so sveze.....kako baziliko...petersilj.....te posusene zacimbe konzumiram sam za omake....
A sm prevec zakompliciran napisala?!
no sj vidm da ti je sjmm vse napisala, svetovalauser posted image user posted image

Sjmm o kok lep novorojencek je bil Majuser posted image user posted image user posted image

ursa no da ne bos se ti rekla da sm te kj napadlauser posted image sj sm napisala zakaj sm poudarla....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.2.2010 11:59:30   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej punce...

florjan je malo boljši.... včeraj je bil ful bogi sploh ni mogu hodit.... tako, da sem ga mogla nosit na wc.... če je hotu hodit je kr padu ga je zanašal k pjančkauser posted image user posted image user posted image user posted image imel je ful vročine 39,5 no ponoči mu je padla seveda sem ga filala s calpolom.... ampak zjutraj se je zbudil ful boljši in ful žejnuser posted image že ponoči je enkrat pil 2x je klical za lulat.... v glavnem sem ponosna na mojega malega bolančka ker se je tudi ponoči zbudil za lulat in je poklical.... postelje je ostala suhauser posted image user posted image user posted image

jst pričakujem user posted image in me tako nožnica boli, da komaj sedim, hodim.... a vas tud kdaj to boliuser posted image

grem nazaj k mojima sončkoma sem jima na wc pobegnla pa sme izkoristla, da se vam mal javimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bogi Florjanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ,ko dobim user posted image so iste bolecine kot so bile pri popadkihuser posted image user posted image ...Pred tem tudi cutim glavobole itd

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.2.2010 11:59:45   
claud
mihailo...svecke kupis POVSOD...v sparu, mercatorju, leclercu....majo pa ful lustne v cityparku k je ena nova trgovina kjer majo vse kar potrebujes za rd....balone, trakce, svecke, svasta...v novem delu, zgoraj...tm k gres od restavracij proti big bangu

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.2.2010 12:00:23   
Urša08
Claud ma nisem jezna, ampak po pravic povedano nikol ne vem kera od Laris ma dva s in katera enga - sory. Si bom zdej zapomnila. Men je šlo za lep namen čestitat sem pa na ta pravo Lariso mislila.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.2.2010 12:03:11   
claud
sj vem zato pa drugac nc ne recem...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.2.2010 12:03:42   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image vsi doma, smo predčasno začeli počitnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Marin in Mai kašljata, Tian je včeraj bruhal, Tristan še sračka ....jao jao

ojej bogi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa za mamico veliko moci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 12:03:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 12:06:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.2.2010 12:07:07   
Urša08
Kolumbo ti se kr prpel na palačinkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.2.2010 12:08:34   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kolegica mi je zdele poslala en mejl in me je spraševala če smo mi tole torto naročiluser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.torte.si/images/slika%20torte%200257.jpg

In? A ste jo?

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?