Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 10:18:23
|
|
|
|
vitabella
|
jaz pa rada smučam, sicer smučam bolj grozljivo za vse ostale udeležence, mi je pa vseeno luštno. ko se spustiš po strmini, pa veter, pa lepo vreme, pa smučaš, pa delaš zavoje ... o ja ... . ja saj pol me ponavadi pa kipne v sneg, glih taj ko se mi zdi da sem že carica. v gflavnem se pa veselim tudi zato, ker moram počasi začet migat, pa pomlad bo počasi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 10:38:06
|
|
|
|
arabela*
|
Ma saj samo smučanje je okej,ja...samo kaj ko me zebe in ne maram mraza,tak da pol tudi tak šport odpade Jaz edino,kar si v tem trenutku želim, je poletje....pa sprehodeki in vročina...joj...sanje..............
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 10:51:13
|
|
|
|
vitabella
|
hahahahaa, jah jaz mama kr orng kombinezon spider, tak da me nikol ne zebe ... pa ko se enkrat spustiš ni šans da ne švicaš. drugač pa sem tudi jaz ljubiteljica poletja le lani se mi jegablo ko sem v največji vročini v porodnišnici ležala, pa je teklo z mene vsako minuto ... kaj šele mojim bogim obiskom ko se niti stuširat niso mogli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 12:47:00
|
|
|
|
arabela*
|
Pišunga...zdaj se je M 2 uri matrala,da zaspi,pa ji nikakor ni uspelo....tak da sem jo oblekla in gremo v trgovino....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 18:55:13
|
|
|
|
arabela*
|
Kak ste brezvezne....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:23:58
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:28:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:29:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nič ne častim...Nam častijo. Sem končno dobila bon, ko sem bila izžrebana. Tak da gremo za 4 dni. No škoda. Drugač pa in maksimalno uživajte.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:29:23
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa trpim kristusove muke.Ma tega najhujšemu sovražniku ne bi privoščla.Me je šef danes domov poslal,ko je prišo,ker se niti pogovarjat prav ne morem,jest pa itak da ne.Sem šla kr k svoji Z,pa me je poslala na slikanje,ju3 pa moram nazaj.Imam pa pravop sranje.Mi oba modrostna rasteta v 7-ice,tak,da se mi je vse vnelo in zagnojilo.Bo treba pulit zgleda.Vsaj rekla mi je tak danes.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:29:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nič ne častim...Nam častijo. Sem končno dobila bon, ko sem bila izžrebana. Tak da gremo za 4 dni. No škoda. Drugač pa in maksimalno uživajte. Se podpišem!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:36:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa trpim kristusove muke.Ma tega najhujšemu sovražniku ne bi privoščla.Me je šef danes domov poslal,ko je prišo,ker se niti pogovarjat prav ne morem,jest pa itak da ne.Sem šla kr k svoji Z,pa me je poslala na slikanje,ju3 pa moram nazaj.Imam pa pravop sranje.Mi oba modrostna rasteta v 7-ice,tak,da se mi je vse vnelo in zagnojilo.Bo treba pulit zgleda.Vsaj rekla mi je tak danes. Boga reva. Jaz sem se pa HB že znebila modrostnih zobov.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:39:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa trpim kristusove muke.Ma tega najhujšemu sovražniku ne bi privoščla.Me je šef danes domov poslal,ko je prišo,ker se niti pogovarjat prav ne morem,jest pa itak da ne.Sem šla kr k svoji Z,pa me je poslala na slikanje,ju3 pa moram nazaj.Imam pa pravop sranje.Mi oba modrostna rasteta v 7-ice,tak,da se mi je vse vnelo in zagnojilo.Bo treba pulit zgleda.Vsaj rekla mi je tak danes. Boga reva. Jaz sem se pa HB že znebila modrostnih zobov. Ja,pa še na levi strani bo ista pesem,kolko sem po slikah danes vidla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:54:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa trpim kristusove muke.Ma tega najhujšemu sovražniku ne bi privoščla.Me je šef danes domov poslal,ko je prišo,ker se niti pogovarjat prav ne morem,jest pa itak da ne.Sem šla kr k svoji Z,pa me je poslala na slikanje,ju3 pa moram nazaj.Imam pa pravop sranje.Mi oba modrostna rasteta v 7-ice,tak,da se mi je vse vnelo in zagnojilo.Bo treba pulit zgleda.Vsaj rekla mi je tak danes. ojoj..boga ...sem vidla pri mojem kak je to z modrostnimi zobmi... jaz jih nimam...... sem pa kot otrok trpela hude zobobole, da so me že takrat morali s ketonali forte fujtrat,da sem zdržala
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 19:55:21
|
|
|
|
arabela*
|
M spet biksa...noče spat ..ne vem al se naj smejem al jočem
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:00:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M spet biksa...noče spat ..ne vem al se naj smejem al jočem
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:06:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa trpim kristusove muke.Ma tega najhujšemu sovražniku ne bi privoščla.Me je šef danes domov poslal,ko je prišo,ker se niti pogovarjat prav ne morem,jest pa itak da ne.Sem šla kr k svoji Z,pa me je poslala na slikanje,ju3 pa moram nazaj.Imam pa pravop sranje.Mi oba modrostna rasteta v 7-ice,tak,da se mi je vse vnelo in zagnojilo.Bo treba pulit zgleda.Vsaj rekla mi je tak danes. ojoj..boga ...sem vidla pri mojem kak je to z modrostnimi zobmi... jaz jih nimam...... sem pa kot otrok trpela hude zobobole, da so me že takrat morali s ketonali forte fujtrat,da sem zdržala Ja pa moj foter je isto sranje imel z vsemi 4-mi,kot zaj jaz mam.Mater,mi je minlo do vsega danes.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:07:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M spet biksa...noče spat ..ne vem al se naj smejem al jočem
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:08:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja pa moj foter je isto sranje imel z vsemi 4-mi,kot zaj jaz mam.Mater,mi je minlo do vsega danes. saj bo....a greš vseeno delat jutri?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:09:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja pa moj foter je isto sranje imel z vsemi 4-mi,kot zaj jaz mam.Mater,mi je minlo do vsega danes. saj bo....a greš vseeno delat jutri? Ne,mi je šef reko,da se naj porihtam tak kot je treba.Upam,da bo do ponedeljka.Moram pa ju3 zjutraj nazaj k Z s slikami,tak,da itak ne bi mogla it.Vprašanje,kaj bo mi delala sploh.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:10:30
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Matcar . Upam, da čimprej mine.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:11:12
|
|
|
|
ly117
|
Tak samo mimogrede, kaj jutri bomo kafetkali?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:12:04
|
|
|
|
ly117
|
Čer marta.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:12:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Matcar . Upam, da čimprej mine. Hvala!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:13:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak samo mimogrede, kaj jutri bomo kafetkali? Mene ne bo,ne rabim razlagat zakaj.Bi se me itak vstrašle,če bi prišla.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 18.2.2010 20:13:27
|
|
|
|
ly117
|
Marta ti je uspelo danes kaki keks pojest?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?