Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 14:43:07
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pravijo pa tudi, da so po polenti imele navale mleka. Še dobro da imam rada polento .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 14:45:20
|
|
|
|
naty28
|
Zvezdici- kaj ti si sama ostala med nosečnostjo? Al sem jaz kaj narobe razumela?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 14:51:06
|
|
|
|
naty28
|
Naj mi ena pove kak se to nastavi, da ti spodaj levo pod sliko kaže e-mail, Z.S., Album, Blokiraj? Pa kak se to naredi, da ko dam miško na ime od ene članice, se pokaže tisti trakec, ko kaže kolko je do poroda oz. v katerem tednu si???
< Sporočilo je popravil naty28 -- 18.2.2010 14:52:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 14:52:59
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Naj mi ena pove kak se to nastavi, da ti spodaj levo pod sliko kaže [/link] [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=browse&type=5&IDAuthor=1108374335] Pa kak se to naredi, da ko dam miško na ime od ene članice, se pokaže tisti trakec, ko kaže kolko je do poroda oz. v katerem tednu si??? To si morš na kakšni strani ticker nrdit pol pa daš link v nastavitve tle na RR pa se ti pol pokaže ko daš miško gor. Tisto taprvo vprašanje pa ne razumm kaj bi rada uprašala
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 14:56:59
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Naj mi ena pove kak se to nastavi, da ti spodaj levo pod sliko kaže [/link] [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=browse&type=5&IDAuthor=1108374335] Pa kak se to naredi, da ko dam miško na ime od ene članice, se pokaže tisti trakec, ko kaže kolko je do poroda oz. v katerem tednu si??? To si morš na kakšni strani ticker nrdit pol pa daš link v nastavitve tle na RR pa se ti pol pokaže ko daš miško gor. Tisto taprvo vprašanje pa ne razumm kaj bi rada uprašala Saj sem popravla zaj tisto pri prvem vprašanju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 15:00:47
|
|
|
|
naty28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Naj mi ena pove kak se to nastavi, da ti spodaj levo pod sliko kaže [/link] [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=browse&type=5&IDAuthor=1108374335] Pa kak se to naredi, da ko dam miško na ime od ene članice, se pokaže tisti trakec, ko kaže kolko je do poroda oz. v katerem tednu si??? To si morš na kakšni strani ticker nrdit pol pa daš link v nastavitve tle na RR pa se ti pol pokaže ko daš miško gor. Tisto taprvo vprašanje pa ne razumm kaj bi rada uprašala Aha hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 15:02:41
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Naj mi ena pove kak se to nastavi, da ti spodaj levo pod sliko kaže [/link] [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=browse&type=5&IDAuthor=1108374335] Pa kak se to naredi, da ko dam miško na ime od ene članice, se pokaže tisti trakec, ko kaže kolko je do poroda oz. v katerem tednu si??? To si morš na kakšni strani ticker nrdit pol pa daš link v nastavitve tle na RR pa se ti pol pokaže ko daš miško gor. Tisto taprvo vprašanje pa ne razumm kaj bi rada uprašala Saj sem popravla zaj tisto pri prvem vprašanju Aha to si tut v nastavitvah naštimaš kaj želiš da se pojavlja pri tvojem profilu
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 15:03:24
|
|
|
|
naty28
|
Pri nas pa je zopet sonce , zunaj pa tak toplo, da bi lahko v kratki majci okrog skakala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 15:14:38
|
|
|
|
rožca26
|
No, pa da se še jest oglasim, da ne bote mislile, da sem že kam ušla Kot sta že rekli Jessy in Zoey, smo bile danes na kafetku in sladici Ma je bilo fino. Čeprov k sm pa Jessy vidla, sm bla pa mal šokirana - predstavljala sem si jo mal drgač (pa ni nič s fotkami povezan ampak s hčerkico). Neja je pa tudi cukr, čeprov se mi zdi, da je bila pol kr jezna na Vida, k ji je hotu medija vzet Jest sm še pri mami, vmes je moj sinko našel v zgornjem nadstropju zakladnico (omare, postelja, knjige ... ma ni da ni ), pa lubi mi je sporočil, da ga dobim na službenem telefonu, če se bo slučajno kej iz mene ulilo . Me je prov prijetno presenetil . Drgač pa jest mislim, da bo jutri kej, ker sem lih k frizerju naročena (pri Vidu sm rodila lih takrat k bi me mogl pod kosilnico dat ). Tko da jest upam, da bo tudi zdej tako. Lahko pa da se motim in bom pač mogla rodit s CRjem. Čeprov sara pravi, da se njej zdi, da bova skup rojevale. Ne vem, jest upam da bo kej prej, čeprov tudi pon. ni panike No, to je to od mene do sedaj. Mi gre na živce ta na novo oblikovan forum Me kr vse mine, k ga zagledam
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 15:16:58
|
|
|
|
rožca26
|
Glede hrane in pijače, ki naj bi pomagala pri povečani laktaciji - jest mislim, da je najpomembnejše, da si spočit, vse ostalo je pa po moje en lari fari. Za pivo tudi pravijo, da pomaga pri laktaciji, pa kolegica iz EINTa še vseeno ni imela mleka. Vse je odvisno od posameznice do posameznice. Pa pomembna je moč POZITIVNIH MISLI
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 15:59:04
|
|
|
|
lenčy
|
dober dan kako ste mi danes, js sm zlo zlo ne vem na koga naj bom bolj jezna, al na svojega al na fotra... sva šla vn na kosilo pol pa da bova šla še v dm in BC zapravlat, ga pa moj fotr kliče, naj ga pride nekam zamenjat, ker mora sam nekam it. in moj ga seveda spet ni odklonu, tko da sm zdj spet sama ne vem kolkrat sm že izvisela zarad njega... in ne vem kolk časa bom to še prenašala... ne veste kk si želim, da bi bla nekje na svojem, sm tud to ne vem, če bi pomagalo... niti pomislt si ne upam, kako bo, ko bo dete na svetu, a bo tudi on zarad ˝dedka˝ izvisu in ne bo mogu bit s svojim očetom... vse tole me zdj žre zato se že vnaprej opravičujem, ker sm kr nekje umes not uletela
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 16:13:22
|
|
|
|
malicki
|
Evo mene po dolgem času. Da ne boste mislile da sem šla že rodit Jaz že cel teden delam generalko po hiši, čistim in mečem ven neuporabne stvari. Mislim da me lubi danes ne bo prav nič vesel, ko bo videl kaj vse sem mu nastavila na hodniku. Za jutri me še čaka samo še kuhinja, potem sem pa resnično opravila z gnezdenjem in se posvetim sebi in otročičku. In izbiri imena. Zdaj pa vas grem malo za nazaj brat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 16:51:59
|
|
|
|
naty28
|
Nič se vam ne da pisat...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 17:29:37
|
|
|
|
lakaya
|
Zvezdici ja js sem si že kupla čaj za dojenje, kr od Teekanne, mam od njih že tega za nosečnice, pa je kr piten Pa hotla sm ti še rečt, da svaka čast za to kr si mogla med nosečnostjo že dati skozi Razpoloženje js sm danes tud čist narobe, se skoz kr neki jokam, me je po moje Ctg sptravu z ravnovesja, ma ti popadki k me skoz hoče neki ščipat pa brez kakeršnegakoli zaporedja, čista zmešnjava. Res me jeza Nosečka 24 mene tud že od NL kr močno tišči pod "desno joško" oz. mi pritiska na rebra. Naslabše je kadar sedim!!! Pa se tud tolažim, da tišči tja noge. Zoey evo mal za probleme z zobki. Papa***
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 18:21:13
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 potem ti želim vso srečo jutri in v naprej, da ti čim prej mine CR in čim prej okrevaš. Drži se in javi nam ko boš imela štručko v naročju. Punce jz sem se pobarvala in čakam da mi barva prime, tako da sem rešena en čas in da bom lepa ko postanem mamica .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 18:23:55
|
|
|
|
vekybel
|
Punce dejte mi povedat nekaj, sem bila danes v DM in videla da imajo adaptirano mleko od "baby love" in me zanima kaj ve pravite ali ste kaj slišale kakšno je to mleko? Je bio mleko in je 600g za 4.65€ nekje če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 18:26:21
|
|
|
|
lucika
|
vekybel, ja, to mleko smo mi uporaBLJALI. sicer res od št.3 naprej, ker prej se je dojil..a je bilo čisto ok. tudi drugi pišejo, da ga uporabljajo. saj itak mora biti vse ok z njim, drugače ga niti prodajat ne bi smeli. našemu je pač pasal in nisem komplicirala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:15:54
|
|
|
|
Jessy
|
Midve sva s potepanja. Zdaj se Neja že namaka pod tušem, ker se mi je včeraj vsa napackala z blazinico za štampiljke in sem jo delno uspela očistiti z alkoholom in tudi acetonom, ostalo pa upam, da gre zdaj s kopanjem dol, da ne bo jutri pri zdravnici kazala zelenih prstov, da še bradavic ne bo videla. Rožca, a kar šokirana si bila? No, saj sem vas opozarjala, pa mi niste verjele! Drugače je pa Neja čist po atiju. Meni ni nič podobna, razen barvo las ima mojo (naravno, seveda)! Naty, tiste ikonce (album, zs, blokiraj...) so pri tebi tudi vidne, le ti svojih ne vidiš, saj sama sebi zs-jev ne pošiljaš, pa ostalega tudi ne. Trakec si pa naštimaš na eni izmed spletnih strani, kjer se to lahko naredi, nato pa skopiraš tisto kodo v svoj profil. To je zelo na grobo. Če ne boš ugotovila kako in kaj, ti bomo pa podrobneje povedale. Grem narediti solatko za večerjo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:20:50
|
|
|
|
lunka1
|
Malo črnega humorja in "pametne" izjave bodočih očkov: Tik pred porodom… Izjava št.1: »Pismu, imaš srečo. Če bi le moški lahko izkusili čudež rojstva.« Izjava št.2: »Misliš, da se bo mali rodil še pred začetkom tekme, ob 22h?« Izjava št.3: »Upam, da si pripravljena. Kolega s profesionalnim fotoaparatom bo tu čez 5 min«. Izjava št.4: »Ma daj, saj ne potrebuješ epiduralne. Samo sprosti se in uživaj v izkušnji.« Izjava št.5: »Ha ha, miška, ko se uležeš na hrbet izgledaš kot piton, ki je ravno pogoltnil divjega prašiča.« Med porodom… Izjava št.6: »Tamali je klical. Sprašuje, če je še kaj drugega kot rižota za večerjo.« Izjava št.7: »Če se ti zdi, da to boli, bi morala videti mene, ko sem si pri košarki zvil gleženj. 10 min sem se zvijal od bolečine.« Izjava št.8: »Od sodelavca žena je rekla, da to sploh ne boli toliko in da potem tako ali tako vse pozabiš.« Izjava št.9: »Nehaj preklinjati in samo lepo mirno dihaj.« Izjava št.10: »Se spomniš kaj smo se učili v šoli za starše? Ponavljaj za mano: HEE HEE HOO HOO.« Tik po porodu… Izjava št.11: »Ooo…kako je…grd.« Izjava št.12: »Hej…tvoj trebuh še vedno izgleda tako, kot da se notri skriva še eden.« Izjava št.13: »Sem ti rekel, da to ni nič tako groznega?«
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:24:45
|
|
|
|
NM
|
Oj, punce! Jaz sem zdaj slabi dve urci zaspala na kavču in sem čist fuč, čutim vsako kost. Ponavadi grem v spalnico, saj je lepš spat na vodi, zato pa se zjutraj spravim k sebi šele po deseti. Kaj ste počele kaj v tem deževnem in meglenem dnevu, razpisale se ravno niste al vse pridno pripravljate kotičke za ? Zanima me, ali se je katera odločila za hrambo popkovnične krvi (matičnih celic)? Kakšno je vaše mnenje? Lp
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:27:12
|
|
|
|
lunka1
|
Drugače pri meni ni nič novega. Jutri imam pregled in se moram naročit še na ctg, ki ga že komaj čakam. Sem pa včeraj že resno mislila, da bom šla rodit, ker me je precej zvijalo. Sva z mojim delala juho in me je tako krčilo, da sem se mogla na pult naslanjat... Me prav zanima, če so bili to popadki... Pa še mala je fuuul dol pritiskala in me je vse bolelo in kljuvalo... Pa trebuh otrdeval... Tudi mene občasno boli oz. prej peče in štoka pod joški, ampak verjamem, da ni nič narobe. S krvjo in vodo doslej ni bilo nobenih težav, še nasprotno je moja G zelo pohvalila mojo kri... No, pa za vsak slučaj mi je dala železov sirup, ki ga pijem od zadnjega pregleda. Edino, kar me moti je zatekanje... Pomoje imam samo zaradi zatekanja nekaj kg več. Hodim redno na wc, popijem na dan 4l tekočine, ampak imam občutek, da voda zastaja v telesu... Jaz že komaj čakam, da dobim v roke mojo pupo, sem ravno prej pisala pismo zanjo... Ful mi je lep ta nosečniški čas, ko v meni raste novo življenje, ampak res si že želim, da grem kmalu rodit. Saj potem bom verjetno pogrešala trebušček in njeno premikanje... Me prav zanima, kakšna je, po kom je, kakšne barve očke ima...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:30:24
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM Zanima me, ali se je katera odločila za hrambo popkovnične krvi (matičnih celic)? Kakšno je vaše mnenje? Jaz sem jim pisala in sem dobila tisti vprašalnik za izpolnit. Potem pa sem videla na koncu tista vprašanja, če sem v zadnjih 3 letih potovala kam in sem se odločila, da ne bom poslala. Sem bila namreč v precej rizičnih državah (Kitajska, Mehika, Gvatemala in Honduras) in v zadnjih dveh ravno letos aprila, preden sem zanosila in ko je izbruhnila prašičja gripa... Bi me 100% zavrnili, tako da nisem poslala.. Potem sem še brala, da če rodiš na konec tedna, sploh ne pridejo iskat... Žalostno, po mojem mnenju, bi morali to vsaki avtomatično vzati za javno banko, če so te celice res tako pomembne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:44:24
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: NM Zanima me, ali se je katera odločila za hrambo popkovnične krvi (matičnih celic)? Kakšno je vaše mnenje? Jaz sem jim pisala in sem dobila tisti vprašalnik za izpolnit. Potem pa sem videla na koncu tista vprašanja, če sem v zadnjih 3 letih potovala kam in sem se odločila, da ne bom poslala. Sem bila namreč v precej rizičnih državah (Kitajska, Mehika, Gvatemala in Honduras) in v zadnjih dveh ravno letos aprila, preden sem zanosila in ko je izbruhnila prašičja gripa... Bi me 100% zavrnili, tako da nisem poslala.. Potem sem še brala, da če rodiš na konec tedna, sploh ne pridejo iskat... Žalostno, po mojem mnenju, bi morali to vsaki avtomatično vzati za javno banko, če so te celice res tako pomembne.. Jaz sem jih včeri klicala in so mi obljubili, da mi pošljejo po e-pošti gradivo in pol ni blo nič. A ti maš to gradivo v e-obliki? Rekla sva, da bi v javno banko dala, za "zasebno" se pa nekako ne morva odločit, ko je to še tko v povojih, čeprav medicina napreduje.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:53:27
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 IZVIRNO SPOROČILO: NM Zanima me, ali se je katera odločila za hrambo popkovnične krvi (matičnih celic)? Kakšno je vaše mnenje? Jaz sem jim pisala in sem dobila tisti vprašalnik za izpolnit. Potem pa sem videla na koncu tista vprašanja, če sem v zadnjih 3 letih potovala kam in sem se odločila, da ne bom poslala. Sem bila namreč v precej rizičnih državah (Kitajska, Mehika, Gvatemala in Honduras) in v zadnjih dveh ravno letos aprila, preden sem zanosila in ko je izbruhnila prašičja gripa... Bi me 100% zavrnili, tako da nisem poslala.. Potem sem še brala, da če rodiš na konec tedna, sploh ne pridejo iskat... Žalostno, po mojem mnenju, bi morali to vsaki avtomatično vzati za javno banko, če so te celice res tako pomembne.. Jaz sem jih včeri klicala in so mi obljubili, da mi pošljejo po e-pošti gradivo in pol ni blo nič. A ti maš to gradivo v e-obliki? Rekla sva, da bi v javno banko dala, za "zasebno" se pa nekako ne morva odločit, ko je to še tko v povojih, čeprav medicina napreduje. So mi poslali naslednji dan, ko sem jaz pisala njim, v pdf-ju... Bi ti poslala, ampak sem na žalost že izbrisala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 18.2.2010 19:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa jutri čaka sprejem v P. Me je danes G klical na mobitel ob 8 uri, tako da me je dobesedno vrgle iz postelje V nedeljo zvečer grem pa notri Zdaj se moram te dni malo naspat, ker bolnišnična postelja je bolj tko tko, za en drek Aja sem pa ugotovila, da je v bolnici bolj imet dietično prehrano - večkrat ješ, kakor če ješ navadno. Sem imela 5 na dan obrok. Tako, da sem enega komaj zmazala, že je prišu drugi. No sej se ga nisem branla Edin unih graham žemljice moji tamali v trebuhu glih niso kaj preveč odgovarjale, me je skos zvijalo po njih. Drugače so pa babice full ok, sem imela to srečo, da sem skor vsakič ko sem šla na CTG naletela na tisto babico, ki me je imela pri Živi. Mi je rekla, da če me bo kaj prijelo, da naj pridem v ned zvečer ko je ona v nočni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?