|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
18.2.2010 12:37:45   
zalcy
punce, nekaj mi povejte...
se vam že kaj vidi trbušček--- v katerem mesecu se bo bolj začelo videt na zunaj..
predvsem vprašanje za tiste, ki ste že bile noseče...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.2.2010 12:41:01   
bambinca
A to je tvoj 1.?

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.2.2010 12:41:42   
zalcy

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

A to je tvoj 1.?

ja bla sm že noseča, sam sm mela ss... tk, da bo to moj prviuser posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.2.2010 12:46:01   
bambinca
v 1.user posted image se je meni malo vidlo, ko sem bila dobre 3m, ampak sem bila suha in tud velika sem, res pa je, da tudi na koncu ni bilo nič konkretnega videtiuser posted image ; v 2.user posted image se mi je vidlo malo že ko sem bila slaba 2m,na koncu me je bil pa itak en sam trebuh in nisem sploh dobila cunjuser posted image user posted image user posted image ; v 3.user posted image pa še mal prejuser posted image ...

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.2.2010 12:58:53   
zalcy

v 1.user posted image se je meni malo vidlo, ko sem bila dobre 3m, ampak sem bila suha in tud velika sem, res pa je, da tudi na koncu ni bilo nič konkretnega videtiuser posted image ; v 2.user posted image se mi je vidlo malo že ko sem bila slaba 2m,na koncu me je bil pa itak en sam trebuh in nisem sploh dobila cunjuser posted image user posted image user posted image ; v 3.user posted image pa še mal prejuser posted image ...

zanimivo... ker malo po sebi gledam, pa se mi že malo vidi trebuh, sam če ga not potegnem, se skoraj nč ne vidiuser posted image user posted image
edino moj me zajebava, kak so mi zize zrastle, pa kak bojo pol povešene čez kako leto...
kaj res se ti po dojenju povesijo zize al šele čez nekaj časauser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.2.2010 13:00:57   
bambinca
jest nimam prou velikih ( jih žal nikoli nisem melauser posted image ) in so mi ostale lepo pokonc al kaj naj rečem...mogoče bo pa po 3. katastrofa!user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.2.2010 13:10:54   
zalcy
hahauser posted image user posted image
ja, lepo da se ti niso povesile... tega si tako al tako nobena ne želi...user posted image
sicer tudi jas nimam prav velikih, nosim košarico b, ampak mal so se mi res povečale... pa kaj zajuser posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.2.2010 13:18:17   
bambinca
ja, ja, tud men so se obakrat ( sploh na začetku dojenja), potem pa mi je šlo nazaj na 'B'user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.2.2010 13:23:32   
zalcy
eh, pol pa tako ni panike, če bo šlo vse nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.2.2010 13:37:54   
bambinca
Verjetno je pa to odvisno od posameznice...meni je tud ostalo šlo nazaj in strij nisem mela...

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.2.2010 13:47:44   
zalcy
ka pa glede teže-- kako hitro si jo izgubila po porodu

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.2.2010 13:48:26   
Klemcy
Banbinca tudi jaz pravkar dobila mail, da sem noseča 12 tednovuser posted image

Meni se je trebušček že fajn izbočil in tut če ga not potegnem, je izbočen in malo trd na dotik. Zato pa itak vsi vprašajo, če sem noseča, ko me pogledajo v trebuh. Ja danes poveva familiji, naslednji teden pa prijateljem, čeprav že vsi sumijo in naju zezajouser posted image Potem bo pa končno mir in jaz bom ponosno kazala ta trebušček!!!user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.2.2010 13:58:34   
nadka30
moje punce pozdravljene, že kar nekaj časa se vam nisem nič oglasila.Žal mi je za vse, ki so se od nas poslovile, res jim privoščim da čim prej zagledajo pluske.

No sedaj sem pa na vrsti jaz z svojimi novičkami.Kot vesete sem danes imela nuhalno in nuhalna je bila super, sonček lepo raste, vse je tako kot mora biti, naša nuhalna je trajala kar eno uro, tako da sma se z mojim nagledala našega bejbija, spola nisemo izvedeli, ga ni hotel pokazat, so se pa super videle nogice, rokice, z njimi je veselo mahal, dobila sma na ducat slikic, super nama je razložila izvid nuhalne.Poslušala sma srček, ki se je veselo slišal
V glavnem nimam pripomb in sem full srečna.Sem bila kar presenečena ker je nuhalna trajala kar eno uro, moj je bil full zadovoljen, bila sma v velenju.
Prosim če mi ena spremeni rok poroda saj ga imam sedaj 6.9 in sem noseča 11t in 3 dni.

Tako sem srečna da vam ne znam povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.2.2010 14:15:03   
Klemcy
Nadka30, suuuuuuuupeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem srečna zate in za vse, ki dobijo tako lepe novičke!!user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.2.2010 14:26:19   
bambinca
nadka, lepouser posted image user posted image user posted image
klemcy, ja, ni več za skrivatuser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.2.2010 14:31:06   
nadka30
hvala vsem za čestitke, res je da smo si z današnjim dnevom odahnili, sedaj pa bomo za konec tedna tudi najinimdomačim povedala da se bo naša družina povečala , kar lažje bom to povedala, sedaj pa je tudi čas da pozabim na slabo lansko situacijo.
Sedaj pa držim pesti za vse druge in za vse vaše sončke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.2.2010 14:56:12   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

punce, nekaj mi povejte...
se vam že kaj vidi trbušček--- v katerem mesecu se bo bolj začelo videt na zunaj..
predvsem vprašanje za tiste, ki ste že bile noseče...

v prvi nosecnosti kjer sem imela raven trebuh se je videlo tam nekje po 12 tednu, pa se to si moral dobro pogledati, sedaj ga imam ze en mesec samo je drugace res sploh ni imel casa iti nazaj in maternica od poroda...smo pa razlicne, kolegica je vec kot pol nosecnosti skrivala ker se ji absolutno nic ni videlouser posted image

kar se tice prsi - meni se niso zaenkrat nic povesile, so pa vecje kot pred nosecnostjouser posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.2.2010 15:05:15   
tannya
Meni se je prvič poznal trebušček nekje konev 4.meseca, zdaj pa sem v 11 tednu, pa se mi že fajn pozna, sem morala obleči nosečniške hlače.
Joški so isti kot pred prvo nosečnostjo...no, zdaj trenutno so večjiuser posted image

O kilah pa raje ne bi.user posted image Sedem jih je ostalo od prvič. Sem sicer že skoraj prišla nazaj na svojo težo, pa sem se spet zredila nazaj. Sem se pa v prvi nosečnosti zredila za 16 kg. Se pa zdaj veliko manj sekiram zaradi kil, sem obupala sama nad sabouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.2.2010 15:07:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Meni se je prvič poznal trebušček nekje konev 4.meseca, zdaj pa sem v 11 tednu, pa se mi že fajn pozna, sem morala obleči nosečniške hlače.
Joški so isti kot pred prvo nosečnostjo...no, zdaj trenutno so večjiuser posted image

O kilah pa raje ne bi.user posted image Sedem jih je ostalo od prvič. Sem sicer že skoraj prišla nazaj na svojo težo, pa sem se spet zredila nazaj. Sem se pa v prvi nosečnosti zredila za 16 kg. Se pa zdaj veliko manj sekiram zaradi kil, sem obupala sama nad sabouser posted image

ah daj no, nic obupat - jaz sem se zredila za 18 in po porodu ni slo velik dol in ravno k sm hotela zacel z dietami pa tko spet zanosim...me drzi misel gor da mi po tem porodu slo vse dol - se v minus bo slo...jah, sanjam loh a ne...hehe

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.2.2010 15:11:06   
bambinca
katrinka, ja, je vrag, ko se ravno popravi vse skup, pa spet zanosišuser posted image user posted image user posted image jest sem bla tko važna in polna same sebe, ko sem z ' normalnimi, prednosečniškimi' hlačami okol hodila...pa ne za dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.2.2010 15:16:41   
sarcy21
Glede sanj o kilogramih se mi zdi da če je meni ratalo da lahko vsaki ne mislim cele moje zgodbe pisat bom raje link nakepila pa tisto katero bo zanimal si bo prebrala naj pa sam povem če je meni ratalo shujšati 50 kg lahko vsaki :) pri Marku sem se potem kar nekaj zredila vendar je šlo vse dol in sem bila res taka kot pred zanositvijo po tem ko sem toliko shujšala je pa bilo resnično veliko odrekanja tistih 9 mesecev med hujšanjem.

http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/v-zasnezenem-jutru-sem-sla-s-kolesom-do-kranjske-gore/

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.2.2010 15:20:16   
sarcy21
revija lisa

http://s-a-r-c-y.moj-album.com/slike/6339083/RVL1_KxfBMZwqnAL.v.jpg

http://s-a-r-c-y.moj-album.com/slike/6339083/MUNbPxuM7AaQvXCD.t.jpg

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 18.2.2010 15:22:28 >

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.2.2010 15:23:35   
katrinka

katrinka, ja, je vrag, ko se ravno popravi vse skup, pa spet zanosišuser posted image user posted image user posted image jest sem bla tko važna in polna same sebe, ko sem z ' normalnimi, prednosečniškimi' hlačami okol hodila...pa ne za dolgouser posted image user posted image user posted image user posted image

ej dobra si, jaz se to nisem uspela...pa tok lepih hlac mam pa ene ne morm gor dat...fuj fuj

sara - kapo dol, vsaka cast da ti je to uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.2.2010 15:27:27   
bambinca
katrinka, poudarek je bil na ' ne za dolgo'user posted image user posted image user posted image pa ti si itak en mesec prej zanosila k jest a ne...mislm, mali/a je en mesec bil/a mlajši/a od mojega

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.2.2010 15:30:34   
sarcy21
Hotla sem samo povedati da se vse da če se le odločmo je pa res da je bilo takrat lažje na kolesu sem nekako prebolevala smrt mame in imela sem veliko časa katerega sedaj ni in ni hehe sicer pa kaj bi jaz govorila kaj se vse da z močno voljo saj samo pogledamo zmago Petre včeraj samo to je pa res ekstrem 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?