|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
18.2.2010 9:33:46   
Katjusa
včarej je moj klical za hiško na socialno in nekaj mutijo, da oni onga ne bodo vozl..... in to na noben ne obvesti na občini so rekl, da so se zmenli da bo socialna uredila prevoz..... nej grejo vsi nekamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.2.2010 9:39:58   
Urša08
Katjuša ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image tole z ušeskom se vam pa res poonavljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede vrtca je milijon stvari lahko, najboljš se je pogovorit z njegovo vzgojiteljico? Sej Florjan je v skupini kjer so mlajši od njega? Lahko da mu enostavno ni všeč tam, lahko pa da je malce ljubosumen da si ti ta čas z Benjaminom in noče v vrtec se počuti prikrajšanegauser posted image samo ugibam. Dej mal še govori z njim poskusi izvlečt iz njega kaj ga muči, zakaj bi bil doma? Upam da poiščete vzrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.2.2010 9:40:43   
Urša08
Tamika jaz upam na začetek marca v prvi polovici. Pa seveda se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.2.2010 9:42:59   
Urša08
Jaz delam čufte, Žiga pa mljacka banano v stolčku, Nejc se pa igra z lego vlakom - končno ga dolg spoloh ni zanimal, samo vlakec tomažek.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.2.2010 9:49:46   
kayica24
Heeeeey,samo da vam javim, da naša pupa hodiuser posted image user posted image user posted image Sicer še mormo letat zraven nje, ampak prek 20 korakov pa že gre brez pomoči!!!

Tako, da za seznamček 18.02.2010

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.2.2010 9:56:11   
claud
Urša nč mi še ni ratal kupit zase...verjetno bom šla šele v soboto...user posted image
Dons in jutri delam popoldne, tko da ne bo šlo...

Katjuša kaj se pa to grejo v vrtcuuser posted image .........sm mnenja da ti more nekako nujno povedat kaj je narobe.... in jst ga ne bi peljala v vrtec....oz bi šla tja se olajšat, otroka jim pa ne bi samega tm pustila, dokler ne bi vedla kaj je narobeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.2.2010 9:58:17   
claud
Sm pozabla povedat kaksne lepe sanje sm mela.....bi kr še kako urco, 2 spala...user posted image č
Sm bla noseckauser posted image .....smo bli pri g na uz....sm bla tko vesela...pol me je pa Larissa zbudilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.2.2010 10:47:15   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Gaji in Zarji vse najboljše ob prvi svečkici na tortici. Naj bo otroštvo čim lepše, polno smeha in razigranosti in seveda naj bo zdravo.
user posted image

pa še za mamici teh dveh princesk
user posted image

Lepo praznujte user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.2.2010 11:28:32   
sjmm
DAN!

Naš mali dons čist počitniško spal do 9h.....ob 5h je bil ta lačni alarm..pol je pa pri meni ostal v ta velki postli in toookkk pančkal...zgleda da ga je žur včeri čist zmatraluser posted image

glede tašče sem še zmeriuser posted image user posted image user posted image user posted image , no, moj je bil tiho..jz sem pa rekla, da bo pri nas samo tortica in še to samo letos, ko je ravno 1 vsečka...potem smo zaključli...mislim....od nas pa res ne gre noben lačen, pa imam 3 kuharje v žlahti, pa vsi pomažejo krožnike...no, tole je že malo samohvalnouser posted image

tudi otrokom se je zdel čist brez veze...so se veselil, da bojo s sestrično in bratrancem pice delal...ma, sej nima veze

dons upam, da gremo mal u šoping naš Majči dobil neki evrčkov, pa še mi2 bova malo primaknila...pa da mu kupim kej za oblečt, pa še kako igračko

urša in tamika....vidim, da se že veselita počitnikovanja...mi tudi komaj čakamo...sam letos nas najprej čaka še vpis na SŠ in pa valeta...pol se bo pa lažje zadihalo.....bomo pa verjetno tud pičli za kake 3-4 dni okol velke noči v kake toplice, da si mal glavo zbistrimo

tamika.....upam, da vas tele sračkalne virozice kmal zapustijo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki....naj Nik hitro ozdravi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona....bravo Larissine za prve korake.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GAJA IN ZARJA:.....vse najboljše in lepo praznovanje...veliko ljubezni, zdravja in brezskrbnih otroških dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo še naše kosilo.....juhica iz pora, korenja in sladkega zelja s pirino zakuho,palačinke in še kak ostanek od včerajuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.2.2010 13:20:01   
baki

Punce jst nisem več pametna.....
florjan ima spet vnetje ušesk.... gremo k zdravniku

danes sem ga vprašala: "Florči kaj je v vrtcu narobe?"
odgovor je bil: "so rekli, da doma ne smem povedat"user posted image user posted image user posted image user posted image

potem smo se jst moj in florči vsaj pol ure pogovarjal ampak je vztrajal, da ne sme povedat in nič ne pove samo joka, če mu rečem, da gremo v vrtec....
kako naj izvem kaj je narobe itak če grem v vrtec vprašat bodo rekle da nič ni..... obljubila sma mu obračališče (ki si ga res ful želi) pa vseeno ni povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful mi je hudo in komaj se zadržujem.... zdej je pa še spet ušesek na pohodu.... zjutraj sme najprej posumla, da je ušesek izgovor za vrtec no zdej je vedno bolj očitno, da ga res boli.....
a ga naj po zdravljenju še pošlem v vrtec???? al ga nej imam reje doma.... kaj nej nardim ne morem gledat, da noče it in da ga morem silit, kaj če je res nekaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image kam naj gremo, da se nekdo z njim pogovori mogoče bi komu drugemu povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image
kako naj pol dam jeseni benjemina tja, ki sploh ne zna govorit???user posted image user posted image user posted image

vsakega nasveta bom vesela sam ne mi rečt da pretiravam....

to pa je kriza.bogi florči.kaj je kaj narobe.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.2.2010 13:35:22   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo, je bilo mjamsiuser posted image . Kuhinja že skoraj pospravljena, je pa dnevna čist zasuta z igračami, bo treba mal reda narestuser posted image

Kaj počnete na tak turoben dan?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.2.2010 13:36:04   
Urša08
eto eno popoldansko kavico
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.2.2010 13:37:43   
Urša08
Sjmm a tvoj možek pa nč ne reče svoji mamiuser posted image user posted image user posted image saj to bi ji lahko rekel da nej se ne vtika in če vidva povabita naj ne vabi še ona, joj ampak maš res čudno taščouser posted image user posted image user posted image user posted image In kaj kej počnete med počitnicami? Otroc uživajo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.2.2010 13:38:36   
Urša08
Kayica super za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.2.2010 13:44:25   
sjmm

Sjmm a tvoj možek pa nč ne reče svoji mamiuser posted image user posted image user posted image saj to bi ji lahko rekel da nej se ne vtika in če vidva povabita naj ne vabi še ona, joj ampak maš res čudno taščouser posted image user posted image user posted image user posted image In kaj kej počnete med počitnicami? Otroc uživajo?

mulčki so čist na off kr se šole tiče, sem jih dons mal priganjala, naj si kej pogledajo za kako urco, no, pa so kr ubogali, pol jih je Majči zabaval, pol smo imeli sadno malico in debato o tem , kako so žalostni glede sobote k bo tak čudno izpadlo...jim je hudo zaradi malega, a sem jim rekla, da on itak še ne razume.....pol smo mal pregledal seznam kaj vse Janči rabi , ko gre na šolo bordanja 1.3. ...bo kr treba še mal v šoping za kake "dolge gate"...so vse premajhne od lani......potem smo modrovali kaj bi za maja kupili in kakšna bo torta v soboto...verjetno bo metuljček, da bo pol čokoladne in pol sadne, ker od mojga žlahta ima fuulll čudn okususer posted image

hja, moj glih ni neki reku, sam povedala sva, da naslednjič ne bomo nič praznovali...to bo glih drugi mesec..moj in Miha praznujeta, ker bomo samo nas 6 povabili na kak izlet...so gledali grdo...pa me baš boli...k jim itak ne morš nič dopovedat, gonijo svojouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.2.2010 13:51:03   
sjmm
Evo slikce od včeraj:

user posted image

user posted image

Majči z mamo in mamico

user posted image

user posted image

pa ena skupinska z mojima bratoma in vsemi mulčki

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.2.2010 13:51:47   
sjmm

eto eno popoldansko kavico
user posted image

ooooooo, tenx...ful pašeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.2.2010 13:59:17   
Katjusa
floriju sem dala zdravilo dobre pol ure za tistim je pa reku, da bi kakav pil in je vse zbruhaluser posted image user posted image user posted image bošček moj mali....
sem kr lačna ratala od živčkov, ki mi plešejo po telesu....

upam, da ni bruhanje posledica strasa k sma z mojmu zjutraj hotla iz njega potegnt kaj se dogaja in še pol sem se v čakalnici z eno menla, ki je svojega sončka prestavla v drug vrtec in je rekla, da je zdej ful boljše da se tle pr nas nikakor ni mogel vklopit tam se je pa takoj in da imajo čist drug pristop.....
ne vem a je možno, da si takšen otrok namisli, da kej ne sme povedat in da jih je dobil po riti???....

mormo ju3 poklicat v vrtec in da se zmenmo za en sestanek, da dam še njim možnost povedat svojo zgodbo.....  tako z veseljem je hodu iz tak preobratuser posted image

urša lubusumje mislim, da ni ker on tud skos benija carta in se z njim igra.... če bi bil lubusumen mislim, da bi se do benija drugače obnašaluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.2.2010 14:00:12   
Katjusa
sjmm joj kak ste lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image všeč mi je tudi tale rumena barva steneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.2.2010 14:05:52   
sjmm

floriju sem dala zdravilo dobre pol ure za tistim je pa reku, da bi kakav pil in je vse zbruhaluser posted image user posted image user posted image bošček moj mali....
sem kr lačna ratala od živčkov, ki mi plešejo po telesu....

upam, da ni bruhanje posledica strasa k sma z mojmu zjutraj hotla iz njega potegnt kaj se dogaja in še pol sem se v čakalnici z eno menla, ki je svojega sončka prestavla v drug vrtec in je rekla, da je zdej ful boljše da se tle pr nas nikakor ni mogel vklopit tam se je pa takoj in da imajo čist drug pristop.....
ne vem a je možno, da si takšen otrok namisli, da kej ne sme povedat in da jih je dobil po riti???....

mormo ju3 poklicat v vrtec in da se zmenmo za en sestanek, da dam še njim možnost povedat svojo zgodbo.....  tako z veseljem je hodu iz tak preobratuser posted image

urša lubusumje mislim, da ni ker on tud skos benija carta in se z njim igra.... če bi bil lubusumen mislim, da bi se do benija drugače obnašaluser posted image

katjuša.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za florčija

ljubosumje pa ni izuzeto...naša saša je Jana oboževala, nama pa take scene delala da je blo joj za vsako malenkost in ponoči bruhala in jokala, da sm spala z njo v spalnici, moj pa z malim v dnevni...sem ga šla sam podojit al pa flaško dat, ker ga moj ni slišu, pa se je saša zbudila in tok tulila, da je celo postlo pobruhala..se je začelo, ko je bil jan ene pol leta star...še sreča, da je bil zelo priden in neobčutljiv baby...sam se mi še danse zdi, da sem malo kr zamudila tisti najnežnejši čas pri njem ravno zaradi S, potem je nekako po dobre pol leta se zadeva umirila in sta šla skupaj v otroško spat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.2.2010 14:18:56   
črticaa

Punce jst nisem več pametna.....
florjan ima spet vnetje ušesk.... gremo k zdravniku

danes sem ga vprašala: "Florči kaj je v vrtcu narobe?"
odgovor je bil: "so rekli, da doma ne smem povedat"user posted image user posted image user posted image user posted image

potem smo se jst moj in florči vsaj pol ure pogovarjal ampak je vztrajal, da ne sme povedat in nič ne pove samo joka, če mu rečem, da gremo v vrtec....
kako naj izvem kaj je narobe itak če grem v vrtec vprašat bodo rekle da nič ni..... obljubila sma mu obračališče (ki si ga res ful želi) pa vseeno ni povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful mi je hudo in komaj se zadržujem.... zdej je pa še spet ušesek na pohodu.... zjutraj sme najprej posumla, da je ušesek izgovor za vrtec no zdej je vedno bolj očitno, da ga res boli.....
a ga naj po zdravljenju še pošlem v vrtec???? al ga nej imam reje doma.... kaj nej nardim ne morem gledat, da noče it in da ga morem silit, kaj če je res nekaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image kam naj gremo, da se nekdo z njim pogovori mogoče bi komu drugemu povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image
kako naj pol dam jeseni benjemina tja, ki sploh ne zna govorit???user posted image user posted image user posted image

vsakega nasveta bom vesela sam ne mi rečt da pretiravam....

1) čist možno je da zaradi želje oz strahu pred ne -vrnitvijo v vrtec ZBOLI, pri otocih je to še hitrejo kot pri nas,.... saj veš da so zmožni zavestno nehati dihat,..

2) a je možno da ga dajo v drugo skupino

3) a ima kakšno teto ali pa sestrično,,.kogarkoli ki ga IMA zelo radin mu zaupa,..recimo pri nas adrian vse pove samo mami ker ve da ne bo huda in da ne bo nikomur povedala

4) stvar probaj rešiti do marca,..če ne pa probaj poiskati drug vrtec za oba

sicer pa res ne vem kaj naj rečem,,vi res nimate sreče s temu vrtcam,..se kar bojim kako bo septembra ko gre dominik,...včasih se prašam a so te vzgojiteljice res z venere ,..ker sploh ne znajo delat z otroci user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa objemčka in poljubčka za našega batmanauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.2.2010 14:18:59   
sjmm
urša.....help....plis...kje si kupila tisto Žigcovo mizico?????????

mi moramo dans neki kupit

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.2.2010 14:24:00   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša.....help....plis...kje si kupila tisto Žigcovo mizico?????????

mi moramo dans neki kupit

Sjmm v mullerju, sem jo vidla pa tud v chiccotu v mercator centru. Drugače pa naš obožuje enga slončka k not kuglice mečeš, pa pametni lonček, knjigico, reševalno postajo, pelikana,... nekaj najljubših sem naštela

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.2.2010 14:28:45   
Urša08
Katjuša sprašuješ če je tok majhen otrok sposoben si kaj zmisliti, najbrž odvisno od otroka , npr. Nejc včasih kej tacga reče kar vem da ni res, npr: reče dedi joka, al pa zadnjič je reku da je babi udarla Žiga, pa ga ni, tko da ... Ne vem kaj se v vašem vrtcu dogaja, ne vem kaj muči Florjana ampak nekaj očitno ga. Otrokom slej ko prej vn udari, pa glede ljubosumja nisem nič slabega mislila ampak on mogoče v svoji glavici razmišlja da bi blo fino doma z mamico in bratcem - samo ugibam. Lahko pa da se res kaj dogaja v vrtcu za kar je najboljše da se pogovoriš z njegovo vzgojiteljico in če je treba tudi z ravnateljico. Upam, da čim prej rešite to situacijouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.2.2010 14:30:10   
Urša08
Sjmm lepe fotke, pa kok si dobra s samimi otroci , no pa svojima bratcema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?