Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:33:46
|
|
|
|
Katjusa
|
včarej je moj klical za hiško na socialno in nekaj mutijo, da oni onga ne bodo vozl..... in to na noben ne obvesti na občini so rekl, da so se zmenli da bo socialna uredila prevoz..... nej grejo vsi nekam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:39:58
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ojoj tole z ušeskom se vam pa res poonavlja . Glede vrtca je milijon stvari lahko, najboljš se je pogovorit z njegovo vzgojiteljico? Sej Florjan je v skupini kjer so mlajši od njega? Lahko da mu enostavno ni všeč tam, lahko pa da je malce ljubosumen da si ti ta čas z Benjaminom in noče v vrtec se počuti prikrajšanega samo ugibam. Dej mal še govori z njim poskusi izvlečt iz njega kaj ga muči, zakaj bi bil doma? Upam da poiščete vzrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:40:43
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika jaz upam na začetek marca v prvi polovici. Pa seveda se vidimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:42:59
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz delam čufte, Žiga pa mljacka banano v stolčku, Nejc se pa igra z lego vlakom - končno ga dolg spoloh ni zanimal, samo vlakec tomažek.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:49:46
|
|
|
|
kayica24
|
Heeeeey,samo da vam javim, da naša pupa hodi Sicer še mormo letat zraven nje, ampak prek 20 korakov pa že gre brez pomoči!!! Tako, da za seznamček 18.02.2010
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:56:11
|
|
|
|
claud
|
Urša nč mi še ni ratal kupit zase...verjetno bom šla šele v soboto... Dons in jutri delam popoldne, tko da ne bo šlo... Katjuša kaj se pa to grejo v vrtcu .........sm mnenja da ti more nekako nujno povedat kaj je narobe.... in jst ga ne bi peljala v vrtec....oz bi šla tja se olajšat, otroka jim pa ne bi samega tm pustila, dokler ne bi vedla kaj je narobe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 9:58:17
|
|
|
|
claud
|
Sm pozabla povedat kaksne lepe sanje sm mela.....bi kr še kako urco, 2 spala... č Sm bla nosecka .....smo bli pri g na uz....sm bla tko vesela...pol me je pa Larissa zbudila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 10:47:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Gaji in Zarji vse najboljše ob prvi svečkici na tortici. Naj bo otroštvo čim lepše, polno smeha in razigranosti in seveda naj bo zdravo. pa še za mamici teh dveh princesk Lepo praznujte vse naj naj tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 11:28:32
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! Naš mali dons čist počitniško spal do 9h.....ob 5h je bil ta lačni alarm..pol je pa pri meni ostal v ta velki postli in toookkk pančkal...zgleda da ga je žur včeri čist zmatral glede tašče sem še zmeri , no, moj je bil tiho..jz sem pa rekla, da bo pri nas samo tortica in še to samo letos, ko je ravno 1 vsečka...potem smo zaključli...mislim....od nas pa res ne gre noben lačen, pa imam 3 kuharje v žlahti, pa vsi pomažejo krožnike...no, tole je že malo samohvalno tudi otrokom se je zdel čist brez veze...so se veselil, da bojo s sestrično in bratrancem pice delal...ma, sej nima veze dons upam, da gremo mal u šoping naš Majči dobil neki evrčkov, pa še mi2 bova malo primaknila...pa da mu kupim kej za oblečt, pa še kako igračko urša in tamika....vidim, da se že veselita počitnikovanja...mi tudi komaj čakamo...sam letos nas najprej čaka še vpis na SŠ in pa valeta...pol se bo pa lažje zadihalo.....bomo pa verjetno tud pičli za kake 3-4 dni okol velke noči v kake toplice, da si mal glavo zbistrimo tamika.....upam, da vas tele sračkalne virozice kmal zapustijo.... baki....naj Nik hitro ozdravi... simona....bravo Larissine za prve korake..... GAJA IN ZARJA:.....vse najboljše in lepo praznovanje...veliko ljubezni, zdravja in brezskrbnih otroških dni evo še naše kosilo.....juhica iz pora, korenja in sladkega zelja s pirino zakuho,palačinke in še kak ostanek od včeraj
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:20:01
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce jst nisem več pametna..... florjan ima spet vnetje ušesk.... gremo k zdravniku danes sem ga vprašala: "Florči kaj je v vrtcu narobe?" odgovor je bil: "so rekli, da doma ne smem povedat" potem smo se jst moj in florči vsaj pol ure pogovarjal ampak je vztrajal, da ne sme povedat in nič ne pove samo joka, če mu rečem, da gremo v vrtec.... kako naj izvem kaj je narobe itak če grem v vrtec vprašat bodo rekle da nič ni..... obljubila sma mu obračališče (ki si ga res ful želi) pa vseeno ni povedal ful mi je hudo in komaj se zadržujem.... zdej je pa še spet ušesek na pohodu.... zjutraj sme najprej posumla, da je ušesek izgovor za vrtec no zdej je vedno bolj očitno, da ga res boli..... a ga naj po zdravljenju še pošlem v vrtec???? al ga nej imam reje doma.... kaj nej nardim ne morem gledat, da noče it in da ga morem silit, kaj če je res nekaj narobe kam naj gremo, da se nekdo z njim pogovori mogoče bi komu drugemu povedal kako naj pol dam jeseni benjemina tja, ki sploh ne zna govorit??? vsakega nasveta bom vesela sam ne mi rečt da pretiravam.... to pa je kriza.bogi florči.kaj je kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:35:22
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pojedli kosilo, je bilo mjamsi . Kuhinja že skoraj pospravljena, je pa dnevna čist zasuta z igračami, bo treba mal reda narest Kaj počnete na tak turoben dan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:36:04
|
|
|
|
Urša08
|
eto eno popoldansko kavico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:37:43
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a tvoj možek pa nč ne reče svoji mami saj to bi ji lahko rekel da nej se ne vtika in če vidva povabita naj ne vabi še ona, joj ampak maš res čudno taščo In kaj kej počnete med počitnicami? Otroc uživajo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:38:36
|
|
|
|
Urša08
|
Kayica super za samostojne korake
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:44:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a tvoj možek pa nč ne reče svoji mami saj to bi ji lahko rekel da nej se ne vtika in če vidva povabita naj ne vabi še ona, joj ampak maš res čudno taščo In kaj kej počnete med počitnicami? Otroc uživajo? mulčki so čist na off kr se šole tiče, sem jih dons mal priganjala, naj si kej pogledajo za kako urco, no, pa so kr ubogali, pol jih je Majči zabaval, pol smo imeli sadno malico in debato o tem , kako so žalostni glede sobote k bo tak čudno izpadlo...jim je hudo zaradi malega, a sem jim rekla, da on itak še ne razume.....pol smo mal pregledal seznam kaj vse Janči rabi , ko gre na šolo bordanja 1.3. ...bo kr treba še mal v šoping za kake "dolge gate"...so vse premajhne od lani......potem smo modrovali kaj bi za maja kupili in kakšna bo torta v soboto...verjetno bo metuljček, da bo pol čokoladne in pol sadne, ker od mojga žlahta ima fuulll čudn okus hja, moj glih ni neki reku, sam povedala sva, da naslednjič ne bomo nič praznovali...to bo glih drugi mesec..moj in Miha praznujeta, ker bomo samo nas 6 povabili na kak izlet...so gledali grdo...pa me baš boli...k jim itak ne morš nič dopovedat, gonijo svojo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:51:03
|
|
|
|
sjmm
|
Evo slikce od včeraj: Majči z mamo in mamico pa ena skupinska z mojima bratoma in vsemi mulčki
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:51:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto eno popoldansko kavico ooooooo, tenx...ful paše
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 13:59:17
|
|
|
|
Katjusa
|
floriju sem dala zdravilo dobre pol ure za tistim je pa reku, da bi kakav pil in je vse zbruhal bošček moj mali.... sem kr lačna ratala od živčkov, ki mi plešejo po telesu.... upam, da ni bruhanje posledica strasa k sma z mojmu zjutraj hotla iz njega potegnt kaj se dogaja in še pol sem se v čakalnici z eno menla, ki je svojega sončka prestavla v drug vrtec in je rekla, da je zdej ful boljše da se tle pr nas nikakor ni mogel vklopit tam se je pa takoj in da imajo čist drug pristop..... ne vem a je možno, da si takšen otrok namisli, da kej ne sme povedat in da jih je dobil po riti???.... mormo ju3 poklicat v vrtec in da se zmenmo za en sestanek, da dam še njim možnost povedat svojo zgodbo..... tako z veseljem je hodu iz tak preobrat urša lubusumje mislim, da ni ker on tud skos benija carta in se z njim igra.... če bi bil lubusumen mislim, da bi se do benija drugače obnašal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:00:12
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm joj kak ste lepi všeč mi je tudi tale rumena barva stene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:05:52
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa floriju sem dala zdravilo dobre pol ure za tistim je pa reku, da bi kakav pil in je vse zbruhal bošček moj mali.... sem kr lačna ratala od živčkov, ki mi plešejo po telesu.... upam, da ni bruhanje posledica strasa k sma z mojmu zjutraj hotla iz njega potegnt kaj se dogaja in še pol sem se v čakalnici z eno menla, ki je svojega sončka prestavla v drug vrtec in je rekla, da je zdej ful boljše da se tle pr nas nikakor ni mogel vklopit tam se je pa takoj in da imajo čist drug pristop..... ne vem a je možno, da si takšen otrok namisli, da kej ne sme povedat in da jih je dobil po riti???.... mormo ju3 poklicat v vrtec in da se zmenmo za en sestanek, da dam še njim možnost povedat svojo zgodbo..... tako z veseljem je hodu iz tak preobrat urša lubusumje mislim, da ni ker on tud skos benija carta in se z njim igra.... če bi bil lubusumen mislim, da bi se do benija drugače obnašal katjuša....... zate in za florčija ljubosumje pa ni izuzeto...naša saša je Jana oboževala, nama pa take scene delala da je blo joj za vsako malenkost in ponoči bruhala in jokala, da sm spala z njo v spalnici, moj pa z malim v dnevni...sem ga šla sam podojit al pa flaško dat, ker ga moj ni slišu, pa se je saša zbudila in tok tulila, da je celo postlo pobruhala..se je začelo, ko je bil jan ene pol leta star...še sreča, da je bil zelo priden in neobčutljiv baby...sam se mi še danse zdi, da sem malo kr zamudila tisti najnežnejši čas pri njem ravno zaradi S, potem je nekako po dobre pol leta se zadeva umirila in sta šla skupaj v otroško spat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:18:56
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce jst nisem več pametna..... florjan ima spet vnetje ušesk.... gremo k zdravniku danes sem ga vprašala: "Florči kaj je v vrtcu narobe?" odgovor je bil: "so rekli, da doma ne smem povedat" potem smo se jst moj in florči vsaj pol ure pogovarjal ampak je vztrajal, da ne sme povedat in nič ne pove samo joka, če mu rečem, da gremo v vrtec.... kako naj izvem kaj je narobe itak če grem v vrtec vprašat bodo rekle da nič ni..... obljubila sma mu obračališče (ki si ga res ful želi) pa vseeno ni povedal ful mi je hudo in komaj se zadržujem.... zdej je pa še spet ušesek na pohodu.... zjutraj sme najprej posumla, da je ušesek izgovor za vrtec no zdej je vedno bolj očitno, da ga res boli..... a ga naj po zdravljenju še pošlem v vrtec???? al ga nej imam reje doma.... kaj nej nardim ne morem gledat, da noče it in da ga morem silit, kaj če je res nekaj narobe kam naj gremo, da se nekdo z njim pogovori mogoče bi komu drugemu povedal kako naj pol dam jeseni benjemina tja, ki sploh ne zna govorit??? vsakega nasveta bom vesela sam ne mi rečt da pretiravam.... 1) čist možno je da zaradi želje oz strahu pred ne -vrnitvijo v vrtec ZBOLI, pri otocih je to še hitrejo kot pri nas,.... saj veš da so zmožni zavestno nehati dihat,.. 2) a je možno da ga dajo v drugo skupino 3) a ima kakšno teto ali pa sestrično,,.kogarkoli ki ga IMA zelo radin mu zaupa,..recimo pri nas adrian vse pove samo mami ker ve da ne bo huda in da ne bo nikomur povedala 4) stvar probaj rešiti do marca,..če ne pa probaj poiskati drug vrtec za oba sicer pa res ne vem kaj naj rečem,,vi res nimate sreče s temu vrtcam,..se kar bojim kako bo septembra ko gre dominik,...včasih se prašam a so te vzgojiteljice res z venere ,..ker sploh ne znajo delat z otroci sicer pa objemčka in poljubčka za našega batmana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:18:59
|
|
|
|
sjmm
|
urša.....help....plis...kje si kupila tisto Žigcovo mizico????????? mi moramo dans neki kupit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:24:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša.....help....plis...kje si kupila tisto Žigcovo mizico????????? mi moramo dans neki kupit Sjmm v mullerju, sem jo vidla pa tud v chiccotu v mercator centru. Drugače pa naš obožuje enga slončka k not kuglice mečeš, pa pametni lonček, knjigico, reševalno postajo, pelikana,... nekaj najljubših sem naštela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:28:45
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sprašuješ če je tok majhen otrok sposoben si kaj zmisliti, najbrž odvisno od otroka , npr. Nejc včasih kej tacga reče kar vem da ni res, npr: reče dedi joka, al pa zadnjič je reku da je babi udarla Žiga, pa ga ni, tko da ... Ne vem kaj se v vašem vrtcu dogaja, ne vem kaj muči Florjana ampak nekaj očitno ga. Otrokom slej ko prej vn udari, pa glede ljubosumja nisem nič slabega mislila ampak on mogoče v svoji glavici razmišlja da bi blo fino doma z mamico in bratcem - samo ugibam. Lahko pa da se res kaj dogaja v vrtcu za kar je najboljše da se pogovoriš z njegovo vzgojiteljico in če je treba tudi z ravnateljico. Upam, da čim prej rešite to situacijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del 18.2.2010 14:30:10
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm lepe fotke, pa kok si dobra s samimi otroci , no pa svojima bratcema
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?