|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
18.2.2010 10:52:32   
zoja10

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

jaaaaaaaaaa se dobimo drug tedn en dan zjutraj, jaz mam cel tedn avto na razpolagouser posted image

končno zaspala......kava hjr aj kam....

Kje si se ti zgubila?

med zapiski za fax, kuhanjem in laufanjem a tamalo... user posted image življenje postaja grozljivka...user posted image

kako kaj Z ste že dobili kozice?

drug tedn obvezno v postojno na kavo ker jaz pol marca začnem delat...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.2.2010 10:54:42   
Leela
Jaz sem probala tole z mehčalcem-kis pa mi ni preveč všeč vonj. Ni po kisu ampak je še zmeraj tak čuden. Mi je skor boljš brez mehčalca

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.2.2010 10:56:13   
Leela

sam v četrtek ne morem

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.2.2010 11:02:19   
maja1488

jaaaaaaaaaa se dobimo drug tedn en dan zjutraj, jaz mam cel tedn avto na razpolagouser posted image

končno zaspala......kava hjr aj kam....

Kje si se ti zgubila?

med zapiski za fax, kuhanjem in laufanjem a tamalo... user posted image življenje postaja grozljivka...user posted image

kako kaj Z ste že dobili kozice?

Včerej je dobila eno. Danes nič novih. Ne vem kaj je to.
Če jih bo imela, mene ne bo. Edin če jih hočete imet.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.2.2010 11:03:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 18.2.2010 11:08:00 >

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.2.2010 11:13:29   
zoja10
maja mogoče bo šlo mimo brez hujšega,...

bomo vidli kako boste začetek tedna in se pol zmenmo,...

HB za skrinjo...danes sam še testenine skuham omakca je že redy..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.2.2010 11:15:45   
maja1488

HB za skrinjo...danes sam še testenine skuham omakca je že redy..user posted image

Pa še za kej druzga je uporabna ane user posted image user posted image user posted image  si dala omakco ven...bo imela zdej mal več prostora noter.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.2.2010 11:22:44   
zoja10

Pa še za kej druzga je uporabna ane user posted image user posted image user posted image  si dala omakco ven...bo imela zdej mal več prostora noter.

zdej lohk pomiga s prsti na nogahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.2.2010 11:24:52   
FLASK_A

zdej lohk pomiga s prsti na nogahuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.2.2010 11:25:39   
FLASK_A
Maja, to pa čudn da nima danes novih pikicuser posted image A ne izbruhne to kar naenkrat? 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.2.2010 11:31:59   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Maja, to pa čudn da nima danes novih pikicuser posted image A ne izbruhne to kar naenkrat? 

Nimam pojma. M je dobila v petek eno in v soboto jih je blo ene 5, pol proti večeru še mal več. Jih je pa imela na splošno bolj malo. Mogoče kakih 30 pik po celem telesu. Pa še to ne vem če.
Edin če ni bla norica, sam zgledalo je že tako. Mozoljček s prozorno tekočino. Kot en balonček, ko se opečeš.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.2.2010 11:38:40   
Leela
To jih je imela pa res malo. Povprečno je 200 pikic. Mi smo dosegli povprečje pri obeh. je pa možno pri dojenčkih, da dobijo samo par pikic. Zgleda, da boste super prišli mimo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.2.2010 11:39:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

norice nastajajo 4-5 dni v zagonih. pri tistih, ki jih imajo malo pa lahko samo en dan.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.2.2010 11:42:29   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

To jih je imela pa res malo. Povprečno je 200 pikic. Mi smo dosegli povprečje pri obeh. je pa možno pri dojenčkih, da dobijo samo par pikic. Zgleda, da boste super prišli mimo.

200 pik? user posted image user posted image user posted image  pa to je pikca pri pikci. O šit.

Bom vidla, mogoče še danes pridejo pri Z. Sitna je že tako user posted image

Maša jih je dobivala 3 dni. Najprej je blo čist mal vročine, potem pikice. Največ jih je imela med laski in na vratu.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.2.2010 11:55:32   
ledenka
uf, zdaj pa pilates user posted image 2 uri svobode! user posted image

se je pa M. naučil splezat s postelje user posted image oz. zjutaj je bil na tleh, ampak n se drl, kot bi se, če bi padel user posted image

maja, menda lahko prebolijo tudi samo z eno piko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.2.2010 12:04:06   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uf, zdaj pa pilates user posted image 2 uri svobode! user posted image

se je pa M. naučil splezat s postelje user posted image oz. zjutaj je bil na tleh, ampak n se drl, kot bi se, če bi padel user posted image

maja, menda lahko prebolijo tudi samo z eno piko user posted image

user posted image a res al kaj??
kako pa vem, če jih je prebolela. A se da to kej testirat?

Uživaj v svobodi!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.2.2010 12:14:10   
Leela
sem na FB nalimala kakšen je bil F., še po dlaneh in podplatih jih je imel.

se pa da drugače testirat ja, če jih je že prebolela. saj menda bo še kakšno dobila user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.2.2010 12:20:38   
majana79
Dan!

mislm, kere čveke... user posted image user posted image

komi sem vas prebrala...

dudi, ne pozabit še en tonik kupit! sam da nima alkohola notr, to zadej med sestavinami preber, lahko pa vzameš tistga k sem ti dala link

skratka...

J. se je zbudu ob pol 6, pol sva nekak prebedela do pol 7 in sva zaspala do 9!!! zdej je pa pokonc že od takrat in kar noče spat user posted image

moj skoz jamra, on je ful bogi, bla bla

maja, sem lih gledala čez okn in se je moja pot za voziček že počistla, tako da bova šla jutr z J. mal ven user posted image hvala k za topljenje snega

grem probat zakurt k.... peč spet neki zaj.... user posted image user posted image

Majdičeva je pa mašina! je včerej kolegica rekla da je simulantka, sem jo misla kr prek monitorja staškat, pa se je pol neki s pepelom posipala... mislm, a smo mi lahko še bolj privoščljiv narod?!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.2.2010 12:24:48   
maja1488
O majana...morgen!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.2.2010 12:26:27   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

sem na FB nalimala kakšen je bil F., še po dlaneh in podplatih jih je imel.

se pa da drugače testirat ja, če jih je že prebolela. saj menda bo še kakšno dobila user posted image

O bogi. Se ga spomnim ja, ko je imel sam še krastice, ko smos e dobile na kofetu. Bogi, res jih je imel ful. M je imela na obrazu sam z (eno na ličku - ta se ji je zagnojila in eno na obrvi) Pa na vsakmu ušesku ene 3. 

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.2.2010 12:27:51   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dan!

mislm, kere čveke... user posted image user posted image

komi sem vas prebrala...

dudi, ne pozabit še en tonik kupit! sam da nima alkohola notr, to zadej med sestavinami preber, lahko pa vzameš tistga k sem ti dala link

skratka...

J. se je zbudu ob pol 6, pol sva nekak prebedela do pol 7 in sva zaspala do 9!!! zdej je pa pokonc že od takrat in kar noče spat user posted image

moj skoz jamra, on je ful bogi, bla bla

maja, sem lih gledala čez okn in se je moja pot za voziček že počistla, tako da bova šla jutr z J. mal ven user posted image hvala k za topljenje snega

grem probat zakurt k.... peč spet neki zaj.... user posted image user posted image

Majdičeva je pa mašina! je včerej kolegica rekla da je simulantka, sem jo misla kr prek monitorja staškat, pa se je pol neki s pepelom posipala... mislm, a smo mi lahko še bolj privoščljiv narod?!

Jst pa še nisem zakurla danes. Ni mraza, pa zdej Z spi in nočem rogovilit. Ponavadi mi zmer kako drvo pade, ko spi. In jo zbudi. Ne grem tvegat. Bom kr tle sedela in bla tiho.

kako torto naj tastu nardim za RD. Mora bit hitra in enostavna!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.2.2010 12:34:22   
majana79
mah, sej jst mam klimo pržgano, da se greje, sam je po tleh mrzlo...

ti kar čiči in čaki, sej jst tut user posted image bo J. zgleda zaspal pa dam mir

torto? jaz delam čokoladno vredno greha iz kulinarike, ful dobra, sam jo mal priredim po svoje

spečeš biskvit, daš na pol, premažeš z mal pomarančnega soka, namažeš na tanko z marmelado, daš čez sadje, potem zmešan mascarpone s smetano, daš čez drug del biskvita in premažeš s smetano al pa preliješ s čokolado

če hočeš komplicirat se pa s tičino maso ukvarjej user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.2.2010 12:36:56   
maja1488

ti kar čiči in čaki, sej jst tut user posted image bo J. zgleda zaspal pa dam mir

torto? jaz delam čokoladno vredno greha iz kulinarike, ful dobra, sam jo mal priredim po svoje

spečeš biskvit, daš na pol, premažeš z mal pomarančnega soka, namažeš na tanko z marmelado, daš čez sadje, potem zmešan mascarpone s smetano, daš čez drug del biskvita in premažeš s smetano al pa preliješ s čokolado

No dej mi link nalimej, da vidim količine!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.2.2010 12:48:10   
FLASK_A

user posted image

Bom probala, sliši se... za pojestuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.2.2010 12:48:26   
FLASK_A
Ledenka, uživaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?