Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 10:52:32
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 jaaaaaaaaaa se dobimo drug tedn en dan zjutraj, jaz mam cel tedn avto na razpolago končno zaspala......kava hjr aj kam.... Kje si se ti zgubila? med zapiski za fax, kuhanjem in laufanjem a tamalo... življenje postaja grozljivka... kako kaj Z ste že dobili kozice? drug tedn obvezno v postojno na kavo ker jaz pol marca začnem delat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 10:54:42
|
|
|
|
Leela
|
Jaz sem probala tole z mehčalcem-kis pa mi ni preveč všeč vonj. Ni po kisu ampak je še zmeraj tak čuden. Mi je skor boljš brez mehčalca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 10:56:13
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 drug tedn obvezno v postojno na kavo ker jaz pol marca začnem delat... sam v četrtek ne morem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:02:19
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 jaaaaaaaaaa se dobimo drug tedn en dan zjutraj, jaz mam cel tedn avto na razpolago končno zaspala......kava hjr aj kam.... Kje si se ti zgubila? med zapiski za fax, kuhanjem in laufanjem a tamalo... življenje postaja grozljivka... kako kaj Z ste že dobili kozice? drug tedn obvezno v postojno na kavo ker jaz pol marca začnem delat... Včerej je dobila eno. Danes nič novih. Ne vem kaj je to. Če jih bo imela, mene ne bo. Edin če jih hočete imet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 18.2.2010 11:08:00 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:13:29
|
|
|
|
zoja10
|
maja mogoče bo šlo mimo brez hujšega,... bomo vidli kako boste začetek tedna in se pol zmenmo,... HB za skrinjo...danes sam še testenine skuham omakca je že redy..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:15:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 maja mogoče bo šlo mimo brez hujšega,... bomo vidli kako boste začetek tedna in se pol zmenmo,... HB za skrinjo...danes sam še testenine skuham omakca je že redy.. Pa še za kej druzga je uporabna ane si dala omakco ven...bo imela zdej mal več prostora noter.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:22:44
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 maja mogoče bo šlo mimo brez hujšega,... bomo vidli kako boste začetek tedna in se pol zmenmo,... HB za skrinjo...danes sam še testenine skuham omakca je že redy.. Pa še za kej druzga je uporabna ane si dala omakco ven...bo imela zdej mal več prostora noter. zdej lohk pomiga s prsti na nogah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:24:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 maja mogoče bo šlo mimo brez hujšega,... bomo vidli kako boste začetek tedna in se pol zmenmo,... HB za skrinjo...danes sam še testenine skuham omakca je že redy.. Pa še za kej druzga je uporabna ane si dala omakco ven...bo imela zdej mal več prostora noter. zdej lohk pomiga s prsti na nogah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:25:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, to pa čudn da nima danes novih pikic A ne izbruhne to kar naenkrat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:31:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja, to pa čudn da nima danes novih pikic A ne izbruhne to kar naenkrat? Nimam pojma. M je dobila v petek eno in v soboto jih je blo ene 5, pol proti večeru še mal več. Jih je pa imela na splošno bolj malo. Mogoče kakih 30 pik po celem telesu. Pa še to ne vem če. Edin če ni bla norica, sam zgledalo je že tako. Mozoljček s prozorno tekočino. Kot en balonček, ko se opečeš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:38:40
|
|
|
|
Leela
|
To jih je imela pa res malo. Povprečno je 200 pikic. Mi smo dosegli povprečje pri obeh. je pa možno pri dojenčkih, da dobijo samo par pikic. Zgleda, da boste super prišli mimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:39:42
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja, to pa čudn da nima danes novih pikic A ne izbruhne to kar naenkrat? norice nastajajo 4-5 dni v zagonih. pri tistih, ki jih imajo malo pa lahko samo en dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:42:29
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela To jih je imela pa res malo. Povprečno je 200 pikic. Mi smo dosegli povprečje pri obeh. je pa možno pri dojenčkih, da dobijo samo par pikic. Zgleda, da boste super prišli mimo. 200 pik? pa to je pikca pri pikci. O šit. Bom vidla, mogoče še danes pridejo pri Z. Sitna je že tako Maša jih je dobivala 3 dni. Najprej je blo čist mal vročine, potem pikice. Največ jih je imela med laski in na vratu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 11:55:32
|
|
|
|
ledenka
|
uf, zdaj pa pilates 2 uri svobode! se je pa M. naučil splezat s postelje oz. zjutaj je bil na tleh, ampak n se drl, kot bi se, če bi padel maja, menda lahko prebolijo tudi samo z eno piko
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:04:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uf, zdaj pa pilates 2 uri svobode! se je pa M. naučil splezat s postelje oz. zjutaj je bil na tleh, ampak n se drl, kot bi se, če bi padel maja, menda lahko prebolijo tudi samo z eno piko a res al kaj?? kako pa vem, če jih je prebolela. A se da to kej testirat? Uživaj v svobodi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:14:10
|
|
|
|
Leela
|
sem na FB nalimala kakšen je bil F., še po dlaneh in podplatih jih je imel. se pa da drugače testirat ja, če jih je že prebolela. saj menda bo še kakšno dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:20:38
|
|
|
|
majana79
|
Dan! mislm, kere čveke... komi sem vas prebrala... dudi, ne pozabit še en tonik kupit! sam da nima alkohola notr, to zadej med sestavinami preber, lahko pa vzameš tistga k sem ti dala link skratka... J. se je zbudu ob pol 6, pol sva nekak prebedela do pol 7 in sva zaspala do 9!!! zdej je pa pokonc že od takrat in kar noče spat moj skoz jamra, on je ful bogi, bla bla maja, sem lih gledala čez okn in se je moja pot za voziček že počistla, tako da bova šla jutr z J. mal ven hvala k za topljenje snega grem probat zakurt k.... peč spet neki zaj.... Majdičeva je pa mašina! je včerej kolegica rekla da je simulantka, sem jo misla kr prek monitorja staškat, pa se je pol neki s pepelom posipala... mislm, a smo mi lahko še bolj privoščljiv narod?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:24:48
|
|
|
|
maja1488
|
O majana...morgen!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:26:27
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela sem na FB nalimala kakšen je bil F., še po dlaneh in podplatih jih je imel. se pa da drugače testirat ja, če jih je že prebolela. saj menda bo še kakšno dobila O bogi. Se ga spomnim ja, ko je imel sam še krastice, ko smos e dobile na kofetu. Bogi, res jih je imel ful. M je imela na obrazu sam z (eno na ličku - ta se ji je zagnojila in eno na obrvi) Pa na vsakmu ušesku ene 3.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:27:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dan! mislm, kere čveke... komi sem vas prebrala... dudi, ne pozabit še en tonik kupit! sam da nima alkohola notr, to zadej med sestavinami preber, lahko pa vzameš tistga k sem ti dala link skratka... J. se je zbudu ob pol 6, pol sva nekak prebedela do pol 7 in sva zaspala do 9!!! zdej je pa pokonc že od takrat in kar noče spat moj skoz jamra, on je ful bogi, bla bla maja, sem lih gledala čez okn in se je moja pot za voziček že počistla, tako da bova šla jutr z J. mal ven hvala k za topljenje snega grem probat zakurt k.... peč spet neki zaj.... Majdičeva je pa mašina! je včerej kolegica rekla da je simulantka, sem jo misla kr prek monitorja staškat, pa se je pol neki s pepelom posipala... mislm, a smo mi lahko še bolj privoščljiv narod?! Jst pa še nisem zakurla danes. Ni mraza, pa zdej Z spi in nočem rogovilit. Ponavadi mi zmer kako drvo pade, ko spi. In jo zbudi. Ne grem tvegat. Bom kr tle sedela in bla tiho. kako torto naj tastu nardim za RD. Mora bit hitra in enostavna!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:34:22
|
|
|
|
majana79
|
mah, sej jst mam klimo pržgano, da se greje, sam je po tleh mrzlo... ti kar čiči in čaki, sej jst tut bo J. zgleda zaspal pa dam mir torto? jaz delam čokoladno vredno greha iz kulinarike, ful dobra, sam jo mal priredim po svoje spečeš biskvit, daš na pol, premažeš z mal pomarančnega soka, namažeš na tanko z marmelado, daš čez sadje, potem zmešan mascarpone s smetano, daš čez drug del biskvita in premažeš s smetano al pa preliješ s čokolado če hočeš komplicirat se pa s tičino maso ukvarjej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:36:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mah, sej jst mam klimo pržgano, da se greje, sam je po tleh mrzlo... ti kar čiči in čaki, sej jst tut bo J. zgleda zaspal pa dam mir torto? jaz delam čokoladno vredno greha iz kulinarike, ful dobra, sam jo mal priredim po svoje spečeš biskvit, daš na pol, premažeš z mal pomarančnega soka, namažeš na tanko z marmelado, daš čez sadje, potem zmešan mascarpone s smetano, daš čez drug del biskvita in premažeš s smetano al pa preliješ s čokolado če hočeš komplicirat se pa s tičino maso ukvarjej No dej mi link nalimej, da vidim količine!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:48:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mah, sej jst mam klimo pržgano, da se greje, sam je po tleh mrzlo... ti kar čiči in čaki, sej jst tut bo J. zgleda zaspal pa dam mir torto? jaz delam čokoladno vredno greha iz kulinarike, ful dobra, sam jo mal priredim po svoje spečeš biskvit, daš na pol, premažeš z mal pomarančnega soka, namažeš na tanko z marmelado, daš čez sadje, potem zmešan mascarpone s smetano, daš čez drug del biskvita in premažeš s smetano al pa preliješ s čokolado če hočeš komplicirat se pa s tičino maso ukvarjej Bom probala, sliši se... za pojest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 18.2.2010 12:48:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ledenka, uživaj!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?