Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
torej, ce 2 ne moreta nadzorovat 20 otrok, naj jih 4-je! alpa 6!
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:25:04
|
|
|
|
Urša
|
Iskreno sožalje družini. Fantek, naj te čuvajo angeli.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 21:29:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute torej, ce 2 ne moreta nadzorovat 20 otrok, naj jih 4-je! alpa 6! Potem pa jih ti zrihtaj, ali otroka pač ne daj ne tečaj, ki tega ne nudi. ne! ce je tecaj obvezen, kar je....naj jih zrihta sola! saj si lepo povedala...ti vcasih ne mores 100% nadzorovat dveh otrok... kako bosta 2 vaditelja nadzorovala 20 neplavajocih otrok v bazenu
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:33:41
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute torej, ce 2 ne moreta nadzorovat 20 otrok, naj jih 4-je! alpa 6! Potem pa jih ti zrihtaj, ali otroka pač ne daj ne tečaj, ki tega ne nudi. ne! ce je tecaj obvezen, kar je....naj jih zrihta sola! saj si lepo povedala...ti vcasih ne mores 100% nadzorovat dveh otrok... kako bosta 2 vaditelja nadzorovala 20 neplavajocih otrok v bazenu to sem se tudi jaz spraševala ko je moj šel. A bodo res lahko pazli na toliko otrok?? Jaz ne bi morala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 21:36:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ah daj no...ocitno me ne razumes...
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:44:44
|
|
|
|
CatJa
|
Ubogi starši.
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ČE SE OTROK UTOPI NA PLAVALNEM TECAJU nekaj ne stima! kaj ni jasno? je vaditelje skrbelo, da bo imela una puncka lepe copke, ko se bo posusila?ne sme se zgodit napaka. neposredna napaka. kjer je jasno, da otroci ne znajo plavati. a se jim utopi. prioritetno so pogrnili!
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:51:03
|
|
|
|
CatJa
|
Seveda se to ne bi smelo zgoditi nikomur, nikdar. Ampak nesreča žal ne počiva. Ne vem pa kaka je razlika, če otrok umre v tvojem varstvu ali organiziranem? Boš sebi lažje odpustila kot drugim, plačanim Nehaj z mrhovinarstvom, starša sta podala ovadbo, nekdo bo kazensko in materialno odgovarjal, kar pa ubogega fantka ne bo obudilo.
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
mrhovinarstvom? lahko definiras?
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 21:55:35
|
|
|
|
Moyca_
|
ne se kregat
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem pa kaka je razlika, če otrok umre v tvojem varstvu ali organiziranem? razlika je....ker imam sama otroka 24 ur na dan. in vmes kuham in pospravljam. in se vsedem in kavo spijem. in se vmes igram z drugim otrokom. ce pa je tvoja edina naloga, da v teh treh urah pazis na otroka, pa se ne sme zgodit. zakaj? ker edino delo, ki ga imas, je pazit na otroke!
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:02:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem pa kaka je razlika, če otrok umre v tvojem varstvu ali organiziranem? razlika je....ker imam sama otroka 24 ur na dan. in vmes kuham in pospravljam. in se vsedem in kavo spijem. in se vmes igram z drugim otrokom. ce pa je tvoja edina naloga, da v teh treh urah pazis na njega pa se ne sme zgodit. zakaj? ker edino delo, ki ga imas, je pazit na otroke!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 22:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ker edino delo, ki ga imas, je pazit na otroke! Si jih že kdaj pazila 5 - 6 naenkrat? nisem...in jih niti ne nameravam. ker vem kolko energije in pozornosti je potrebno ze za 2.
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
bagi, ne grem se vec. ne da se mi. hudo mi je za fantka in se bolj mi je hudo za starse. samo ostajam pri svojem misljenju.
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:08:51
|
|
|
|
Volga
|
daj no, miška, malo se umiri, te je čez cel forum dost.
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:10:03
|
|
|
|
barika
|
Sožalje družini
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2010 22:10:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:15:50
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mrhovinarstvom? lahko definiras? Iz tuje nesreče sedaj moralizirat in pametovat v nedogled. Po moje te je večina razumela že po prvem postu, če ne, pa vsaj po drugem. Si zgrožena kot vsi ostali, nikoli pa ne reci nikoli, da se ti ne more kaj takega ali podobnega zgodit. Nikoli. In še vedno me zanima, ali bi sebi, kljub vsemu silnemu delu, ki ga opravljaš vsak dan poleg otrok, lažje oprostila tako malomarnost kot nekomu, ki mu je delo z otroki edino delo. Pa recimo, da gre za drugo vrsto nesreče, ne utopitev. Resno me zanima.
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:20:30
|
|
|
|
oka
|
Groza . Ubogi fantič, ki je imel še toliko pred seboj. Ubogi starši.
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:23:52
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: tofsi Sožalje staršem. To se lahko zgodi tudi nam staršem, ki storimo vse, da zaščitimo svoje otroke - dovolj je samo malo nepozornosti, pa se že lahko zgodi nesreča, zato ne obsojam nikogar. Se podpišem. Miška, za tebe pa nimam oz. sploh nočem izgubljati besed. Verjetno si tudi ena izmed tistih, ki bi namesto k otroku, najprej letela k odvetniku. Kaj nisi ti tožila za odškodnino, ker se je mali poškodoval v igralnici? Če nisi bila ti, se iskreno opravičujem, v nasprotnem primeru pa, nimam besed. lp
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 22:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Groza . Iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Žal je umrl 6 -letnik -nesreča na bazenu 17.2.2010 23:42:55
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: tofsi Sožalje staršem. To se lahko zgodi tudi nam staršem, ki storimo vse, da zaščitimo svoje otroke - dovolj je samo malo nepozornosti, pa se že lahko zgodi nesreča, zato ne obsojam nikogar. Se podpišem. Še en podpis. Miška, ti ga pa resnično biksaš.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?