Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:23:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Punce, iščem novo elektronsko varuško. Mi je stara crknila, ma katera kakšno idejo? Pa da ni lih preveč drago ej pejt pogledat v komisijsko prodajalno kjer majo rablene stvari..pa ohranjene seveda..čaki ti grem tel. iskat če ga še mam k smo mi tastaro lupinco tm prodajal Otroška komisijska trgovina Smrkolin Celovška cesta 179 1000 Ljubljana tel: 01 507 47 27
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:26:49
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja sicer se bolj malo oglašam vendar tole želim deliti z vami, če je slučajn katera kupila.... http://zps.si/aktualno/varnost/baby-center-odpoklical-stiri-igrace.html?Itemid=238 hvala za tole-ma kolegica prvo igračo, levčka
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:29:04
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 sončnica79-dobrodošla med nami kr 6 zobk, al kaj? punce, a jutr pridete tud, če bo ful deževal? sam tok da vem... ne mony js sm iz cukra pa ne morm pridt-žal itak da pridem
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:31:51
|
|
|
|
mini86
|
Mini, včeraj si spraševala koliko obrokov naj bi imeli otročki. Če me spomin ne vara naj bi otrok osvojih 1 obrok gh na mesec in koščke je treba "obvladati" do 10 m. No, pa s tem itak nimate težav. ok pol mam še čas..k se kr ne spravm.sj razumete..najlaži je dt joško vn ..glavn da mu s tem ne škodujem do 10 meseca je pa še čs..ne sj mislm prej..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:37:15
|
|
|
|
mini86
|
Mini, včeraj si spraševala koliko obrokov naj bi imeli otročki. Če me spomin ne vara naj bi otrok osvojih 1 obrok gh na mesec in koščke je treba "obvladati" do 10 m. No, pa s tem itak nimate težav. sončnica79-dobrodošla jutr mamo srečanje pa se nam pridruži..zmenene smo tko da tista k se nam prdruž tazadnja časti kavo ne sej ne..hecam se-sam prdružš se nam pa vseeno loh js sm se pa odločila da bom drug mesec kr copatke počas že naročila..pa k vedeževalki grem tud drug mesec..pa če bo ratal k frizerju... no vedeževalko pa že komi čakam k že douk nism bla..prej pa sm hodila na ful pogost..ja obsedena sm s tem-vem al ne morm pomagat a majo vaši cukri tud že kšna znamenja..nš ma enga na nogici in enga pr popku..take rave pikice..in to so najlepše pikice na svetu zame blesava ane
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:40:19
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Punce, iščem novo elektronsko varuško. Mi je stara crknila, ma katera kakšno idejo? Pa da ni lih preveč drago ej pejt pogledat v komisijsko prodajalno kjer majo rablene stvari..pa ohranjene seveda..čaki ti grem tel. iskat če ga še mam k smo mi tastaro lupinco tm prodajal Otroška komisijska trgovina Smrkolin Celovška cesta 179 1000 Ljubljana tel: 01 507 47 27 Hvala ti!! Tole bo pa prav prišlo!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:40:55
|
|
|
|
mini86
|
ta bo cela stran moja ej a kera ve kje bi se dal dol povlečt stare risanke, sj veste leteči medvedki, pipi in melkijad, snežko snežak, bojan........................... a se da dol iz you tube vlečt k tm mislm da jih je neki k js bi za marcela nardila tako zbirko k zdj so mi te risanke res kr neki a ste slišal k je un fantek dons umru k je padu v bazen na plavalnem tečaju-groza..si ne predstavlam bolečine staršev..js sm ga pa mislna drugo zimo vpisat..sam me je kr mal strah zdj
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:41:16
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 sončnica79-dobrodošla med nami kr 6 zobk, al kaj? punce, a jutr pridete tud, če bo ful deževal? sam tok da vem... ne mony js sm iz cukra pa ne morm pridt-žal itak da pridem Jst sm tud s cukra Ne, se hecam, jaz pridem v vsakem primeru
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:42:05
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Punce, iščem novo elektronsko varuško. Mi je stara crknila, ma katera kakšno idejo? Pa da ni lih preveč drago ej pejt pogledat v komisijsko prodajalno kjer majo rablene stvari..pa ohranjene seveda..čaki ti grem tel. iskat če ga še mam k smo mi tastaro lupinco tm prodajal Otroška komisijska trgovina Smrkolin Celovška cesta 179 1000 Ljubljana tel: 01 507 47 27 hitr poklič..takrat k smo prodajal lupinco vem da so mel-cene pa ne vem si me zaj....sm mislna da bo cela stran samo moja Hvala ti!! Tole bo pa prav prišlo!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:42:24
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ta bo cela stran moja Ne, ne bo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:43:33
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ta bo cela stran moja Ne, ne bo no ampak začetek pa priznej da je biu obetaven
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:43:33
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 si me zaj....sm mislna da bo cela stran samo moja Sorči!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:44:26
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ta bo cela stran moja Ne, ne bo no ampak začetek pa priznej da je biu obetaven Dobr ti je šlo ja, priznam!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:46:31
|
|
|
|
mini86
|
ej mogl bi met za jutr ene priponke..tko da piše gor nick pa pravo ime morm pridt prva da se bom loh na komot usedla-sm bl pr ta širokih..pa pr mizi bi bla rada hecam se..me prou zanima kam bomo iz 7 vozički
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:46:51
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sončnica79-dobrodošla jutr mamo srečanje pa se nam pridruži..zmenene smo tko da tista k se nam prdruž tazadnja časti kavo ne sej ne..hecam se-sam prdružš se nam pa vseeno loh sončnica79 dobrodošla Tale ideja, da tista, k zadnja pride, časti kavo, ni tok slaba . Jaz bom tam že ob 9.00
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:48:26
|
|
|
|
mini86
|
ok pol pa je pravilo sprejeto zanč k si rekla da maš družbo samo študentke...pa da ti bo pasal še kšna druga družba..tud js sm študentka..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:49:00
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej mogl bi met za jutr ene priponke..tko da piše gor nick pa pravo ime morm pridt prva da se bom loh na komot usedla-sm bl pr ta širokih..pa pr mizi bi bla rada hecam se..me prou zanima kam bomo iz 7 vozički Počak, loh da nas bo še več Sej pomoje ob 10ih zjutri ne bo lih velike gužve tam, bomo celo kavarnico zasedle . Pr kakšnih ta širokih, dej ga no sračkat! Sej smo vidl tvoje slikce.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:50:21
|
|
|
|
mini86
|
počak boš vidla jutr..pust se presenett
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:52:35
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ok pol pa je pravilo sprejeto zanč k si rekla da maš družbo samo študentke...pa da ti bo pasal še kšna druga družba..tud js sm študentka.. Ja sej vem, sam ti si študentka - mamica, one niso. Sm bolj na tak način mislila
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 15:55:16
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a kera ve kje bi se dal dol povlečt stare risanke, sj veste leteči medvedki, pipi in melkijad, snežko snežak, bojan........................... a se da dol iz you tube vlečt k tm mislm da jih je neki k js bi za marcela nardila tako zbirko k zdj so mi te risanke res kr neki Vem, da loh vlečeš, samo moreš met youtube downloader. Nimam pojma pa kje se dobi a ste slišal k je un fantek dons umru k je padu v bazen na plavalnem tečaju-groza..si ne predstavlam bolečine staršev..js sm ga pa mislna drugo zimo vpisat..sam me je kr mal strah zdj Groza!!!! Nisem sploh vedla!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 16:38:50
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 sončnica79-dobrodošla med nami kr 6 zobk, al kaj? punce, a jutr pridete tud, če bo ful deževal? sam tok da vem... ne mony js sm iz cukra pa ne morm pridt-žal itak da pridem a nau ful smotan, če bo ful lilo (zarad tamalih) itd. sj zarad mene še zdaleč ni panike! sj sam tko vprašam, da nam pol pa kr sama tm, če bo deževal, ve pa lepo doma na suhem
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 16:40:11
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a majo vaši cukri tud že kšna znamenja..nš ma enga na nogici in enga pr popku..take rave pikice..in to so najlepše pikice na svetu zame blesava ane a to se šele pol začne poznat? k js sm se pa že spraševala, zakaj nima nikjer nobenga znamenja
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 16:41:32
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej mogl bi met za jutr ene priponke..tko da piše gor nick pa pravo ime morm pridt prva da se bom loh na komot usedla-sm bl pr ta širokih..pa pr mizi bi bla rada hecam se..me prou zanima kam bomo iz 7 vozički hehe...js bom mela eno tako tablo, k jih vidš v kkšnmu filmu na letališčih in gor na velko napisano moje ime
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.2.2010 16:44:20
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej mogl bi met za jutr ene priponke..tko da piše gor nick pa pravo ime morm pridt prva da se bom loh na komot usedla-sm bl pr ta širokih..pa pr mizi bi bla rada hecam se..me prou zanima kam bomo iz 7 vozički pol morm bit pa tud js med prvimi, k sm tud bl med širokimi drgač je pa res najbolš, da si ti med prvimi, k pomojm bi edin tebe prepoznala, k sm te vidla na fotkah...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?