|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
17.2.2010 15:23:53   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Punce, iščem novo elektronsko varuško. Mi je stara crknila, ma katera kakšno idejo? Pa da ni lih preveč drago

ej pejt pogledat v komisijsko prodajalno kjer majo rablene stvari..pa ohranjene seveda..čaki ti grem tel. iskat če ga še mam k smo mi tastaro lupinco tm prodajal

Otroška komisijska trgovina Smrkolin
Celovška cesta 179
1000 Ljubljana tel: 01 507 47 27

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.2.2010 15:26:49   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

sicer se bolj malo oglašam vendar tole želim deliti z vami, če je slučajn katera kupila....

http://zps.si/aktualno/varnost/baby-center-odpoklical-stiri-igrace.html?Itemid=238

hvala za tole-ma kolegica prvo igračo, levčkauser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.2.2010 15:29:04   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

sončnica79-dobrodošla med nami user posted image kr 6 zobk, al kaj?user posted image

punce, a jutr pridete tud, če bo ful deževal? sam tok da vem...

ne mony js sm iz cukra pa ne morm pridt-žaluser posted image user posted image itak da pridem

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.2.2010 15:31:51   
mini86
Mini, včeraj si spraševala koliko obrokov naj bi imeli otročki. Če me spomin ne vara naj bi otrok osvojih 1 obrok gh na mesec in koščke je treba "obvladati" do 10 m. No, pa s tem itak nimate težav.

ok pol mam še čas..k se kr ne spravm.sj razumete..najlaži je dt joško vnuser posted image ..glavn da mu s tem ne škodujem do 10 meseca je pa še čs..ne sj mislm prej..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.2.2010 15:37:15   
mini86
Mini, včeraj si spraševala koliko obrokov naj bi imeli otročki. Če me spomin ne vara naj bi otrok osvojih 1 obrok gh na mesec in koščke je treba "obvladati" do 10 m. No, pa s tem itak nimate težav.

sončnica79-dobrodošla
jutr mamo srečanje pa se nam pridruži..zmenene smo tko da tista k se nam prdruž tazadnja časti kavouser posted image ne sej ne..hecam se-sam prdružš se nam pa vseeno lohuser posted image

js sm se pa odločila da bom drug mesec kr copatke počas že naročila..pa k vedeževalki grem tud drug mesec..pa če bo ratal k frizerju...
no vedeževalko pa že komi čakam k že douk nism bla..prej pa sm hodila na ful pogost..ja obsedena sm s tem-vem al ne morm pomagat

a majo vaši cukri tud že kšna znamenja..nš ma enga na nogici in enga pr popku..take rave pikice..in to so najlepše pikice na svetu zameuser posted image user posted image blesava ane

(odgovor članu sončnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.2.2010 15:40:19   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Punce, iščem novo elektronsko varuško. Mi je stara crknila, ma katera kakšno idejo? Pa da ni lih preveč drago

ej pejt pogledat v komisijsko prodajalno kjer majo rablene stvari..pa ohranjene seveda..čaki ti grem tel. iskat če ga še mam k smo mi tastaro lupinco tm prodajal

Celovška cesta 179

Hvala ti!! Tole bo pa prav prišlo!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.2.2010 15:40:55   
mini86
ta bo cela stran mojauser posted image user posted image user posted image

ej a kera ve kje bi se dal dol povlečt stare risanke, sj veste leteči medvedki, pipi in melkijad, snežko snežak, bojan...........................
a se da dol iz you tube vlečt k tm mislm da jih je neki
k js bi za marcela nardila tako zbirko k zdj so mi te risanke res kr nekiuser posted image

a ste slišal k je un fantek dons umru k je padu v bazen na plavalnem tečaju-groza..si ne predstavlam bolečine staršev..js sm ga pa mislna drugo zimo vpisat..sam me je kr mal strah zdj

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.2.2010 15:41:16   
mk8

sončnica79-dobrodošla med nami user posted image kr 6 zobk, al kaj?user posted image

ne mony js sm iz cukra pa ne morm pridt-žaluser posted image user posted image itak da pridem

user posted image user posted image user posted image Jst sm tud s cukra user posted image user posted image

Ne, se hecam, jaz pridem v vsakem primeru

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
17.2.2010 15:42:05   
mini86

Celovška cesta 179

hitr poklič..takrat k smo prodajal lupinco vem da so mel-cene pa ne vem

si me zaj....sm mislna da bo cela stran samo mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti!! Tole bo pa prav prišlo!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
17.2.2010 15:42:24   
mk8

Ne, ne bo user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.2.2010 15:43:33   
mini86

no ampak začetek pa priznej da je biu obetavenuser posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.2.2010 15:43:33   
mk8

si me zaj....sm mislna da bo cela stran samo mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sorči!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
17.2.2010 15:44:26   
mk8

no ampak začetek pa priznej da je biu obetavenuser posted image

Dobr ti je šlo ja, priznam! user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
17.2.2010 15:46:31   
mini86
ej mogl bi met za jutr ene priponke..tko da piše gor nick pa pravo imeuser posted image user posted image morm pridt prva da se bom loh na komot usedla-sm bl pr ta širokih..pa pr mizi bi bla radauser posted image user posted image hecam se..me prou zanima kam bomo iz 7 vozičkiuser posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
17.2.2010 15:46:51   
mk8

sončnica79-dobrodošla
jutr mamo srečanje pa se nam pridruži..zmenene smo tko da tista k se nam prdruž tazadnja časti kavouser posted image ne sej ne..hecam se-sam prdružš se nam pa vseeno lohuser posted image

sončnica79 dobrodošla user posted image user posted image

Tale ideja, da tista, k zadnja pride, časti kavo, ni tok slabauser posted image . Jaz bom tam že ob 9.00 user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
17.2.2010 15:48:26   
mini86
ok pol pa je pravilo sprejetouser posted image user posted image

zanč k si rekla da maš družbo samo študentke...pa da ti bo pasal še kšna druga družba..tud js sm študentka..user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
17.2.2010 15:49:00   
mk8

ej mogl bi met za jutr ene priponke..tko da piše gor nick pa pravo imeuser posted image user posted image morm pridt prva da se bom loh na komot usedla-sm bl pr ta širokih..pa pr mizi bi bla radauser posted image user posted image hecam se..me prou zanima kam bomo iz 7 vozičkiuser posted image

Počak, loh da nas bo še več user posted image user posted image

Sej pomoje ob 10ih zjutri ne bo lih velike gužve tam, bomo celo kavarnico zasedle user posted image .

Pr kakšnih ta širokih, dej ga no sračkat! Sej smo vidl tvoje slikce.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
17.2.2010 15:50:21   
mini86
počak boš vidla jutr..pust se presenett

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.2.2010 15:52:35   
mk8

ok pol pa je pravilo sprejetouser posted image user posted image

zanč k si rekla da maš družbo samo študentke...pa da ti bo pasal še kšna druga družba..tud js sm študentka..user posted image

Ja sej vem, sam ti si študentka - mamica, one niso. Sm bolj na tak način mislilauser posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.2.2010 15:55:16   
mk8

ej a kera ve kje bi se dal dol povlečt stare risanke, sj veste leteči medvedki, pipi in melkijad, snežko snežak, bojan...........................
a se da dol iz you tube vlečt k tm mislm da jih je neki
k js bi za marcela nardila tako zbirko k zdj so mi te risanke res kr nekiuser posted image

Vem, da loh vlečeš, samo moreš met youtube downloader. Nimam pojma pa kje se dobi

a ste slišal k je un fantek dons umru k je padu v bazen na plavalnem tečaju-groza..si ne predstavlam bolečine staršev..js sm ga pa mislna drugo zimo vpisat..sam me je kr mal strah zdj

Groza!!!! Nisem sploh vedla!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.2.2010 16:38:13   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

sicer se bolj malo oglašam vendar tole želim deliti z vami, če je slučajn katera kupila....

http://zps.si/aktualno/varnost/baby-center-odpoklical-stiri-igrace.html?Itemid=238

user posted image
Jaz sem pa tako igračko dobila zraven igralne podlage.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
17.2.2010 16:38:50   
MONY25

a nau ful smotan, če bo ful lilo (zarad tamalih) itd. sj zarad mene še zdaleč ni panike! sj sam tko vprašam, da nam pol pa kr sama tm, če bo deževal, ve pa lepo doma na suhemuser posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
17.2.2010 16:40:11   
MONY25

a majo vaši cukri tud že kšna znamenja..nš ma enga na nogici in enga pr popku..take rave pikice..in to so najlepše pikice na svetu zameuser posted image user posted image blesava ane

a to se šele pol začne poznat? k js sm se pa že spraševala, zakaj nima nikjer nobenga znamenja user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
17.2.2010 16:41:32   
MONY25

hehe...js bom mela eno tako tablo, k jih vidš v kkšnmu filmu na letališčih in gor na velko napisano moje imeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
17.2.2010 16:44:20   
MONY25

pol morm bit pa tud js med prvimi, k sm tud bl med širokimi user posted image

drgač je pa res najbolš, da si ti med prvimi, k pomojm bi edin tebe prepoznala, k sm te vidla na fotkah...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?