|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
17.2.2010 11:39:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Ne morem verjet. Celo jutro tišina, minuto za tem, ko dam malega spat, pa vrtat začnejo user posted image Nej se grejo že solit s tem vrtanjem.

user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 951
17.2.2010 11:39:33   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image moj je še pol ure zabaval M, da sem jaz malo spala... kolk je to pasalo!

UUUuuuu fensi!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
17.2.2010 11:41:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
jutro user posted image moj je še pol ure zabaval M, da sem jaz malo spala... kolk je to pasalo!

UUUuuuu fensi!

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.2.2010 11:51:02   
ajetam*
Živjo punce.
Smo bili v nedeljo v Tamarju - sonček, v ponedeljek sem paprehlad fasala, imam čist zamašen nos, pa glavobol.En teden nazaj sem imela pa tud eno virozo z vročino in slabostjo in sem bila potem vsa izpuščajasta. Sem preveč na telovadbo hodial 3x v štirih dneh.user posted image Otroci so zaenkrat zdravi.

Zdaj pa z možem letava okrog po bankah za stan. kredit. user posted image Tale referentka pri nas v NLB jeuser posted image , ti pol stvari sploh ne razloži, kao, saj to pa ja veste.

V petek me ne bo, se moram malo regenerirat. Dajmo prestavit, al pa se vsaj za kakšno pijačo zmenit drug teden.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 954
17.2.2010 11:51:29   
ajetam*
Pa user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!!!!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
17.2.2010 12:07:39   
petrazg
Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image
Mi smo vsi ok, zdravi kot ribce user posted image . Danes je moj sonček spal do 9 zjutraj... sploh nisem slišala mojega in A. , ko sta šla... ma se vidi, da sem bila čist crknjena... Danes sem ok, in grem na telovadbo... po 1 tednu... že pogrešam. kile se pa po moje tudi večajo...user posted image

Večerje očitno ne bo... user posted image Sem se veselila iti malo ven brez prikolic...

Ledenka... a vidiš kako so pridni, če hočejo user posted image

Papua.. user posted image user posted image vedno ob nepravem trenutku, a ne...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
17.2.2010 12:10:42   
majana79
Dan!

Se samo malo javim... Spet se je zbujal celo noč, enkrat sem ga še okoli nosila, ker ni hotel zaspat in potem še ob pol 6 pokonci user posted image HB je neki čez 6 zaspal nazaj, pa potegnil do 8.

Moj je spal na kavču, ker je čist adijo pa še kašlja skoz... Upam da mu potem da zdravnik kej pametnega, ker se bojim da J. spet kej pobere.

Bah, utrujena sem user posted image sem mislila da sem že ok, pa očitno še ne

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 957
17.2.2010 12:10:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

user posted image ja, ko je vidu, da M. pleza po meni, jaz pa niti ne mrdnem, mu je blo jasno, da je situacija resna. a še čaj mi je skuhal user posted image kaj le hoče? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 958
17.2.2010 12:13:41   
petrazg

user posted image ja, ko je vidu, da M. pleza po meni, jaz pa niti ne mrdnem, mu je blo jasno, da je situacija resna. a še čaj mi je skuhal user posted image kaj le hoče? user posted image

le kaj... razmišljaj...user posted image user posted image user posted image

Moj je čisto cukrast zadnje dni, meni se pa še živeti ni dalouser posted image ... Me je ta viroza čist zdelala... Se je revež čisto zasekiral kaj je narobe... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
17.2.2010 12:14:33   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dan!

Se samo malo javim... Spet se je zbujal celo noč, enkrat sem ga še okoli nosila, ker ni hotel zaspat in potem še ob pol 6 pokonci user posted image HB je neki čez 6 zaspal nazaj, pa potegnil do 8.

Moj je spal na kavču, ker je čist adijo pa še kašlja skoz... Upam da mu potem da zdravnik kej pametnega, ker se bojim da J. spet kej pobere.

Bah, utrujena sem user posted image sem mislila da sem že ok, pa očitno še ne

Majana sej bo bolje user posted image user posted image user posted image Pa pikepoke za tvojega...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 960
17.2.2010 12:19:32   
ledenka
majana user posted image user posted image user posted image

petra user posted image eh, sej vidi, da mam še kar bogo grlo... tko da nisem v moodu user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 961
17.2.2010 12:26:00   
maja1488
majana...user posted image user posted image

ledenka...sej lahko grlo izpustiš user posted image user posted image user posted image  in greš direkt k stvari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 962
17.2.2010 12:28:41   
majana79
user posted image  user posted image  user posted image

hvala za pikepoke

držim pesti da moj AB dobi, da bo čim prej zdrav user posted image bolani moški so tečni user posted image pa ne mislit da mu nisem rekla že v ponedeljek naj se naroči pr zdravniku... neeee, 'sej me samo grlo boli, dokler ni hujše, ne grem'... včerej zvečer je pa komej živel, tako ga je bolelo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.2.2010 12:29:31   
maja1488
Pri nas je ful sonček. Z pa spi. Se morem it preoblečt in mal k sebi spravit.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 964
17.2.2010 12:31:03   
petrazg

ledenka...sej lahko grlo izpustiš user posted image user posted image user posted image  in greš direkt k stvari user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 965
17.2.2010 12:32:22   
petrazg
Tudi v Lj sonček... bova šla tudi midva ven... Počakam, da se zbudi in šibneva...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 966
17.2.2010 12:32:47   
ledenka

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 967
17.2.2010 12:35:50   
majana79
Oh, ker sonček... Upam da tale sneg stopi da gremo drug teden normalno v mesto 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.2.2010 12:37:20   
lake
No, no, vidm da se moški popravljajo, pohvalno. Pri nas se tud neki svetlika sonček, mi mogoče še uspe kej ven it. Že cel teden hodm na Rudnik v shoping, pa sm prelena. No sej ne da bom dons tud šla. No sm se glih zmenla da gre mami z mano popoldan.

Bolančki, veliko user posted image user posted image user posted image za vas.

Pa vedno pozabim neki napisat. Sm zanč klicala v vrtec zarad novih enot, ki jih pomoje letos itak ne bo, ampak povedala mi je da bomo zdej vsi dobil po pošti nove prijave zaradi novega točkovanja, do takrat pa tudi ne sprejemajo novih prijav v vrtce.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
17.2.2010 12:44:26   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No, no, vidm da se moški popravljajo, pohvalno. Pri nas se tud neki svetlika sonček, mi mogoče še uspe kej ven it. Že cel teden hodm na Rudnik v shoping, pa sm prelena. No sej ne da bom dons tud šla. No sm se glih zmenla da gre mami z mano popoldan.

Včeri boljše, da nisi šla. So strele švigale tm okol flaškinga doma.
Za danes pa raje prej preveri, če je varno.

Flaška?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.2.2010 12:45:21   
FLASK_A
Ledenkauser posted image user posted image user posted image Sej res. Kar k stvariuser posted image Tako je priden, si pa ja zaslužiuser posted image

Majana user posted image user posted image user posted image

Za mojega ni rešitveuser posted image Ne bo se zmazal. SPLOH!!!! Tole je blo pa res tu mač. Da reče pridem ob 12h in se prikaže ob petih??! Ne bo šlo skoz! V miljon letihuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.2.2010 12:50:01   
lake
So se strele do Bežigrada vidle user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.2.2010 12:51:51   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

So se strele do Bežigrada vidle user posted image user posted image

Še dobro, da sem daleč user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.2.2010 12:52:07   
ledenka
flaska, a je za danes tudi kaj obljubil? moj je to že 1000x naredil... pa še kar živi. sem preveč popustljiva žena user posted image

sonce user posted image men se pa nekaj sladkega je, doma pa seveda nič nimam user posted image ven pa še ni za it user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.2.2010 12:52:49   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?