vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: romy vanillia, a babyboom pa ima nastavljiv naslon za nogice in se da naslonjalo čisto v vodoraven položaj spustiti? Sicer me pa zanima, če vaši otroci spijo samo na jogiju brez povštra, ker ste vse tolk histerične na ta vodoraven položaj? Ker moj 5-letnik spi že od nekdaj na povštru, razen ko je bil dojenček, pa še takrat sem pod jogijem malo podložila. Tako da ta vodoraven položaj je čisto mimo. Saj ko je majhen spi v košari, ko je pa malo večji pa ima menda lahko malo glavico privzdignjeno. Ali ne? Sem slaba mama Ne, za nogice se ne da dvignit, vendar jaz v tem nisem nikoli vidla težav. Poleti je itak skos mela nogice na tistem ročaju za roke oz. loku, ki gre čez voziček. je bla še tak mala, da je lahko nogice gor naslonila. Ko je zaspala, sem pa spustila naslon čisto v vodoraven položaj - ajd mogoče 15% naklona je al pa še to ne. Nogice ji niso visele dol, ker je bla še taka mala. Zdej ko je starejša ji pa seveda visijo nogice, ampak jaz ne vidim v tem nobenega problema. Tako ali tako je zdej v vreči, ker je zima in vsa zadekana, tako da nima niti kaj viset dol, ker je "obložena" okrog in okrog. Naslon za hrbet se da torej skoraj v čisto ležeč položaj oz. minimalno naklona, imaš "nešteto" opcij, ker je spuščanje naslona na trak, kar pa je meni super, ker potem lahko naštimam naklon takšen kot mi paše - nimam recimo samo 3 opcije kot imajo to vozički, ki so na klik al pa kaj. Ja, o tem, kako otroci spijo v posteljicah pa raje ne bi.. Tu so tak histerične okrog tega, a itak je fajn, da majo pod jogijem kakšno brisačo zvito, fascikl, debelo knjigo - da rata rahel naklon, celo 30 stopinjski, zaradi refluksov itd.... Torej tak naklon v vozičku je potem itak isto kot v posteljici. Pa koliko dojenčkov spi pri starših v veliki postelji - a tam komplicirajo kak vse jogi morš met za posteljico.... a ta, ki je pa v veliki postelji, je pa ok? Pa tam tut na pouštrih spijo, pa na roko naslonjeni oz. na zizo, pa obstaja bojazen, da ga še pomendraš ponoči.... tak da o vsem tem pametovanju raje ne bi.
|