|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del
17.2.2010 10:29:05   
Urša08
Tamika uvau kolk otrok user posted image user posted image user posted image user posted image Pojma nimam od kolkih družin, mi je pa ful dobr k jih je tok na kupu. Pri nas sva midva kr edina zaenkrat z otroki tko da sta vedno samo dvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.2.2010 10:31:32   
TAMIKA3
pustne šeme smo....

medo Tristan
user posted image

čebelica Mai
user posted image

miška Tian
user posted image

zebra Marin
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mami mačka na drugi strani fotkiča user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 17.2.2010 10:33:31 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.2.2010 10:34:59   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika uvau kolk otrok user posted image user posted image user posted image user posted image Pojma nimam od kolkih družin, mi je pa ful dobr k jih je tok na kupu. Pri nas sva midva kr edina zaenkrat z otroki tko da sta vedno samo dvauser posted image user posted image user posted image user posted image

10 otrok (user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image ) - 3 družine user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.2.2010 10:35:11   
Urša08
Tamika lepe maškare user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kako ti pozirajo user posted image Jaz sploh nimam skupnih slik mojihdveh k Žiga nima obstanka, al pa Nejc, sta preveč živahna da bi ju ujel, no kako rito včas ujamemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.2.2010 10:35:37   
baki
ne bom nika pelala k p.sem poklicala da ga nem prpelala,da tk nima vročine.je rekla da naj kr fiziološko inhalirama pa fajn pucama nosa.če bi pa zakuhal pa naj ga prpelem.strah me je da bi še kaj drugega fasal v čakalnici.pač panika.upam da bo šlo kr tk mim.pa še posvetovalnico bi mogla met dons pa nama je prstavla na drugo sredo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.2.2010 10:36:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

10 otrok (user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image ) - 3 družine user posted image user posted image user posted image

Uvau same velike družine user posted image user posted image user posted image A to ste sorodniki al prijatli?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
17.2.2010 10:37:18   
TAMIKA3

Uvau same velike družine user posted image user posted image user posted image A to ste sorodniki al prijatli?

prijatelji - sosedi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
17.2.2010 10:39:21   
Urša08
Tamika evo mi je ratalo še pomit po tleh v otroški tako da lahko sedaj k teb pridem pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
17.2.2010 10:43:10   
TAMIKA3

Tamika evo mi je ratalo še pomit po tleh v otroški tako da lahko sedaj k teb pridem pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je celo uspelo kuhinjo user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 17.2.2010 10:44:05 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
17.2.2010 10:49:00   
TAMIKA3
dan, mihailo
a ste boljše?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.2.2010 10:55:18   
Urša08
Katjuša sem pozabla pohvalit tvoji dve maškarci user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super za obisk pri starih staršihuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.2.2010 10:57:31   
Urša08
Jaz bom pa danes skušala Žiga dat na samo eno opoldansko spanje. Mamo zadnje dni neke čudne muhe glede spanja. Pa bomo še to probali. Morm pa samo še glede hrane pogruntat kdaj mu dat zajest. Kolk vam otroci spijo v enem kosu če ima samo eno opoldansko spanje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.2.2010 11:04:23   
MIHAILO
Pozdravljene...mihailo od 4h ni hotel spati ,samo premetaval se jeuser posted image okrog 6h je zaspal...oob 8 h vstal jaz pa do pol10h nisem mogla vstat,ko sem se pa zbudila sem mojega takoj poklicala ampak sem mu pozabila cestitati rojstni dan...skoz sem tuhtala sam tisti trenutek pa pozablauser posted image user posted image user posted image Pol sem dobla sms da sva pozabla atiju rd cestitatuser posted image user posted image ...Mi je blo tko zal...sej to je pa zato ,ker sem mu darilo prej dala in tega ne bom nikoli vecnaredila ,ker je presenecenje vedno lepse...ampak vpetek ali soboto ga peljem v welnes bazen lasko na kopanje,savnanje in vecerjico...vse bom v avto spakirala da ne bo vedel kam grem in bom peljala,ko pride na kraj dogajanja bo videl...to bo se eno darilo da se izkupim....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.2.2010 11:11:02   
MIHAILO
HANI vse najlepse za rosjtni dan...Veliko cartanja ,veliko daril,srecno otrostvo ampak da bi vse to bilo naj bo NAJVEC ZDRAVJA!!!

user posted image

PA SE ENO user posted image ZA PONOSNO IN MLADO MAMICO...user posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 17.2.2010 11:12:09 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.2.2010 11:15:21   
Jutta
Urša - Vid že kakšen mesec in pol spi samo eno opoldansko spanje, ki je dolgo od 1,45 h - do 2,15 h.

Vidim, da sem nerazumljivo napisala - na kratko: spi približno 2 uri.

< Sporočilo je popravil Jutta -- 17.2.2010 11:16:51 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
17.2.2010 11:15:56   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

HANI vse najlepse za rosjtni dan...Veliko cartanja ,veliko daril,srecno otrostvo ampak da bi vse to bilo naj bo NAJVEC ZDRAVJA!!!

user posted image

PA SE ENO user posted image ZA PONOSNO IN MLADO MAMICO...user posted image

Se pridružujem lepim željam!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
17.2.2010 11:16:09   
baki
tamika ursa....ko končata s pucanjem pol pridita še k meni,plis meni so se batarije spraznile polnilc se je pa zgubo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
17.2.2010 11:18:04   
Jutta
Tamika - fajn ti je uspelo vse štiri našemit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
17.2.2010 11:55:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...mihailo od 4h ni hotel spati ,samo premetaval se jeuser posted image okrog 6h je zaspal...oob 8 h vstal jaz pa do pol10h nisem mogla vstat,ko sem se pa zbudila sem mojega takoj poklicala ampak sem mu pozabila cestitati rojstni dan...skoz sem tuhtala sam tisti trenutek pa pozablauser posted image user posted image user posted image Pol sem dobla sms da sva pozabla atiju rd cestitatuser posted image user posted image ...Mi je blo tko zal...sej to je pa zato ,ker sem mu darilo prej dala in tega ne bom nikoli vecnaredila ,ker je presenecenje vedno lepse...ampak vpetek ali soboto ga peljem v welnes bazen lasko na kopanje,savnanje in vecerjico...vse bom v avto spakirala da ne bo vedel kam grem in bom peljala,ko pride na kraj dogajanja bo videl...to bo se eno darilo da se izkupim....

sej še imaš čas čestitat al ne? ne bit žalostna, če si bla utrujena.....
kako pa se je tvoj s šefom zmenu?

Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful luštne maškare in res je lepo videt velik otrok na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša jst če več dni zaporedoma uvedem samo eno spanje spi 3 ure drgač pa 2 ampak je ful sitko pol okol 4-5 če ne gre spat... no zdej že neki dni spimo samo eno spanje in se počasi privaja... je pa res da zjutraj spi do 10 no danes sem ga jst zbudla, k sem misla, da boma šla peš na pošto pa sem se pol spomnla, da mi je moj avto odpeljal in je not bil tudi voziček.....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.2.2010 11:56:04 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
17.2.2010 12:07:12   
MIHAILO
TAMIKA fullll lepe slikice...Mihailo ne vem kaj naj recem al gre na boljs al ne ,ce ze gre ,gre pocasi..sama seb sem ze zoperna s tem aspiratorjem,kot kaksna carovnica nad njim on pa itak tuli,me brca,aspirator sname z sesalnikauser posted image
Evo za Tristanauser posted image upam,da so zobeki...

Ursa a tko ste se potepali-fajn...

KATJUSA kako je florjan fajni ,sej beni je tudi sam florjan se je prav uzivel v vlogo...daj kaj napisi,ziher je se kaj takega rekel...user posted image Glede sluzbe gre na bolje,se je dir.vstrasil in ga prosil da naj se samo malo pocaka in glede kredita je pa rekel ,da mu vseeno lahko da ...tko da gre na bolje...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
17.2.2010 12:10:42   
TAMIKA3
kosilo

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
17.2.2010 12:10:56   
Urša08
Mihailo glede čestitanja se ne sekiraj, saj mu boš domauser posted image Pa super glede službiceuser posted image

Katjuša
mi je poznano to k moj odpelje avto in vozekuser posted image user posted image user posted image user posted image A mata v obeh avtih avtosedeže, da lahko kombinirata in en odda otroka, drug pride iskat?

Jaz sem dala zdej Žiga spat in bomo vidli kok časa bo spaluser posted image

Si grem en kapučin narest, mi bo prav pasaluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
17.2.2010 12:14:01   
Katjusa
MIHAILO.... Florjanove izjave joj jih je tok, da težko kako izpostavim in zadnje čase ga je treba videt, da je smešen ker se vedno izjava kombinira z mimikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se ravno za vikend, ko smo bli na obisku ful smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image Drgač pa Florjan pričakuje dojenčka, ga ima v trebuščku in bo punčka aja pa rodil ga bo ko bo šel takemu zdravniku, ko sem tud jst bla pri nejem (se spomni k je bil zraven na UZ).... že kak mesec ima fore na trebušček in na dojenčka naenkrat se spomni in reče pssst moj dojenček v trebuščku ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa se vstane pa reče, da ne sme bi na trebuščku ker bo dojenčka zmečkaluser posted image user posted image user posted image user posted image .
pa ful je dober zjutraj, ko se pride k nama v posteljo pocartat in itak mi2 oba izkoristima priložnost in ga začnema stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image pa reče ne me tak stiskat me bosta čist zmučkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.2.2010 12:14:42   
Katjusa

kosilo

user posted image

če tole zeleno dol postrgaš pa pridem.... s čim so pa polnjeni?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.2.2010 12:16:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

MIHAILO.... Florjanove izjave joj jih je tok, da težko kako izpostavim in zadnje čase ga je treba videt, da je smešen ker se vedno izjava kombinira z mimikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se ravno za vikend, ko smo bli na obisku ful smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image Drgač pa Florjan pričakuje dojenčka, ga ima v trebuščku in bo punčka aja pa rodil ga bo ko bo šel takemu zdravniku, ko sem tud jst bla pri nejem (se spomni k je bil zraven na UZ).... že kak mesec ima fore na trebušček in na dojenčka naenkrat se spomni in reče pssst moj dojenček v trebuščku ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al pa se vstane pa reče, da ne sme bi na trebuščku ker bo dojenčka zmečkaluser posted image user posted image user posted image user posted image .
pa ful je dober zjutraj, ko se pride k nama v posteljo pocartat in itak mi2 oba izkoristima priložnost in ga začnema stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image pa reče ne me tak stiskat me bosta čist zmučkalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   florči, ti si car user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?