Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 11:41:31
|
|
|
|
mini86
|
ponavadi okoli pol enajstih spi, pa ne vem, kako naj zdej to izvedem. Vprašanje če bo tam hotla zaspat user posted image Ker mi zadnje čase malo sračka, jo komi spravim dvakrat spat, sj nš bi mogu jt pa ob 11h spat..mah pa kaj pol..bo šu pa mau kasnej..tko da men ustreza una ura ob 10h..jah pr ns še zmeri hodmo spat na 2h za 1h-se pravi 3x na dan..nč ne kaže da bo kej spustu men je ok ura..k mi spimo do 9h, tm nekje tud do 15 čez če je dobr dan.. mony ti bi tud loh pršla ane.. sm že vidla da si se sama povabila ne hecam se da nauš zamerla samo sprot berem pa sprot pol odgovarjam pa vidm da pol včasih kej napišm k ste e predebatirale ja nš tud u parih minutah zaspi..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 12:11:49
|
|
|
|
MONY25
|
hehe...ja, sm se kr sama povabla a za četrtek je pa zihr? k js v petek zihr nam pršla...k gremo v soboto v TOPLICE in so na vrsti priprave in pakiranje za TOPLICE...aja, a sm povedala, da gremo v soboto v TOPLICE? a ve, k mate k morjo glih takrat spat, pa neb naredle kkšne izjeme, da bi šli malčki pa mal kasnej v deželo Pančulo? da bi se raj ob 10ih zmenle? bojo vsaj utrujeni in bodo prec zaspal, k pridejo domov a med vožnjo pa nč ne zaspijo? no ja, sj sploh ne vem iz kje prhajate... aja, pa še to sm pozabla povedat, če slučajn še nism- v soboto gremo pa v TOPLICE!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 12:13:55
|
|
|
|
mini86
|
ej mony gdaj bote pa vi kej šli v toplice..a nisi neki omenjala da bote šli.. js sm za koloseja v četrtek ob 10h mi ni panike zarad spanja
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 12:49:16
|
|
|
|
Tira
|
Spanje... pri nas hodimo že nekaj časa spat 1x na dan in spimo od 2-3 ure. Posebej kadar se potepava ima "takratke" spance (10-15 min) v avtu ali vozku in potem gre svojo rundo ob 12-13h v posteljo odspat. Popoldne ga pa kdaj zmanjka za 15 min ali pa tudi ne. Drugače mi pa čist ustreza, da ima en res dolg spanec.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 13:03:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Evo, pa jo imam......teto s Krvavca prvič po porodu ma je že kar čudno, ko me že skor 2 leti ni tkole šraufalo, tko da noseči nismo , je pa dolg zdržala.......skor 8 mesecev po porodu, najbrž je razlog v tem, da Manca dobi več ali manj 2 - 3 obroke gh na dan. Mi je kar čudno nekaj med nogam tiščat
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 13:44:52
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej mony gdaj bote pa vi kej šli v toplice..a nisi neki omenjala da bote šli.. js sm za koloseja v četrtek ob 10h mi ni panike zarad spanja v SOBOTOOOOOOOO!!! a ti še nism povedala? hehe...joj, sm k en k grem: a veste kam? v TOPLICE!!! js sm tud za četrtek ob 10ih v koloseju...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 13:58:20
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Evo, pa jo imam......teto s Krvavca prvič po porodu ma je že kar čudno, ko me že skor 2 leti ni tkole šraufalo, tko da noseči nismo , je pa dolg zdržala.......skor 8 mesecev po porodu, najbrž je razlog v tem, da Manca dobi več ali manj 2 - 3 obroke gh na dan. Mi je kar čudno nekaj med nogam tiščat Jaz je pa še nimam, pa dojim samo še 1x ponoči in zjutraj.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 13:59:13
|
|
|
|
lenika
|
Mony lepo se imejte, mi gremo pa konec marca.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 14:03:27
|
|
|
|
mini86
|
js tud še ne..aja js je vrjetn sploh nam mela zarad kontracepcijskih.. midva sva pa še ful počasna glede GH..sj uvedla sva mislm da use...sam ga še vedno dojim zjutri, oz za dop.malico pa zadne čase tud za večerjo pa 1x še ponoč.. jeva samo kosilo pa pop.malico..do kerga mesca naj bi pa zamenu vse obroke..sj ni nobene panike-če bi hotla bi dons vse zamenjala sam sm rekla da bom kr počas-itak mu nč ne manjka..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 14:05:23
|
|
|
|
mini86
|
midva sva pa učeri rezervirala še 14 dni paga v avgustu-čakam sam da potrdi če ma frej..sva hotla jt prve 14 dni v septembru sam sm se spomnla da ČE SLUČAJNO DOBIMO vrtec da pa ne sme zamudit uvajanja tko da letos 4 tedne paga....komi čakam
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 14:39:44
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 midva sva pa učeri rezervirala še 14 dni paga v avgustu-čakam sam da potrdi če ma frej..sva hotla jt prve 14 dni v septembru sam sm se spomnla da ČE SLUČAJNO DOBIMO vrtec da pa ne sme zamudit uvajanja tko da letos 4 tedne paga....komi čakam kdaj me pobereš? js grem kr z vami
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 14:50:34
|
|
|
|
mini86
|
loh greš z nami če grem loh js z vami v toplice
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 17:32:06
|
|
|
|
MONY25
|
ej, komot-boš spala med mano pa med mojim tooooo bo vesel:))
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 18:04:52
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 ej, komot-boš spala med mano pa med mojim tooooo bo vesel:)) to sm si vedno želela-zmenen
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 18:40:25
|
|
|
|
MONY25
|
evo, še mal slikc za pusta:
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 20:24:59
|
|
|
|
mk8
|
Mini, vi ste bili v apartmajih v čatežu - predvidevam, da ste vzeli tistegas za tri osebe al kako? Zanima me, kakšni so ti apartmaji oz. kakšna je razporeditev prostorov? A je spalnica ločena od dnevnega prostora in kuhinje al je to vse skupi v enem prostoru?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 20:31:29
|
|
|
|
mini86
|
šli smo preko firme od mami..je pa apartma za 5 oseb..je pa posebi kopalnica-logično ane , pa predsoba pa nekak v L kuhinja+ kavč pa jedilnica pol pa še spalnica z zakonsko pa enojno pojstlo...nism kej dost pomagala ane
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 20:44:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Mony lepo se imejte, mi gremo pa konec marca. Lenika kam pa šibate? Mony v katere toplice se greste namakat? Jaz mislim, da bomo mi šli konec aprila v Koper v Žusterno pa si bomo kar polpenzion privoščli.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 20:54:03
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 šli smo preko firme od mami..je pa apartma za 5 oseb..je pa posebi kopalnica-logično ane , pa predsoba pa nekak v L kuhinja+ kavč pa jedilnica pol pa še spalnica z zakonsko pa enojno pojstlo...nism kej dost pomagala ane Ne, sej je kul, si približno predstavljam. Hvala! Kaj bomo zdej s četrtkom? Sej sem jaz največji problem ane (kompliciram, sej vem)? Vsem ostalim verjetno ustreza ob 10.00?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 21:14:38
|
|
|
|
manna
|
Dobr večer Kako smo kaj klepetulje? Vidim da se menite za druženje. Mi je smešno, ko imate tako "striktne" urnike - pri nas sploh ni tako. Včasih gre spat že okrog 9h, drugič šele ob 10h, včasih šele ob 11h. Včasih gre spat 2x na dan, včasih 3x ali celo 4x, lohk pa tud sam 1x. Posledično včasih prespi svojo dopoldansko malico, ampak se nič ne pritožuje. Toliko o redu in rutini Jah, pri nas je pač tako. Tud če se nevemkako trudim, jo ne morem navaditi na nek strogi red, ker ona pač ni takrat zmatrana ko jaz hočem. Mony25, a greste vi tud kaj v toplice? Mi tuuuuudiii! Pa ful lepe slikice malega žabca! fragola, čestitke tvoji Lančiki za 8 mesecev! Mala princeska, dobrodošla nazaj v klubu always uporabnic
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 21:29:01
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna fragola, čestitke tvoji Lančiki za 8 mesecev! Čestitke Lani za osemko!! Mala princeska, dobrodošla nazaj v klubu always uporabnic
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 21:29:44
|
|
|
|
mk8
|
Manna, kako gre kaj spanje in hranjenje?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 21:33:27
|
|
|
|
mini86
|
gdaj se pol dobimo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 21:42:32
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Manna, kako gre kaj spanje in hranjenje? Spanje - kot pravim, podnevi je čist različno. V vozičku in avtu seveda spi kot ubita. Doma pa malo manj. Ponoči se pa zbuja ponavadi na cca tri ure (torej okrog 23h, 2h, 5h, 7h). Ob 2h popije 120ml AM, ob 5h jo dam k sebi, da potegneva do 7h. Hranjenje pa - poje max. 60-70g kašice. Mlečne ima najrajši, pri zelenjavi pa se kremži in ponavadi obupam hitro, ker noče, pa ji dam potem še AM. Dojim jo popoldne okrog 15h in zvečer pred spanjem. Kaj pa pri vas? A ti še dojiš?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 16.2.2010 21:45:06
|
|
|
|
mini86
|
Mi je smešno, ko imate tako "striktne" urnike - pri nas sploh ni tako pr ns si je sam postavil neko rutino..se je pa ne držim kot pijanec plota..če greva km pač greva..ponavad gre spat ob 11h, 14h, 17h, 21h..ampak kot pravim-ponavadi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
žandežaleimeli bomo dvojčka par. Fantek bo žan ka pa punčka?sara (
19%)
lea (
20%)
lana (
25%)
eva (
36%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!