|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
16.2.2010 11:41:31   
mini86
ponavadi okoli pol enajstih spi, pa ne vem, kako naj zdej to izvedem. Vprašanje če bo tam hotla zaspat user posted image Ker mi zadnje čase malo sračka, jo komi spravim dvakrat spat,

sj nš bi mogu jt pa ob 11h spat..mah pa kaj pol..bo šu pa mau kasnej..tko da men ustreza una ura ob 10h..jah pr ns še zmeri hodmo spat na 2h za 1h-se pravi 3x na dan..nč ne kaže da bo kej spustuuser posted image men je ok ura..k mi spimo do 9h, tm nekje tud do 15 čez če je dobr dan..
mony ti bi tud loh pršla ane..
sm že vidla da si se sama povabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne hecam se da nauš zamerla samo sprot berem pa sprot pol odgovarjam pa vidm da pol včasih kej napišm k ste e predebatiraleuser posted image

ja nš tud u parih minutah zaspi..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.2.2010 12:11:49   
MONY25
hehe...ja, sm se kr sama povablauser posted image
a za četrtek je pa zihr? k js v petek zihr nam pršla...k gremo v soboto v TOPLICEuser posted image in so na vrsti priprave in pakiranje za TOPLICE...aja, a sm povedala, da gremo v soboto v TOPLICE?user posted image user posted image user posted image

a ve, k mate user posted image k morjo glih takrat spat, pa neb naredle kkšne izjeme, da bi šli malčki pa mal kasnej v deželo Pančulo? da bi se raj ob 10ih zmenle? bojo vsaj utrujeni in bodo prec zaspal, k pridejo domovuser posted image a med vožnjo pa nč ne zaspijo? no ja, sj sploh ne vem iz kje prhajate...

aja, pa še to sm pozabla povedat, če slučajn še nism- v soboto gremo pa v TOPLICE!!!user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.2.2010 12:13:55   
mini86
ej mony gdaj bote pa vi kej šli v toplice..a nisi neki omenjala da bote šli..user posted image

js sm za koloseja v četrtek ob 10h mi ni panike zarad spanjauser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.2.2010 12:49:16   
Tira
Spanje... pri nas hodimo že nekaj časa spat 1x na dan in spimo od 2-3 ure. Posebej kadar se potepava ima "takratke" spance (10-15 min) v avtu ali vozku in potem gre svojo rundo ob 12-13h v posteljo odspat. Popoldne ga pa kdaj zmanjka za 15 min ali pa tudi ne. Drugače mi pa čist ustreza, da ima en res dolg spanec.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.2.2010 13:03:50   
Mala_princeska
Evo, pa jo imam......teto s Krvavca prvič po porodu ma je že kar čudno, ko me že skor 2 leti ni tkole šraufalo, tko da noseči nismo , je pa dolg zdržala.......skor 8 mesecev po porodu, najbrž je razlog v tem, da Manca dobi več ali manj 2 - 3 obroke gh na dan. Mi je kar čudno nekaj med nogam tiščat

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.2.2010 13:44:52   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej mony gdaj bote pa vi kej šli v toplice..a nisi neki omenjala da bote šli..user posted image

js sm za koloseja v četrtek ob 10h mi ni panike zarad spanjauser posted image user posted image

v SOBOTOOOOOOOO!!!user posted image a ti še nism povedala? hehe...joj, sm k en user posted image k grem: a veste kam? v TOPLICE!!!

js sm tud za četrtek ob 10ih v koloseju...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.2.2010 13:58:20   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Evo, pa jo imam......teto s Krvavca prvič po porodu ma je že kar čudno, ko me že skor 2 leti ni tkole šraufalo, tko da noseči nismo , je pa dolg zdržala.......skor 8 mesecev po porodu, najbrž je razlog v tem, da Manca dobi več ali manj 2 - 3 obroke gh na dan. Mi je kar čudno nekaj med nogam tiščat

Jaz je pa še nimam, pa dojim samo še 1x ponoči in zjutraj.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.2.2010 13:59:13   
lenika
Mony lepo se imejte, mi gremo pa konec marca.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.2.2010 14:03:27   
mini86
js tud še ne..aja js je vrjetn sploh nam mela zarad kontracepcijskih..user posted image user posted image
midva sva pa še ful počasna glede GH..sj uvedla sva mislm da use...sam ga še vedno dojim zjutri, oz za dop.malico pa zadne čase tud za večerjo pa 1x še ponoč..user posted image
jeva samo kosilo pa pop.malico..do kerga mesca naj bi pa zamenu vse obroke..sj ni nobene panike-če bi hotla bi dons vse zamenjala sam sm rekla da bom kr počas-itak mu nč ne manjka..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.2.2010 14:05:23   
mini86
midva sva pa učeri rezervirala še 14 dni paga v avgustu-čakam sam da potrdi če ma frej..sva hotla jt prve 14 dni v septembru sam sm se spomnla da ČE SLUČAJNO DOBIMO vrtec da pa ne sme zamudit uvajanjauser posted image
tko da letos 4 tedne paga....komi čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.2.2010 14:39:44   
MONY25

midva sva pa učeri rezervirala še 14 dni paga v avgustu-čakam sam da potrdi če ma frej..sva hotla jt prve 14 dni v septembru sam sm se spomnla da ČE SLUČAJNO DOBIMO vrtec da pa ne sme zamudit uvajanjauser posted image
tko da letos 4 tedne paga....komi čakamuser posted image user posted image

kdaj me pobereš?user posted image js grem kr z vami user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.2.2010 14:50:34   
mini86
loh greš z nami če grem loh js z vami v topliceuser posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
16.2.2010 17:32:06   
MONY25
ej, komot-boš spala med mano pa med mojim user posted image user posted image user posted image tooooo bo vesel:))

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
16.2.2010 18:04:52   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

ej, komot-boš spala med mano pa med mojim user posted image user posted image user posted image tooooo bo vesel:))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sm si vedno želela-zmenen

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.2.2010 18:40:25   
MONY25
evo, še mal slikc za pusta:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
16.2.2010 20:24:59   
mk8
Mini, vi ste bili v apartmajih v čatežu - predvidevam, da ste vzeli tistegas za tri osebe al kako? Zanima me, kakšni so ti apartmaji oz. kakšna je razporeditev prostorov? A je spalnica ločena od dnevnega prostora in kuhinje al je to vse skupi v enem prostoru?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
16.2.2010 20:31:29   
mini86
šli smo preko firme od mami..je pa apartma za 5 oseb..je pa posebi kopalnica-logično aneuser posted image , pa predsoba pa nekak v L kuhinja+ kavč pa jedilnica pol pa še spalnica z zakonsko pa enojno pojstlo...nism kej dost pomagala aneuser posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
16.2.2010 20:44:20   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mony lepo se imejte, mi gremo pa konec marca.user posted image

Lenika kam pa šibate?

Mony v katere toplice se greste namakat?

Jaz mislim, da bomo mi šli konec aprila v Koper v Žusterno user posted image pa si bomo kar polpenzion privoščli.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
16.2.2010 20:54:03   
mk8

šli smo preko firme od mami..je pa apartma za 5 oseb..je pa posebi kopalnica-logično aneuser posted image , pa predsoba pa nekak v L kuhinja+ kavč pa jedilnica pol pa še spalnica z zakonsko pa enojno pojstlo...nism kej dost pomagala aneuser posted image

Ne, sej je kul, si približno predstavljam. Hvala!

Kaj bomo zdej s četrtkom? Sej sem jaz največji problem aneuser posted image user posted image (kompliciram, sej vem)? Vsem ostalim verjetno ustreza ob 10.00?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
16.2.2010 21:14:38   
manna
Dobr večer
Kako smo kaj klepetulje?
Vidim da se menite za druženje. Mi je smešno, ko imate tako "striktne" urnike - pri nas sploh ni tako. Včasih gre spat že okrog 9h, drugič šele ob 10h, včasih šele ob 11h. Včasih gre spat 2x na dan, včasih 3x ali celo 4x, lohk pa tud sam 1x. Posledično včasih prespi svojo dopoldansko malico, ampak se nič ne pritožuje. Toliko o redu in rutini user posted image Jah, pri nas je pač tako. Tud če se nevemkako trudim, jo ne morem navaditi na nek strogi red, ker ona pač ni takrat zmatrana ko jaz hočem.
Mony25,  a greste vi tud kaj v toplice? user posted image user posted image Mi tuuuuudiii! Pa ful lepe slikice malega žabca!user posted image
fragola, čestitke tvoji Lančiki za 8 mesecev!
Mala princeska, dobrodošla nazaj v klubu always uporabnicuser posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
16.2.2010 21:29:01   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: manna

fragola, čestitke tvoji Lančiki za 8 mesecev!

Čestitke Lani za osemko!!
Mala princeska, dobrodošla nazaj v klubu always uporabnicuser posted image

user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
16.2.2010 21:29:44   
mk8
Manna, kako gre kaj spanje in hranjenje?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
16.2.2010 21:33:27   
mini86
gdaj se pol dobimo 

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
16.2.2010 21:42:32   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Manna, kako gre kaj spanje in hranjenje?

Spanje  - kot pravim, podnevi je čist različno. V vozičku in avtu seveda spi kot ubita. Doma pa malo manj. Ponoči se pa zbuja ponavadi na cca tri ure (torej okrog 23h, 2h, 5h, 7h). Ob 2h popije 120ml AM, ob 5h jo dam k sebi, da potegneva do 7h.
Hranjenje pa - poje max. 60-70g kašice. Mlečne ima najrajši, pri zelenjavi pa se kremži in ponavadi obupam hitro, ker noče, pa ji dam potem še AM. Dojim jo popoldne okrog 15h in zvečer pred spanjem.

Kaj pa pri vas? A ti še dojiš?

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
16.2.2010 21:45:06   
mini86
Mi je smešno, ko imate tako "striktne" urnike - pri nas sploh ni tako

pr ns si je sam postavil neko rutino..se je pa ne držim kot pijanec plota..če greva km pač greva..ponavad gre spat ob 11h, 14h, 17h, 21h..ampak kot pravim-ponavadiuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!