|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 22:51:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
16.2.2010 8:22:21   
Majuska
'jutro,

evo drage moje, ene pol leta se bom malo kasneje javljala, ker sem prevzela delo od ene sodelavke, ki je šla na operacijo ... ma zmeri mene najdejo, no user posted image

Imeli smo kar mirno noč, sem pa prvič slišala Aleksandra, da je nekaj žlobudral v spanju ... očitno ima to po očiju.

Uživajte!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
16.2.2010 8:39:54   
metuljcek321
Morning, ladies!

Dobr ste čvekale včeraj zvečer - odličen tempo, skoraj za kakšno medaljouser posted image

nanka, odlično, da ni blo vročineuser posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa v tem stilu naprej.

neboglasnica, dobr oprav today, upam, da ti vse znese. Pa s populis se dobr načvekajta.

posnetek sankača z OI - user posted image  user posted image  user posted image

kis za čiščenje - jaz mal razredčim, dam na vodni kamen, nekaj časa pustim, nato izperem/obrišem. Grelnik za vodo čistim kot Majuška.

populis, vau, vidim, da je Lara resnično nr. 1 fenica Nodija. Pri nas ga je pa zadnjič prvič gledala celega, tko da bomo videli, kako se bo razvijalo. Mal je problem, ker včasih risanke zamudimo, k madam glih takrat jejo. Pa v soboto in nedeljo mi še ni prešlo v navado, da bi zjutraj prižgala TV ... joj, si moram dat opominek ... EMŠO, EMŠO.

sivi lasje - ah, ja ... takle je ... ampak je pa res, da je miljavžnt barv na tržišču ... kaj pa ve uporabljate? Je enkrat že tekla debata o tem, a sem vse pozabila, kaj ste napisale.
rebeca, sem te pogrešala včeraj. user posted image  za malo miss. In iiii, metuljček bi bila. Mogoče pa si toliko opomore, da ji boš lahko nadela kostum. To bi blo krasno. Tigrčka se pa tud veselim videt.

3jemi, have fun in the sun na slo obaliuser posted image

nanka, dobr smučajte!

user posted image , nya, zdaj pa odloča komisija, a ne? Good luck. Tud moja frendica je tekmovala, a se ni ji uspelo prebit med top 30. Škoda.

Majuška, očitno tko dobr delaš, da ti dajo še zadolžitve drugih, da jih popedenaš. Ej, naša je tud danes imela neke prebliske, revčka mala. Ob 3.30 se je prebudila in govorila, prosila za pit, metala in lovila dudiko naokoli ... ne vem, ne vem, mogoče bo pa kakšen zob ... sem ji kar mal namazala dlesni & je mrknila (zjutraj je pa ni blo za zbudituser posted image ). Že v vrtcu je včeraj baje pojokavala skoraj cel dan (kar se je zgodilo prvičuser posted image ) - zdaj pa ne vem, a je bla tolk jezna, k sem jo zjutraj jaz oddala al se ji kaj pripravlja. Vročine ni imela, upam, da bo vse OK.

Naša je pa za pusta-hrusta klovnesauser posted image  jo potem kaj foktnem in dam gor kakšen utrinek ...

-----------------------------------------------------------------------------
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Grrr, pa še podkožni mozolj se mi hoče okoli nosa delat. Ni čudno, saj ves čas z robcem strašim tam okoli.

čistilo za stekla Windex, tko kot v Grški porokiuser posted image  poskusi, mogoče se ga znebiš

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
h ZAGLEDALAAAAA - tri NE sive, ampak čist bele (!) lase tam na vrhu glaveuser posted image  user posted image  user posted image  Oh, dear Lord ... a zdaj bo pa tkole, al kaj? Sem jih odstrigla po hitrem postopku, sam kaj, k mam feeling, da se bodo kmalu vrnili, pa še razmnožiliuser posted image

Welcome! user posted image To pa delajo lastni otroci. user posted image Počakaj na puberteto. user posted image user posted image

Ajks

nadela sem si grenko-sladek nasmešek, hi, hi

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nanka - jaz sem v Kitzbuhlu po smukaši smučala - a joj, je bilo strmo, ker tam kjer oni lepo čez letijo, se moraš ti smučat dol. Smučam že od malega, pa sem tam kar ene parkrat globoko pogoltnila

user posted image  user posted image

to pa res ni hec, res si odlična smučarkauser posted image

meni je to misija nemogoče, zame je namreč še Kekec strm kot Planiška skakalnica

ej, kolk hitr si pa šla?

-------------------------------------------------------------------------

Šibam mal v lajf - k frendici na čvekec ... pa, pa ... lep dan ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 8:51:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2204
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 8:51:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2205
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 8:57:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2206
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 8:59:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:03:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:05:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:08:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2210
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:09:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2211
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:11:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2212
16.2.2010 9:12:46   
netki

posnetek sankača z OI - user posted image  user posted image  user posted image

kje si ga pa vidla?

Neposredna povezava do sporočila: 2213
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:16:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:17:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2215
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:19:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2216
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:25:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2217
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:30:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2218
16.2.2010 9:30:43   
Majuska

sivi lasje - ah, ja ... takle je ... ampak je pa res, da je miljavžnt barv na tržišču ... kaj pa ve uporabljate? Je enkrat že tekla debata o tem, a sem vse pozabila, kaj ste napisale.

Trenutno uporabljam Garnier Nutrisse, sicer sem ga dolga leta vztrajal na Colore Di Erbe, mi je všeč, ker nič ne smrdi in je brez resorcina.

Majuška, očitno tko dobr delaš, da ti dajo še zadolžitve drugih, da jih popedenaš.

Pajade ... sem samo tista koka, ki je lahko deklica za vse. Enostavno se ne znam narediti francoza, tako kot nekateri drugi, zato pa vse sorte pade k meni user posted image   da bi se pa plača kaj spremenila, pa bognedaj user posted image

No, sem pa po ovinkih izvedela za pohvalo na moj račun ... je bila ena sodelavka dolgo na bolniški in sem namesto nje pripravljala ene tabele za računovodstvo. Sem kasneje izvedela, da je dotična računovodkinja komentirala, zakaj lahko jaz to naredim v dveh dneh, medtem ko je pri sodelavki trajalo ves mesec, preden je številke skupaj spravila ... take stvari pobožajo ego user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2219
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:31:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2220
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:49:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2221
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:50:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 9:51:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.2.2010 9:54:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis
Jupi jupi GR in metuljčica prideta na kavicouser posted image user posted image user posted image , škoda da je almera proti Prekmurju šibnila

škoda da sem jaz v službi ... jest bi tut   user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2224
16.2.2010 9:54:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Trenutno uporabljam Garnier Nutrisse, sicer sem ga dolga leta vztrajal na Colore Di Erbe, mi je všeč, ker nič ne smrdi in je brez resorcina.

Majuška, očitno tko dobr delaš, da ti dajo še zadolžitve drugih, da jih popedenaš.

Pajade ... sem samo tista koka, ki je lahko deklica za vse. Enostavno se ne znam narediti francoza, tako kot nekateri drugi, zato pa vse sorte pade k meni user posted image   da bi se pa plača kaj spremenila, pa bognedaj user posted image

No, sem pa po ovinkih izvedela za pohvalo na moj račun ... je bila ena sodelavka dolgo na bolniški in sem namesto nje pripravljala ene tabele za računovodstvo. Sem kasneje izvedela, da je dotična računovodkinja komentirala, zakaj lahko jaz to naredim v dveh dneh, medtem ko je pri sodelavki trajalo ves mesec, preden je številke skupaj spravila ... take stvari pobožajo ego user posted image user posted image

Lepo lepo, paše takšna pohvala a ne ? user posted image

aha user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.