metuljcek321
|
Morning, ladies! Dobr ste čvekale včeraj zvečer - odličen tempo, skoraj za kakšno medaljo nanka, odlično, da ni blo vročine Zdaj pa v tem stilu naprej. neboglasnica, dobr oprav today, upam, da ti vse znese. Pa s populis se dobr načvekajta. posnetek sankača z OI - kis za čiščenje - jaz mal razredčim, dam na vodni kamen, nekaj časa pustim, nato izperem/obrišem. Grelnik za vodo čistim kot Majuška. populis, vau, vidim, da je Lara resnično nr. 1 fenica Nodija. Pri nas ga je pa zadnjič prvič gledala celega, tko da bomo videli, kako se bo razvijalo. Mal je problem, ker včasih risanke zamudimo, k madam glih takrat jejo. Pa v soboto in nedeljo mi še ni prešlo v navado, da bi zjutraj prižgala TV ... joj, si moram dat opominek ... EMŠO, EMŠO. sivi lasje - ah, ja ... takle je ... ampak je pa res, da je miljavžnt barv na tržišču ... kaj pa ve uporabljate? Je enkrat že tekla debata o tem, a sem vse pozabila, kaj ste napisale. rebeca, sem te pogrešala včeraj. za malo miss. In iiii, metuljček bi bila. Mogoče pa si toliko opomore, da ji boš lahko nadela kostum. To bi blo krasno. Tigrčka se pa tud veselim videt. 3jemi, have fun in the sun na slo obali nanka, dobr smučajte! , nya, zdaj pa odloča komisija, a ne? Good luck. Tud moja frendica je tekmovala, a se ni ji uspelo prebit med top 30. Škoda. Majuška, očitno tko dobr delaš, da ti dajo še zadolžitve drugih, da jih popedenaš. Ej, naša je tud danes imela neke prebliske, revčka mala. Ob 3.30 se je prebudila in govorila, prosila za pit, metala in lovila dudiko naokoli ... ne vem, ne vem, mogoče bo pa kakšen zob ... sem ji kar mal namazala dlesni & je mrknila (zjutraj je pa ni blo za zbudit ). Že v vrtcu je včeraj baje pojokavala skoraj cel dan (kar se je zgodilo prvič ) - zdaj pa ne vem, a je bla tolk jezna, k sem jo zjutraj jaz oddala al se ji kaj pripravlja. Vročine ni imela, upam, da bo vse OK. Naša je pa za pusta-hrusta klovnesa jo potem kaj foktnem in dam gor kakšen utrinek ... ----------------------------------------------------------------------------- IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Grrr, pa še podkožni mozolj se mi hoče okoli nosa delat. Ni čudno, saj ves čas z robcem strašim tam okoli. čistilo za stekla Windex, tko kot v Grški poroki poskusi, mogoče se ga znebiš IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 h ZAGLEDALAAAAA - tri NE sive, ampak čist bele (!) lase tam na vrhu glave Oh, dear Lord ... a zdaj bo pa tkole, al kaj? Sem jih odstrigla po hitrem postopku, sam kaj, k mam feeling, da se bodo kmalu vrnili, pa še razmnožili Welcome! To pa delajo lastni otroci. Počakaj na puberteto. Ajks nadela sem si grenko-sladek nasmešek, hi, hi IZVIRNO SPOROČILO: Almera Nanka - jaz sem v Kitzbuhlu po smukaši smučala - a joj, je bilo strmo, ker tam kjer oni lepo čez letijo, se moraš ti smučat dol. Smučam že od malega, pa sem tam kar ene parkrat globoko pogoltnila to pa res ni hec, res si odlična smučarka meni je to misija nemogoče, zame je namreč še Kekec strm kot Planiška skakalnica ej, kolk hitr si pa šla? ------------------------------------------------------------------------- Šibam mal v lajf - k frendici na čvekec ... pa, pa ... lep dan ...