|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
15.2.2010 14:28:11   
Tanja_
Helou punce!

Sem vas komaj našla-že 10. deluser posted image user posted image user posted image

Je kaj novega?Samo zadnjo stran sem preletela- spet neki o hujšanju....tubby kam že ti hujšaš?Sam prašam....

Drugače pa-jaz sem super!Naredila prvi izpit, čakam rezultate drugega...Od petka smo bili v Bohinju in se imeli noro lepo. Enkraten hotel, ful dobra hrana(zato se bomo zdaj kak teden postili), noro dobra valentinova večerja. Skratka- vse je bilo ful dobro!Se bomo definitivno še vrnili tja....

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 601
15.2.2010 14:31:36   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

grem stavit da jaz zmagam v nepospravljenem user posted image

Ajde...za flašo teranovga likerja. Danes ne odpiram vrat nobenmu. Pa niti jutri in v sredo ne. Sta napovedana še 2 sončna dneva in ne bom niti minute po nepotrebnem noter. Kamoli pucala. Ni šans. Itak bom pol spet 10 dni noter s temi noricami. So ble maškare v soboto in je vse blatno. Zarje sploh na tla ne dam, ker je grozno.
Sva zdej 3 ure vozičkale, pa na kavi sva ble...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 602
15.2.2010 14:32:17   
maja1488
aja jst spet hujšam. Čez vikend nisem user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 603
15.2.2010 14:55:54   
FLASK_A
Vse se neki izogibamo temi VEČERJE ta petek. Mislim da je razlog čisto upravičen- veliko nas mora biti doma ker nismo zdravi.

Tiste ki ste OK se kar zmenite in pejte ven. Jaz vam res ne bi šla rada bacilov trosit... Tako da- ena mora prevzeti pobudo in organizirati, če ne- ne bo nič!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 604
15.2.2010 15:01:55   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Vse se neki izogibamo temi VEČERJE ta petek. Mislim da je razlog čisto upravičen- veliko nas mora biti doma ker nismo zdravi.

glede na veliko število bolanih predlagam, da prestavimo na naslednji teden user posted image

midva sva končno nazaj od P, sva čakala... Mjevo uho je boljše, ampak ni še ok user posted image pa mal se je tadrugo tud vnelo. do konca tedna nič ven... dobr, da pride jutri varuška ,drugače bi se mi zmešalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 605
15.2.2010 15:02:28   
maja1488
Mene v petek zihr ne bo. Sem pa to itak že ničkolikokrat povedala ane user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 606
15.2.2010 15:08:17   
Leela
Tanja čestitke za izpit user posted image . kateri hotel to? V tistem kjer ste že bili enkrat pred kratkim?

tubby enkrat že dolgo nazaj sem knjigo brala. Imaš na forumu Hujšanje: ti bom link najdla.

maja še malo ja pa živalce dobite.

Zdaj grem pa tudi jaz higienski minimum vzdrževat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 607
15.2.2010 15:11:44   
Leela
http://www.ringaraja.net/forum/m_4730138/mpage_64/key_/tm.htm

tubby tukaj je nekaj receptov, . druagče pa razočarano vpraši user posted image

< Sporočilo je popravil Leela -- 15.2.2010 15:12:26 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 608
15.2.2010 15:14:40   
maja1488
Ja tanja kongrđlejšn!
user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 609
15.2.2010 15:21:06   
FLASK_A
Tanja, BRAVO za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si ti pridnauser posted image

Ledenka, joj kako super. Jaz ne morem varuške poklicat ko smo tko kužniuser posted image Se mi je pa že zmešalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam boš pa kaj šla? Na tržnico?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 610
15.2.2010 15:32:07   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kam boš pa kaj šla? Na tržnico?

k laverju user posted image user posted image user posted image hec! ne, upam na uro pilatesa...

tanja user posted image user posted image user posted image za izpit!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.2.2010 15:34:41   
Anonimen
evo mene rz trgovine, sem bila že zunaj trgovine k sem se spolnila da sem pozabla taglavno stvar kavouser posted image user posted image user posted image

zdej je pa ubajti šunder, bom živčenga fasalauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
15.2.2010 15:41:08   
HM84
Flaska,  majana, eelyy-user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image

razočarana -user posted image

Dudi, vidim, da sem čist pozabila na sezname...koboš naslednjič urejala: 7mesec, teža 9400g, 8 mesec 10000g. Prosim dodaj še baby a za gosto hrano, za sedenje, plazenje (čeprav bolj malo) in stanje ob opori. Hvalauser posted image

Kaj sem pa verjetno pozabila povedat...z Alexom se že 14 dni ne dojiva več user posted image Kar nekako mi je zmanjkalo, čeprav pravijo, da se to ne zgodi kar čez noč....iz dneva v dan je bilo manjuser posted image

Večerja - za mene odpade, ker se tisti vikend selimo.

Aja, eno user posted image - ste svojim otročkom že dale ješprenj? Meni ga je včeraj dala mama, pa mu ga nisem upala dat, ker se je pač kuhala krača notri... Kompliciram samo jaz?

Bravo Tanja za izpituser posted image user posted image kar tako naprej!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 613
15.2.2010 15:43:20   
Dudica1
tanja user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit

Jaz se pripravljam delat flancate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.2.2010 15:50:05   
majana79
Tanja, čestitke! user posted image dej, povej v kerem hotelu ste bili, mene tut zanima

maja, si zmagala, J. je bil na tleh user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
15.2.2010 15:51:12   
HM84
Naj ti dobro ratajo!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
15.2.2010 15:52:21   
Anonimen
tubby: za večerjo se je beljakovine, ker razkrajajo maščobo ampak to brez kruha

napr: solata s tuno, hrenovke + kumarice,  hrenovke+ gorčica, salama+sir+ kumarice, naravno pečen zrezek+ solata, pečene paprike+ zrezek naravno pečen + solata......

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
15.2.2010 15:53:52   
Anonimen
jz pa letos ne bom nič pekla ker tistih pet krofov k pojemo sem pa tud kupila, tak da letos ni nič user posted image

sem pa včeraj naredila tole: http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Biskvit_s_skuto_in_kislo_smetano-299.html

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
15.2.2010 15:57:58   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Helou punce!

Sem vas komaj našla-že 10. deluser posted image user posted image user posted image

Je kaj novega?Samo zadnjo stran sem preletela- spet neki o hujšanju....tubby kam že ti hujšaš?Sam prašam....

Drugače pa-jaz sem super!Naredila prvi izpit, čakam rezultate drugega...Od petka smo bili v Bohinju in se imeli noro lepo. Enkraten hotel, ful dobra hrana(zato se bomo zdaj kak teden postili), noro dobra valentinova večerja. Skratka- vse je bilo ful dobro!Se bomo definitivno še vrnili tja....

čestitke Tanja user posted image user posted image user posted image

hujšam u svaljk okrog trebuha in boke, da bom lahko kako staro cunjo oblekla ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 619
15.2.2010 15:58:31   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

napr: solata s tuno, hrenovke + kumarice,  hrenovke+ gorčica, salama+sir+ kumarice, naravno pečen zrezek+ solata, pečene paprike+ zrezek naravno pečen + solata......

o hvala ti, še kak predlog takole za zajtrk in kosilo bo dobrodošel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
15.2.2010 15:58:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

sem prepričana da bojo...hvala.
to delam še za maškare ker denarja mi ne dajemouser posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.2.2010 16:00:03   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

http://www.ringaraja.net/forum/m_4730138/mpage_64/key_/tm.htm

tubby tukaj je nekaj receptov, . druagče pa razočarano vpraši user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.2.2010 16:05:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

o hvala ti, še kak predlog takole za zajtrk in kosilo bo dobrodošel.user posted image

zajterk:
polnozrnat kruh+ lahek namaz, jogurt 1,5%+ PZ kruh, jajca umešana ali na oko ali trdo kuhana, hrenovka pečena ali umešana z jajci,

za kosilo:

pa ne vem kakšne zrezke z solato
testenine z zelenjavo, riž z zel. ....
mam prazno glavo user posted image user posted image user posted image

pejt pogledat na hujšanje k ti je dala Leela tam imamo povno receptov user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil razočarana 123 -- 15.2.2010 16:10:12 >

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
15.2.2010 16:07:20   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Lepo! Jaz sem pa prištimala celo posodo sladkarij, pa tud ene ni blo... Mogoče jutri kaj oddamuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 624
15.2.2010 16:10:17   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Lepo! Jaz sem pa prištimala celo posodo sladkarij, pa tud ene ni blo... Mogoče jutri kaj oddamuser posted image

ja sej dons ne hodijo jutri sigurno

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?