Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:28:34
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... bučka, morš bi ponosna nanj Žal, ne gre!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:28:40
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 jaz bi tudi jamrala.... MEN SE NE DA VEČ ČAKAT.... včeraj sem se po doooooooolgem času videla v izložbi... jojojojojojooooooooooooooj! zadnji čas, da grem rodit! Jaz sem si pa včeraj slikala trebušček in mi je bilo ob pogledu na slike skoraj slabo. Jaz bi tudi šla rodit!!! Pa si pršla cela v objektiv al maš kakšnega exstra (oprosti če sm nesramna ispadla, ampak ko skos govoriš o hypotu mi je najprej to na pamet padlo, upam da ne zamerš) imam poseben stroj, da pridem not! Dobr da vem kam se obrnt če ga bom kdaj rabla
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:28:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... Ah dej dej.. saj na tvojo slikci vidim, da je sexy . Tale je espešali for ju!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:29:47
|
|
|
|
Jessy
|
Sem lepa, ne?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:29:58
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Pri meni pa mala zadnje čase malo brca. Mislim, bolj mirna je. Pa včasih spusti kakšne take čudne gibe, da me zaskrbi (butasto vem), kot da bi se dušila. Moram se znebiti te misli. Ampak kar naprej imam v mislih popkovino, da se slučajno ne bi ovila okoli. Pa včasih sploh noče reagirati name, ko jo malo mrcvarim, da jo zbudim. Predvidevam, da samo tako trdno spi? Pa ali pri vas vaši vedno odreagirajo na zunanje zvoke? Pri meni redkokdaj . Razen 2 dni nazaj ko sem bila v trgovini in so imeli prireditev in je bila glasna glasba, je čisto malo odreagirala, malo pomigala in to je bilo to. Je še pri kateri tako? ...pri meni je tudi tako, se ne pusti motit. Je pa tudi bolj miren zadnje čase in je razumljivo, ker nimajo prostora bogi. Samo poglej kako slikco na netu kako so skrčeni pa ti bo vse jasno kako in zakaj. Saj res ja.. so čisto skrčeni. Se gužvajo, hehe. Res čisto razumljivo, da je manj gibanja. Hvala ti .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:30:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
gibi malčkov...sem skoz brala in poslušala, da se proti koncu umirijo, pa da so drugačni, in zadnjič pravim G , da so slabši pa bla bla in on meni, da jih je treba v tem času skoz do konca isto čutiti isto močno, isto pogosto...jaz pa sem se točažla da ga slabše čutim iz že omenjeni razlogov
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:31:24
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika po moje bo zdaj malo miru s porodi, kak teden. 28. je pa polna luna, pa s tem da drži par dni prej...se kar pripravite za prihodnji teden, ko se bo začelo dogajat na polno. verjemnite mi:)))) ... ja upajmo da se res začne drug teden .....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:31:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... bučka, morš bi ponosna nanj Žal, ne gre! tole pa ne verjamem, in kr žalostno se sliši...še nisem od nobene do zdaj sišala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:31:54
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sem lepa, ne? Zelo sexy!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:32:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: lucika po moje bo zdaj malo miru s porodi, kak teden. 28. je pa polna luna, pa s tem da drži par dni prej...se kar pripravite za prihodnji teden, ko se bo začelo dogajat na polno. verjemnite mi:)))) ... ja upajmo da se res začne drug teden ..... jaz sem tud razmišljala o polni luni, ziher bo. .jaz bom med njimi sem ziher! kaka dva dbi po njej kot prvič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:33:38
|
|
|
|
Jessy
|
Čmrlika, po moje si me to slabše občutenje razlagamo kot tako zato, ker ne more več s tako silo brcniti svoje noge vate, čeprav našemu še zmerom tudi to uspeva, in namesto takih brcik čustiš le bolj pretegovanje. Ne vem...jaz si to tako razlagam. Eni tudi pravijo, da se pred porodom otrok obrne z obrazom tako, da gleda tvojo hrbtenico in te posledično tudi v tisto smer brca, kar naj bi se slabše čutilo. Ne vem, no.... Saj po moje nas zato proti koncu dajejo na CTG.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:34:59
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... bučka, morš bi ponosna nanj Žal, ne gre! tole pa ne verjamem, in kr žalostno se sliši...še nisem od nobene do zdaj sišala Glej, ti čisto verjamem, da se žalostno sliši, ampak jaz v tem trebuhu res nič lepega ne vidim. Saj to sem že večkrat povedala. Ko mi ne bi bilo treba tega trebuha imeti toliko časa, bi se verjetno še za kakega odločila, tako bosta pa 2 čisto zadosti.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:42:27
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika gibi malčkov...sem skoz brala in poslušala, da se proti koncu umirijo, pa da so drugačni, in zadnjič pravim G , da so slabši pa bla bla in on meni, da jih je treba v tem času skoz do konca isto čutiti isto močno, isto pogosto...jaz pa sem se točažla da ga slabše čutim iz že omenjeni razlogov Pa saj če pomisliš je res tako kot je napisala vekybel prej. Saj nimajo več toliko prostora sploh, da bi se tolko gibali. In posledično se jih slabše čuti. Ne vem no.. meni ta razlaga zdi logična. Saj seveda čutiti ga moraš čez cel dan, ampak sigurno je manj intenzivno in pogosto . Pri meni je že sedaj tako. Pa saj včasih se spomne, in se zmetava po trebuhu, ko zmešana. Je pa večino časa bolj umirjena. čmrlika - ti zaupaj svojemu instinktu! Po navadi drži. Tako kot pri meni takrat, ko sem vedela da je nekaj narobe, čeprav mi je G zatrjevala, da vse štima.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:42:53
|
|
|
|
lucika
|
jaz imam pa tudi drugače tako postavo, da me je sam trebuh. ok, debela sem no, ampak najbolj v trebuh.. in mi je zdaj super, ker imam vsaj kaj not:) me pa včasih širina malo vara, si mislim, da ni tak hudo, pa je, se kam treščim v trebuh, da je kr joj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:43:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... bučka, morš bi ponosna nanj Žal, ne gre! tole pa ne verjamem, in kr žalostno se sliši...še nisem od nobene do zdaj sišala Glej, ti čisto verjamem, da se žalostno sliši, ampak jaz v tem trebuhu res nič lepega ne vidim. Saj to sem že večkrat povedala. Ko mi ne bi bilo treba tega trebuha imeti toliko časa, bi se verjetno še za kakega odločila, tako bosta pa 2 čisto zadosti. v trebuhu, če bi not pogledala, je ziher nekaj najlepšega, k pa saj gre kmalu vstran.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:43:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
Lunin koledar: http://kalender-365.de/lunar-calendar.php Ja res.. naslednji teden nas čaka polna luna .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:43:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Čmrlika, po moje si me to slabše občutenje razlagamo kot tako zato, ker ne more več s tako silo brcniti svoje noge vate, čeprav našemu še zmerom tudi to uspeva, in namesto takih brcik čustiš le bolj pretegovanje. Ne vem...jaz si to tako razlagam. Eni tudi pravijo, da se pred porodom otrok obrne z obrazom tako, da gleda tvojo hrbtenico in te posledično tudi v tisto smer brca, kar naj bi se slabše čutilo. Ne vem, no.... Saj po moje nas zato proti koncu dajejo na CTG. ma saj tako tudi je...moj G pač bluzi, poenotit se itak ne morjo glavno da skoz nekaj čutimo, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:44:50
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz imam pa tudi drugače tako postavo, da me je sam trebuh. ok, debela sem no, ampak najbolj v trebuh.. in mi je zdaj super, ker imam vsaj kaj not:) me pa včasih širina malo vara, si mislim, da ni tak hudo, pa je, se kam treščim v trebuh, da je kr joj... Pa popackana si najbrž tudi kar naprej, kajne? Jaz sem že taka. Komaj se preoblečem, že imam štampiljke po majci.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:45:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika gibi malčkov...sem skoz brala in poslušala, da se proti koncu umirijo, pa da so drugačni, in zadnjič pravim G , da so slabši pa bla bla in on meni, da jih je treba v tem času skoz do konca isto čutiti isto močno, isto pogosto...jaz pa sem se točažla da ga slabše čutim iz že omenjeni razlogov Pa saj če pomisliš je res tako kot je napisala vekybel prej. Saj nimajo več toliko prostora sploh, da bi se tolko gibali. In posledično se jih slabše čuti. Ne vem no.. meni ta razlaga zdi logična. Saj seveda čutiti ga moraš čez cel dan, ampak sigurno je manj intenzivno in pogosto . Pri meni je že sedaj tako. Pa saj včasih se spomne, in se zmetava po trebuhu, ko zmešana. Je pa večino časa bolj umirjena. čmrlika - ti zaupaj svojemu instinktu! Po navadi drži. Tako kot pri meni takrat, ko sem vedela da je nekaj narobe, čeprav mi je G zatrjevala, da vse štima. saj to počnem...niti si jih ne apisujem... pozorna sem, če se mi gibi pojavljajo, to je vse, res se nekaj ne obremenjujem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:46:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: lucika jaz imam pa tudi drugače tako postavo, da me je sam trebuh. ok, debela sem no, ampak najbolj v trebuh.. in mi je zdaj super, ker imam vsaj kaj not:) me pa včasih širina malo vara, si mislim, da ni tak hudo, pa je, se kam treščim v trebuh, da je kr joj... Pa popackana si najbrž tudi kar naprej, kajne? Jaz sem že taka. Komaj se preoblečem, že imam štampiljke po majci. hehehehe podpišem obe!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:47:16
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... bučka, morš bi ponosna nanj Žal, ne gre! tole pa ne verjamem, in kr žalostno se sliši...še nisem od nobene do zdaj sišala Glej, ti čisto verjamem, da se žalostno sliši, ampak jaz v tem trebuhu res nič lepega ne vidim. Saj to sem že večkrat povedala. Ko mi ne bi bilo treba tega trebuha imeti toliko časa, bi se verjetno še za kakega odločila, tako bosta pa 2 čisto zadosti. v trebuhu, če bi not pogledala, je ziher nekaj najlepšega, k pa saj gre kmalu vstran. Oja, notri je pa nekaj najlepšega! Komaj čakam, da ga spoznam!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:49:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat Ne, ne..ni za kazat, res ne.... bučka, morš bi ponosna nanj Žal, ne gre! tole pa ne verjamem, in kr žalostno se sliši...še nisem od nobene do zdaj sišala Glej, ti čisto verjamem, da se žalostno sliši, ampak jaz v tem trebuhu res nič lepega ne vidim. Saj to sem že večkrat povedala. Ko mi ne bi bilo treba tega trebuha imeti toliko časa, bi se verjetno še za kakega odločila, tako bosta pa 2 čisto zadosti. v trebuhu, če bi not pogledala, je ziher nekaj najlepšega, k pa saj gre kmalu vstran. Oja, notri je pa nekaj najlepšega! Komaj čakam, da ga spoznam! jaz tudi našega, pa da mu jih naložim malo po ta zadnji
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:53:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
grem ležat k moji lubiki, da vidim če se bo tole umirolo ali kaj bo. lep dan naprej vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 14:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ko se že lih od bušijev pogovarjate...mene vizualno nič ne moti, kar se pa tiče logistike je pa mal obremenjujoče postalo zadnje tedne ... Ena moja kolegica ki tudi dela na bebiki je zadnjič izjavila, da upa da bo kmal noseča, ker takrat ji končno ne bo treba trebuha stalno notr vlečt pa ga skrivat men se je dans zjutrej tooolk nažokal na desno stran, da je blo res smešno za vidt in za čutit. Desni del trebuha sem imela čist trdega in privzdignjenega-levega ne, pa nad popkom je blo čutit eno tako bulo kot bi me s komolcom tiščal gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 15:03:38
|
|
|
|
Jessy
|
Moj trebuh ima že kar nekaj časa izbočeno desno stran, ker je tam očitno ritko nagužval. Bom jutri prav pozorna na UZ, da bom videla, kje je kaj.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?