lucika
|
zvezdici, jaz sem imela že par takih dni, ko ni bilo nič od brcanja. in sem bila cela panična, zastonj, seveda...g mi je rekel, če 24 ur res nič nič ne čutiš moraš se it pokazat... ko sem rekla, da ga pač sem rukala, naj se premakne, da naj tega ne delam, ker lahko poškodujem posteljico... zdaj je kak dan ful, kak dan manj premikov. včasih moram prav roko gor držat, da sploh kaj čutim... me prebliskne, če je kaj narobe, sam sekiram se pa ne več tolko... sem si malo bolj ogledala to popkovino v oddajah..pa se mi res skoraj ne zdi možno se s tistim zadavit.. itak otrok dobiva kisik čez popkovino, tak da tudi če imaš kaj okoli vratu, se ne zadušiš, če pa ne dihaš tam... moja teorija, a mislim, da je prava... pikulina, sploh nisem vedela, kako svinjarijo imamo v višini, višji od mojih oči:((( ampak sem mala, tak da je kr groza...malo po malo, pa nestalo. sem pa ponosna, da sem se lotilča. vsak dan kak kotiček, pa bo. po moje bo zdaj malo miru s porodi, kak teden. 28. je pa polna luna, pa s tem da drži par dni prej...se kar pripravite za prihodnji teden, ko se bo začelo dogajat na polno. verjemnite mi:))))
|