|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
15.2.2010 12:40:42   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

zoey - ja tile bončki za DM so prav fajn.
Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni.

js bom tudi par stvari nabavila pri DM, ker je dragi za roj. dan dobil bon za 20€.
k mi zna katera priporočit, katero milo pa šampon za lase naj kupim?

Saj vem.. neumno vprašanje. Ampak a to misliš šampon zase ali za bebiko? user posted image
Če za user posted image .. je pomoje ubistvu čisto vseeno. Šampon sem vzela od johnsons, ker je bila takrat ravno akcija skupaj z balzamom in milom. Drugače sem pa za začetek, kupila čisto navadno milo v kosu babylove (od dm-a). Saj se mi zdi, da imaš bon za to milo.

ha ha dobro vprašanje, sploh nisem pomislna nase tko da ja, uganila siuser posted image
no bomo mal pogledali po trgovinah, da vidm kaj majo pa hvala vam!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
15.2.2010 12:55:07   
Zvezdici
Pri meni pa mala zadnje čase malo brca. Mislim, bolj mirna je.
Pa včasih spusti kakšne take čudne gibe, da me zaskrbi (butasto vem), kot da bi se dušila. Moram se znebiti te misli. Ampak kar naprej imam v mislih popkovino, da se slučajno ne bi ovila okoli.
Pa včasih sploh noče reagirati name, ko jo malo mrcvarim, da jo zbudim. Predvidevam, da samo tako trdno spi? user posted image Pa ali pri vas vaši user posted image vedno odreagirajo na zunanje zvoke? Pri meni redkokdaj user posted image .
Razen 2 dni nazaj ko sem bila v trgovini in so imeli prireditev in je bila glasna glasba, je čisto malo odreagirala, malo pomigala in to je bilo to.
Je še pri kateri tako?

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
15.2.2010 13:05:58   
ursa_p
Dobro jutro!

Jaz sem po tednu dni dopusta spet v sluzbi, pa imam malo pavze.

Vceraj smo sli na pustovanje pri nas v telovadnici in je bila moja miska (Gal) tako dobre volje .... res so imeli lepo pripravljeno. user posted image

Zvecer mi je pa dragi pripravil res en lep vecer. Ze dopoldne mi je prinesel rozico in masazno olje, zvecer me je cakala slastna vecerja s sveckami, potem sva imela se kino vecer (jaz rada gledam komedije in nama je zapekel eno fajn komedijo -  Snubitev), vmes me je pa se zmasiral, potem za sladico me je cakala pa se sadna kupa ... res je bilo fino, ampak noc ... ja, to je bila pa pozna vecerja. Zbudila sem se ponoci 10x, ker me je tako pekla zgaga, pa kasljala sem za znoret in sem danes cist neprespana v sluzbi.  Ampak je bilo pa lepo.
Pa zvecer so me se krci dajali. user posted image Ampak ni bilo hudega.

WW ... cestitke za Oskarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdej lahko s Tjaso27 ze odpreta temo med dojencki ... marcevske mamice. user posted image Bosta vsaj dve cvekali. Sej se vama kmalu pridruzimo. user posted image

Sampon in milo
... sampona pri galu sploh nismo uporabljali, ker je bilo receno, da se umival s trdim milom vse. Tako tudi sedaj nimam nobenega sampona, sploh pa ne bom kupovala nekih komercialnih. Trdo milo sem vzela pa pri L'occitane, tako da bo cim bolj naraven. user posted image

Zvezdici ... moj user posted image ne reagira ne na glasnost in na bozanje, ker itak SKOZ brca pa se obraca. Je pa res, da se pozna, da ima manj prostora, ker brce niso vec tako zelo bolece, pa tudi manj taksnih je, najveckrat se samo premika. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
15.2.2010 13:08:19   
Zvezdici
ursa_p - no sem upala, da je vsaj še katera taka. Da me ne bo po nepotrebnem skrbelo. user posted image user posted image Potem predvidevam, da sedaj ko so tako veliki, je normalno da je gibanja malo manj oziroma manj intenzivno, ker je manj prostora.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
15.2.2010 13:21:21   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

aja to sm hotla vprašat-k je važno katere vatirane palčke kupit? tiste obične al tiste ta široke?

js mam en paketek unih taširokih, da se bom navadla, da ga ne poškodujem. Če pa jih nebi imela doma jih tudi nebi šla kupt, ker pravjo da ni dobr rint dojenčku ušesnega masla nazaj not v ušes, se pravi samo vlažno krpico in umit tisto kar se vidi. Ma kar je je, bom pa palčke zmočila pa mu samo zunej spucala.

vekybel js se ponavadi zjutrej zbudim z bolečo glavo. Ampak hitr mine. Mogoče prehitr ustanem user posted image user posted image user posted image drgač sm pa cele dneve brez energije, ne samo zutrej.

zvezdici meni user posted image le enkrat ni odreagirala na moje "matranje", sej jo tolk časa premetavam dokler nism zihr da je use ok, ker mam tut js ta strah da bi se popkovina ovila okoli vratu....user posted image user posted image user posted image nebom več razmišljala o tem. Je pa učerej user posted image igrau na sintisajzer in je user posted image začela plesat ob pesmici twinkle twinkle little star user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
15.2.2010 13:32:58   
Čmrlika
če ste me slučajno pogrešale...še sem tukaj in še sem

user posted image

Me pa fino vse jezi ...pa ne bom jamrala...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 15.2.2010 13:35:04 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
15.2.2010 13:35:57   
Čmrlika
Iskrene čestitke W.W. in obilo zdravja, cartanja in čim manj jokca...user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
15.2.2010 13:38:30   
lucika
zvezdici, jaz sem imela že par takih dni, ko ni bilo nič od brcanja. in sem bila cela panična, zastonj, seveda...g mi je rekel, če 24 ur res nič nič ne čutiš moraš se it pokazat... ko sem rekla, da ga pač sem rukala, naj se premakne, da naj tega ne delam, ker lahko poškodujem posteljico...
zdaj je kak dan ful, kak dan manj premikov. včasih moram prav roko gor držat, da sploh kaj čutim... me prebliskne, če je kaj narobe, sam sekiram se pa ne več tolko...

sem si malo bolj ogledala to popkovino v oddajah..pa se mi res skoraj ne zdi možno se s tistim zadavit.. itak otrok dobiva kisik čez popkovino, tak da tudi če imaš kaj okoli vratu, se ne zadušiš, če pa ne dihaš tam... moja teorija, a mislim, da je prava...

pikulina, sploh nisem vedela, kako svinjarijo imamo v višini, višji od mojih oči:((( ampak sem mala, tak da je kr groza...malo po malo, pa nestalo. sem pa ponosna, da sem se lotilča. vsak dan kak kotiček, pa bo.

po moje bo zdaj malo miru s porodi, kak teden. 28. je pa polna luna, pa s tem da drži par dni prej...se kar pripravite za prihodnji teden, ko se bo začelo dogajat na polno. verjemnite mi:))))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
15.2.2010 13:39:33   
lucika
čmrlika, jamraj, zato smo tu...
sam mene se pazi, jaz povem kaj si mislimuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
15.2.2010 13:46:44   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

če ne vem kje naj začnem user posted image ... zdaj ko mi je mala zaspala, pa jaz ne morem, ker me daje nekaj ...kr iznenada...pa glavo mi bo razneslo.user posted image

dovolj zaenkrat? user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
15.2.2010 13:47:15   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

če ne vem kje naj začnem user posted image ... zdaj ko mi je mala zaspala, pa jaz ne morem, ker me daje nekaj ...kr iznenada...pa glavo mi bo razneslo.user posted image

dovolj zaenkrat? user posted image

Na začetku!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
15.2.2010 13:52:50   
Zvezdici
lucika - joj točno to sem želela slišati user posted image . Sem čisto pomirjena sedaj. Hvaaala user posted image user posted image . Me veseli, da nisem res edina. Nisem, pa vedela da lahko tako posteljico poškodujem user posted image , dobro da si rekla!

čmrlika - ja res je.. ti kar jamraj zato smo tukaj user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
15.2.2010 14:09:22   
7lina7
jaz bi tudi jamrala....

MEN SE NE DA VEČ ČAKAT.... včeraj sem se po doooooooolgem času videla v izložbi... jojojojojojooooooooooooooj! zadnji čas, da grem rodit!
user posted image danes ne sodeluje najbolj.. bomo videli zvečer?!?

skuhala, najedla.. zdaj pa verjetno malo na hrbet!
user posted image

čmrli - wellcome back.. user posted image

Lin@

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
15.2.2010 14:15:57   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jaz bi tudi jamrala....

MEN SE NE DA VEČ ČAKAT.... včeraj sem se po doooooooolgem času videla v izložbi... jojojojojojooooooooooooooj! zadnji čas, da grem rodit!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem si pa včeraj slikala trebušček in mi je bilo ob pogledu na slike skoraj slabo.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi šla rodit!!!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
15.2.2010 14:17:01   
Čmrlika

jaz bi tudi jamrala....

user posted image danes ne sodeluje najbolj.. bomo videli zvečer?!?

skuhala, najedla.. zdaj pa verjetno malo na hrbet!
user posted image

čmrli - wellcome back.. user posted image

ja hvala...jaz pa več ne vem kaj bi sploh radauser posted image  dobro da je danes polnih 37 tednov, to mi je že  znossno...kaj bš jamrala, da ne sodeluje...sej ma prav, kdo bo v toti sneg rino......user posted image
kdaj maš zdravkota? v četrtek, ne?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
15.2.2010 14:18:07   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

jaz bi tudi jamrala....

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem si pa včeraj slikala trebušček in mi je bilo ob pogledu na slike skoraj slabo.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi šla rodit!!!

pa pol vam bom jaz moja gora zalepla, meni ni nič slabo...čeprav je ogromen, pa pravijo da je user posted image  miceni...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
15.2.2010 14:19:07   
Čmrlika
Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
15.2.2010 14:22:11   
Jessy

Jessy pokaži bušija! pa še katera druga...lina idi v izložbo slikat user posted image

Ne, ne..ni za kazat, res ne....

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
15.2.2010 14:23:13   
Zvezdici

Ah dej dej.. saj na tvojo slikci vidim, da je sexy user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
15.2.2010 14:25:35   
3Sonček3

jaz bi tudi jamrala....

Pa si pršla cela v objektiv al maš kakšnega exstra user posted image user posted image user posted image (oprosti če sm nesramna ispadla, ampak ko skos govoriš o hypotu mi je najprej to na pamet padlo, upam da ne zamerš)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
15.2.2010 14:26:33   
vekybel

Pri meni pa mala zadnje čase malo brca. Mislim, bolj mirna je.
Pa včasih spusti kakšne take čudne gibe, da me zaskrbi (butasto vem), kot da bi se dušila. Moram se znebiti te misli. Ampak kar naprej imam v mislih popkovino, da se slučajno ne bi ovila okoli.
Pa včasih sploh noče reagirati name, ko jo malo mrcvarim, da jo zbudim. Predvidevam, da samo tako trdno spi? user posted image Pa ali pri vas vaši user posted image vedno odreagirajo na zunanje zvoke? Pri meni redkokdaj user posted image .
Razen 2 dni nazaj ko sem bila v trgovini in so imeli prireditev in je bila glasna glasba, je čisto malo odreagirala, malo pomigala in to je bilo to.
Je še pri kateri tako?

...pri meni je tudi tako, user posted image  se ne pusti motit. Je pa tudi bolj miren zadnje čase in je razumljivo, ker nimajo prostora bogi. Samo poglej kako slikco na netu kako so skrčeni pa ti bo vse jasno kako in zakaj. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
15.2.2010 14:27:04   
Čmrlika

user posted image  bučka, morš bi ponosna nanj user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
15.2.2010 14:27:06   
Jessy

Tale je espešali for ju!
user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
15.2.2010 14:27:45   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

jaz bi tudi jamrala....

Pa si pršla cela v objektiv al maš kakšnega exstra user posted image user posted image user posted image (oprosti če sm nesramna ispadla, ampak ko skos govoriš o hypotu mi je najprej to na pamet padlo, upam da ne zamerš)

user posted image user posted image user posted image  imam poseben stroj, da pridem not! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
15.2.2010 14:28:28   
Čmrlika

Tale je espešali for ju!
user posted image

sem kako tako pričakovala že prej user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?