metuljcek321
|
So nocoj julijčki kaj bolje spali? Naša je včeraj uspela zaspat ene pol urce v avtu, ko smo se vračali iz šopinga in od babi in dedija - je vmes mal oddrnjohala, to je blo pa to. Smo jo popoldne mahnili ven, atek je naredil iglu, malečka se je vozila s sankami (domača proga, dolga 3 metre - da best, je uživala) ... ampak je bla pa povožena sto na uro ... je jokcala, si mencala oči ... samo zaspat pa ne in ne. No, po kopanju si je ogledala Nonija (= Nodija .. komentirala non-stop), pojedla Čokolino in zakomirala ko bombeta. Je bla izžeta kot cunja, indeed. Danes sem jo jaz peljala v vrtec za spremembo, je štopicljala pred vrati, zašibala k vzgojiteljici v objem, potem pa se obrnila proti vratom, da da "pa, pa" ... zagleda pa mene (namesto moža, ki jo sicer vedno pelje zjutraj) & je čist ven padla: "Mami, mami, mami," krokodilje solze po ličkih, mi je zdirjala v objem & se namenila, da odpujsava domov ... hja, res sem jaz vedno tista, k jo pride iskat ... pustila sem jo jokajočo, a sem zihr, da je kmalu nehala in se šla igrat z malimi prijateljčki. Ma, flower, ful fajn, da si se navadila in ti je vedno bolj všeč v vrtičkarskih vodah. neboglasnica, krasne maškarce si imela doma (in čebelica, berem, je čedalje bolj nevarna s svojimi številnimi zobki ) Vidim, da je Pika velik hit ... go, Pika, go ... bajdmim: glih imamo v učbeniku lekcijo o njej & jo otroci tko radi prebirajo ... že od prej jo seveda poznajo, k so jo prebrali v slovenščini & še Pika ja oh in sploh faca s svojim brezsrkbnim načinom življenja ... se veselim naslednjega ponedeljka, ko bomo spet govorili o Pikici, Tomažu in Anici (oz.: about Pippi, Tommy & Annika ) sobotni miting s frendicami je bil hit, ofkors. Smo se nasmejala, načebljale in konkretno podkrepčale - upam, da ponovimo asap. Glih zdaj se menim pa z drugim krogom prijateljic za podobno srečanje ta teden Tud Anja se je včeraj družila - z bratrancem & sestrično ... tko so bli cortlih, ej. Jp, družabno življenje si je po pustem januarju očitno opomoglo. Poslušam radio & je glih Jan Plestenjak - a pol res hodi z Mašo Medik - kukr že 1 leto? A to je za verjet? No, bo pokazal čas. maškarce - švoh, švoh ... včasih jih je blo na tone (tud sama se spomnim, da smo hodili po hišah prav vsako leto - to je blo luštno & zabavno, ej), zdaj pa je pravo mrtvilo ... too bad ... Naša miss bo klovnesa ... kostumček imamo, lasulje pa ne rabimo, ker bo uporabila svoje kodrčke krofi - ej, včeraj sem prvič jedla tudi take, ki se sploh ne cvrejo v olju, ampak jih daš kar v pečico spečt. Ma, ful dobr, čist nemastno. Recept je bil v Intersparovem katalogu ... delam jih tomorrow sama še eno rundo ... je pa res, da so "oljnati" bolj polnega okusa (je mami naredila doooobre, dooobre) ... ti iz pečice (pekla jih bom kar v pečici kamina) so bolj podobni buhtljem ... notri pa extra doza marmilada & yummy, yummy. Morte sprobat. Priporočam! rebeca, sta uživala dan without the kids? Almera, kako je blo yesterday? Dost folka? , nanka, za nove telovadne vaje - superca! Zdaj pa veselo na delo. Rezultati bodo kmalu tu, najtežje je zihr na začetku, potem zlaufa, ti preide v kri & ne moreš več brez - boš vidla. Za bolančico pa: Naj že minejo težave, no. Šccccc, šccccc, šccccc. populis, kakšne igrce si to najdla? Ah, saj rajši niti ne povej, k že tko se upiram Farm Ville-u, česa druzga pa tud nočem začet, ker se že vidim, kako me bo not potegnilo. FB & rr sta čist zadost so far Kongo - hja, nismo zavile v igralnico, šle smo gor v restavracijo, tko da ... sem sam nekaj skeširala, priigrala pa tono energije, smeha, pozitive & dobre volje, kar je pa v bistvu še 1000x boljš, a ne? gr, midva sva pa zvečer že žblj-tič gledala Notting Hill Hugh Grant je tukaj tko prikupno zmeden, pa muska je fenomenalna, humorni vložki super (Spikey je car - hi, hi) ... čeprav to, da Hulieta in Hju ostaneta skupaj, mi je pa rahlo za lase privlečeno ... ampak skušam verjet O, auroraa, Czech Republic - kul. Moja sestrična je glih v petek prišla iz Prage, zdaj pa sta šla teta & bratranec gor (stric je veleposlanik v Pragi) ... razmere na cesti so OK, je blo par dni nazaj waaaay worse. Imejte se max! majuška, sem misnla, da boš kaj drugega napisala & ne, da si se veselila kopeli (no, saj tud to je OK, ampak je kaj še par stopenj boljšega ) ... saj najbrž bi imela kopel nadaljevanje, kajne? Anyway, tetka s Krvavca je urajmala glih napačen dan - smotka-jotka ... ampak, veš, kva ... moraš to gledat tko: "Vsak dan je valentinovo" --- se spomnte tega komada iz reklame kar nekaj let nazaj? Umpa - dermatitis? Je kaj pomagalo? Tko, kot je napisala že hruška - Elocom je za to, samo je kortikosteroid & tanjša kožo, tko da lahko mažeš le kakšen dan, potem pa moraš prenehati. Jaz ga za obraz sploh nisem dobila, ker je "prenevaren". Sem imela Advantan & zna pomagat, sam nekaj dni je treba vztrajat ... potapkaš po mestu, se lokalizira v manjše pikce, nato izgine. Ej, sem imela zdaj kar nekaj mesecev prav ornk lepo kožo, zdaj mi je pa glih čez vikend ven udarlo - se mi zdi, da zato, k sem se sekirala zaradi tiste napotnice --> pr men stres fuuuul vpliva na tale moj seboroični demratitis, moram rečt. hruška, kolkr berem, je tole delovno mesto ena "natega" (pardon my French) - vse zveni nekam majavo/nedorečeno/ohlapno ... kdaj bosta dorekla stvari? Boš popuščala pri svojih željah/zahtevah? Kako stvari stojijo zdaj? Kakšen = delavnik, kakšni pogoji dela, plačilo nadur, dopust, bolniška, regres, naloge & obveznosti, možnost izobraževanj, napredovanja, ...... pozanimaj se prav vse ... a to bi blo za določen čas al kako?