|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 9:32:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del
15.2.2010 9:37:12   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

no zdej vam je jasno zakaj se nič ne javim...ker je bilo vse lepo in super, zdej se bom pa še z drugimi stvarmi pohvalila, se bodo pa še te sesule...NE NE

bom tih ko rit..

imam lušteeeeeeeevse bi požrla kar pride pred mene..od kislega, sladkega, slanega..ni da ni da se skrije pred mano.

user posted image ?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
15.2.2010 9:44:32   
metuljcek321
So nocoj julijčki kaj bolje spali? Naša je včeraj uspela zaspat ene pol urce v avtu, ko smo se vračali iz šopinga in od babi in dedija - je vmes mal oddrnjohala, to je blo pa to. Smo jo popoldne mahnili ven, atek je naredil iglu, malečka se je vozila s sankami (domača proga, dolga 3 metreuser posted image  - da best, je uživala) ... ampak je bla pa povožena sto na uro ... je jokcala, si mencala oči ... samo zaspat pa ne in ne. No, po kopanju si je ogledala Nonija (= Nodija .. komentirala non-stop), pojedla Čokolino in zakomirala ko bombeta. Je bla izžeta kot cunja, indeed.

Danes sem jo jaz peljala v vrtec za spremembo, je štopicljala pred vrati, zašibala k vzgojiteljici v objem, potem pa se obrnila proti vratom, da da "pa, pa" ... zagleda pa mene (namesto moža, ki jo sicer vedno pelje zjutraj) & je čist ven padla: "Mami, mami, mami," krokodilje solze po ličkih, mi je zdirjala v objem & se namenila, da odpujsava domov ... hja, res sem jaz vedno tista, k jo pride iskat ... pustila sem jo jokajočo, a sem zihr, da je kmalu nehala in se šla igrat z malimi prijateljčki.

Ma, flower, ful fajn, da si se navadila in ti je vedno bolj všeč v vrtičkarskih vodah.
neboglasnica, krasne maškarce si imela doma (in čebelica, berem, je čedalje bolj nevarna s svojimi številnimi zobkiuser posted image )user posted image  Vidim, da je Pika velik hit ... go, Pika, go ... bajdmim: glih imamo v učbeniku lekcijo o njej & jo otroci tko radi prebirajo ... že od prej jo seveda poznajo, k so jo prebrali v slovenščini & še Pika ja oh in sploh faca s svojim brezsrkbnim načinom življenja ... se veselim naslednjega ponedeljka, ko bomo spet govorili o Pikici, Tomažu in Anici (oz.: about Pippi, Tommy & Annikauser posted image )

sobotni miting s frendicami je bil hit, ofkors. Smo se nasmejala, načebljale in konkretno podkrepčale - upam, da ponovimo asap. Glih zdaj se menim pa z drugim krogom prijateljic za podobno srečanje ta tedenuser posted image  Tud Anja se je včeraj družila - z bratrancem & sestrično ... tko so bli cortlih, ej. Jp, družabno življenje si je po pustem januarju očitno opomoglo.

Poslušam radio & je glih Jan Plestenjak - a pol res hodi z Mašo Medik - kukr že 1 leto? A to je za verjet? No, bo pokazal čas.

maškarce - švoh, švoh ... včasih jih je blo na tone (tud sama se spomnim, da smo hodili po hišah prav vsako leto - to je blo luštno & zabavno, ej), zdaj pa je pravo mrtvilouser posted image  ... too bad ... Naša miss bo klovnesa ... kostumček imamo, lasulje pa ne rabimo, ker bo uporabila svoje kodrčkeuser posted image

krofi - ej, včeraj sem prvič jedla tudi take, ki se sploh ne cvrejo v olju, ampak jih daš kar v pečico spečt. Ma, ful dobr, čist nemastno. Recept je bil v Intersparovem katalogu ... delam jih tomorrow sama še eno rundo ... je pa res, da so "oljnati" bolj polnega okusa (je mami naredila doooobre, dooobre) ... ti iz pečice (pekla jih bom kar v pečici kamina) so bolj podobni buhtljem ... notri pa extra doza marmilada & yummy, yummy. Morte sprobat. Priporočam!

rebeca, sta uživala dan without the kids?

Almera, kako je blo yesterday? Dost folka?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , nanka, za nove telovadne vaje - superca! Zdaj pa veselo na delo. Rezultati bodo kmalu tu, najtežje je zihr na začetku, potem zlaufa, ti preide v kri & ne moreš več brez - boš vidla. Za bolančico pa: user posted image  Naj že minejo težave, no. Šccccc, šccccc, šccccc.

populis, kakšne igrce si to najdla? Ah, saj rajši niti ne povej, k že tko se upiram Farm Ville-u, česa druzga pa tud nočem začet, ker se že vidim, kako me bo not potegnilo. FB & rr sta čist zadost so faruser posted image  Kongo - hja, nismo zavile v igralnico, šle smo gor v restavracijo, tko da ... sem sam nekaj skeširala, priigrala pa tono energije, smeha, pozitive & dobre volje, kar je pa v bistvu še 1000x boljš, a ne?

gr, midva sva pa zvečer že žblj-tič gledala Notting Hilluser posted image  Hugh Grant  je tukaj tko prikupno zmeden, pa muska je fenomenalna, humorni vložki super (Spikey je car - hi, hi) ... čeprav to, da Hulieta in Hju ostaneta skupaj, mi je pa rahlo za lase privlečeno ... ampak skušam verjetuser posted image

O, auroraa, Czech Republic - kul. Moja sestrična je glih v petek prišla iz Prage, zdaj pa sta šla teta & bratranec gor (stric je veleposlanik v Pragi) ... razmere na cesti so OK, je blo par dni nazaj waaaay worse. Imejte se max!

majuška, sem misnla, da boš kaj drugega napisala & ne, da si se veselila kopeli (no, saj tud to je OK, ampak je kaj še par stopenj boljšegauser posted image ) ... saj najbrž bi imela kopel nadaljevanje, kajne? Anyway, tetka s Krvavca je urajmala glih napačen dan - smotka-jotka ... ampak, veš, kva ... moraš to gledat tko: "Vsak dan je valentinovo" --- se spomnte tega komada iz reklame kar nekaj let nazaj?

Umpa - dermatitis? Je kaj pomagalo? Tko, kot je napisala že hruška - Elocom je za to, samo je kortikosteroid & tanjša kožo, tko da lahko mažeš le kakšen dan, potem pa moraš prenehati. Jaz ga za obraz sploh nisem dobila, ker je "prenevaren". Sem imela Advantan & zna pomagat, sam nekaj dni je treba vztrajat ... potapkaš po mestu, se lokalizira v manjše pikce, nato izgine. Ej, sem imela zdaj kar nekaj mesecev prav ornk lepo kožo, zdaj mi je pa glih čez vikend ven udarlo - se mi zdi, da zato, k sem se sekirala zaradi tiste napotnice --> pr men stres fuuuul vpliva na tale moj seboroični demratitis, moram rečt.

hruška, kolkr berem, je tole delovno mesto ena "natega" (pardon my French) - vse zveni nekam majavo/nedorečeno/ohlapno ... kdaj bosta dorekla stvari? Boš popuščala pri svojih željah/zahtevah? Kako stvari stojijo zdaj? Kakšen = delavnik, kakšni pogoji dela, plačilo nadur, dopust, bolniška, regres, naloge & obveznosti, možnost izobraževanj, napredovanja, ...... pozanimaj se prav vse ... a to bi blo za določen čas al kako?

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
15.2.2010 9:45:37   
metuljcek321
.... tolk komentirala, da si zaslužim en konkreten fruštek oz. malico ....

Ampak se pa kar pozna, da nisem v službi, a ne?

Sam čekirajte (poleg vsebine, obviouslyuser posted image ) tudi vse te mavrične barve.

Matr, sem dobrauser posted image

Ajde, lep dan, pupe.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 9:52:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2055
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 9:57:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2056
15.2.2010 10:02:27   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - Avatar sva šla gledat - ful lep film

se mi je zdelo, da sta šla Avatar gledat user posted image   se strinjam, film je res hud, ni čudno da ima tolk nominacij za oskarja user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2057
15.2.2010 10:06:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

majuška, sem misnla, da boš kaj drugega napisala & ne, da si se veselila kopeli (no, saj tud to je OK, ampak je kaj še par stopenj boljšegauser posted image ) ... saj najbrž bi imela kopel nadaljevanje, kajne? Anyway, tetka s Krvavca je urajmala glih napačen dan - smotka-jotka ... ampak, veš, kva ... moraš to gledat tko: "Vsak dan je valentinovo" --- se spomnte tega komada iz reklame kar nekaj let nazaj?

Ah, jaz valentinovega sploh ne obrajtam dosti (mi je bolj važen RD naših dvojčkov), ker se mi zdi popolnoma skomercializirana stvar in še ena reč, ki smo jo pobrali od Američanov ... tudi po mojem mnenju si moraš vedno sama ustvariti valentinovo in to čim večkrat na leto user posted image

No, kopel bi v bistvu bila edini moj počitek ta vikend, pa nisem imela sreče ... ja ok, lahko bi še kaj sledilo, pa mi tetka ni privoščila user posted image   bo že bolje!

Je moralo biti pa kar hudo, ko je malčica takole jokala zjutraj, a ne? Revica je imela zmešan ritem ... upam, da se je hitro potolažila user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2058
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 10:45:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 11:20:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2060
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 11:27:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2061
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 11:28:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2062
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 11:30:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2063
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 11:30:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2064
15.2.2010 11:44:58   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ojla
hvala vsem za nasvete, sem nardila kamilične obhladke, še mazala s sudokremo, ampak stvar kr raste....
sem klicala v zdr. dom, pravi da canesten ne, ker na trebuhu niso glivice in da bo treba pokazat, če ne bo šlo nazaj.
je pa tole iz včeraj na danes "zrastlo"

user posted image

user posted image

Uuuuuuuuuuuu tole se je pa res razširilo, mi zmanjka znanja in idej, žal.

tole pa men ne zgleda kot odrgnina od plenice... hm hm... sam na takle način je mel brin po ličkah. naša diagnoza je atopični dermatitis. ampak odkar uporabljamo od Aven Trixera kremo, je super in se mu samo hrapavo kj pojavi, rdeče pa ni več.

a ste kj novga jedli? da bibla alergija? ... jst bi ga peljala k zdravniku. misliš,da ga boli? srbi?

< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.2.2010 11:47:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2065
15.2.2010 11:47:29   
neboglasnica
juhuhu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2066
15.2.2010 11:49:25   
neboglasnica
Dopust se prileže, jap! Nč bat, da sem šele sedaj vstala, sem zjutraj peljala Saro v Kamnik na smučarski tečaj, malčka dva v vrtec, avto na redni servis (lažja za 200 €), malo šetala naokoli, da sem zabila dve uri, in zdajle doma sem se pa nažirala. BTW: se kateri lušta zlagati miljon cunj? Vabljena, hrane in pijače imamo v izobilju.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 12:01:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 12:02:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
15.2.2010 12:14:25   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Alora...populis, ne jaz sem od 23.11.2009 dalje samozaposlena..in pri tem tipu, če bi delala, bi delala prek pogodbe in mu izstavljala račune za opravljeno delo..ampak se je bilo določene stvari zmenit in smo prišli do zaključka da ne bo šlo..vse ostalo je recimo ok..uvajanje bi imela plačano polovično, plača bi bila 750 eur neto..smo pa prišli na težavo, ko sem povedala, da jaz nadomestnega varstva v primeru bolezni tamale nimam, in bi valda bila odsota..in je enostavno povedal, da tega si ne moremo privoščit, ker jaz bi bila tam za VSE..in VSO delo bi opravljala sama,za to za kar bi bila zaposlena, bi delala samo jaz in nihče drug in bi bila edina v tem delu..itak je pa samo on in 1 zaposlen torej.....da 1 dan, maximalno 2 bi si lahko privoščila odsotnost, vse drugo je pa iluzija...

in smo seveda zadevo kar zaključili, ker na prvem mestu je moja tamala, moj si odsotnosti od treningov itak ne more privoščit in tudi odsotnosti od tekem ne, tako da tuki sem v času bolezni itak samo jaz na razpolago..

eh, to je kr neki,hruška! in čebi ti zbolela... ne gre to tak šiht... no way! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
15.2.2010 12:35:10   
Inigo
amm... tole ste brale? http://www.ringaraja.net/forum/prebujanje_pono%C4%8Di-pomaga_kvas/m_4926824/tm.htm

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
15.2.2010 12:39:05   
metuljcek321
Zlikala, pripravila vaje za angleško bralno značko, šla še mal pospravit po kopalici, ko sem jih ZAGLEDALAAAAA - tri NE sive, ampak čist bele (!) lase tam na vrhu glaveuser posted image  user posted image  user posted image  Oh, dear Lord ... a zdaj bo pa tkole, al kaj? Sem jih odstrigla po hitrem postopku, sam kaj, k mam feeling, da se bodo kmalu vrnili, pa še razmnožiliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
odličen post!!! user posted image user posted image user posted image   

user posted image

mojček, saj bo, saj bo - zna bit, da je le faza ... žal malo daljša, ampak ko bo pa potem enkrat zlaufalo s spanjem, boste pa na konju, boš vidla. Enjoy the gallery, tvoj pa upam, da se čim prej pocajta! Kako je s pikicami? Kaj izginjajo? So po celem telesu? Jo še srbi? A si kaj poklicala P?user posted image

Ja, skomercializiranost valentinovega je očitna ... vse iz zahoda prihaja k nam, na veliko. Potem je samo vprašanje, kolk človek podleže takim fintam. Midva sva letos čist zminimalizirala čokoladne dobrote, sva se bolj telesnim predajalauser posted image

O, zimska, hello, hello. Ej, tolk kukam, če je že kaj, pa vidim, da še ne. Tudi sodelavka, ki je imela PDP včeraj, je še vedno kinder jajček - 2 in 1 ... ampak bo kmalu, I can feel it. Držim pesti, da se do konca scajtaš, potem pa po dete v Postojno. Lanu tudiuser posted image

Hm, Umpa, čudna reč, tale zadeva. A si mogoče tud Tanč pokazala? Mogoče ima še ona idejo. Sicer pa k P, da ti dajo ustrezna navodila/kremico. Could be dermatitis of some sort. Naj hitro mine - easy come, easy go!

populis, še mal, pa odpreš firmo za HPje, ekolauser posted image  user posted image  Bravo, mami, dobr si pogruntala. A ne, včasih je kaj tko simple, da te konkretno preseneti. Jaz sem itak na svojega HPja še vedno zelo huda, ker mi (odkar sem zamenjala kartušo ohohj nazaj) VEDNO hoče sprintat poskusno stran & začne tiste barvne črte risat .... grrr ... sem že vse poklikala in skenslala, a se ne da (saj sem vam že pisala o tem) ... tko da ga že kar v osnovi zatrem & takoj stisnem "cancel" tipko, potem pa revež pozabi, kaj je hotel in me uboga ter naredi, karkoli si zmislimuser posted image  He, he, smo še vedno NAD računalniki in podobnimi stroji, a ne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis
metuljčica;kjut winter photo, like ituser posted image , lepo da si uživala v Kongu .

user posted image

Princess Lara je v vrtcu?

user posted image  user posted image  user posted image , pri vas gledate Dodija, mi pa imamo Nonijauser posted image  user posted image  user posted image  In še tko dober del je bil včeraj - pisan na kožo naši Anji - kar trgalo se ji je: je skoz govorila: "Noni, non (slon), edo (medo), avto je" na koncu pa še: "non (balon)" ... to je blo veselja. Nora je na slona - ima gumastega & plišastega in ju skoz okol prevlači, pa grize rilec, kaže dele telesa, baloni so se ji pa tud prikupil sto na uro - sem zadnjič enega skrila v žep & ga začela napihvat, zdaj pa vsake tolk pride do mene in začne: "Non, non, non, non," ga moram npihnit (tko na pol), potem pa ga dam njej & ga počas spušča, da balon zraven cvili in piska (k "tulček/vrat" narazen potegneš) in še "prdi" zraven - to se zabava sto na uro. Joj, res je curkček tale naša bejba .... sem ji včeraj rekla bejba & je to začela ponavljat ... kva smo se režal, ej.

kokosova mast/olje - ekola, ravno s frendicami na ultra dolgem čveku v soboto je naneslo tudi na to temo & je ena omenila, da ga uporablja zdaj po novem, da je zelo zdrav in prav dober. Boš poročala, kako bodo izpadle miške. Tud kokosov jogi ponekod zelo priporočajo za naše malčke, a ne? No, mi smo pa včeraj nabavili bambusovega, tko da ta domači (klasik), k ga je imela do zdaj, bo šel na morje, za domačo uporabo pa smo včeraj zalafuali bambus. Ji je pasal a lot. In še snemljivo prevleko ima, kar je kul glede pranja. Sem imela glih iz sobote na nedeljo sicer žurko (še star jogi), k je začela sredi noči tako kašljat, da je bruhala, revčka malauser posted image Vse je blo treba preoblečt - komplet posteljico & seveda komplet Anjo. In kolk je smrdelo - do Pakistana, ej. Pikica moja mala boga. V svežem je potem mrknla do jutra, ampak je bla pa konkretna akcija. Še dobr, da sem imela pod rjuhico nepremočljivo podlogouser posted image

hruška, edina prava odločitev.

nebogalsnica, kako zlaganje perila? Jaz sem imela tud prejle še za notr zložit & sem fertik ... v kurilnici se suši še nekaj kosov, ampak so še mal vlažni, tko da till later.

inigo, kako štdijske počitnice? Uživaš?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2072
15.2.2010 12:47:12   
metuljcek321
Krofi malo drugače (po receptu iz l. 1899)

60 dag moke
4 dag kvasa (ali vrečka suhega)
2 žlici olja
6 dag masla
8 dag sladkorja
3 rumenjaki
pribl. 3 dcl mleka
2 žlici ruma
malo soli
marmelada
jajce za premaz

Moka + kvas + mleko & rumenjaki + maslo , olje + sok ... zamesimo in vzhajamo.

2/3 testa razvaljamo na debelino prsta, preostalo testo tanjše.

Izdolbemo z modelčkom debelejši del, namažemo z marmelado, damo gor še izdolbljeni tanjši del, ponovno izdolbemo.

Položimo na namazan pekač, vzhajamo kratek čas.

Premažemo s stepenim jajcem & spečemo.

.... to je tale recept, če bo katera probala ... necvrti krofi, torej ... dober tek ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2073
15.2.2010 12:54:41   
metuljcek321
pustna ... user posted image  user posted image  user posted image

Franc in Pepca sta se odpravljala na  ples v maskah.
Franc se je že oblekel v krokodila, Pepca pa je bila še kar pred  TV-jem.
Pepca:"Čuj, Franci, meni se ne da hodit na ta ples. Ti  pojdi kar sam, jaz pa
bom raje  doma gledala Esmeraldo..."
Franci pač iz  izkušenj ve, da ni dobro nasprotovati ženinim mnenjem, zato
veselo odpeketa sam na ples.
Po dveh urah gledanja  Esmeralde in ostalih
vrhunskih dosežkov mehiške filmske  industrije, postane Pepci  dolgčas, zato
sklene, da bo vseeno šla na ta ples.
Obleče kostum, ki ga  Franci še ni videl
in pot pod noge. Ko pride  tja, vidi med maskami tudi krokodila, ki veselo
skače okrog žensk in jih na veliko šlata. Ko pride krokodil do nje,  si
Pepca misli:
"Hmm kaj če bi jaz malo sprobala  njegovo zvestobo?", zato ga
veselo poboža po  jajcih in mu šepne na uho: "Greva nekam, kjer bova  sama..."
Krokodil je bil takoj za akcijo in jo  odpelje v neko sobo, tam Pepca
dvigne kiklo,  krokodil odpre šlic in .... AKCIJA...!!!!
Pepca po tem dogodku diskretno  zapusti kraj dogodka in švigne domov. Ob pol
petih zjutraj prilomasti Franc domov. Pepca se zbudi in ga  vpraša:"Kak je blo?"
Franci:"Eeeeeh, tak pač, bolj  dolgcajt."
"Dolgcajt ! ?    Zakaj pa  dolgcajt ?"
"Veš, ko sem prišel tja, sem videl,  da so sami butli tam, zato sem kostum
posodil  Poldetu in šel k Štefanu na tarok do jutra. Ne boš
pa verjela,  kaj se je zgodilu  Poldetu......! ! ! "

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2074
   [Brisano sporočilo]
15.2.2010 13:25:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.