Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 11:13:56
|
|
|
|
Jessy
|
Zoey in Rožca, a bi bili vidve v sredo na razpolago za ? Po moje bo Neja jutri že spet v vrtcu, ker ji ni videti sile. Sicer za vročino ne morem reči ali bo ali ne bo, ker trenutno je nima zaradi paracetamola, ki sem ji ga dala, tako da to bom še spremljala, ampak ne zgleda, da bi bilo kaj slabše.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 11:17:01
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy 3Soncek3, saj jaz kombinezončka na novo tudi ne bi kupovala. Ga pa imam na razpolago, zato ga bom res pripravila. Drugače se ga kupovati za teh nekaj tednov res ne splača. Škoda denarja. Kako izgleda čep, nimam pojma. Pravijo, da so rdečkaste nitke v neki sluzi....nekaj takega... Sicer ogledujem vsak dan, pa nisem še nič ugledala. Se podpišem tut js opazujem usakič ko grem na wc pa se nč noče pokazat Saj jaz sem že večkrat rekla, da bom sigurno šla čez rok samo zato, ker sem toliko nestrpna. Sicer imam jutri G, pa bom omenila, da bi šla že rodit. Bom videla, če se me bo kaj usmilil. Dvomim, ampak probam pa lahko! js se pa kr nemorm odločt kakšn dan bi ful rada mela jenčka že pr sebi, drugič bi rada počakala do roka. Moj lubi pa vstraja da se rodi 25.3. nevem zakaj mu je ta datum tko ušeč, ampak če bo po njegovo bom js kr zadovoljna.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 11:41:37
|
|
|
|
plamen
|
Napisala pol romana in me vrže ven.... Smrk, ne da se mi še 1x, sam povzetek, kar je še bolje za vas Kupila previjalno torbo Brevi v želeni rjavi barvi. NAročila prek neta, da bi imela 15% OFF, po enem tednu kličejo, ni barve nikjer v SLO. Zjutraj za štps kličem v Domžale v Pikapoko in imajo rjavo. Sem takoj na Ptuj klicala, so mi upoštevali popust in je torba že doma . girl - jaz imam v petek čas, danes bom še doma za službo delala. Pa rožca bo povedala če pride, midve se pa lahko dobiva. Tjaša - moja sestra je imela tudi prvih 14 dni jokico, nista več vedela kaj bi. No potem pa kot bi odrezal, mala sedaj od 23h do 9h spi kot top. Upam, da bo pri tebi tudi tako . Jo je pa on nosil okoli, ker je dojila in preveč dišala po mleku, kar je malo še bolj zabavalo, da bi se skoz mazila in visela na joški. Drugače pravijo, da je fino podnevi imeti zelo svetlo, glasbo, delati vse normalno, da bi bil več buden. Ponoči pa kot že imata, le majhno lučko in pa da mu ne prigovarjaš... Sicer pa saj vemo teorija:praksa... . Vsak drugače. Bodite lepo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 11:54:37
|
|
|
|
lenčy
|
plamen pa imaš končno previjalno torbo ma js še razmišlam, al bi al nebi tisto iz leclerca, pa še problem je v lj pridt, ker vinjete ne bova spet kupovala... hudo, glihkar sva se z vrabčkom na oknu gledala iz oči v oči-kk je bil luškan aja to sm hotla vprašat-k je važno katere vatirane palčke kupit? tiste obične al tiste ta široke? tjaša js ti ne morm pa nč svetovat, ker še nimam izkušenj
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:02:33
|
|
|
|
vekybel
|
lucika svaka čast za pesmico, jz sem se prav zaljubila vanjo, tolk je lepa in nežna. tjaša tudi jz ti ne vem svetovat, sam pa sem slišala par primerov in so rekli da se je kr samo od sebe končalo in je potem spal ponoči. Tako da boš morala počakat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:04:48
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Zoey in Rožca, a bi bili vidve v sredo na razpolago za ? Po moje bo Neja jutri že spet v vrtcu, ker ji ni videti sile. Sicer za vročino ne morem reči ali bo ali ne bo, ker trenutno je nima zaradi paracetamola, ki sem ji ga dala, tako da to bom še spremljala, ampak ne zgleda, da bi bilo kaj slabše. Halojči! Ofkors da sem za Sva pa bili z Rožco zdajle na kofetku oz. ona na vroči čokoladici in sva sklepčni, da lahko gremo rodit Ne vem, če ima namen v sredo spet v naše konce hodit, bo sama povedala, je pa rekla, da me ne bi več rada vidla, tko da ne vem Jaz pa v sredo lahko, sva na vezi. Je moj lubi kar mal otožen, ker sem mu obljubila kljukčevo + krof dans Mogoče pa v sredo rata.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:06:22
|
|
|
|
Jessy
|
Plamen, a boš kaj poslikala torbo??? IZVIRNO SPOROČILO: lenčy aja to sm hotla vprašat-k je važno katere vatirane palčke kupit? tiste obične al tiste ta široke? Palčke kar ta navadne, saj jih boš rabila le za oskrbovanje popka, kjer pa je fajn, da so tanke.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:07:37
|
|
|
|
vekybel
|
Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije? Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:08:42
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Zoey in Rožca, a bi bili vidve v sredo na razpolago za ? Po moje bo Neja jutri že spet v vrtcu, ker ji ni videti sile. Sicer za vročino ne morem reči ali bo ali ne bo, ker trenutno je nima zaradi paracetamola, ki sem ji ga dala, tako da to bom še spremljala, ampak ne zgleda, da bi bilo kaj slabše. Halojči! Ofkors da sem za Sva pa bili z Rožco zdajle na kofetku oz. ona na vroči čokoladici in sva sklepčni, da lahko gremo rodit Ne vem, če ima namen v sredo spet v naše konce hodit, bo sama povedala, je pa rekla, da me ne bi več rada vidla, tko da ne vem Jaz pa v sredo lahko, sva na vezi. Je moj lubi kar mal otožen, ker sem mu obljubila kljukčevo + krof dans Mogoče pa v sredo rata. A veš, da se mi je kar zdelo, da se bosta dobili? Saj je prav tako! Hehehe...a kar videt te več noče? Ja, za sredo pa bodiva kar v navezi. Se že veselim poslastice!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:11:42
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 Sem že od treh naprej pokonc, do treh je moj dežural, smo imeli spet akcijo. Samo jok, jok in še enkrat jok. Zoey katero noč bi pa prišla?? Da se bom vsaj eno noč naspala za utrujenost in neprespanost. Ampak v vsaki stvari je treba najti nekaj dobrega - mogoče bo pa pevec, k tko pljučka razvija Tole z biogaia kapljicami me je pa potrlo!!! Jaz vse upe stavim na njih, že čakajo v hladilniku Za dežurstvo sem available od srede naprej Čeprav priznam, imam pomisleke, da se mali ne bi preveč joka nalezel Resno, če rabita za presekat, lahko priletim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:13:13
|
|
|
|
Zvezdici
|
W.W - čestitke!!! Pa imamo že četrtega marčka.. Saj sem vse prebrala za nazaj, pa se ne spomnim več kaj še komentirati . Meni, pa sončka manjka . Pa še dolgcajt je.. čakam popoldan, da bom lahko končno šla malo ven. Tile oblačni dnevi mi že prav presedajo. vekybel - lepa torba!! Sem jo jaz tudi gledala, pa že imam torbo v kompletu z vozičkom. Me je pa vseeno matrala, hehe.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 15.2.2010 12:15:06 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:15:58
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije? Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim.... Kaj je že to se zbudit nezmatran Jaz sem si že celo nosečnost kot zombi, mislim, da sem se 3 dni res OK počutila ... Zdaj pa itak ponoči komiram, ne spim. Ampak kak dan vseen lahko speljem in se mi dogaja, kakega sem pa samo za ležat in dihat, pa še to je napor, k mi tko pljuča gor tišči
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:18:12
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije? Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim.... Ma, jaz sem kar vredu zjutraj. Res je, da spim okrog 10 ur na noč, kar mi da energije za nov dan, čeprav mi jo je za pospravljanje takoj zmanjkalo. Kolki me bolijo kak dan bolj, kak dan manj. Lahko celo rečem, da me zadnjih nekaj dni zelo malo bolijo, tako da upam, da si ni premislil in bo kar notri ostal.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:20:03
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije? Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim.... Kaj je že to se zbudit nezmatran Jaz sem si že celo nosečnost kot zombi, mislim, da sem se 3 dni res OK počutila ... Zdaj pa itak ponoči komiram, ne spim. Ampak kak dan vseen lahko speljem in se mi dogaja, kakega sem pa samo za ležat in dihat, pa še to je napor, k mi tko pljuča gor tišči Ej, diham pa jaz tudi zelo težko, sploh če ne sedim prav. Da o tem, kako sopiham, ko se primajem v 4. štuk k moji mami, ne govorim. Včasih sem tekla z Nejo gor, zdaj pa čisto malo manjka, pa bi bilo treba na vrhu 3. nadstropja že počivat. Jao!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:20:09
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Punce povejte mi kako se ve kaj zbujate zjutraj? Utrujene ali polne energije? Jz se zadnje čase zbudim utrujena in komaj pridem k sebi. A o kolkih da ne govorim.... Jaz sem tudi taka. Zjutraj komi vstanem. Pa ponoči spim ali pa ne. Sem pa čisto fuč in se počutim, kot da bi me povozil tovornjak.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:20:30
|
|
|
|
zoey
|
A ima katera kaj dnarja odveč? Sem ravno dobila informativni izračun za registracijo, pa mi ni preveč všeč No, pa končno sem dobila DM-ov babybonus bončke, po treba kaj ponucat, čeprav se mi zdi, da ne rabim nič Sem si pa butara, da sem tako pozno izpolnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:22:10
|
|
|
|
Jessy
|
zoey, žal nič keša ne hodi odveč. Če ga kje slučajno kaj najdeš in bo še kaj viška, se priporočam, kajti mene tudi čaka zavarovanje 2.4., tako da me že zdaj stiska. Sicer zmerom vzamem na obroke, tako da so mesečni šokovi malo manjši.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:23:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
zoey - ja tile bončki za DM so prav fajn. Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni. Žal, pa nimam nič odvečnih evrčkov zate .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:26:37
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy aja to sm hotla vprašat-k je važno katere vatirane palčke kupit? tiste obične al tiste ta široke? Palčke kar ta navadne, saj jih boš rabila le za oskrbovanje popka, kjer pa je fajn, da so tanke. ok hvala, pol sm kupila ta prave... nč grem mal ležat, ker očitno z likanjem ne bo nič, ker ne znam spustit likalne mize... jo pa moram, ker bi rada sedela, saj ne zdržim 15min stoje likat... vas pridem še pogledat...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:29:38
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zoey - ja tile bončki za DM so prav fajn. Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni. js bom tudi par stvari nabavila pri DM, ker je dragi za roj. dan dobil bon za 20€. k mi zna katera priporočit, katero milo pa šampon za lase naj kupim?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:31:33
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zoey - ja tile bončki za DM so prav fajn. Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni. js bom tudi par stvari nabavila pri DM, ker je dragi za roj. dan dobil bon za 20€. k mi zna katera priporočit, katero milo pa šampon za lase naj kupim? Jaz gledam malce na sestavine. Ta prvič sem imela tekoče milo, ampak patronažna raje vidi, da je trdo milo, zato sem tokrat vzela trdega od Penatena, šampon pa kamilico od Bubchna (sem imela že prvič). Glede na to, da sem sama to dvoje kupila, ti seveda to tudi priporočam. Je pa vseeno, kaj izbereš.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:32:59
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici zoey - ja tile bončki za DM so prav fajn. Jaz sem si tam kupila te male zadevice, tudi blazinice za dojenje, pa se vsaj malo pozna pri ceni. js bom tudi par stvari nabavila pri DM, ker je dragi za roj. dan dobil bon za 20€. k mi zna katera priporočit, katero milo pa šampon za lase naj kupim? Saj vem.. neumno vprašanje. Ampak a to misliš šampon zase ali za bebiko? Če za .. je pomoje ubistvu čisto vseeno. Šampon sem vzela od johnsons, ker je bila takrat ravno akcija skupaj z balzamom in milom. Drugače sem pa za začetek, kupila čisto navadno milo v kosu babylove (od dm-a). Saj se mi zdi, da imaš bon za to milo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:33:37
|
|
|
|
MUREN
|
Hej! Tud jst sem čist povožena, v križu me ves čas boliiiiii... mala pa miga, miga, tko da me prav ornk u rebra brcne. premikam se pa tud komaj že... kaj bote pa za pusta????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:34:39
|
|
|
|
lucika
|
jaz sem se pa ornk lotila preurejanja našega bivališča. tule nad mizo imam poličke, kjer se mi na veliko nabira prah na poročnih kozarcih, seveda sem morala nujno shraniti še ženina in nevesto iz torte, pa še en šopek dat delat... zdaj po petih letih pa mi gre tale prah že malo na živce in sem vse spakirala v škatlo in bom pospravila. ok, ko bom imela kake fancy vitrince bo to spet na razstavi, zdaj pa verjetno ni več treba...glede na to da nas čaka še več zadev, ki prinašajo lepe spomine... mam pa malo slabo vest, dajte mi povedat, te zadeve im ate vse napolirane in na poličkah po dvajset let? sem pa razpakirala nove šalčke, pa ene solnice...sem že mal ko stare mame, mam raj eno staro in malo okrušeno, novo pa v omari...ne ne, danes je idealen dan, da to vse stran pomečem... in mi kr uspeva. a čez okne se še vedno ne vidi:))))
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 15.2.2010 12:38:11
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MUREN kaj bote pa za pusta???? A ti to resno??? za pusta bom lenuh na kvadrat, na sedežni z nogami v luftu. Lucika, ampak ti si se pa res orng lotila pospravljanja! A prideš še k meni malo? Jaz sem vse lovilce prahu tako pridno shranjevala, ker mi vest ni pustila, da bi kaj vrgla proč, pa je k sreči prišel en dan, ko sem se lotila tudi tega in mi ni žal.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?