sjmm
|
Dan! Mi včeri spali v avtu, ko smo se pod večer vračali domov, seveda posledično pozno šli spat, pa tud mal pozneje vstali. ta velki so glih prilezli iz postelj, mi2 pa sva že milije pojedla, kavico pospila in ene cote zložila...kva sva pridna urša...vau, a pol maš kr mir s cotami med tednom...joj jz pa morm dat tud med tednom prat...drgač...nas zasuje čebel@...hja, sem že mislila, da ima tvoja miss orng velko nogico , našmu so 6-12 glih lepo prav in sem ful vesela k si jih nič ne sezuva, od trenutka, ko sem mu jih obula jih je sprejel....pa super, da imaš danes dopoldan ves čas za miško....naj ti čas v službi hitro mineva, urice s Hano pa naj bodo dolge in lepe , aja, pa krasno, da sta se šla z razvajat katjuša...super za lepo valentinovo, pa seveda za pridne fante, ki kar sami pospravlajo...to se dobo punce greble mihailo....upam, da je mali bolje...ma, tile dohtarji, men grejo včas kr lasje pokonc k so tok brihtni...jz kr ne grem, razn, če je res nujno...evo z novimi baterijami.. simona.....še za vašo miss... k se je šla padalne vaje....naj se hitro zaceli in lepo praznovanje baki....ko jz mojmu dam dolg listek kr bolan rata in ne more sam v štacuno, pol si vsaj enga mulčka ta velkega za s seboj izbori....no, pa da ne govorim, da včasih listek prov nič ne pomaga...on bol po svojem filingu nakupi in ponavadi je potem veliko prigrizkov pa malo za v lonec kolumbo....ko sem jz v pričakovanju se tud naspim za kako leto nazaj in naprej...popolnoma NI v moji navadi...tko, da ti ful privoščim...naj ti lepo minevajo dnevi in naj se pikca lepo razvija. TRISTANU IN EVI ...vse najboljše za prvo svečko, veliko zdravja , ljubezni in brezskrbnih dni Maju pa vse naj naj za tretji rojstni dan......veliko zdravja, poljubčkov in objemčkov, pa seveda lepih in zanimivih trenutkov v krogu družine...naj še naprej vlada strela mkvin