|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
15.2.2010 9:01:22   
šivilja
Vprašanje - kaj se naredi pri zagnojenem lulčku - si ga umiva vsak dan, a se mu je včeraj vnel, zjutraj pa je bil še zagnojen. Ko sva ga umila, je izgledalo kot da bi se mu zgornja plast kože luščila. Ja, pa svinjsko boli. (govorim pa o sinu, da ne bo pomote)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.2.2010 9:04:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Vprašanje - kaj se naredi pri zagnojenem lulčku - si ga umiva vsak dan, a se mu je včeraj vnel, zjutraj pa je bil še zagnojen. Ko sva ga umila, je izgledalo kot da bi se mu zgornja plast kože luščila. Ja, pa svinjsko boli. (govorim pa o sinu, da ne bo pomote)

ko se je našemu zagnojil lulček je dobil en antibijotik k sem mu mogla mazat, pa kožco mu je mogla P. na silo potegnit dol tak da je blo pol bolje.... drugače pa umivat...

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
15.2.2010 9:05:34   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

ko se je našemu zagnojil lulček je dobil en antibijotik k sem mu mogla mazat, pa kožco mu je mogla P. na silo potegnit dol tak da je blo pol bolje.... drugače pa umivat...

Saj kožica mu gre lepo dol, s tem ni problemov in vsak večer si umijemo. Tako da mi je čudno. Pa ne vem kdaj ga moram peljat k zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.2.2010 9:08:26   
lake
Šivilja Pomoje bu tud rabu kakšno antibiotično mazilo, ker se mu lahko še kej bolj zagnoji. Najboljš da pokličeš P.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.2.2010 9:11:36   
šivilja
Hvala za odgovore, sem že klicala v ZD, njegova P dela popoldan - ga bom z očijem poslala (je to bolj njegovo področje)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.2.2010 9:13:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

Saj kožica mu gre lepo dol, s tem ni problemov in vsak večer si umijemo. Tako da mi je čudno. Pa ne vem kdaj ga moram peljat k zdravniku.

ne vem pol, T je bil takrat tojk star kot je zdaj Nika, tak da se mu od takrat naprej ni zagnojilo, mi je pa dala en atibijotik za mazat tak da bi jz ti kar predlagala da pokličeš P. da ne bo še kaj hujšega

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
15.2.2010 9:18:04   
Dudica1
šivilja  najboljš da se gresta res pokazat,jaz nimam izkušenj s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.2.2010 9:23:08   
Dudica1
jaz bom pa flancate pekla upam da bom našla čas user posted image

Smo šli pa včeraj na pico in sta ble tam dve maškari in sta se ju oba ustrašla in začela jokat,T. še danes govori o njiju user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.2.2010 9:26:48   
KatMat
grem v cerknico...lepo se mejte

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.2.2010 9:33:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

čauči

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.2.2010 9:35:23   
Anonimen

uživaj....

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
15.2.2010 9:55:37   
KatMat
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.2.2010 9:57:49   
Leela
jutro

mi smo ok spali.

Je bil kdo na karnevalu v cerknici?

razočarana a ti imaš T. na počitnicah?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 538
15.2.2010 10:03:25   
Anonimen
ja leela ga imamo doma k hodi na tečaj smučanja na sekiricouser posted image pride v petek v vrtec 

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
15.2.2010 10:28:49   
PapuaNG
jutro,

smo nazaj iz hrvaške, videli malega pupeka od sestrične. Joj, kak je to majhno! Sem ga prijela pa se mi je zdelo, kot da imam peresce v rokah. Sem že tok navajena na našga mulca, da so ble tiste tri kile kot nič. Je pa zanimivo-na hrvaškem dajejo dojenčke spat na poušter, da so čist na mehkem user posted image Baje so tako že v porodnišnici delali. Sem ji kar rekla, da vsi fizioterapevti odsvetujejo, pa naj ga kar lepo na jogi da in se je strinjala, je rekla se je njej tudi čudno zdelo.

V soboto smo ga žurali, sem mela malega kar s sabo, pa mu je celo ratalo za kako uro ali še več zaspat ob res glaasni muziki zvečer, ko je bil buden, ni bil pa nič tečen user posted image

V maškare pa nič ne gremo. Ni dnarja user posted image Pa tut da se mi ne...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
15.2.2010 10:33:27   
Dudica1
Tok sem zaspana Maj se je pa zbudu glih ko sem hotla mal zaležt!

papua welcome back user posted image

leela pomoje letos ni blo tolk ljudi v cerknici ker je bil tak mraz in full je pihalo...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.2.2010 10:34:29   
tubby

hoj hoj

Joj tale cerknica user posted image smo šli učer tja, pol pa smo mogl avto pustit tam nek 3 km vn skoraj in pol naj bi šli z busom u Butale user posted image
pa nas je tok zeblo da smo šli nazaj u avto pa k Mrlačniku na kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.2.2010 10:37:13   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

jutro

mi smo ok spali.

ahaha ja o do Cerknice smo pršli skoraj, do karnevala pa ne user posted image user posted image user posted image

zeblo nas je nenormalno, pa kašna kotlina je to user posted image ?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.2.2010 10:44:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

jutro

mi smo ok spali.

ahaha ja o do Cerknice smo pršli skoraj, do karnevala pa ne user posted image user posted image user posted image

user posted image sej je povsod zeblo pomoje,pr nas je bil tud mraz in megla...samo smo vseeno šli ven ...Maj je bil itak zadekan v vozičku pa še spal je user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.2.2010 10:47:02   
tubby
jaz ne vem mi smo se premal oblekl user posted image
pa drugo leto user posted image

kaj je novega z našo večerjo? kam?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.2.2010 10:47:58   
Dudica1
ma smo bli mi tud ful olečeni pa je mene zeblo,mam posledice danes me samo zebe

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.2.2010 10:48:26   
maja1488
Baje so tako že v porodnišnici delali. Sem ji kar rekla, da vsi fizioterapevti odsvetujejo, pa naj ga kar lepo na jogi da in se je strinjala, je rekla se je njej tudi čudno zdelo.

V soboto smo ga žurali, sem mela malega kar s sabo, pa mu je celo ratalo za kako uro ali še več zaspat ob res glaasni muziki zvečer, ko je bil buden, ni bil pa nič tečen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

jutro

mi smo ok spali.

user posted image sej je povsod zeblo pomoje,pr nas je bil tud mraz in megla...samo smo vseeno šli ven ...Maj je bil itak zadekan v vozičku pa še spal je user posted image

Pri nas je blo pa ful toplo in sonček cel čas. Zdej tut šibave ven, ker prav prijetno greje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.2.2010 10:55:00   
FLASK_A
Evo. Ni dost driska... Že cel dan se tako dere da si je celo kepo sluzi nakopal v grlo in zdej kašlja ko norc. Prehlad očitno.

Ne morem večuser posted image user posted image user posted image Samo doma sem, NIKAMOR ne hodimo- kako je lahko tako????!???!!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.2.2010 10:58:24   
Anonimen
flaška: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo boš videla da boš kmalu lahko šla malo vn na zrak....

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
15.2.2010 11:06:08   
majana79
flaska, sej bi te staškala, ampak ne morem... sem obležala, tako da nč ne stresam user posted image
rajši en user posted image user posted image , ker trpiš tko k jst

naj gre vse v neki, itak nisem spala, ob 4 sem misla it kr lepo na urgenco, ker mi je skor glavo razneslo... user posted image kako mi je bedno tlele v LJ k nimaš dežurnega splošnega ampak morjo vsi na urgenco, tam te pa itak nočjo pogledat, če nisi razčetverjen

komu tam gor naj se priporočim, da bi moj otrok spal tko v kosu, po ene 2-3 ure, ene 2x danes?!? da se vsaj mal naspim pa da ne bo siten user posted image

uglavnem, grem nazaj ležat, J. noče spat, glava boli, kuha me, wuhu! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?