Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 13:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sedaj enkrat bi morala imeti O. in me je včeraj tako bolelo v jajčnikih, da sem komaj dihala . Še nikoli tako. Sploh nismo mogli A je to normalno? Danes je pa ok, kot da ni bilo nič. Ne štekam. Z. Čisto isto je bilo pri nas,bolelo je ko ,tko da..... . Upam, da bo kaj od tega Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 13:15:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA pika555 in evatista mogoče bo pa marec za vaju srečnejši ...žal mi je da ni uspelo, ampak punce glavo pokonci!! Se podpišem in pošiljam , Sarar tebi bomo pa čestitali ali ti poslali objemčke, ko/če bo pritekla Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 13:23:52
|
|
|
|
sarar
|
bostina, ti se pa res ne daš si boljša borka od mene... v glavnem, nakazuje se mi že rjav izcedek, ampak ok, bom počakala da se ulije, pol ti pa nav preostal druzga k da me obarvaš modro .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 13:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro valentinčkajte, mi2 sva že odprla šampanjec En kozarec ne more škodit Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 14:20:41
|
|
|
|
malajka84
|
sarar zmenjen....:) ampak dokler ne prteče pa še vedno držim pesti, d aje ne bo. u anonimna kr šampanček sta si prvošla..:) moj pa spi..po kosilu ...je mal zadremal...jst grem ap mal s spico ven zdele..čeprov mamo neko oblačno vreme....pol morm še neki za maškare za v torek prpravt....pol bomo pa mende kej slončakli:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 19:43:21
|
|
|
|
malajka84
|
sm rekla...da vam morem povedat....pa že pišem...no je pršla prej k meni kolegica...prnesla neke čokoladke za valentinovo:) ja ja vse lepo ne...pa s emenimo , menimo..pa pridemo na otročke...pa se menimo d še kr ni ratalo, pa ona začne da tud delata na tem..pa potegne iz torbe CB...pa mi reče: lej tkole morš test delat..... Hja pa smo spet tm...itak sm bla "vesela" za njo..zdej pa spet...eh nej gr eu rit vse skp!!!!:(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 20:10:43
|
|
|
|
golobica82
|
BOstina.... čisto te razumem!!!! HUDO JE!!! Tak botudi moj teden, samo čakam, da mi kolegica pove, da jima je ratalo ( in to v 1. poskusu). FUll je privoščim, ampak BOLI PREKLEMANSKO ZELO BOLI!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 20:22:06
|
|
|
|
thevenus
|
Bostina, to je pa zelo neovidevno od tvoje kolegice, če ve, da se že dolgo trudita.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 14.2.2010 23:11:44
|
|
|
|
sarar
|
čer punce! bostina, vem da ti je bilo dane hudo, ampak boš videla, drug mese bo tud teb cb pokazal ! je bila pa res nesramna tista tvoja prjatlca. no, men je pa dons popoldne pršla na obisk teta , tko da zdaj me pa na žalost lahk modro obarvaš. lepo spite, jutr pa naj vam hitro mine
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 0:12:24
|
|
|
|
thevenus
|
Bostina, golobica82, bo pa vajino veselje toliko večje, ko ugledata plusek! Sarar ti pa dobrodošla med marčevkami, le optimistično naprej!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 7:25:36
|
|
|
|
pika555
|
Nič, pa gremo med marčice... Držim pesti za vse, ki še čakate plusek, mene pa dajte med navijačice...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 8:10:03
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA sm rekla...da vam morem povedat....pa že pišem...no je pršla prej k meni kolegica...prnesla neke čokoladke za valentinovo:) ja ja vse lepo ne...pa s emenimo , menimo..pa pridemo na otročke...pa se menimo d še kr ni ratalo, pa ona začne da tud delata na tem..pa potegne iz torbe CB...pa mi reče: lej tkole morš test delat..... Hja pa smo spet tm...itak sm bla "vesela" za njo..zdej pa spet...eh nej gr eu rit vse skp!!!!:( Bostina, hej pa boš videla, da boš tudi ti kmalu šla do nje in potegnila ven CB in ji pokazala da se resnično tako dela ja. Ti pa verjamem, da te je spravilo iz tira. Sej je mene tudi prejšnji vikend ko sva bila z mojim pri enih njegovih kolegih (imata fanta starega 12 let in punčko ki bo 4 leta) pa itak že te njegove ženske ne prenesem potem pa se še nekaj menimo in pravi: ja sej ta dva se itak ne bosta nikol odločla za otroka, ne vem kaj tak dolg čakata in ne vem kaj še vse. Ma me je kr dvigovalo, tako da je moj raje temo spremenil, ker je videl, da drugače bi sigurno kakšen kozarec na drugo stran mize letel komu v glavo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 8:11:40
|
|
|
|
lidik
|
sarar pa ne no jaz sem pa vseeno upala, da bo kakšna nova državljanka pricapljala na svet. no potem pa stiskam pesti v marcu - pa to ti bom itak še v marčevski temi povedala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 8:14:02
|
|
|
|
phelps
|
Dobro jutro čebele! Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi me prizadelo, če katera prijateljica zanosi (zakaj le?), pač to je nekaj najbolj naravnega in normalnega v človekovem življenju - reprodukcija. Verjamem pa, da ni lahko, če se sam trudiš dlje časa in ti nekdo na neobziren način pove veselo novico. Se mi zdi pa vseeno boljše, da ti sama ta oseba oz. prijateljica pove to, kot pa da izveš od drugih oz. ti sploh ne pove in ugibaš... Vsekakor ni lahko za eno in drugo stran. Naš vikend je bil relativno uspešen z , bolj kot prejšnji krog... Bomo videli, kaj to pomeni Uspešen začetek tedna!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 8:38:54
|
|
|
|
pinkalonca
|
Hej punce, torta je uspela, vikend je bil fenomenalen sedaj pa odštevamo do petka ko delamo test vas pa popolnoma razumem glede prijateljic in očitkov drugih... tudi midva sva pod konstantnim pritiskom družine in drugih okoli naju, ki se zgražajo nad tem češ kaj toliko časa čakava z naraščajem, da bova hitro prestara itd... take bi najraje nekam poslala ne pomislijo da mogoče ni tako kot izgleda... eh, samo je bolje se obrnit al pa it stran od takih ljudi - na žalost. Prijateljica bi bila pa lahko malo bolj uvidevna glede na to da se vidva tako trudita sej je lepo, da pove, samo lahko bi malo drugače to speljala. Ampak sedaj je itak prepozno za to... Upam, da nam vsem čimprej uspe pridelat ta čudežni + oziroma držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 8:39:51
|
|
|
|
pinkalonca
|
sarar, pika555 in evatista upam, da bo marec uspešen phelps držim pesti da je bil vikend reeeeees uspešen
< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 15.2.2010 8:44:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 9:06:05
|
|
|
|
jana84
|
Ojla punce! Lep vikend? Pr nas je bil prav lušten: v soboto sva z mamo cvrli krofe, mljask, mlajsk...Popoldan pa smo se z možekom in sinčkom zapeljali do obale - žal je bila že tema ko smo tja pršli ...pa smo skočili v Müllerja, da sem sestri nabavla plenice za njeno mini mini hčerkico...Tako, včeraj, torej v nedeljo pa smo po kosilu oziroma ko se je naš pobalin zbudil (okrog15h) skočili na sneg...Naš fantina ga je bil tako vesel, da so se mu očke kar svetle...Pa se je sankal in drsal po ritki... faac, mali mož...Pol pa smo skočili še k tašči in tastu, ker je imel tast rojstni dan ta teden...Mal poklepetat in tako naprej...Pa smo pršli domov in hitro malega možička v posteljo, mi pa smo sledili prav kmalu za njim...In tako se je ta lep vikend končal... Danes pa se odpravljam k okulistu, ker od poroda naprej ne vidim več tako kot se prej, na daleč kar ne morem in ne morem izostrit slike in me ful jezi, ker prej sem pa vidla kot sokol...Grrr...Sestri pa se je po porodu diptrija izboljšala ...Ah bo že, bomo pa očalčka nosili če bo treba... Pr nas zaenkrat ni še nič novega...ampak se mi zdi, da se mi nekam povečuje beli tok...Upam, da bo res v sredo en lep dan in vam bom lahko sporočila, da me lahko prebarvate v veselo barvo... BLOOM1 tebi vse čestitke za in upam da se ti lepo izide, brez kakšnih zapletov... Ostalim pa, ki jih je ta nesramna tetka hudotetka obiskala, pa en velik ...
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 13:43:32
|
|
|
|
jana84
|
ejla, kje pa ste danes vse? Jaz sem bla danes pri okulistu in sem dobila recept za očala...sicer samo po potrebi za na daleč (diptrija -0.25 / -0.50) pa vseeno...Ker do zdaj sem videla tipi top... Pa nenormalno veliko belega toka imam...A je to dobro al kaj?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 13:58:01
|
|
|
|
pinkalonca
|
jana 84 jst sm o istem premišljevala - kje so vse?? Super, da si dobro opravila pri okulistu, je veliko bolje da ne utrujaš očkov ker potem se ti dioptija še prehitro poslabša kar se pa tiče belega toka - tudi jst ga imam veliko, ampak to ga imam pred vsako M, tko da se ne bom prehitro veselila upam pa na najboljše mene spremljajo še neke bolečine v maternici in špikanje ... ne vem, itak imam vsak mesec kakšne znake tko da ne pripisujem tem znakom kakih večjih pomenov bomo vidli 19.2.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 14:31:51
|
|
|
|
malajka84
|
Hej punce!! sarar...sm te obarvala žal, ne s tako k smo hotl da bi bla...bo pa v marcu Glede kolegice pa, d ane bote narobe zastople..sej sm vesela zanjo...sam k je rekla: lej tkole se test dela pa ga vn potegnla...ma ko bi me...eh....sej vete kk je to...ne vem, dobre tiste, k jih niti mal ne gane če so vse okol noseče,....bo že...Sej dons je že bolš sam...pč zaboli...sploh k se neki časa trudiš.... Vse ki čakate pusek..močno držim pesti za vas! Ostale obmo pa marca....pa bojo novembrčki;)sami trmasti škorpijoni;) Nič bodte lepo, šibam kuhat kosilo..kaj? pa še ne vem morm najprej pogledat mal:) čaw baw....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 15:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
En lep pozdrav tudi od mene! Pa se vam še jaz malo javim po "dolgem" času. S fantom sva že v petek zjutraj šla malo na oddih na našo obalo in se vrnila komaj včeraj zvečer. Imela sva se super (razen pol urce, ko se je ulila). No, sedaj čakam, da se poslovi in lahko veselo naprej,... Pravijo, da gre v tretje rado, pa bomo videli. Sem upala, da ko bom prišla domov, da vas bo kaj več roza pa vidim da ne,... K.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 15:46:29
|
|
|
|
witch
|
čestitke katri, bloom in s* lepih 9 mesecev vam želim. 50% modrega seznama naj bo v marcu boljše enkrat nam bo uspelo! 49% zelenega seznama punce vsaki posebej želim, da zagelda + Dajmo punce - ŠE ROZA BARVO!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 15.2.2010 16:04:07
|
|
|
|
tanjusi
|
kar se pa tiče belega toka - tudi jst ga imam veliko, ampak to ga imam pred vsako M, tko da se ne bom prehitro veselila upam pa na najboljše mene spremljajo še neke bolečine v maternici in špikanje ... ne vem, itak imam vsak mesec kakšne znake še ena z takimi znaki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?